2011 Ekim Anneleri

kızlar yeterince yüklenmiş ben susayım dua edelimde ceremesini çekme inşallah

hmm bende feribot kullanıyodum geliboluda du bacım dur alıcıgözle filan kimsenin yerine bakma hayırlısıyla bebeği bi kucakla

yooo deneyemem.tuzlu su iyi geldi şimdi tekrar tuttu
off ya senin bu dişin kabusun oldu resmen sormadınmı dr a canım ya

iyi gecelr kızlar ne var ne yok geçmişi okuyayım dedim ama yok sabaha bakarım artık.güzel bebiş haberleri varmı acaba doğum yapan falan.bugün teyse oldukmu acaba.bizimde öğleden sonrada kontrolümüz vardı nst ye girdik alttan muayenede yaptı dr.bi arkadaşım yazmış sabahtan sanırım kötü geçmiş muayenesi.insan ister istemez kasılıyo.ama benim dr um şeker gibi bir bayan bende biraz bağırdım ama gülmeyle karışık kendi kendime de diyorum bu kadar sıkacak ne var diye sanırım korkarak gittiğimizden böyle oluyor.neyse sonuç olarak bi haftan var yok dedi bi tuhaf oldum sanki hep karnımda kalacakmış gibi geliodu.nst güzel çıktı bebeğin başı güzel bası yapıyor yürüyüşlere devam doğumun çok kolay olacak dedi çok sevindik bizde artık elimiz kulağımızda kızımı bekliyoruz ama sağ kaburgam çürüdü resmen

aaaaaa bi haftaya bebekmi gelliyooo haydi hayırlısı sağlıkla kucağına al inşallah normalmi olucak doğum canım

çoook güzel canım sade ve sıcak. mışıl mışıl uyusun büyüsün Sudenazımız

canım benim zahmet verdim ya hakkını helal et... çok teşekkür ederim not aldım hemen börek tarifini ve keki en müsait zamanda yapacam inş.
sen izne ayrılmadın mı Fatoşçum .dikkat et yorulma artık şunun şurasında ne kaldı doğuma..

bu arada sen öğretmen olsaydın çok şanslı olacaktı öğrencilerin o kadar detaylı ve resmedercesine anlatıyosun ki yerleşiyor insanın kafasına maş. canım

aaaaaaaaaaaaaa bir hafta var yok mu maş. canım. inş. dediği gibi kolay bi doğum olur

aaaaaa bi haftaya bebekmi gelliyooo haydi hayırlısı sağlıkla kucağına al inşallah normalmi olucak doğum canım

evet canım herşey normal doğumu gösteriyor hiçbir sakıncamız yok dedi doktorum üstelik çokta kolay olacağa benzeiyor dedi nasıl mutlu olduk anlatamam çılgın gibi gezmelerimin dolaşmalarımın faydasını gördüğümü söyledi aynen devam et dedi

kızlar selam ben yine hortladım :) bugün sonunda biberona karar verip aldım.annem beynime kazıdı cünkü bebek biberona alısırsa emmez bi daha diye.chicco yeni bi biberon cıkarmıs step up adı da .tamamen anne gögsüyle aynı benim gibi korkusu olanlara duyurulur.alttaki linkte
chicco step up - YouTube videosu var inceleyin derimm

biz gidiyoruz dişimiz çok kötü.öptük hepinizi

ahh zeynep ben az mı cektimmm yarın hemen bi tane karanfil yagı al disinin üzerine kulak pamuguyla tut .sonra da bana dua et olur mu :) umarım yazımı görürsün cok beter diş agrısı karanfil yagı sayesinde rahat uyuyodum bende..

1 haftamı ay çok heyecanlı :18:
ya zamanını bilmek bi yandan iyi bi yandanda kötü hayırlısı olsun bacım umarım bi avazda kurtulursun (şahsen bu aralar herkes bana öyle diyo )

Üff kocişten zor aldım PC yi. karnım acıktı dedi bende kıyamadım yumurta kırdım. Hazııır diye bağrınıyom adamdan ses seda yok. Bi baktım, yerime kurulmuş, eline de pc yi almış. Zorla kaldırdım, yedikten sonra ben namazı kılana kadar geri almış. Bak sinirleniyom dedim, aşkım bana yoğurt getirir misin diyor Bulduğum en küçük kaseye yoğurdunu koyup, yatağa postaladım.

teşekkür ederiz canım beniimmmarkadaşları saolsu kocişe sıra sıra partiler yapıyolar,ben bişi yapamıyciim valla,geçen hafta bi saat almasına izin verdim ,ihtiyacı vardı ..benden ona hediye oldu iştee...

Kız Nidaaa sana ne diyeyim. Helal valla :)) Bu arada kocişinin doğum günü kutlu olsun. Umarım hayırlısıyla bebğinizi kucağınıza alırsınız.

heyt be haftaya yine teyze oluyosss Maşallah Zeametcim...

1 haftamı ay çok heyecanlı :18:
ya zamanını bilmek bi yandan iyi bi yandanda kötü hayırlısı olsun bacım umarım bi avazda kurtulursun (şahsen bu aralar herkes bana öyle diyo )
evet aslında gün saymak iyimi kötümüm bilemedim şimdi düşününce daha bi panik oldum allah hepimize kolaylık versin bu bi avazda kurtul duasını bende çok aldım umarım işe yarar bu arada bebişininodası harika huzur dolu görünüyo allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin...

maşallah çok sevindim herşeyi yolunda gitmesine...

herkese iyi geceler bu arada canom yşlzeytin nerde herşey yolundadır inşallah beni bi uyuşukluk sardı böbrekte başladı yine şişmeye galiba ağrıyo çook aksi gibi bebekte böbreğin içine girmeye çalışıyo sanki iki gündür sağıma yerleşmiş kazıııdıkça kazıyo içim delindi resmen herkeseiyigeceler öperiz meleklerinizle sizleri çok

saol tatlım inşallah kızımız bi sürpriz yapmazda gelmiyorum demesse az bi vaktimiz kaldı malum topiğimizin kızları çok başına buyruk oldular

makinada yıkanan çamaşırları serme vakti sonrada uyku zamanı gece kuşlarına iyi geceler tatlı rüyalar rüyanızda meleklerinizi görün öpüldünüz:80::80::80:

Elifcim çok güzel olmuş sudenaz prensesin odası maşallah güzel günler kullanın inşallah sağlıkla sıhhatle.süslerede bayıldım ellerine sağlık
Maşallah sübhanallah allah nazardan saklasın sağlıkla gelsin.
Geçmiş olsun canım ama bu ağrılar kaçınılmaz artık malesef yapacak bişey yok alışmak lazım :) ayrıca bebeğine Maşallah sübhanallah allah nazardan saklasın sağlıkla gelsin.

Nidacım eşinin doğum günü kutlu olsun nice güzel senelerinizi prensesinizle birlikte geçirin inşallah

sen daha ne hediyesi alacaksınki cnm benim elvinden değerli başka bi hediye olabilirmi onun için
eveeeett bak bunu düşünmemiştiiimmm...ne hediyesi alcam dimii
ayy bunu okurken Acı yok rocky acı yooookk diyesim geldiiii
bugün doğum yapcak olab peroidyaydı canım ,bide duygu görmemiş sanırım ,bildiğim kadarıyla lansinohun manuel pompasını kullanıyo ve çok memnun ,ama neye dolduruyo onu söylemedi.

ayyyy benim dr umda bana şu lafı söylesin canımı yesin yaaaaa

biz uyumaya gidiyoz canaaarr...tabi wc den sıra gelirseee..yarın gene okul ,öğrenciler ağlayan analarrr ve onların danalarıı beni bekleerrrr herkese iyi ,huzurlu ,bol uykulu ,güzel rüyaı geceleerr...artık sadece iyi geceler demek basit kalıyoo gibi diiimiii??

amin cnm inş işe yarar çok sağol bu arada odamızı beğenmene çok sevindik

sağol öslem teyze odamı beğenmene çok sevindim

aaa Elifcim odanı yeni gördüm, geçmişi okurken... Çok çok şirin olmuş, güle güle kullanın.
Bebek süslerinin yanında tırnaklarında çok hoşuma gitti. Denizinde bi fotosunda bakımlı tırnakları gözüme çarpmıştı. Bizim topikin hatunları pek bakımlı maşallah. Benim tırnaklarımda güçsüzleşti yaaa hemen kırılıyo, kesmek zorunda kalıyom. Zaten parmaklarımda dolma gibi oldu Çok çirkin hissediyom kendimi artık...Kıskandım siziiiiiii

slm perolidyadan haber varmı diye baktım söylede geçmişe baktım çıkıyorum yatcez bizzzz oglumun tekmelerinden uyuyabilirsem ne ala ama
içerde halay çekiyo sanki minnoşşşş ayaklarıyla vurdukça basıyom çıglıgıı haydi iyi gecelerrrrrrrr

maşallahhhhh bebişeeeeee
aboooooo rüyalar gerçek olsaaaaaa:%2::%2:
maşallahhhhh
anammm sıra banamı geldiiii
duydum vallllaaaaaaa benim velet çıkışı aradı bugun 4-5 dk da bir adet sancısı vurdu vurdu gitti ama şimdilik tık yok

ayyy çok sevindim sağlıkla al kucagınaaaaa

Maşallah canım sorunsuz geçen bir muayeneden sonra inşallah sorunsuz ve kolay bir doğum olur allahın izniyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…