2011 Ekim Anneleri

hiç sorma arkadaşım soldan soldan geliyorlar bana önce sol gözümde arpacık şimdi sol ayak parmağım vurduğumda yemin ederim 3 tane çıtırtı duydum bütün canım ayağımda şuan

canım yaaa siz akşam bir acile gidin en iyisi doktor baksın parmağına ordanda eniştecim seni çikolatalı dondurma yemeye götürsün mutluluk dolsun için kek te eminim çok güzel olmuştur böreğin içine koyduğun peynir de senin marifetli parmaklarınla çoşmuştur bak poğaçaların bile içi içine sığmamış hadi sen de gül

bakalım bi gelsinde ağrısı hafiflemesse gidelim diycem
yanlız bu saydıklarımı ilk defa yapıyorum onlar nazardan değil beceriksizlik ve deneyimsizlikten olabilir

ayağımın kekimin ve poğçalarımın resmini koysam vahh vahhh dersiniz heralde

oyy benim güzel arkadaşım nasıl iyi hissettim kendimi çok sağol iyi ki varsın

hiç sorma arkadaşım soldan soldan geliyorlar bana önce sol gözümde arpacık şimdi sol ayak parmağım vurduğumda yemin ederim 3 tane çıtırtı duydum bütün canım ayağımda şuan

ah canım bıde çıtırtı faln da duyduysn kesın gıt bı goster geç olmadn sora iş açar başına daha kotu olursnn ihmal etme

canım benim ilk defa yapılan şeylerde illaki acemilik olur ama eminimki tatları güzel olmuştur.boşver görüntüsünü.bende ilk evlendiğimde makarnayı hamur gibi yapmıştım düşün yani en basit yemek onu bile elime yüzüme bulaştırmıştım şimdi ise eşim yemeklerimi çok beğenir.

Son düzenleme:
ah canım bıde çıtırtı faln da duyduysn kesın gıt bı goster geç olmadn sora iş açar başına daha kotu olursnn ihmal etme

ayy bende ondan korkuyorum eşimin kuzeni gece yatarken vurmuş ayağını duvara meğer 1 parmağı kırılmış 2 gün sonra gittiler doktora teee kalçasına kadar alçıya alındı 1 parmak için Allah korusun

evet görünüşleri bişiye benzemese bile tadları fena olmuyo eşime gözlerini kapatıp ye diyorum hep

heh heh heh yandan da dil çıkarıyon demiiiii seni gidi seniiiiii

kız vallahi iyi hissettim nerde gördün dilimi

eda ve ala ismini bende çok beğeniyorum cnm ama yakınımızda var iştesana şiddetle ela yı tavsiye ediyorum hayırlı doğumlar cnm
ilahi emi:)o zaman banada 25 ekim verirler dimi cmt kontrolüm var hayırlısı bakalım:)bende bayılmak ve ayılmaktan çok korkuyorum valla allah yardımcımız olsun hayırlı doğumlar cnm.:)

cnm nasıl cesaretlendirdin beni anlatamam ben aslında epidural istiyorum ama herşeye şahit olmak beni ürkütüyo anestezi uzmanıyla görüşücem dediğin gibi o cesaret iğnesinden banada yaparsa yani bende sakinleşip uyursam hiç terettüdsüz epidurali seçicem olmaz dersede mecburen genel anestezi olucakhayırlısı diiyorum sadece...cnm sanada hayırlı doğumlar diliyorum sevgiler...

canım benım hergun sılmıyorum bende merak etme he sen calısıyomussun normal yanı eve gelınce ortalıkmı toplıycan yemekmı yapcan yoksa dınlencenmı esınede vakıt ayırcaksın neyse dogum ıznınde gonlune gore vakıt gecırırsın umarım
omodan cok memnunum ben ama on yıkama yaptırmıyorum olmaz o sekılde zaten makıneyı calıstırdıktan sonra koyuyorum onu pervolun beyazını aldım yenı cıktı beyazlar ıcın hıc ıs yok onda persılde ıyı toz deterjan sankı durulanmıyo tane tane kalıyoya onun ıcın ıceme sınmıyo saglıksız gelıyo
bu arada ben dalan yazmısım benım kullandıgım tortu bırakan dalan deıl roxy dı senın bı benmı memnunum dalandan dıyınce fark ettım :) hacı sakır aldık roxyı baska seylere kullanıcaz artık

canım gecmıs olsun umarım kırık cıkık deıldır agrın devam ederse bı gorun ıstersen malum gebeyız agırız ayaklarımız zaten yoruluyo belkı merhem verırı doktor

makarnacım masallah mınnosuna tombık olucak demek bızım de pazartesı konturoluuz osledım sıpayı

saat 1 de bahceye cıktık 5 de babamızla geldık hatunlar cayyapmıs sohbet vs sonra oglum cıkmak ıstemedı derken saat 5 yaptık geldık yıkadım oğlusu dınlenıyo sımdı sofra kurucam kocıs yemek beklıyo ben net basındayım umarım oglum erken uyur esım mac ızlemeye gıdecek oglanda erken uyursa planım evı usten duzenlıyıp hurrem ızlemek cıpsım bıle hazır < hadı ben kacar kocacıgımı bekletmeyım

edoşum geçmiş olsun cnm bak bu bugünkü sana yazdığım 2 geçmiş oolsun nolur kendini koruda bi 3. yazmak zorunda bırakma beni sabahta dedim sana nazardır diye kem gözlere gelmiş benim arkadaşım kırık acısı çok kötü olur derler (bacağımı kırdığımda küçüktüm pek hatırlamıyorum acısını ) ama anlattığına göre en kötü ihtimalle parmağını çatlatmış olabilirsin siz bi gidin hastaneye drunuda ara sor cnm karnına kurşundan bişey sarıyorlar bebiş etkilenmesin diye öyle film çektirebilirsin umarım sadece ezilmiştir geçmiş olsun cnm

ayten aldıklarını güle güle kullan canım. biz hala arabaya karar veremedik birara modelini yazda özelliklerine bakayım. birde kaça aldın merak ettim :)

Canım sağol, inşallah hepimiz sağlıkla kullanırız bebeklerimizin eşyalarını...

Araba Kraft'ın yeni bir modeli model adı "Topaz"... 350 liraya aldık...

Kraftbaby.com -

Ben yine kraft'ın bir başka modeline karar vermiştim; duo travel sistem alacaktım, ama bu modeli görünce karar değiştirdik; duo ile aynı iskelet sistemine sahip ama aluminyum olduğu için daha hafif ve çift kilit sistemi var açıp kapamada; sadece sapından kapananlar bebek içindeyken yanlışlıkla kapatabiliriz bu daha güvenli; çift yönlü ve tam yatabiliyor, tekerlekleri de büyük olduğu için sürmesi daha rahat...
Ana kucağı yeri var ama bu modelin ana kucağı henüz çıkmamış; biz de duo modelinin ana kucağını aldık...

Tatlım, damla çikolatayı biraz una bularsan kekin içine dağılır; keke koyduğun kuru meyveleri de una bula...

Geçmiş olsun canım, arpacık derken bir de ayak parmağını vurmuşsun, inşallah ciddi bir hasar yoktur...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…