aaa Elifcim odanı yeni gördüm, geçmişi okurken... Çok çok şirin olmuş, güle güle kullanın.
Bebek süslerinin yanında tırnaklarında çok hoşuma gitti. Denizinde bi fotosunda bakımlı tırnakları gözüme çarpmıştı. Bizim topikin hatunları pek bakımlı maşallah. Benim tırnaklarımda güçsüzleşti yaaa hemen kırılıyo, kesmek zorunda kalıyom. Zaten parmaklarımda dolma gibi olduÇok çirkin hissediyom kendimi artık ...Kıskandım siziiiiiii
günaydın kızlar.dün biraragirdim malum pc yok tlfzor oluyor vehalsizdim yazamadım gecede erken yttım.
Filizcim ve makarnacım meraketmişsiniz doğurmadım daha.oğlum inat etti duruyor dün dr da gülüyor gelecek dedik gelmedi diye.
Elifcim odanız çok güzel sudenaz iyigünlerde kullansin.
Fatoşcum bende not ettim tariflerini.çok sağol.
Günaydın nejla seni ilk defa sabah görüyorum topikte birden doğurdun sandım ama bebeğimiz hala gelmemiş. iyi bakıyosun demekki içerde rahatı yerinde yiğit beyin. geçen yazdığını okudum çok sinirlenmiştin kiminle gittin dr.? inş üzücü şeyler olmamıştır şu son zamanlarında kimsenin seni üzmeye hakkı yok....
:) :) valla iyi yapmışsın onlarada o müstehak olmuş....ne garip insanlarmış cidden bi daha asla beraber gidelim diyemez ağzı yanmış bikere...inş en aykın zamanda gelir yiğitte biraz da olsa rahatsız edemezler seni..
Amanda maaşaallah saremize.hep böyle olun denizcim.dr iyi moral vermiş sana böyle drları hep severim ben.kızımız rahatsız edilmekten hoşlanmıyor anlaşılan.Günayydınnn annişleerr :) Hepimize çooookk güzel bir gün olsun inşallah, ağrısız, sancısız, erken doğumsuz :)
Ben çok mutluyum bugün. içim kıpır kıpır. sabah erken uyandım, kahvaltı yaptık eşimle, işe gönderdim, normalde tekrar yatıyordum ama yatmadım bugün. niyeyse uyuyamıyorum heyecandan :) Dün kızımı gördüm, onun mutluluğu sanırım etkisi devam ediyor hala :) Kızzlar öyle güzeldi ki anlatamaam, gözümün önünden gitmiyor görüntüsü. sağlığı, keyfi gayet iyi, maşallahı vardı tontişiminannesine babasına hiç benzemiyor yalnız, çok asık suratlıydı :) kaşlarını çattı, yüzünü dudaklarını buruşturdu dil çıkardı, rahatsız oldu bizden. e normal çünkü 7/24 sürekli uyuyor hanımefendi. çok uykucu çoook. doğduktan sonra da öyle olur umarım :) tombik yanakları, köfte gibi kalın kocaman dudakları vardı yaa burnu da yassı ve büyük :) kime benziyor bilmiyorum ki :) suyun içinde şişmiş dedi dr, doğduktan sonra küçülecekmiş :) küçülmese de sorun değil kiiii, çirkin ördek yavrum diye severim ben onu heeep severim :) 2400 gram olmuş minnoşluktan çıkıyor kızım koca kız olmuş artık. çatı vs kontrol yapmadı ama beni normal doğum yapacak yapıda biri olarak görmüş, gel biz normal yapalım dedi, ok dedim :) anlaştık her şey yolunda giderse normal yapıcak, gerekirse ben sabaha kadar başında beklerim, yeter ki sağlıklı olsun dedi. bi de ben ideal hamileymişim, çok da sağlıklı gelişiyormuş bebeğim, siz 3-4 çocuk yapın dedi dr ooolldu canım dedim içimden. bizden şimdilik bu kadaarr. bakalım yeni kardeşlerimiz doğmuş mu, teyzelerimiz ne durumda. öptük sizi şekerler.
BENDE SENİ ÇOK MERAK ETMİŞTİM habersiz bırakma bizi arada iyiyim yaz git bari gözümüz senin üstünde birde perolidya doğurcakmış sanırımgünaydın kızlar.dün biraragirdim malum pc yok tlfzor oluyor vehalsizdim yazamadım gecede erken yttım.
Filizcim ve makarnacım meraketmişsiniz doğurmadım daha.oğlum inat etti duruyor dün dr da gülüyor gelecek dedik gelmedi diye.
Elifcim odanız çok güzel sudenaz iyigünlerde kullansin.
Fatoşcum bende not ettim tariflerini.çok sağol.
hoşgeldin arkadaşımGünayydınnn annişleerr :) Hepimize çooookk güzel bir gün olsun inşallah, ağrısız, sancısız, erken doğumsuz :)
Ben çok mutluyum bugün. içim kıpır kıpır. sabah erken uyandım, kahvaltı yaptık eşimle, işe gönderdim, normalde tekrar yatıyordum ama yatmadım bugün. niyeyse uyuyamıyorum heyecandan :) Dün kızımı gördüm, onun mutluluğu sanırım etkisi devam ediyor hala :) Kızzlar öyle güzeldi ki anlatamaam, gözümün önünden gitmiyor görüntüsü. sağlığı, keyfi gayet iyi, maşallahı vardı tontişiminannesine babasına hiç benzemiyor yalnız, çok asık suratlıydı :) kaşlarını çattı, yüzünü dudaklarını buruşturdu dil çıkardı, rahatsız oldu bizden. e normal çünkü 7/24 sürekli uyuyor hanımefendi. çok uykucu çoook. doğduktan sonra da öyle olur umarım :) tombik yanakları, köfte gibi kalın kocaman dudakları vardı yaa burnu da yassı ve büyük :) kime benziyor bilmiyorum ki :) suyun içinde şişmiş dedi dr, doğduktan sonra küçülecekmiş :) küçülmese de sorun değil kiiii, çirkin ördek yavrum diye severim ben onu heeep severim :) 2400 gram olmuş minnoşluktan çıkıyor kızım koca kız olmuş artık. çatı vs kontrol yapmadı ama beni normal doğum yapacak yapıda biri olarak görmüş, gel biz normal yapalım dedi, ok dedim :) anlaştık her şey yolunda giderse normal yapıcak, gerekirse ben sabaha kadar başında beklerim, yeter ki sağlıklı olsun dedi. bi de ben ideal hamileymişim, çok da sağlıklı gelişiyormuş bebeğim, siz 3-4 çocuk yapın dedi dr ooolldu canım dedim içimden. bizden şimdilik bu kadaarr. bakalım yeni kardeşlerimiz doğmuş mu, teyzelerimiz ne durumda. öptük sizi şekerler.
Günayydınnn annişleerr :) Hepimize çooookk güzel bir gün olsun inşallah, ağrısız, sancısız, erken doğumsuz :)
günaydın kızlarrrr:87:
ay ben çok rahatsızım dünden beri yaaa:97: galiba kendi kendime nazar ettim.. aman çok enerjiğim, sabahtan işimi gücümü yapıyorum ohh mis dedim de öğleden sonra çok fena oldum. ağrı sızı off off, yattım akşama kadar ölü gibi uyumuşum ancak geçmişti biraz.. akşamda sağolsun şekerim oynattı beni, düştü galiba baya artık dayanamadım kalkktım reçel filan bişiler yeyip yattım. ama yatağa girincede ayrı bi dert, ne zormuş yaa:84: bi yandan çarpıntı bi yandan kasıklar ne biliyim işte bitmiyor ki.. gecede uyandım sürekli, hiç kalkasım yoktu ama bi size bakıyım da azcık neşem gelsin dedim.. ne var ne yok, geçmişe yarım yamalak baktım herkes sağlam galiba:82: üff hala bu adet sancısı tarzındaki ağrılar devam ediyor, bacaklarımı bile hissetmiyorum.. Rabbim yardımcımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?