2011 Ekim Anneleri

filizcim neden kendini yoruyosun yavaş yavaş yapsaydın.bende dün bir enerjiyle evi süpürdüm sildim toz aldım çamaşır falan derken yoruldum ama dinlene dinlene yaptım.

bu yatağı bende çok beyenmiştim.iyi günlerde kullan canım

Merhaba kızlar,
benim üç yaşında bir oğlum var. Epidural sezeryan ile doğum yaptım. çok net hatırladığım tek şey doğumdan çıkıp sedyeyle odaya giderken böyleyse ben ikinciyi de doğururum dediğimdi :) öncelikle sağık sektöründen biri olarak gerek normal gerekse sezeryanın bütün prosedürlerini bildiğimden ben sezeryanı tercih ettim. Ama bu normal doğuma göre daha sağlıklı olduğundan değil bende normal doğum korkusu olduğu için.. ama her zaman herşeyin doğalını savunurum yine de.. bilinen birşey var ki normal doğum komplikasyonları daha kolay atlatılan ve normal yaşama daha hızlı döndüğünüz bir doğum şekli.. neyse.. epidural sezeryanda belimden yapılacak olan iğne beni en çok tedirgin eden şeydi. çok okudum araştırdım arkadaşlarıma danıştım ve hep korkmamam gerektiği çktı karşıma.. nitekim de öyle oldu. Tüm samimiyetimle söylemek isterim ki damardan alınan kan için kullanılan iğne daha çok yakıyor canınızı. zaten epidural den önce uyuşturucu bir iğne yapıyorlar ki o iğne çok ince gerisini hiç hissetmiyorsunuz zaten :) anında uyuşuyor belinizin altı. Ben çok tedirgin olduğum için anestezi uzmanı damar yolundan bir de iğne yaptı bana halk arasında cesaretlendirici olarak biliniyor. kuş gibi oluyorsunuz. Ben o iğneden sonra çok güzel bir uykuya daldım. oğlumun sesiyle uyandım onu gördüm 2 dk sonra yine uyudum ve son 5 dk da son katlar dikilirken uyanıp doktorumla sohbet ettim. doğumum çook kolay geçti. şimdi 7 eikimi bekliyprum. doktorum yine aynı prosedür aynı olacak ama geride bir çocuk bırakıp doğuma girmenin gerginliği var elbette.. herkes sakin olsun :) o kadar çabuk geçiyor ki bi bakmşsınız bebeğinizl evinize gidiyorsunuz.. esas sıkıcı olan aslında iki gün hastanede kalmak :) siz rahat olduğunuz sürece herşey daha kolay olacak emin olun.. ha bu arada sezeryan olacaklar; sondadan korkmayın hafif bir yanma hissiyle oda atlatılıyor :)

bende memnunum filzcim gayette güzel temizlendi ve deterjan kalıntısı namına hiç birşey kalmadı.sanırım çok fazla konulunca kalmıştır kalıntı.haa ben birde ekstra durulama yaptırdım.

inş. sağlıkla gelir canım ceren bebek. haklarında hayırlısı olsun

saol cnım çok güzel anlattın benımde sezeryan gıbı gorunuo içimi rahatlattn hakkımızda hayırlısı artıkk

selam kızlar beklenen günümüz 9 ekim...ama eylüldede doğabilir bekliyoruz artık.36+3teyiz.nst'de sancı çıkmıyor henüz...
biz kızımızın eylülün son haftası doğmasını istiyoruz çnükü ismini eylül koyucaz.
benim gibi olupta doğum yapan varmı bu topikte..

ben de deneyip görücem bakalım deterjanı eritip de dökcem makinaya iyi sonuç almazsam değiştiririm bez olarak 10 tane bece de yeter yetmese de aldırırız bir şekilde sağol canım

aytencim ikisi de çok güzel güle güle kullanın ama yatak pembe gibi geldi bana yanlış mı görüyorum kırmızı mı yoksa?

bebeğim 35+1 ve bizimde tarihimiz 10 ekim...aslında 37. haftadan sonra bebekler gelişimlerini tamamlamış oluyor ama anne karnında ne kadar dururlarsa o kadar iyi imiş...ben de son ana kadar dayanmayı düşünüyorum çünkü onu içimde hissetmek harika,hem geceleri rahat uyuyoruz,gaz sorunu yok,mikrop kapma riski düşük ve sadece benimle vakit geçiriyor daha ne olsun ki...

kızlarrrrrrrrrr anneme gittim geldim, gitmek için üstümü değiştirirken ayağımı çok fena dolaba vurdum topallıya topallıya gittim şimdi geldim baktım orta parmağım şişmiş ve morarmış acıyo :84: ya kırıldıysa röntgende çekilemez dimi bana :26: annem kırılsa duramassın diyo acıyo işte daha napim halayamı durim ne demek duramassaın

aayyy edam dikkat et kendine nazar değdi sanırım sana arpacık çıkıyor ayağını çarpıyosun.geçmiş olsun muhtemelen etin ezilmiştir.felak nas oku kendine ve çevrendekilerde okusun.

evet kırılsa oynatamazsın bile etin ezilmiş işte geçmiş ola edacımmm bilirim o acıyı inletir resmen
gözün nasıl gittinmi eczaneye

aayyy edam dikkat et kendine nazar değdi sanırım sana arpacık çıkıyor ayağını çarpıyosun.geçmiş olsun muhtemelen etin ezilmiştir.felak nas oku kendine ve çevrendekilerde okusun.

eevet nejlam ya nazara geldim sanırım :26: okutturayım bi kendimi inşallah kırılmamıştır

ya bide ben acaba bu işlerden anlamıyomuyum nerede hata yapıyorum bilmiyorum

geçen günki sigara böreği muhabbetinden sonra patatesli ve peynirli sardım kızartırken 6 tane peynirli sigara böreği patladı bildiğin patladı ama heryere peynir sıçradı neye uğradığımı şaşırdım

dün kek yapim dedim damla çikolatalı damla çikolataların hepsi dibe çökmüş dibi yanmış gibi görünüyor

bugünde canomun pocaşından yapim dedim şimdi gittim baktım pişmişmi diye içine koyduğum bütün kaşarlar dışarda

evet kırılsa oynatamazsın bile etin ezilmiş işte geçmiş ola edacımmm bilirim o acıyı inletir resmen
gözün nasıl gittinmi eczaneye

oynatamıyorum ki zaten yaaaaaaaa annemle ağız birliğimi yaptınız yaaa hasta hamile bi okadarda nazlıyım leynam kusura bakma teşekkür ederim annemden dönüşte hem demir hapı hemde göz damlası aldım kendim ağzıma felan damlatırım yanlışlıkla kocacım gelsin diye bekliyorum

dıkat et cnım kendıne. parmak acısı çok kotu kırılmasına gerek yok ufacık bıle çarpsan hoplatıo ınsanıı :)

inş canım eşin gelince dr gidn bence acile falan bakarlar en azından ağrısını alıcak krem falan verir.
evet evet sende nazar var tatlım okut kendini ben nazara çok inanırım.dikkat et sen kendine ve rüzgarımıza.

dıkat et cnım kendıne. parmak acısı çok kotu kırılmasına gerek yok ufacık bıle çarpsan hoplatıo ınsanıı :)

hiç sorma arkadaşım soldan soldan geliyorlar bana önce sol gözümde arpacık şimdi sol ayak parmağım vurduğumda yemin ederim 3 tane çıtırtı duydum bütün canım ayağımda şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…