kızlar, ben de aylardır tasınmak istiyorum. su an oturdugumuz ev kısın hic ısınmadıgı halde kısın 350-400 tl dogalgaz ucreti odedik. bebiş olunca ne kadar ödenir bilemiyoruz. hem dükkan üstü oldugu icin hem pimapenler dandik hem de kombisi cok eski. ev oldukca iyi ferak aydınlık 150 m2 falan ama ısınma kısmı canımı cok sıkıyorç benim koca da hic tasınmayı sevmiyor. sanki ben cok seviyormusum gibi bir de diyor ki. sen simdi tasınsak oradan da 6 ay sonra cıkmak istersin. sanki problem yok da ben keyfimden cıkmak istiyorum. bu hamile halimle tek tek ev dolasamıycagım icin aylardır netten ev baktım ilgilenmedi. arada az ilgilenir gibi oldu ama. simdi dkaynanam da sıkıstırıyor onu. bakalım belki gönlü olur. kaynanama yakın tutmak istiyrm artık. bebişe bakarken yardımı olur annemler burda deil sonucta cok da yalnız kalmak istemiyorum. bu halimle nasıl tasınırız orası da ayrı konu....
arkadaşa gittim bugün hediye alamadım yetişmedi bi de ne ihtiyacı var bilemedim açıkçası diğer kızlarla birleşip para verdik en azından ihtiyacı olan bi şey alsın diye. düdüklüye ihtiyacı varmış iyiki de hediye almamışız ihtiyacı olan bi şey alacak
Çok fena uykum geldi akşam ezan vakti olmasa gömülcem yatağa ama bu saatlerde uyumak iyi değil nerdeyse mandal takacam gözüme kapanmasın diye.. Yemekte yiyince ağırlaştım iyicene demek,
filiiiiiz şu altlıklı beyaz porselenler varya cam kapaklı çok şık oluyorlar, şahsen ben hediye olarak mutfak eşyalarıı beğeniyorum tabi güzel ve kaliteli olcak.......
Sanse o ağrılardan bendede var canım adet ağrısı gibi...
Domatesli pilav doğum günün kutlu olsun canım, eşinin jesti çok güzelmiş :)
Yozservet ben boğa, kova, terazi burçlarını beğeniyorum.. Kendim akrepimçok zor bi burç, terazi sosyal bi burç konuşması düzgün insan ilişkileri kuvvetli ne bilim iyi bi burç başakta fena değiş çok çalışkan titiz filan.. Ama terazi terciğim akrep olmasın diyorum ben akrepim baş edemem sora kızla burnunun dikine gider
kızlar, ben de aylardır tasınmak istiyorum. su an oturdugumuz ev kısın hic ısınmadıgı halde kısın 350-400 tl dogalgaz ucreti odedik. bebiş olunca ne kadar ödenir bilemiyoruz. hem dükkan üstü oldugu icin hem pimapenler dandik hem de kombisi cok eski. ev oldukca iyi ferak aydınlık 150 m2 falan ama ısınma kısmı canımı cok sıkıyorç benim koca da hic tasınmayı sevmiyor. sanki ben cok seviyormusum gibi bir de diyor ki. sen simdi tasınsak oradan da 6 ay sonra cıkmak istersin. sanki problem yok da ben keyfimden cıkmak istiyorum. bu hamile halimle tek tek ev dolasamıycagım icin aylardır netten ev baktım ilgilenmedi. arada az ilgilenir gibi oldu ama. simdi dkaynanam da sıkıstırıyor onu. bakalım belki gönlü olur. kaynanama yakın tutmak istiyrm artık. bebişe bakarken yardımı olur annemler burda deil sonucta cok da yalnız kalmak istemiyorum. bu halimle nasıl tasınırız orası da ayrı konu....
canım biraz geç kalmadın mı. sonuçta ev bul taşı yerleş çok zor süreçler bunlar bence bu sene idare et benim de ısınma sorunum var artık ufo falan alıp idare edecem kalorifer yetmiyo salon ve oturma odama.
sen de böyle bi seçenek düşünebilirsin. kayınvalideme yakınım ben eminim çok güzel ilgilenecek ama çok içli dışlı olacaz bu durum şimdiden canımı sıkıyo ben çok gidip gelmeyi sevmiyorum çünkü ne zaman samimi olsam hep pişman oldum sonrasında:97::97:
Filizin dediği gibi yap bence zaten erken doğum riskin var cnm ufoyla filan idare ediver yaza çıkarsın istediğin gibi bir yere... bendede ısınma sorunu var...
Bende istemezdim çok yakın olmayı gerek yok o kadar samimiyete bencede.. Bir süre sonrada çocuğu şımartıyor çok karışıyor diye bıkar insan..
tam anlamadım neyi kasdettiğini. saklama kabı gibi olanlar mı canım?? gerçi para verdik de daha bi arkadaş daha var ev sormasına gidilecek olmazsa ona ondan alayım
yatma sakın şimdi çok zararlı bu saatte uyumak hoş benimki uyuyo içerde ama :))
sen naptın çok kaldı mı işin?
Ya hani şu altı tahta oluyor borcam şeklinde ama porselen oluyor oturtuyosun içine ay du bakim netten ya ne kıvarnıyorum böyle anlatçam diy :)))) Sdece büyük temizlik kaldı heryer kalktı indi canım kolayladım baya.. Bebk işlerinide ev yerleşince yapçam ama halıları sermicem çok güzel yıkamışalr mis gibi kokuyo kıyamam sanırım :) Doğumda sercem inşallah...
Du şunu ekleyeyim de gör..
Servis Tabağı Modelleri : Mobilya Dekorasyon
sayfayı aşağı kaydır bak... Benim dediğim altı demir değilde ahşap olan düz modeller filan var daha da şık duruyorlar yani buna benzer şeyler hoş oluyo hediye olarak ben çok kişiye aldım çokta beğendiler :)
hımmm ısıtmalı bunlar tamam biliyorum ama pahalı galiba ya. ben bi ara hisarın sormuştum 120 civarıydı galiba
oh ne güzel yarından sonra baya rahatlarsın ama ben halı olmayınca duramıyorum evde bi de daha çabuk kirleniyomuş gibi hissediyorum.
gerçi doğumda mis gibi kokar
kızlar slm,bugün dktora gittim bebeğin bacak boyunun 2 hafta geriden takip ettiğini söyledi,,böyle bişeyle karşılasn oldumu?bide muayenelerimi faln ihmalde etmedm nedn bu haftada böle bişi çktı
canım bu aralar benimkide öyle ,dikkatimi tam verince hissediyorum hareket ettiğini ,hatta geceki be ağrımdan sonra hareketi azalınca korktum ,bide gece gece biton senaryo gedi aklıma ,,karnımı tıklarrım 5-6 kez anca tepki verdi hasbamKorkuyorum((
İki gündür miniğimi çok az hissedebiliyorum..Varla yok arası((
Ya bişi olduysaaa((((
maşşallah kızzzz...ne güzel haberler bunlaaa...doğurmazsın canım merak etme ,hep bu duygu hararetlendirdi bizii,eylü annelerinde 40 haftayı dolduranlar varr...yüreğini ferah tut bebişinin sinyallerini bekleekızlar kızlar ay ne yorucu bi gündü..sabah annemi doktora götürdüm eve geldim.öğlen bizim bebişle buluşmamız vardı.minik hatun 2650 gr civarı ve dönmüşşşş:26::26:..gelişimi iyi dedi.daha sonra nst.ye bağlandık o da normalmiş.ama can alıcı kısım şu 3 hafta sonraya gün verdi.yani o zamana kadar doğurmazsam çok geç değil mi dedim.yok dedi.anlamadım.sanırım sezeryan istemediğimi anlayarak o zaman gel normale müsait mi bakalım dedi.tabi kendi girmiyor normal doğuma.kendi hastanemde hergün bir doktor nöbetçi.onlardan hangisine denk gelirsek ...
geçmiş olsun canım ,dikkaet kendineee...eveett canomun poaçaları süüppeerr...afiyet olsun..Meraba kızlaar...
Yorgunluktan bitap düşmüş vaziyette geldim topiğe.. Evi sildim, süpürdüm birde wc temizliği yaptım.Belimden bir sancı vurdu. derken başım döndü,elim-ayağım titremeye başladı. Ardından ter dökmeye başladım. karnım acıkmıştı da meyveyle geçiştirmeye çalışmıştım. Sanırım tansiyonum düştü. Neyse sabah da canom un verdiği puaçayı yapmıştım. Kendimi mutfağa zor attım. Puaçadan 3 tane götürdüm Sonra biraz uzanmıştım 20 dk kadar uyumuşum, kendime gelmişim.
Canooom, valla çok beğendim tarifini. Artık hep yaparım...
canım travacort u 2 kere faan kullanınca geçecek zaten hiç ktkacak bişey yok ,çok derinlere götürme elini ,bide intim washlar var özellikle oranıın temizliği için bilirsin ,onlarla temizle haftada 2-3 kere ,diğer temizleyiciler mantarı engelleyen yararlı bakterileride öldürüyoo..ben çok çektim çoookk..şimdi bende cannesten diye bi krem var onu kullanıyorum ,internetten oku bakalım onun yoksa yan etkisi onu kullan.kızlar size bişey sorucam bende kaşıntı oluyordu doktor mantar olabilir diye travacort verdi ama ilacın içinde hamileler için yazan bölümde şöyle yazıyor örneğin, hamileliğin son haftalarındaki uygulamalar sonucunda böbreküstü bezi fonksiyonlarında azalma ).
bende kullanmak istemiyorum arkadaşıma doktoru sirkeli suyu tavsiye etmiş onumu yapayım ne dersiniz?
maşallah tosununaaa..bende c.tesi gircem nts yeemerhaba kızlar.biz bu gün doktorumuza gittik.herşeyi çok güzel dedi.2.526 olmuş tosuncuğum.nerdeyse 2 hafta önde gelişimi maşallah.33+4 teyim nst de sancı falan çıkmadı çok şükür.ama oğlum herkesi ayağa kaldırdı,odaya birsürü ebe hemşire doluştu,dr.um ameliyatta oldduğu için gelemedi.hıçkırık tuttu benim ufaklığı ve rahatsız oluncada duramadı yerinde2,3 kere basılan düğmeye 80in üstünde bastım,çıldırmış gibiydi,kalp sesini kıstırdım coşmasın diye:)))))))))))))))
bu arada doğum ücretlerini sordum 150 normal,250 sezeryan dediler,normal doğuma dr.um saat kaç olursa olsun girecekmiş ve hastane olarak sezeryan nerdeyse hiç yapmıyolar,normal doğumu özendirip yaygınlaştırıyolarmış,çok sevindim,3 hafta sonraya gün verdi çatı muayeneside yapmadı:18:.yani çok güzeldi bugün allah hepimize hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin herzaman.sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyorumm...
kaç para verceniz siz...ben daha hiç sormadım her defasında unutuyorum ..okadar çokmuu?sabahtan beri bi çamaşır atıp makinaya sonnrada astım o kadar totom koltuğa yapışmış gibimaşallah sana
ya bazen o kadar para vermesemmi diye düşünüyorum sonra korkuyorum başından beri o hastaneye gidiyorum son dakka nasıl değiştircem :18: bütçemi zorlamıycak bi rakam olsa neyse ama feci zorlanıcaz en azından ssk dan parasını alanakadar
canım ben pek dikkat etmem burçlara ,zaten çoğu kişiyle anlaşamam ,zor bi kişiyimdir ,ama terazileri severim ,iyi arkadaşlarım genelde terazi dir ,eşimde başak burcu ve bence bi erkeğin olabileceği en iyi burç ,hem okadar titiz de değil yanii...Allah hayırlı evlatlar versin hepimizee..Yslzytn aynı sey bende de 2-3 gune bir nerdeyse oluyor erken dogum tehdidd de gecirdigim icin her seferinde cok korkutuyor beni. progestan ilacımı kendi kendime azalttım bir de. sabah aksamdı ben sadece sabahları icmeye basladım ne bileyim dısarıdna alınan bisey sonucta Yahyama zararı dokunur gibi geliyor. kıyamıyorum.
bebisimin terazi burcu olmasını cok istiyorum basak burcu olucak diye cok korkmustum hadi gayret bi 10 gunun kaldı diyorum :)))
sizin burclar konusunda düşünceniz nedir kızlar?
canım akşamları geliyo bide yorulunca ,ama dün gece çok tırstım ,eşime eşyaların yerini söyledim ,bugünde çanta hazırlıcaktım ama yaydım bayaa,akşama hazır olurr...bugün 34. haftayı doldurdum bennsanseeee şekerim dediğin ağrıyı daha yaşamadım inş. senin de geçmiştir nasıl oldun
kızlar slm,bugün dktora gittim bebeğin bacak boyunun 2 hafta geriden takip ettiğini söyledi,,böyle bişeyle karşılasn oldumu?bide muayenelerimi faln ihmalde etmedm nedn bu haftada böle bişi çktı
Yok beee 30- 35 tl ye var boyuna ebatına göre değişiyo ben 45 e almıştım cnm, hisar alma canım hsiarın nes ucuz ki :)
karışacağından hiç şüphem yok. geçen görümcem oğluna müdahale ediyor o da kızıyo kızına karışma çocuğa diye dedim anne sen karışma annesi bilir şımarmasın çocuk. ooo diyo size kalsa çocuklara göz açtırmazsınız.
ben hiç sevmem başkasının birinin çocuğuna müdahale etmesini hayır anne babası bi laf ediyosa o lafın üstüne laf olmamalı bence. sonra çocuk şımarıyo. en ufak bi şeyde karşı tarafa sığınıyor. annemlerden biliyorum. annem de torunlarına düşkün. yengemlere bağırmayın karışmayın falan der çocuklara ben de derim anne sen karışma o onun annesi bırak istediği gibi eğitsin
valla kavga çıkarırım kimse benim eğitimime karışmasın. karışacaksa da kenara çeksin desin böyle böyle. yoksa çocugun yanında istemem. ikilemde kalıyor sonra çocuk da
Normal ama bunalr ileri geri olabilir 2 hafta cnm, benim yengeme bebeğin kolu yok demişlerdicanavar gibi maşallah vurduğunu yıkıyo, hiç takılma bebeğin yapısı ile ilgilidir minyondur vs.. Gayet iyidir annesi o sakın kafana takma bunları..
bacak boyunu tam ölçemiyolar bildiğim kadarıyla. sonuçta katlıyo bacaklarını. bana pek mantıklı gelmedi
hım bi bakayım ozaman sağ ol canım.
ben gidip bi şeyler yiyeyim canım bi şey çekti. sonra da dizim var onu izlerim oğlumla. öpüyoruz Minamızı Hasan Safamla :)))
Bende haberler bitsin diye bekliyorum öyle bir geçer zamanki başlıcak onu izlicem bende, afiyet olsun yarasın hasan sefamıza bizde hasan sefamızı öpüyoruz minayla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?