2011 Ekim Anneleri

Hoşgeldin kalbim2010. Kaybın için Allah sabır versin, bebeğin sağlıcakla dünyaya gelip acılarınızı dindirsin inşallah.

Fatoooşş :) Kıss maşallah on parmağında yirmi marifet. Tariflerini kopyaladım, ben de yapıcam inşallah bir gün :) Bi de benim fırınım yok, yandı :) ne kadar marifetliyim düşün artık Senin ya da kızlar hepinizin önerebileceği bir mini fırın var mıııı? acil almam lazım çünkü artık evde yemek yapmaya başlicam. kayınvalide saltanatı bitsin artık ayıp dimi :) gerçi kayınvalidem bu duruma çok üzülür, oğluşunu her gün göremicek diye ama ben de artık ev kadınıyım, kendi işimi kendim yapıcam aaaa

Rummuuzzzz :) Rüyanı hayra yolarım canım inşallah zamanında sağlıcakla gelir yeğenlerimiz. Ben de Miranda'yı gördüm geçen hafta. Kızı olmuş, yeni doğmuş ama 2-3 yaşında vardı. yürüyor, konuşuyordu. Birbirimizden etkileniyoruz, bilinç altımız da coştukça coştu, hayırlısı :)
Odanız gelmiş, güle güle kullanın inşallah. Ne tatlı bir heyecan vardır şuan evde :) Ben de cicilerini yıkıyorum kızımın, narin ayarında, çekmesinler diye soğuk suyla yıkıyorum ama çok deterjan kokuyor yaa. bir daha durulama yapayım en iyisi.

Heeyyoooo :) Bir hafta sonra bir daha teyze olcam yuppiiii :64 Sağlıcakla gelsin bebeğin zeamet'cim.

Yok rumuzum yok kıskanma, hele beni hiç kıskanma. çünkü ev hayatının paspal haline uyum sağladım ben de :) eşimi pijamayla uğurlayıp, eşofmanla, karma karışık saçlarla karşılıyorum, sıfır makyaj, kökünden kesilmiş tırnaklar, yer yer çatlamış topuklarım var artık :) ama yakın zamanda bir bakım istiyorum çünkü öyle daha mutlu hissediyorum kendimi. benim parmaklarım da dolma gibi oldu. bir de ellerimde ağrım çok. sabahları çok fena oluyor, çok acıyor. karpal tunnel sendromu olmuşum. hamilelerde olurmuş, doğumdan sonra geçicekmiş.
Elifcim odanız gerçekten çok güzel olmuş, ayrı ayrı alıp ancak bu kadar uyum sağlanabilir, bravo canım çok zevklisin. Güle güle iyi günlerinde yatsın, kullansın Sudenaz'ımız.

Ahmet Yiğit'imiz bir süre daha inat etsin annesi,böyle iyi. hem anneden ayrılmak bu kadar kolay mı :) geçen gün kimdi yaa öldüm gülmekten, ıkınma provası yapıyomuş :) iş açacak başına, aman diyim haa yapmayın böyle şeyler.

Nasıl yaniii hem laf söz edip, söylenip hem de sinir mi oluyorlar. Boşver nejlacım olsun, kendileri istedi. istediğin her yere götürüp getirecek o zaman hiiiiç kusura bakmasınlar. Eşinin iyi oldu demesi iyi olmuş. Son ziyaretiniz olur zaten bir sonrakine büyük buluşmaya eşinle gidersiniz inş. :)

ya benim acill bakıma alınmam gerekiyor yaaa üff herşeyi düşünmek çok yormaya başladı, işlerde ahllolup bi bitmiyor ki.. biri bitse diğeri aman yaa.. halsizlikten alışverişe çıkamadım, daha alınacaklar var, alıp yıkancaklar vs.. dolaba bişiler koymam lazım o var, mutfağı bi elden geçirmem lazım en azından.. Rabbim azıcık bi kaç gün güç kuvvet verse tamamda.. olmuyor azcık iş yapsam pelteyim resmen..

sanada maşallh küboşum yaa, kekeden doping aldın demek. tarifleri bende gördüm perşembeden sonra bende kek yapcam banane zaten oğlum gelecek gibi, bıktım diyetten. iyi barisende benim gibi enerjim var diye fazla dolanma dikkat kuzum. ayy bu arada sen beşiği almışsın güle güle yatsın siracım

bende geçtiğimiz cuma gününe kadar senin gibiydim hiç bir hazırlığım yoktu ama cuma bir çıktık herşeyi hallettik allah isteyince öyle bir güç veriyo ki sen umutsuzluğa kapılma hepsini halledersin allahın izniyle kendini motive et

kek için abartmadan bozuver diyeti akşam çayla çok güzel olur hatta yakın olsaydık ta bana gelseydin beraber yeseydik ya ne güzel olurdu ::)
teşekkür edriz güzel teyzemiz siracımın beşiği geldi ama kurmadık temizlik yapılcak diye açık halini çok merak ediyorum evde nasıl olacak şimdi bir şeye benzemiyor öpüyoruz yusuf keremimizle seni

herkese günaydın
bölük pörçük uyumaktan çok sıkıldım ya gerçi hamilelikten öncede normal uyuyamazdım geceleri en az 2 defa uyanırdım ama 5 6 7 olunca artık insan sinir oluyo ya

herkese günaydın
bölük pörçük uyumaktan çok sıkıldım ya gerçi hamilelikten öncede normal uyuyamazdım geceleri en az 2 defa uyanırdım ama 5 6 7 olunca artık insan sinir oluyo ya

günaydın
bölünen uyku benim de kabusum ama artık uykunun üstüne gitmiyorum uyuyamazsam başka şeyle ilgilenip kendimi rahatlatıp sonra uyumayı deniyorum inatlaşırsan seni deli eder vallahi

öpün bizi nolurr ya var ya bu sene ankaraya da gelemedim ya acayip canım sıkıyor bu konuya.. önce düşük tehlikesi sonra tatili bekleyelim dedik sonra düğün çıktı hop mecbur diyarbakır.. ramazan bayram deik şekerdi oydu buydu bi yere kımıldayamadım gerçi halimde yoktuda.. annemde sen yerinde olda yeter ki sağlıklı ol diyor valla çok özledim, o zaman ben yapardım keki sen iş çıkışı gelirdin.. üff neyse:97: kızmet olur inş canım benim.

Rabbim kerim deyip oturuyoruz işte yerimizde:) bizim beşikde yanlış gelince gönderdik geri, sonra benim isteiğim renk kalmamış, bi de yeşil vardı o olsun dedim. bakalım ne zaman gelcek. ben yerini hazırladımda bi süpürüp silerim sonra açarız heralde. motivasyon+moral biraz ihtiyacım var galiba, herşey inanın kendinde bitiyor.. sağol canımcım bizde sizi öpüyoruz

Hoşbulduk Kübra teyzemi teşekkür ederiz Ayyy nokta kadarmış yaa bizim dudaklarımız açık ve kapalı parantez gibi yerim ben o köfffte dudakklarıı.
Bence bir süre hayran hayran başını bekliycez, sonra yorgunluktan baygınlık geçiricez, hayat çekilmez olacak bir süre sonra Ama sakin, uslu olurlarsa buna gerek kalmaz inşallah canım.

Teşekkürler makarnaa teyzemiz. Evet canım hızla büyüyor miniklerimiz :) Senin bebeğine de maşallah canım.

Günaydın ahestemm geçmiş olsun canım yaa. Yorma kendini bu kadar tatlım acelen neydi, varsın bir şeyler de eksik olsun ne olacak. kimse bizi o halde ayıplamaz herhalde. Bir de üstüne adananın sıcağı, offf. geçmiş olsun tatlım bugün dinlen ve enerjini topla tekrar.

Teşekkürler canım benim. Benim de içime sokasım geliyor, iki gündür fotosunu seviyorum. İlk kez bu kadar net. ama tarayıcı ya da foto kaydı olmadığı için gösteremiyorum size bir foto koyamadım yaa. gerçi birkaç cici (patik) fotosu çektim, onları koyucam totomu kaldırabilirsem :)
Her gün düzenli olarak giremiyorum, ama aklım mütemadiyen sizde. Ev kuşu oldum sorma, işe güce daldım ilk hafta ama bundan böyle çok yormicam kendimi. yavaş yavaş yapıcam. dolap içlerimi ablam düzenlese ne iyi olacak, eğilip kalkamıyorum, onları yapacak gelebilirse.(çok uzak evlerimiz) onun haricinde bitiyor işlerim.
Sizin de sağlığınız, keyfiniz hep iyi olsun Kerem'imiz sağlıcakla gelsin inşallah canım.

günaydın güzel anneler bugün tükanımızdaki personel rahatsızlanmış işe el koymaya geldim yoğunluk vardı ancak yazabildim. keyifler nasıl benden önce doğuran yok gibi gelio baya baya kendimi hazırladım en son doğurayımda göreyim ozaman...parmakları şişenler selam olsun hepinize resmen davul oldu el ve ayaklarım millet dalga geçiyo köfte gibi olmuş ellerin die hafif üzümde şişmeye başladı dudaklarım dolgunlaştı en çok bunu sevdim.hep böyle kalsınlarbugece sabaha kadar topikteydim içeriğini hatırlamıyorum mesajlar yazdım okudum durdum.rüyalarım iyice karıştı durdu.kaç kere wc ziyareti yaptığımıda hiç hatırlamıyorum gözümüde açmıyorumki uykum kaçmasın ah bide şu mide yanması aman allahım boğazıma şiş saplanıyo sanki hiçmi geçmez ya ne çok şikayet ettim aman allahım ama hepimizde var sanırım aynı sorunlar bebişlerimiz olunca hepsini unutcaz ama.

çok sağol tatlım :))
geçmiş olsun cnm pek keyifli bi gece olmamış ama kız tembihle o zilliyi çabuk 38 den önce gelmek yok diye cnm sabahları kahvaltı edemiyorsan buğday gevrekleri varya onları denemeni tavsiye ederim Nesfitin çikolatalısı harika biz kızımla çok seviyoruz onu her hafta 1 paket bitiriyoruz nerdeyse
sağol cnm dün bi ara görmüştüm seni iyi olduğunuzu tahmin ettim kandırdı yiğit bizi şimdide gelmeye niyeti yok
ideal hamişim benim ana kız yerim ben sizi maşallah saremize kocaman kız olmuş artık odamız içinde ayrıca teşekkür ederiz bu arada geçmiş olsun cnm benim ellerdede bayramdan beri aynı durum sürekli ağrılı uyusuk ve hissiz şu 3 4 haftayıda hayırlısıyla atlatsaydık doğumdan sonra bitecekmiş bütün dertlerimiz

günaydın cnm geçmiş olsun ben sana daha öncede söyledim insan en çok kendini nazar edermiş diye al bakiiim şu boncukları tak çabuk bi yerlerine bol bol dinlen tatlım yapacak başka bişeyimiz yok çünkü

Hepinize günaydıın :)

Geç kalktık, kahvatı yapıp hemen ilaçlarımızı yazdırmaya gidicez.. Hepsi bitti... Sonra bir market turu yapıcaz, sonrada eve gelip ortada bekleyen ütüyü bitircez inşallah.. Artık yarında büyük temizlik olur. Cumaya kadar herşeyi yerleştircem. Halıları sersemmi sermesemmi karar veremedim ben, doğuma yakın sersem sanki ev ayakta gibi oluyo o zaman.. Napim ki..

Sibelcim sağol canım o gün oldu şu son iki gündür o şiddette kasılmam olmadı çok şükür.. Benimde aklıma sen geldin, eşim gidelimmi dedi yok dedim kanama vs yok gerek yok dinlenicem... O gece öldüm ama sonra iyiydim hamdolsun..

Kimdi beni rüyasında görüp sevmediği bi simaya benzeten bakim hıııııımmmm

Elifçim odanız çok güzel bende sade ve şık şeyleri severim çok beğendim canım güzel günlerde kullanın...

Zeynep diş ağrısı banada vurdu bi iki defa çürük yok ama sızlıyor bazen, hemde çoook dikkat etmeme rağmen.. Az kaldı geççek hepsi...

Sensen kendini muayenede kasma canım, acıcak diye şartlandırıp gitme, korkma biş olmuyo.. Benimde acıdı ama geçti, hem kendini kastığından hemde çatın dar ise acıyor muayenede... Benimki öyle dar yani... Ama dr. anlam veremedim, stres yapma hayırlısı neyse ol olsun, bebiş sağlıkl agelsin yeterki :)

Doktora gidenler kuzularınıza maşallah, Allah nazarlardan saklasın hepsini...

Bana gelince ben işten çıkamıyorum kızlar yani hergün gitmicem ama haftada 1 gün yada 2 gün ( iyi olursam gidicem) 1 ekime kadar, patronum rica etti. Oda sabahtan akşama kadar değilde 12-5 gibi. İlk başta stres oldum ama sonra benimde işime geldi.. Hergün gitmicem nasıl olsa e aradada dışarı gezmeye çıktım sayarım diye düşündüm.. Hem oturuyorum, gerçi dün çok zorlandım ayaklarım ilk defa bu kadar şişti ve ilk defa altı iğnelendi sanki yürüken, ama zorlandığım yerdede kalktım dolaştım napim.. Anlıcanız yorgunuzzzzz.. Yarın büyük temizlik var. Sonra bebek kıyafetleri yıkancak ütülencek, en sona ben kaldım sanırım, sallana sallana neyse allah büyüktür, yapıyoz yavaş yavaş.. Haftasonuda annemelr dönüyo istanbula çooooook mutluyum çok özledim annemi babamı belki bir sürede onlarda kalırım :)

Bu kadar tembellik yeter deniz hanım, kallkkk hayydiii.
biraz işlere bakayım, sonra görüşürüz fıstıklar kendinize iyi bakın, kendinizi yormayın. mmuckkss

saol canım 1 saat uyudum çok şükürr..ama çoook güzeldi resmen alarma sinir oldumneyse gittim geldim bitti çok şükür ,dün geceki korkudan sonra bugün hastane çantamı hazırlıcam ,malatya usulü lahana sarcam ,biraz ütüm var ,ev süpürsem iyi olurr...ama hiiç enerjim yok benim yaaaa

daha önce sordum cevap gelmedi yeniden soruyum ,bu belden aşağı dooru omurlara iğne batar gibi olan sancılar yaşıyomusunuz kızlarr,az önce bi velim karnınız biraz inmiş dedii:18::18::18:ağdayada giderim bu aralar motive etmek içn hazırlayın kendinizii...

denizcim sen gördüğün rüyayı söyleyince aklıma geldi.kızımı gördüm rüyamda 2 yaşlarında falandı babasının kucağındaydı aman allahım böyle tatlı bişey görmedim daha önce prensesler gibiydi dokunmaya kıyamıyordum allahım hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin artık gelsin meraktan ölüyoruz ailecek doğsada görsek die

oğlunla beraber annane ziyaretine gidersiniz inşallah bu sefer 3 kişi olursunuz hiç canını sıkma

şimdilik yok canım doğuran duygu ve iklimden başka bakalım 3. kim olacak senin bebek te haftaya gelior değilmi sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberleri

insan bebeğini görünce ve ultrasonda yaptığı hareketleri düşününce çok mutlu oluyor. Şu ana kadar çok mutlu ve heyacanlı olduğum vakitler çok az. Benim hamileliğimin ilk 3,5, 4 ayı bulantılarla geçti, diş problemi yaşadım v.s. anlayacağın kızımla ilgilenemedim. Hamile kalmadan önce onunla konuşur, dertleşirim, müzik dinletirim diye düşünürken ben hiç bir şey yapamadım, yapmadım. İnsanın her istediği olmuyor ancak beni hiç üzmediğini biliyorum.
Doktorda ilk görüntüsünü gördüğümde heyacanlandım ve elime resmini alıp kime benziyor diye bakındım durdum,
dr haftanla uyumlu, normal hamileliğin dedikçe mutlu oluyordum. Hatta bir keresinde kızımın resmini çekerken, yüzünü çirkinleştirdiğini, daha sonra ağzını açıp havada birşey yakalayıp ağzını kapattığını gördüğüm kareyi aklıma geldikçe gülümser dururum. Ama son gittiğimizde (tabii ki özel hastane, çapa da göremiyorsun) resmini çektirmedi, iki eli ile yüzünü saklamaya çalıştı. Şimdi ise farklı bir mutluluk yaşıyorum. Kızımın kıyafetlerini annem yıkadı ve kızkardeşim hepsini ütüledi. Dün de babası beşiğini kurdu. Yani yavaş yavaş bir şeylerin oluşmaya başlaması beni çok mutlu ediyor ve heyecanlandırıyor. Gerçi daha dolap konusunda karar veremedim ve bir tanede kanepe veya çekyat almam gerekiyor.

şekerim yaptın mı keki oldu mu merak ettim :)
yaptım tatlım teşekkür ederim tarif için pek bi güzel oldu artık 2 yumurtalı bu tarifi yapıcam o kadar yaptım doğru düzgün yiyemedim ama küçük bi parça tıkadı beni ama bugün dünün acısını çıkaracağımı düşünüyorum hem dolapta dinlendi dahada güzel olmuştur tekrar teşekkürler tatlım
günaydın
bölünen uyku benim de kabusum ama artık uykunun üstüne gitmiyorum uyuyamazsam başka şeyle ilgilenip kendimi rahatlatıp sonra uyumayı deniyorum inatlaşırsan seni deli eder vallahi
bende zaten deli olmaya yer arıyorum bu arada cnm dün büyük uğraşlar sonucu kocayı beklemeden o kilitleri sıkışan hain park yatağı toplayabildim sonunda ve karşısına geçip gözlerimi parlata parlata bakıp kiminle uğraşıyorsun sen dedim kilitlerden sonra toplaması 1 dak. cnm akşam açıp bi bak istersen açıp toplaman 10 dak. ama karsısına geçip ne kadar izlersin onu bilmem işte
ooo cnm rüyalar konusunda çığır açmış durumdayız canom bitti bu aralar biz başladık bende dünkü rüyamda artık ne kadar içime dert olduysa beğen butonunu bulup geri getirmiştim herkes bana teşekkür ediyodu

bak cnm korktuğuna değmedi bitiyomuş işlerin çok şükür sonrada azcık annenlerde keyif çatarsın değmeyin hanzademin keyfine odamız içinde teşekkür ederiz cnm beğenmene çok sevindik

Hoş geldin, çevremde yaşadığın acıyı tadanlara tanık oldum, çok zor oluyor ancak tekrardan hamile olman çok güzel. ancak onu 9 ay boyunca içinde sağ salim taşımaya çalışmak ve biraz tedirginlikle, korkuyla da olsa onun sağ salim doğmasını beklemenin ne olduğunu belki senin kadar bilemem ama sana yakın bir şekilde hissediyorum. Biz bebeğimiz doğana kadar ve doğduktan bir müddet sonra bile ancak aşmıştık. Sadece sağ salim doğsun, kucağımıza alalım diyorduk. Allahtan şimdi yaşını doldurdu ve dilerim acısını görmeyiz ve Allah herkesin yavrusunu anne babasına bağışlasın, kimseye evlat acısı göstermesin. Senin için temennim yavrunu sağ salim, zamanı geldiğinde kucağına almak,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…