sefa değil benim adım Hanzade teyze SAFAşimdiden karıştırılmaya başlandı. oğlum çok küfredecek bana anlaşıldı :)))
bacak boyunu tam ölçemiyolar bildiğim kadarıyla. sonuçta katlıyo bacaklarını. bana pek mantıklı gelmedi
inşallah öyledir canmı çok sıktılar bugün
ozaman biraz geçde olsa "iyi doğdun ege'nin annesi" doğum günün kutlu olsunmerhaba kızlar, hafta sonu doğum günümdü. eşimle kardeşim çok güzel bi sürpriz hazırlamışlar. bütün arkadaşlarımı organize etmişler, ben eşimle baş başa yemeğe gidiorum derken bi gittik, bütün arkadaşlarım orada. zaten çok duygusalım başladım ağlamaya : ) gecenin sonundaki pastayı görünce bi posta daha ağladım. resmini sonra eklemeye çalışıcam. göbişinde bebek olan bi pasta yaptırmışlar, üstünde de "iyi doğdun ege'nin annesi" yazıyordu : )
cumartesi günü doktor amcamıza gidicez, çatı kontrolü yapacak biraz tırsıyorum.. allah hepimize yardım etsin..
isteriz isterizGeçen sen arkadaşım doğum yaptı. Ve oda çok çatlamış Dr bi ilaç yazdırmış 30 tl lik bişey baya iyi geldi çatlaklarıma dedi. Adını daha almadım ama deniycem mutlaka, denemeye değer valla.
sizede ismini veririm kızlar isterseniz.
selam kızlar,
uamrım hepiniz iyisiniz ve perolidyanın anneleri ile birlikte bebişleri sağlıklı olarak dünyaya gelmişlerdir:)
biz dün kontrole gittik, Erin 2800gr olmuş, 3-3.5 kg arası doğar dedi(eğer gününü beklerse),herşey yolundaymış, kıpır kıpır bir bebek ama...:)
bugün son ağdamı da oldum, artık beklemekteyiz...lidyamın da odası perşembe günü geliyor...o da bir gelse ve kendi elimle yerleştirsem diyorum...inşalla Erin anlayışlı olur ve bekler biraz daha...bizden haberler bu kadar şimdilik.
hepinizi öptüm...
kızlar kızlar ay ne yorucu bi gündü..sabah annemi doktora götürdüm eve geldim.öğlen bizim bebişle buluşmamız vardı.minik hatun 2650 gr civarı ve dönmüşşşş:26::26:..gelişimi iyi dedi.daha sonra nst.ye bağlandık o da normalmiş.ama can alıcı kısım şu 3 hafta sonraya gün verdi.yani o zamana kadar doğurmazsam çok geç değil mi dedim.yok dedi.anlamadım.sanırım sezeryan istemediğimi anlayarak o zaman gel normale müsait mi bakalım dedi.tabi kendi girmiyor normal doğuma.kendi hastanemde hergün bir doktor nöbetçi.onlardan hangisine denk gelirsek ...
merhaba kızlar.biz bu gün doktorumuza gittik.herşeyi çok güzel dedi.2.526 olmuş tosuncuğum.nerdeyse 2 hafta önde gelişimi maşallah.33+4 teyim nst de sancı falan çıkmadı çok şükür.ama oğlum herkesi ayağa kaldırdı,odaya birsürü ebe hemşire doluştu,dr.um ameliyatta oldduğu için gelemedi.hıçkırık tuttu benim ufaklığı ve rahatsız oluncada duramadı yerinde2,3 kere basılan düğmeye 80in üstünde bastım,çıldırmış gibiydi,kalp sesini kıstırdım coşmasın diye:)))))))))))))))
bu arada doğum ücretlerini sordum 150 normal,250 sezeryan dediler,normal doğuma dr.um saat kaç olursa olsun girecekmiş ve hastane olarak sezeryan nerdeyse hiç yapmıyolar,normal doğumu özendirip yaygınlaştırıyolarmış,çok sevindim,3 hafta sonraya gün verdi çatı muayeneside yapmadı:18:.yani çok güzeldi bugün allah hepimize hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin herzaman.sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyorumm...
valla bende nevresim takımı takıntısı varr ,bayılıyorum çeşit çeşit sermeye,büssürü var zaten kullandığım ama biri heidye diyince direk aklıma bu geliyoo...bide seramik tencere almak istiyorum bu aralar ,doğum hediyesi göndermek isterseniz haberiniz olsuunnntam anlamadım neyi kasdettiğini. saklama kabı gibi olanlar mı canım?? gerçi para verdik de daha bi arkadaş daha var ev sormasına gidilecek olmazsa ona ondan alayım
yatma sakın şimdi çok zararlı bu saatte uyumak hoş benimki uyuyo içerde ama :))
sen naptın çok kaldı mı işin?
benim kaynanam bakıcıkıl yapmış bi dönem ekonomik sıkıntıları varmış ,çocuklar hala geliyo bayramda ve okadar efendilerki ,eşim ve diğer kaynım görümcem falanda terbiyelidir ,ben o konuda sıkıntı yaşıcağımı çok sanmıyorum ,okumamış ama bu konularda baya bilgili diye düşünüyorum gerçi konu ilk torun olunca bilmem ne olurr...amaan nolcak çok zor ederlerse diplomamı gösterir kaparım bebeemiikarışacağından hiç şüphem yok. geçen görümcem oğluna müdahale ediyor o da kızıyo kızına karışma çocuğa diye dedim anne sen karışma annesi bilir şımarmasın çocuk. ooo diyo size kalsa çocuklara göz açtırmazsınız.
ben hiç sevmem başkasının birinin çocuğuna müdahale etmesini hayır anne babası bi laf ediyosa o lafın üstüne laf olmamalı bence. sonra çocuk şımarıyo. en ufak bi şeyde karşı tarafa sığınıyor. annemlerden biliyorum. annem de torunlarına düşkün. yengemlere bağırmayın karışmayın falan der çocuklara ben de derim anne sen karışma o onun annesi bırak istediği gibi eğitsin
valla kavga çıkarırım kimse benim eğitimime karışmasın. karışacaksa da kenara çeksin desin böyle böyle. yoksa çocugun yanında istemem. ikilemde kalıyor sonra çocuk da
kızlar slm,bugün dktora gittim bebeğin bacak boyunun 2 hafta geriden takip ettiğini söyledi,,böyle bişeyle karşılasn oldumu?bide muayenelerimi faln ihmalde etmedm nedn bu haftada böle bişi çktı
canım benimde karın çevresine göre küçük çıkıyo bebeğim 2 hafta, kilosuda olması gerekenden az
ama doktor minyon bi bebek olacak dedi, bir sorun yok dedi, bende ona güvendim
olabiliyor yani böyle şeyler.
valla bende nevresim takımı takıntısı varr ,bayılıyorum çeşit çeşit sermeye,büssürü var zaten kullandığım ama biri heidye diyince direk aklıma bu geliyoo...bide seramik tencere almak istiyorum bu aralar ,doğum hediyesi göndermek isterseniz haberiniz olsuunnn
benim kaynanam bakıcıkıl yapmış bi dönem ekonomik sıkıntıları varmış ,çocuklar hala geliyo bayramda ve okadar efendilerki ,eşim ve diğer kaynım görümcem falanda terbiyelidir ,ben o konuda sıkıntı yaşıcağımı çok sanmıyorum ,okumamış ama bu konularda baya bilgili diye düşünüyorum gerçi konu ilk torun olunca bilmem ne olurr...amaan nolcak çok zor ederlerse diplomamı gösterir kaparım bebeemii
canım ,dr lar bu tarz yorumlar yaparken anne babayı değerlendirmeyi genelde unuturlar ,en ve eşin çok uzun boylumusunuzz???hadi uzunsunuz diyelim genelde bacak boyunu yanlış ölçüyolarmış zaten ,ayaklar bükük neticedee,takma kafana ,İnşallah hiiiiç bi sıkıntı yokturr...
kızlaar bugün bahsetmiştim ya bi bebecik varmış diye erken doğmuş ,ağlamamış ve kan kusmuş ,gerçi kötü bişey konuşmak istemiyorum burda ama bebekte kan uyuşmazlığı var demişlerr...bu çiftin bi bebeği daha var ve gayet sağlıklı ,sanırım ona dayanarak bişey yapmamışlarr..öylemi oluyo bu işler ,ben hiiç bişey anlamadım ,genede dr ların uyarması gerekmezmiydi ,aramızda vardı sanırım bu durumda olanlar ve sürekli iğne oluyolardıı...çok üzüldüm yaaa.kayseriye göndermişer bebeği ,bide karnı falan şişmeye başlamış ,kan değerleri fırlamış ,şimdi vefat etmezse 1,5 yaşına kadar anca yaşar demişler...Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin ,evlat acısı yaşatmasın kimseyee...
selam kızlar
off dün gece bi kabus gördüm çok feciydi
çatı muaynesi yapıyor doktor bana ama o kadar tuhaf bir yerki
yatağa bağlıyorlar bide beni,
spekulumu yerleştiriyorlar ve sonra yatak bi anda havaya dikiliyor,
yani ben çarmıha gerilmiş gibi kalıyorum öyle
ayy korkun.çtu
bu ctesi kontrolüm var, çatı muaynesi yapacak sanırım, onu büyütüyorum ben bilinçaltımda sanırım
Canım ilişkiye girmiiş bi kadının çatı muayenesinden korkması anlamsız aslında, aynı şey sadece çok kasıyoruz biz korkma rahat bırak kendini derin bi nefes al kabus gibi bişi değil, acıyo biraz ama kişiye göre değişiyo o :)
ya haklısın canım aslında ama ben şimdiye kadar tek bi kez vajinal muayne oldum ve o his berbattı
bide anlatıyolar işte 4 parmağını zart diye soktu falan, ister istemez korkuyo insan
sağol hanzadecim valla içimi ferahlattın
selam kızlar
ayy korkun.çtu
bu ctesi kontrolüm var, çatı muaynesi yapacak sanırım, onu büyütüyorum ben bilinçaltımda sanırım
selam arkadaslar nasilsiniz?forumu hergun takip ediyorum ama cok sik yazamiyorum,bizde oglusumla 37.haftayi bitirecez insallah persembe gunu..ayni gun doktor kontrolumuzde var,ben dogumu yaklasan arkadaslara birsey sormak istiyorum,hani diyolarya bebek kanala yaklasmis,dogum yakin,bilmem kac gune dogum olur falan diyoya doktorlar,bunu ultrasona goremi soyluyolar yoksa alttan muayenemi edip soyluyolar..ben yurt disinda yasiyorum burda doktorlar oyle bisi demiyor..bende gobek fitigi oldugu icin 38+1de sezeryan olmayi dusunuyorum,tabi bebek beklerseforumu okuya okuya erken dogurma korkusu olustu bende simdi diyorumki bebek yakin gozukmuyorsa sezeryan icin biraz daha bekleyeyim,burda doktorlar normal dogum taraftari,hatta diyoki sancin gelsin sezaryene oyle aliriz,erken almak hic istemiyorlar,beni nerdeyse fitikla normal doguratcaklardi ama fitigim buyuk olunca vazgectiler sizlerde okuyorum turk doktorlar hemen sezeryan diyolar..allah hepicigimizin yardimcisi olsun.sag salim vakti zamaninda bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin:81:
selam kızlar
ayy korkun.çtu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?