2011 Ekim Anneleri

sıradakı adayyy ben olurum belkııı:26:...ablam ılk cocugunda 7, 2. cocugunda da 8 aylık hamıstı ve ıkısınıde evın tum halısını cıkkadar banyoda kıçı cıkana kadar yıkamaya ugrastı sonunda yıkadıda ama gece doguma gıttı ...

bende bugun sadece yollukları yıkayalım dıye esımı kandırdım..balkona attık aksam 7 gıbı baktım gonulsuz gonulsuz ıs yapıyo kı hıc sevmem baskasına mıdana (muhtaclık)etmeyı...aldım elıme fırcayı yıkadım yollukları guya yardım edıyor ,askım kaldırma falannn..tam ıkısınıde yıkadıkkı kırtasıye kapanmadan gıtsem ıyı olcak dedı ıyı kos hadı hemen gıt gel dedım..onun suratını cekmektense gıdıp gelmesı takrıben 1 saatı bulacagından :82::82:yatak odamın 5 m2 ,oturma odamın 3 m2 ve mascidimin 4 m2 halısını o gelmeden yıkadım..bu arada soguk suyun altında kıcıma kadar da ıslandım..ona sinirimden ...sonrada ablam aklıma geldı oda halı yıkadıktan sonra doguma gıdınce dedım aman kızım akıllı ol gelıyım deme..ama halıları kaldırıken karnıma agrı gırdı yas oluncada essek ölüsü kadar agırlasmıs mubarekler..velasılın o geldıgınde son halıyı kaldırmak uzereydım kı artık onuda kendı yaptı..attık balkon demırlerıne kuruyolar sımdık..yarında evı temızlettırırım tabııııı ben dogurmazsamm...

gogsumdekı sancıya gelınce suan canımı cıkartmak uzere..kaburga kemıklerımı üsütmusum..aksama kadar hafıf ten dokunduruyordu ama soguk suyun altında 2 saat kalınca yıne sancımaya basladı..ıste boleeee

trenmi kullandıın biz bu halimizle arabayı zor kullanıyoruz sen trenmi kullandın şakamı bu
eşinin yaş günüymüş nice senelere birlikte merhaba demeniz dileğiyle mutlu yıllar enişteeeee
canım saolasıın ,enişten çöok memnun oldu yazdığını gösterince ,bende teşekkür ederimm
bu arada eveet boş zamanlarımdada vapur ve yolcu uçağı kullanıyoruummsonradan okuyunca bende farkettim ,komik olmuş gerçekten ,ama varya dönüşte trenöyle kalabalıktıki ,makinistin yerine şöööle bi bakmadım diil hani alıcı gözlee..

maşşallah canım bebeğinee

yooo deneyemem.tuzlu su iyi geldi şimdi tekrar tuttu

Canım Allah sabır versin. Burada çok arkadaş var kötü tecrübeler yaşayan. Ne yapacaksın, herşey Allah'tan. Allah bu bebişine sağlıklı ömürler versin inşallah.

Vahide sanki beni anlatmışsın. Kasılma artı iki gündür baskı bende hissediyorum. Hatta okula gidip geliyorum yerimden kalkamıyorum korkudan. Resmen alttan çekiyorlar gibi garip birşey hissediyorum. Magnezyum kullanıyorum ben ama kasılmaya pek çare değil gibi. Dr.umuda görmeyeli epey oldu. Bende ilaca devam edeyim mi diye sorayım kontrolümde.

Rica ederim Emel'ciğim. Belinin iyi olmasına sevindim. Tuhaftır ki benim belimde çok ağrıyordu, şimdi daha iyiyim. Vücut uyum mu sağlıyor ne artık. Hanzade'nin ciddi birşeyi yok çok şükür, yalnızca karnında sertlikler oluyormuş zaman zaman. Bende de oluyor aynısı. Normal galiba :44:

inanamıyorum sana ireeeemmmmmmkız naaapmaya çalışıyon seenn ,niye bukadar tehlikeye atıyosun kendinii ...çoook kızdım sana çoookkeşinede kızdım ,acelesimi vardı kırtasiyenin şimdi yaniii...yorma kendini daha ,yardım edecek birini çağırsaydın gerekirse parasıyla falan ..
ya 32.hafta prof.2250 dedi şimdi burdaki dr.2500 dedi 3 haftada 250 gr mı almış yoksa gelişme geriliği mi başladı oyyyyy oyyyy
alll..buyur burdan yak...hıı gelişim geriliği başladııı..kızım bu bebek daha karnında ne geriliği kızz...Allah göstermesin ,evhamlancak yer aramayın ,boşuna sinirlerinzi bozmayın kızlarr ..sağlıkla gelsinler ,200 gr eksik gelsinler noolcakk??

Son düzenleme:

ne yapmışsın alllah korusun bebeğini düşün yapılcak işmi.

evet tatlım ikeadan aldım onları beğenmene çok sevindim park yatağınıda yatak odama kurucam park yatak şimdilik ortadan kalksın dedim hastaneden dönünce kurarım odama geceleri yanımda yatacak zilloşum ama kilidi sıkışmış yeminle bi ara kırıp atacaktım balkondan neyse uğraşınca biraz halloldu süsleride dün 3 4 saatte falan yaptım elim uyuşuk ve ağrıyor ya cnm anca bitirebildim

sağol cnm takım almadık ama ufak bişey yaptık kendi çapımızda tırnaklarım içinde ayrıca teşekkür ederim bebişten sonra uzatmayacağım için şimdilik biraz daha böyle kalsın istiyorum

tam kupalık olmussun aferin kız sana yakın olsaydık bizede gelirdin temizliğe kızım delimisin sen allah korusun bişey olacak göreceksin gününü 9. ayımızdayız artık cnm ya biraz tedbirli olmak lazım yorgunluğunu geçiyorum su yemiş halıları kaldırmak ne kayıp düşebilirsin üşütmüşsün zaten dahada kötü olabilirsin çok kızdım sana irem çok

bende tam ''off bugün ne yoruldum ya evimi temizledim sildim süpürdüm tam oturacagım komşular geldi hadi onlara hizmet derken koca geldı hadı ona yemek çay derken banyoya attım kendimi ve nıhayet burdayım bu yorgunluga doğurmassam ıyı valla.'' diyecektimki iremguzum un yaptıklarını okuyunca irem doğurmadıysa merak etme fatma sen daha doğurmazsın dedim..

valla zeyneb nida haklısınızda.. gunlerdır esımın musayıt bır anını kolluyorum yollukları yıkaması ıcn..ramazandan buyana dusunun ..adam guya ogretmen ama 7/24 mesgul..dıger halılarım aslında temızdı tatıle cıkmadan once yıkatmıstım 3 4 ay oldu olmadı daha ama bıldıgınız gıbı anızlar yuzunden halılarım yıne battı..halıcılarda alınca 1 hfta 10 gunden once getrmıyolar ustelık bırde yolluklarım naylon kesme halı yıkaması zor degıldı zaten bende yıkamıcaktım guya sadece hortumu tutup direktıf verecektım ama nerdeeeee..beyımız afra tafraya baslayınca yok halıyı yere vuruyo yok yukardan yukardan su tutuyo bı gozume detejanı kacırdı bı ustumu ıslattı..dedım benı delırtmeyemı calısıyon lutuf mu edıyon bı ıs yapacan burnumdan getırıyon cok sinirlendım..o kırtasıyeye gıderken benım dıger halıları yıkayacagımı bılmıyordu..ona sinirimden gozum gormedı resmen ..bıraz karnım agrıdı kaldırıken ama sımdılık ıyıyım vukuat yok..

haklısınız kızlar tamam bıda yapmıcam sözzzz..:26:hep bu düdüg kocamın yzuunden ..haftaya mısafırlerım var halıcılar halıları getrmeyecektı ne yapıyım kara karamı kalsalardııı..burda kımsem yok ..ama yarın ıntıkamımı alıcam sılsın süpürsun evı öff amannnn ..

Bu yazdıklarını resmen böyle okudum.Ben bulaşık bile yıkamak istemiyorumm :78: geçen makinam bozuldu. Aynı gün tamir ettirdi eşim yaa, yıkayamıyorum diyee. Annem sen eski zaman hamişlerindensin sanırım, romanlardanmı fırladın yoksa. Ben her gün bi naz bi naz yok kıçım ağrıyor, yok başım ağrıyor valla kendimden utandımm :78::78::78:

nidacım kocişinin doğum günü kutlu olsun güzel karısıyla ve melek kızıyla nice mutlu seneler geçirsin
teşekkür ederiz canım beniimmmarkadaşları saolsu kocişe sıra sıra partiler yapıyolar,ben bişi yapamıyciim valla,geçen hafta bi saat almasına izin verdim ,ihtiyacı vardı ..benden ona hediye oldu iştee...

Kendine acımıyorsan bebeğine acı valla canım. ikiniz adına çok üzüldüm. Benim eşim asla böyle bişeye müsade etmez. Ben pazara bile gidince maydonoz, marul taşıyorum. Oda diğerlerini

teşekkür ederiz canım beniimmmarkadaşları saolsu kocişe sıra sıra partiler yapıyolar,ben bişi yapamıyciim valla,geçen hafta bi saat almasına izin verdim ,ihtiyacı vardı ..benden ona hediye oldu iştee...

sen daha ne hediyesi alacaksınki cnm benim elvinden değerli başka bi hediye olabilirmi onun için

canım hamılelıgımın basından berı naz nıyaz yapmadım ben..bızım aılenın kadınlarında yok bu huy galıba..hepımız işin canını cıkartırırz yaptıgımızda..hergun 5 km yol yürüyorum ustelık bırde yarım saate yakın parklardakı jımlastık aletlerıne bınıyorum..aklınıza ne gelırseee..bunları yapınca dınamık oluyorum ha yapmazsam ertesı gune hantallasıyor sankı bedenım alısmıs cunku heryanım agrıyor..bıde yuruyusmuz oyle aheste aheste de olmaz kosar adım elımızde su bıdonları yarıs yaparız esımle..bılmıyorum su aya kadar hıc sıkıntım olmadı hamıslıkle alakalı..son zamanlarda gogsumu usutmem falan derken sıkıntılıyım ıste bırde ramazandan berıdır bu dedıklerımı yapamadım ben buna yoruyorum ..

iyi geceler kızlar.. bugün yine mide ve gırtlak yanmasıyla öldüm yaw.. bu ara cok oluyo niyeki.. bu zamana kadar bişi kullanmadım, tutyim kendimi diyip süt içiyorum.. herkes iyi mi? doğuran yok di mi geçmişi tam bitiremedim.. nejlanın doğumu bugünmüydü ben mi kısa devre yaptım:44:

bi de duygucum, süt sağma olayı için ne tavsiye ediyosun? manuel bi pompa yeterli mi acep?

bu arada sensencim, doktoruna yuh diyorum yaa

helal bacım helal... :)
ben tuhaf hamişlerdenim herhalde..
aşermem olmadı.. bulantım falan nazım olmadı.. görüğüm duyduğum şeyleri canım çekmedi hiç :)
aç olduğum zamana denk geldi burdaki muhabbet.. su içip 1 meyve yiyince geçti o da :)
vazgeçtim kek işinden.. hamurişi yapmıyorum bayağıdır evde..
sadece iftar için davet ettiğim misafirlere hazır yufkayla patatesli gül böreği yaptıydım.. okaa

canım nejla değil de perolidyanın ikizleri bugün sezeryanla alınacaktı.. bizde ondan haber bekliyoruz .. 2 güne yazar sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…