filizcim neden kendini yoruyosun yavaş yavaş yapsaydın.bende dün bir enerjiyle evi süpürdüm sildim toz aldım çamaşır falan derken yoruldum ama dinlene dinlene yaptım.oyyyyyy çok yoruldum. sabah 10 buçuk gibi aylardan sonra ilk kez evi süpürmeye başladım tam bir saat sürdü ya lavaboyu yıkadım evi sildim bi güzel ama belim koptu bi an bi titreme geldi bayılacam zannettim. hemen mutfağa attım kendimi bi şeyler yedim yoksa bayılırdım herhalde. Rumuzcum sendin de mi böyle olan. ay tam çürüğe çıktık bi ev sil süpür dökülüyoruz halimize bak.
eşim yokken banyoyu da yıkıyayım gelince bi ton laf edecek ama napim olmuyo işte yapmayınca ev b.k götürüyo af edersiniz elimi ayağımı çekince
Arkadaşlar, bugün bebeğimiz için alışveriş yaptık annemde geldi sağolsun...
Park yatağımızı, içinin visco yatağını, uyku setini, bebek arabasını, ana kucağını, banyo gereçlerini, kozmetiklerini, battaniye, havlu, biraz da giysi aldık... Çok mutlu oldum bebeğime bir şeyler alınca...)))
Aldığımız yatak & araba bunlar... İkisi de Kraft'ın yeni modelleri...
Eki Görüntüle 255937 Eki Görüntüle 255936
Allah Allah bi ben mi memnun kaldım dalan dan :))) hiç tortu bırakmadı ki 30da yıkadım her şeyi
omonun sıvısını kullandım hiiiiiiiiç beğenmedim. kesinlikle temizlemedi beyazlarımı toza döndüm bi daha
bi de şöyle bi problemim var sıvı deterjanda. ben genelde ön yıkamalı yıkıyorum çamaşırlarımı. sıvı deterjanı hemen alıyo makina o yüzden ön yıkamanın bitmesini bekleyecen ondan sonra makinanın başında durup deterjanı koyacan bazen kaçırıyodum bakıyodum makina su almaya başlamış inan sırf bitsin diye ev temizliğinde kullandım onu duvar sildirdim onla :))) bak duvarımı iyi temizledi Allah var
mrb kızlarr.. sabah erkenden kalkıp sağlık ocağına gittim kan vaerdi. sonra kahvaltı yapıp uyuyayım dedim ama yarım saatte biri aradı buyüzden uyuyamadımşimdide akşam yemeğini pişiriyorum. saat 2 gibide iş yerime gidicem. muhasebeci imzalamm için yanlış evrak göndermiş onu tekrar imzalayıp muhasebeye götürücem ve muhasebe 4. katta asansörüde yok (((((dönüşte saat 4-4:30 civarı tahlil sonucumu alıcam ve sonra nihayet eve gelicem ama bana dinlenmek oturmak yok galiba acayip yorgunum keşke yarın olsa ve ben biraz olsun dinlensem :)
buarada geçenlerde kuzenimin suyunun patladığını söylemiştim. ogün hastanede sancıyı durdurmuşlar ve suyun gelmesinide engellemişler ve 2 hafta daha bekletmeyi deneyelim deyip eve göndermişler yatak istirahati vermişlerdi. aslında kuzenim 37. haftasını doldurmak üzere ama kızımız küçük 2300 gr henüz :) neyse bu ikinci günüydü dün gece sancılar yeniden başlamış sabahta 15 dakikada bir sancı gelmeye başlamış ve yine suyu gelmeye başlamış. annemlerde hemen doktoruna götürmüşler şimdi hastaneye yatırmışlar yine ertelemeye çalışıyorlarmış. ve antibiyotiğe başlamışlar. anladığım kadarıyla kuzenimde başından buyana idrar yolları enfeksiyonu varmış galiba oyüzden antibiyotiğer başladılar ama bu su bitmiyomu yaa kaç gündür akıyor doktoru yetecek kadar var daha diyormuş. buarada kızımızın adı ceren olucak inşallah teyzeleri sizden onun için dua etmenizi istiycem birazcık daha dursun 2500 gr olunca doğsun diye :)))))
Merhaba kızlar,
benim üç yaşında bir oğlum var. Epidural sezeryan ile doğum yaptım. çok net hatırladığım tek şey doğumdan çıkıp sedyeyle odaya giderken böyleyse ben ikinciyi de doğururum dediğimdi :) öncelikle sağık sektöründen biri olarak gerek normal gerekse sezeryanın bütün prosedürlerini bildiğimden ben sezeryanı tercih ettim. Ama bu normal doğuma göre daha sağlıklı olduğundan değil bende normal doğum korkusu olduğu için.. ama her zaman herşeyin doğalını savunurum yine de.. bilinen birşey var ki normal doğum komplikasyonları daha kolay atlatılan ve normal yaşama daha hızlı döndüğünüz bir doğum şekli.. neyse.. epidural sezeryanda belimden yapılacak olan iğne beni en çok tedirgin eden şeydi. çok okudum araştırdım arkadaşlarıma danıştım ve hep korkmamam gerektiği çktı karşıma.. nitekim de öyle oldu. Tüm samimiyetimle söylemek isterim ki damardan alınan kan için kullanılan iğne daha çok yakıyor canınızı. zaten epidural den önce uyuşturucu bir iğne yapıyorlar ki o iğne çok ince gerisini hiç hissetmiyorsunuz zaten :) anında uyuşuyor belinizin altı. Ben çok tedirgin olduğum için anestezi uzmanı damar yolundan bir de iğne yaptı bana halk arasında cesaretlendirici olarak biliniyor. kuş gibi oluyorsunuz. Ben o iğneden sonra çok güzel bir uykuya daldım. oğlumun sesiyle uyandım onu gördüm 2 dk sonra yine uyudum ve son 5 dk da son katlar dikilirken uyanıp doktorumla sohbet ettim. doğumum çook kolay geçti. şimdi 7 eikimi bekliyprum. doktorum yine aynı prosedür aynı olacak ama geride bir çocuk bırakıp doğuma girmenin gerginliği var elbette.. herkes sakin olsun :) o kadar çabuk geçiyor ki bi bakmşsınız bebeğinizl evinize gidiyorsunuz.. esas sıkıcı olan aslında iki gün hastanede kalmak :) siz rahat olduğunuz sürece herşey daha kolay olacak emin olun.. ha bu arada sezeryan olacaklar; sondadan korkmayın hafif bir yanma hissiyle oda atlatılıyor :)
ben de deneyip görücem bakalım deterjanı eritip de dökcem makinaya iyi sonuç almazsam değiştiririm bez olarak 10 tane bece de yeter yetmese de aldırırız bir şekilde sağol canımleyna bende dakan roxi aldım canım ve kendi pijamalarımdan tutta kızıma aldığım herşeyi onunla yıkadım ve sonrada tek tek ütüledim ama hiç sabun tozu yada artığı kalmadı. Sanırım sabun tozu kalan arkadaşlar makinaya tozu bi,raz fazla koydular :) zaten sabun tozu daha çabuk durulandığı ve kalmadığı için bebk kıyafetlerinde kullanılıyor. Bende nida gibi göz kararı koydum. Perwol sıvı deterjanımın kapağına döktüm ve onunll sabun kokuyor. Kızımın kıyafetlerinin olduğu çekmeceyi açınca mis gibi kokuyor ve yumuşacıklar yani ben memnun kaldım. Eğer için rahat etmezse 2 kez durula makinada... Birde ben battaniyesini elimdede yıkadım dalan roxsiyle yine çabuk durulandı.
Buarada bebk için 10 tane bez koydum canım çantaya tecrübeli olanların 10 tanenin rahat yeteceğini söylüyolar. Zaten ilk giyeceği kıyafetini, zıbınını,şapkasını,eldivenini,patiğini ve bir tanede bezini bebişi sarıcakları battaniye yada kundağa koyuyormuşsun öylece hazır duruyormuş. Hemşirelere ilk onu veriyomuşıun gerisi çantada oluyomuş. Sonra kundağı açıp içindekileri giydirip kundağına sarıp odaya getiriyolarmış tatlım :))
arkadaşlar, bugün bebeğimiz için alışveriş yaptık annemde geldi sağolsun...
Park yatağımızı, içinin visco yatağını, uyku setini, bebek arabasını, ana kucağını, banyo gereçlerini, kozmetiklerini, battaniye, havlu, biraz da giysi aldık... çok mutlu oldum bebeğime bir şeyler alınca...)))
aldığımız yatak & araba bunlar... Ikisi de kraft'ın yeni modelleri...
Eki Görüntüle 255937 Eki Görüntüle 255936
aayyy edam dikkat et kendine nazar değdi sanırım sana arpacık çıkıyor ayağını çarpıyosun.geçmiş olsun muhtemelen etin ezilmiştir.felak nas oku kendine ve çevrendekilerde okusun.kızlarrrrrrrrrr anneme gittim geldim, gitmek için üstümü değiştirirken ayağımı çok fena dolaba vurdum topallıya topallıya gittim şimdi geldim baktım orta parmağım şişmiş ve morarmış acıyo :84: ya kırıldıysa röntgende çekilemez dimi bana :26: annem kırılsa duramassın diyo acıyo işte daha napim halayamı durim ne demek duramassaın
kızlarrrrrrrrrr anneme gittim geldim, gitmek için üstümü değiştirirken ayağımı çok fena dolaba vurdum topallıya topallıya gittim şimdi geldim baktım orta parmağım şişmiş ve morarmış acıyo :84: ya kırıldıysa röntgende çekilemez dimi bana :26: annem kırılsa duramassın diyo acıyo işte daha napim halayamı durim ne demek duramassaın
aayyy edam dikkat et kendine nazar değdi sanırım sana arpacık çıkıyor ayağını çarpıyosun.geçmiş olsun muhtemelen etin ezilmiştir.felak nas oku kendine ve çevrendekilerde okusun.
aayyy edam dikkat et kendine nazar değdi sanırım sana arpacık çıkıyor ayağını çarpıyosun.geçmiş olsun muhtemelen etin ezilmiştir.felak nas oku kendine ve çevrendekilerde okusun.
evet kırılsa oynatamazsın bile etin ezilmiş işte geçmiş ola edacımmm bilirim o acıyı inletir resmen
gözün nasıl gittinmi eczaneye
wawww 38+3 diyor tik tak tik tak tik tak:111:
kızlarrrrrrrrrr anneme gittim geldim, gitmek için üstümü değiştirirken ayağımı çok fena dolaba vurdum topallıya topallıya gittim şimdi geldim baktım orta parmağım şişmiş ve morarmış acıyo :84: ya kırıldıysa röntgende çekilemez dimi bana :26: annem kırılsa duramassın diyo acıyo işte daha napim halayamı durim ne demek duramassaın
eevet nejlam ya nazara geldim sanırım :26: okutturayım bi kendimiinşallah kırılmamıştır
ya bide ben acaba bu işlerden anlamıyomuyum nerede hata yapıyorum bilmiyorum
geçen günki sigara böreği muhabbetinden sonra patatesli ve peynirli sardım kızartırken 6 tane peynirli sigara böreği patladı bildiğin patladı ama heryere peynir sıçradı neye uğradığımı şaşırdım
dün kek yapim dedim damla çikolatalı damla çikolataların hepsi dibe çökmüş dibi yanmış gibi görünüyor
bugünde canomun pocaşından yapim dedim şimdi gittim baktım pişmişmi diye içine koyduğum bütün kaşarlar dışarda
dıkat et cnım kendıne. parmak acısı çok kotu kırılmasına gerek yok ufacık bıle çarpsan hoplatıo ınsanıı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?