2011 Ekim Anneleri

Günaydın ben henüz doğuramadım ama haftasonunu hastanede geçirdim şekerim 173'e çıktı serum takıldı 144'e düştü sancılar hafiften kendini hissettiryor ama açılma aynı 2 cm.

Günaydın kızlar, gece muhabbetin gözünü vermişsiniz maşalllah börekler çörekler havada uçuşmuş, biz işteyiz benim karnım bu ara çok fazla sertleşmeye başladı kasılıyoda aynı anda... Magnezyumum bitmişti iki gün alamadım cts pzr. Bu gün alıcam beklemicem yazdırmayı çok huzursuz etti beni...

Biz iyiyiz hamdolsun herkeslerde iyi okuduğum kadarı ile rutin şikayetlerimiz dışında.. Fıersat bulursam gelirim öptük hepinizi....

Leyna iklim doğurdu canım :)

OHH SABAH SABAH SICAK BÖREK BENDE GELİYORUUMMMM
bebek çok aşağıya inmiş risk ondan kaynaklanıyor bir an önce anneciğine kavuşmak istiyor siracım

herkeze gunaydınn gecekı muhabetı oku oku bıtıremedım ya iykı kahvaltımı yapıp okumuşum yoksa nerden bulcaktım boreklerı keklerı tok olunca canım fazla ıstemıo neyse erken kalkan yol alır bıraz evı toparlım arada bı katılırım yazışmalara

Günaydın ben henüz doğuramadım ama haftasonunu hastanede geçirdim şekerim 173'e çıktı serum takıldı 144'e düştü sancılar hafiften kendini hissettiryor ama açılma aynı 2 cm.
geçmiş olsun canım allah korktuğuna uğratmasın zamanında sağlıklı sıhhatli gelsin bebeğin şekeri sen mi biraz fazla kaçırdın acaba ondan mı yükseldi?
Leyna iklim doğurdu canım :)

yaa evet canım öyle bakınırken gördüm
iklimcim güle güle büyüt bebeğini hayırlı bir ömrü olsun allah sizlere bağışlasın inşallah iyi olmanıza çok sevindim...

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım allah korktuğuna uğratmasın zamanında sağlıklı sıhhatli gelsin bebeğin şekeri sen mi biraz fazla kaçırdın acaba ondan mı yükseldi?

9 aydır tatlı yiyemiyorum 50'lik yüklemedede sınırda çıkmıştı daha dikkat ediyorum ama neden bu kadar yükseldi anlamadım iki gündür halsizdim sürekli uyuyordum idrar tahlili sonuncunda idrarda şeker çıktı sonra kanda bakıldı çok yüksekmiş ama dün çok hamur işi yemiştim belki ondan olabilir.

herkese gunaydın anacıklar...

iklim kardeşim hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin inş..

Duygucum; acaba hangi pompadan kullnıosun memnunsun anlaşılan,

ben cmt giitim 34+5 dim.kıscem 2450 gr .. yalnız bebeşim baya aşağıdaymış.işi bırak dedi.nts ye bağladı ama sancım yok dedi. 2 hafta idare edermi beni dedim,' eder' dedi :)
ama çok belim ağrıo gece hiç uyyamadım .çok döndüğüm için her döndüğümdede belim ağrıdığı için zorlandım.haftaya son sıkcam dişimi artık.ayakta çok kalınca yer çekimi etkisiyle bebek dahada aşağı gelir dedi.şimdi doğsa 2-3 gun yada 1 hafta kuvesde kalabilir dedi.
Tırstım ama sormak aklıma gelmedi.naparsam bebeğim kafası az yukarı çıkar acaba..bilgi olan var mı???

Herkese Günaydın;

Canım nasıl ev keki çekti anlatamam sayenizde sabah sabah dur bakalım birilerine nazlanıp yaptırayım bari Dün çok hareketli bir gün geçirdik eşimle arabam satıldı bugün ayrılıyoruz kendisiyle, sonra evdeki laptop savaşına bir son vermek için bana laptop aldık (adamın beynini yedim aldırana kadar) alışveriş merkezinde gezdik, akşam evde de aklımıza esti kardeşlerimi alıp çorbacıya oradan da cartinge gittik ama ben ilk defa kenardan izlemek zorunda kaldım onları ahhh Beyza olmasaydı geçerdim hepsini yarışta Akşam eve geldiğimizde 12 falandı hemen yattık zaten ancak kalkabildim güya erken kalkacaktım bir de

Bugün doktorumuza gidiyoruz bebeğimi görücem inşallah 2 hafta aradan sonra çok özledim hem de şu çatlakları sorucam doktora Yine NST ye de bağlarlar sanırım, kızçemin kalp atışlarını duyarız Umarım güzel haberlerle dönerim.

Rüyamda bir de Hanzade'yi gördüm (güya) ama çok sinir olduğum bir tipin suretinde hayırdır inşallah diyelim sağolsun topiğimiz artık rüyaları bile işgal etmeye başladı

bir an seni ben sandım aynı şeyleri bana da söyledi ya hu bizim doktorlarımız anlaştı mı ne benim doktorumun cümleleri
bol bol dinleniceksin ilişki yasak eğilmek uzanmak yok hiç korumadığın kadar koruyacaksın kendini bana da 20 gün sonra doğurursan bebeğini kucağına veririm ama 19 gün sonrada doğursan küveze alırım dedi

günaydın kızlarrrr,
miryem geçmiş olsun canım, şeker çıkmış galiba belkide son zamanlarda yediklerin etkilemiştir canım üzme kendini düzelir inşallah.
şevozy ve leyna erken doğum riskiniz varmış, bebkler 37. haftaya kadar bekler inşallah kızlar küveze gerek kalmadan alırsınız kucağınıza :)

günaydın güzellikler
ayy sanki o gece geç yatan ben değilmişim gibi babamızı gönderdiğimiz gibi ayaklandık.. saat 3ü buluyordu galiba uyuduğumda ama çok enerjik buldum uyandığımda kendimi üstelik bölük pörçük uykumu sayarsak neyse kalkıp makineye çamaşır attım dahaüç postam var, sonra iki odanın camlarını sildim azcık bi size bakıyımda dün ki söylemimi icraata geçirmek için mutfağa geçcem inş bugün beşiğimiz gelmezse yusufun eksiklerini almaya gitcez inş.. ayy artık bitse şu işler yaa.. gitmezsemde evimi temizlicem biraz bakalım artık ama hemen yoruluyorum yaa. camı silerken komşum gördü fazla uzanma bebek iyice aşağıya iner dedi, tırsdım bende zaten bitmişti:) tülleri yıkıcam diye camlarıda alıveriyim demiştim, bayramda sildim ama kül,toz,sinek pisliği olmuş hemenama kolay oldu..

filizz
afiyet olsun canım sende ben gibi erkenciymişsin bu sabah:82:

hanzade
günaydın canım gel bize arada:82:

leynaaa, hoşgeldin canım, dinlendin mi iyice bakıyım siraca da maşallh, bizde perşembe gitcez inş
sen annen yardım ederse kolaylamışsın zaten işleri, ama dikkat et yinede.. zaten bana kırkı tamalıcaz gibi gelmiyo takriben bu gidişle 38de doğurururz

miryemcim şekerin yüksekmiş senin de geçmiş olsun canım.. benimkide yüksek ve insülin kullanıyorum dr sana vermedi mi:44:

zehra artık uzaktan seyirde canım o mutluklular, bunu öğrenmemiz lazım kuzum bakaloım beyzam ne kadar olmuş inş güzel haberlerle gelirsin canım bu arada araba gitmiş hayırlısı olsun, leptop gelmiş yerine fena mı
güle güle kulllan canım.. bizde harp yaşanmıyor ama sanırım bahara doğru banada alıcak koçişim biraz daha rahatlamış oluruz hem en azından..

sevozy
aman canım sende dikkat et emi.. aman diyene bak, daha yeni cam sildim ayol

aman bu haftalarda cam silmek mi !!!
ya vucut doğuma hazırlanmak için adrenalin salgılamaya başlıyor,bu da kendimizi dinç hissetmemize neden oluyor
bu dinçliği temizlikle harcama depola doğumda lazım olacak
Allah korusun suyun neyin gelir
ay korkuom ben siz böle fıtır fıtır iş yaptıkça yaaaaaaaaa

günaydın canım inşallah dediğin gibi olur küvez diyince neden se tüylerim diken diken oluyor

o zaman bu kupa senin kuzum
ama komşuna katılıyorum bundan sonra dikkat et uzanma fazla perdeleri nasıl sökcen sakın kornejden kendim çıkarcam deme
hoş buldum bu arada annemle işler biraz yavaş ilerliyo ama olsun kadın 8 kiloluk makinada bebeğin küçücük battaniyelerini bile tek tek yıkıyo deterjanı direk makineye koymuyo önce bardakta eritip sonra makina suyunu alırken döküyo makina deterjanını alınca durduruyo ki deterjan içlerine işlesin daha güzel temizlesin offf birde bunların ütüleri var bizde abartıp 3 tane bebeği giydirebilecek kadar çok kıyafet almışız çoğu da kalcak öylece

ay yawrum yaaa aman gelmesinler daha vakitleri var (( şu iş derdi olmasa..şuan karnımda gerim gerim gerinio anlamıom bi derdimi var, uzanamıorum şuan tabi otururken rahat mı edemıo anlamıom.daha evim leş gibi temizlik gerek hiç halim yok.anacığım gelecek ama onada kıyamıom napcam bılmıom yaa

doğru haklısın.. ama psikolojime olumlu etkisi oluyor bu şekilde pozitif oluyorum en azından zaten dikkat ettim, öyle kendimi sündüre sündüre yapmadım, üstünden tozunu aldım sadece

ayy çok teşekkür ederim perdeleri kocacım gelcek o halleder canım, zaten sorup duruyor yapcak ne var diye.. kadın tutaydın uğraşmasaydın diyorda zaten küçüçük evim var, kendim yapınca daha rahat ediyorum..

leyna eminim annem yanımda olsa seninkinden farkı olmazdı kuzum bi an benimkini gördüm sanki sen anlatınca.. Allah kolaylık versin canikom ne deyim bende ilk etapta kullnacaklarımızı yıkayıp ütülerim heralde, son ayalara doğru giyeceklerini hurca koyup kaldırcam çünkü ev müsait olmadığından dolap almadık, benim nevresim ve seccade koyduğum bölümü ve bi kaç çekmece boşalttım oralara yerleştiririm artık.. aman bi sürü çeyiz yapılıyor hepsi iş, zaten çoğu hurçlarda ama ortada da mutlaka bişiler var ancak yer zapdediyor..

maşalllah:) insan kendini kaybediyor zaten alışvrişde, hele bide yavru içinse bu demi:)

herkese gunaydın
gününüz güzel gecsın :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…