ben de kısmet olursa ekim annesi olacağım,bebeğim 35 haftalık...şimdiye kadar nerdeydin diyeceksiniz belki ama ben sizler kadar şanslı bir anne değilim. ilk bebeğimi kalp ameliyatından sonra kaybettiğim için,ikinci bebeğimin mutluluğunu yaşamaktan çok ilk ayında cennete uçan yavrumun hasretini,acısını yaşadım. neyin değiştiğine gelince; bugün ekimde gelecek olan yavrumun kıyafetlerini dizdim 'tabi arada ilk oğlumdan kalan giysilerde vardı' ve ben de sanırım yavaş yavaş heyecanlanmaya başlıyorum,bu heyecanı büyütmek ve kaybetmemek için aranıza katılmaya karar verdim...ama korkularım heyecanımdan daha büyük, bu sebeple daha fazla duaya ihtiyacım var,..umarım hepiniz sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucağınıza çünkü hepinizin bir çok hazırlığı ve hayali var bebeğine dair benimse tek hayalim onu sağlıkla kucağıma alıp,evime getirmek...
Hoşgeldin kalbim2010. Kaybın için Allah sabır versin, bebeğin sağlıcakla dünyaya gelip acılarınızı dindirsin inşallah.
sağol nidacım. evet ya keşke yakın olsaydık süper olurmuş :)
ya kızlar bugün feci yorulmuşum. acayip belim ağrıyor,sağ tarfımda ara ara kasılmalar oluyor ve karnımın alt tarafları arada bir kasılıp toparlanıyor. şimdide çok uykum var. yorgunluktandır diyorum ama umarım başka bişi değildir :) neyse sabah görüşürüz artık kendinize ii bakın hepinize ii akşamlar....
Fatoooşş :) Kıss maşallah on parmağında yirmi marifet.
Meraba kızlar... Herkesler iyi mi bakalım?
Bizim bugün odamısın geldiii. Ama akşam geldiği için hiçbişey yapamadım. Yarın heyecanla içini temizleyip, eşyalarını koyarım inş..
Sabah bi rüya gördüm perolidya, canom ve ben arka arkaya doğuruyormuşuz... Hayır olsun inşallah...
Rummuuzzzz :) Rüyanı hayra yolarım canım inşallah zamanında sağlıcakla gelir yeğenlerimiz. Ben de Miranda'yı gördüm geçen hafta. Kızı olmuş, yeni doğmuş ama 2-3 yaşında vardı. yürüyor, konuşuyordu. Birbirimizden etkileniyoruz, bilinç altımız da coştukça coştu, hayırlısı :)
Odanız gelmiş, güle güle kullanın inşallah. Ne tatlı bir heyecan vardır şuan evde :) Ben de cicilerini yıkıyorum kızımın, narin ayarında, çekmesinler diye soğuk suyla yıkıyorum ama çok deterjan kokuyor yaa. bir daha durulama yapayım en iyisi.
iyi gecelr kızlar ne var ne yok geçmişi okuyayım dedim ama yok sabaha bakarım artık.güzel bebiş haberleri varmı acaba doğum yapan falan.bugün teyse oldukmu acaba.bizimde öğleden sonrada kontrolümüz vardı nst ye girdik alttan muayenede yaptı dr.bi arkadaşım yazmış sabahtan sanırım kötü geçmiş muayenesi.insan ister istemez kasılıyo.ama benim dr um şeker gibi bir bayan bende biraz bağırdım ama gülmeyle karışıkkendi kendime de diyorum bu kadar sıkacak ne var diye sanırım korkarak gittiğimizden böyle oluyor.neyse sonuç olarak bi haftan var yok dedi bi tuhaf oldum sanki hep karnımda kalacakmış gibi geliodu.nst güzel çıktı bebeğin başı güzel bası yapıyor yürüyüşlere devam doğumun çok kolay olacak dedi çok sevindik bizde artık elimiz kulağımızda kızımı bekliyoruz ama sağ kaburgam çürüdü resmen
Heeyyoooo :) Bir hafta sonra bir daha teyze olcam yuppiiii
aaa Elifcim odanı yeni gördüm, geçmişi okurken... Çok çok şirin olmuş, güle güle kullanın.
Bebek süslerinin yanında tırnaklarında çok hoşuma gitti. Denizinde bi fotosunda bakımlı tırnakları gözüme çarpmıştı. Bizim topikin hatunları pek bakımlı maşallah. Benim tırnaklarımda güçsüzleşti yaaa hemen kırılıyo, kesmek zorunda kalıyom. Zaten parmaklarımda dolma gibi olduÇok çirkin hissediyom kendimi artık ...Kıskandım siziiiiiii
Yok rumuzum yok kıskanma, hele beni hiç kıskanma. çünkü ev hayatının paspal haline uyum sağladım ben de :) eşimi pijamayla uğurlayıp, eşofmanla, karma karışık saçlarla karşılıyorum, sıfır makyaj, kökünden kesilmiş tırnaklar, yer yer çatlamış topuklarım var artık :) ama yakın zamanda bir bakım istiyorum çünkü öyle daha mutlu hissediyorum kendimi. benim parmaklarım da dolma gibi oldu. bir de ellerimde ağrım çok. sabahları çok fena oluyor, çok acıyor. karpal tunnel sendromu olmuşum. hamilelerde olurmuş, doğumdan sonra geçicekmiş.
Elifcim odanız gerçekten çok güzel olmuş, ayrı ayrı alıp ancak bu kadar uyum sağlanabilir, bravo canım çok zevklisin. Güle güle iyi günlerinde yatsın, kullansın Sudenaz'ımız.
günaydın kızlar.dün biraragirdim malum pc yok tlfzor oluyor vehalsizdim yazamadım gecede erken yttım.
Filizcim ve makarnacım meraketmişsiniz doğurmadım daha.oğlum inat etti duruyor dün dr da gülüyor gelecek dedik gelmedi diye.
Elifcim odanız çok güzel sudenaz iyigünlerde kullansin.
Fatoşcum bende not ettim tariflerini.çok sağol.
Ahmet Yiğit'imiz bir süre daha inat etsin annesi,böyle iyi. hem anneden ayrılmak bu kadar kolay mı :) geçen gün kimdi yaa öldüm gülmekten, ıkınma provası yapıyomuş :) iş açacak başına, aman diyim haa yapmayın böyle şeyler.
günaydın canım geceerken yatınca sabahta erken kalktım.oğlum beklemede şuan acayip akrobatik hareketler yapıyor şuan içerde.dr kayınpederimle gittim ne yapayım mecburen.ama sinir oldu çok memnun oldum bu duruma.eşimede dedim hatta eşimde iyi oldu enazindan söylenmezler bidaha dedi.
aslında ben isteyerek yapmadım nst 20dk muayene tahlil derken 1saat sürrdü hastane işi birde eşimin bir işni hallettim sonra düğmecide işim vardı onuda hallettim eeemalum bukadarını bilemediği için sıkıldı benimde canıma minnet iyi oldu anlıcağın.
Nasıl yaniii hem laf söz edip, söylenip hem de sinir mi oluyorlar. Boşver nejlacım olsun, kendileri istedi. istediğin her yere götürüp getirecek o zaman hiiiiç kusura bakmasınlar.