oynatamıyorum ki zaten yaaaaaaaa annemle ağız birliğimi yaptınız yaaahasta hamile bi okadarda nazlıyım leynam kusura bakma teşekkür ederim annemden dönüşte hem demir hapı hemde göz damlası aldım kendim ağzıma felan damlatırım yanlışlıkla kocacım gelsin diye bekliyorum
hiç sorma arkadaşım soldan soldan geliyorlar bana önce sol gözümde arpacık şimdi sol ayak parmağımvurduğumda yemin ederim 3 tane çıtırtı duydum bütün canım ayağımda şuan
inş canım eşin gelince dr gidn bence acile falan bakarlar en azından ağrısını alıcak krem falan verir.
evet evet sende nazar var tatlım okut kendini ben nazara çok inanırım.dikkat et sen kendine ve rüzgarımıza.
canım yaaa siz akşam bir acile gidin en iyisi doktor baksın parmağına ordanda eniştecim seni çikolatalı dondurma yemeye götürsün mutluluk dolsun için kek te eminim çok güzel olmuştur böreğin içine koyduğun peynir de senin marifetli parmaklarınla çoşmuştur bak poğaçaların bile içi içine sığmamış hadi sen de gül
hiç sorma arkadaşım soldan soldan geliyorlar bana önce sol gözümde arpacık şimdi sol ayak parmağımvurduğumda yemin ederim 3 tane çıtırtı duydum bütün canım ayağımda şuan
bakalım bi gelsinde ağrısı hafiflemesse gidelim diycem
yanlız bu saydıklarımı ilk defa yapıyorum onlar nazardan değil beceriksizlik ve deneyimsizlikten olabilir
ayağımın kekimin ve poğçalarımın resmini koysam vahh vahhh dersiniz heralde
oyy benim güzel arkadaşım nasıl iyi hissettim kendimiçok sağol iyi ki varsın
ah canım bıde çıtırtı faln da duyduysn kesın gıt bı goster geç olmadn sora iş açar başına daha kotu olursnn ihmal etme
canım benim ilk defa yapılan şeylerde illaki acemilik olurama eminimki tatları güzel olmuştur.boşver görüntüsünü.bende ilk evlendiğimde makarnayı hamur gibi yapmıştım düşün yani en basit yemek onu bile elime yüzüme bulaştırmıştım şimdi ise eşim yemeklerimi çok beğenir.
heh heh heh yandan da dil çıkarıyon demiiiii seni gidi seniiiiii
hepinizi seviyorummmmm
iyi akşamalarrrr:80::80::80:
bizde seni seviyoruz kübracım.iyi akşamlarhepinizi seviyorummmmm
iyi akşamalarrrr:80::80::80:
eda ve ala ismini bende çok beğeniyorum cnm ama yakınımızda var işteamin canm saol hepımızı kavuştursun bebişlerımıze . eda ismı çok guzel cnm benım de kızım olck ısımde çok zorlanıoruz şimdılık esmanur dıe düşünuorz ama doguma kadr deişebılır
ilahi emi:)o zaman banada 25 ekim verirler dimi cmt kontrolüm var hayırlısı bakalım:)bende bayılmak ve ayılmaktan çok korkuyorum valla allah yardımcımız olsun hayırlı doğumlar cnm.:)Seninle aramızda 3 gün var bende 33+5 haftalık hamileyim ve 28 ekim doğum , bende çok korkuyorum kızım şimdilik ters olduğu için sezeryan gibi gidiyoruz ama dönerse normal olacak inşallah . Sezeryan olursam spinal istiyorum ve kızımın doğduğu anı görmek istiyorum. birde uyumak istemiyorum çünkü şimdiye kadar hiç narkoz almadım. Bayılmaktan ve ayılmaktan çok korkuyorum. Sanki bayılınca bir daha hiç uyanmıcam gibi geliyor. Çok korkuyorum çok bildiğin gibi değil:18:gerçi normal doğumdanda korkyuorum ama korkunun ecele faydası yok , bir şekilde olacak artık napalım
Merhaba kızlar,
benim üç yaşında bir oğlum var. Epidural sezeryan ile doğum yaptım. çok net hatırladığım tek şey doğumdan çıkıp sedyeyle odaya giderken böyleyse ben ikinciyi de doğururum dediğimdi :) öncelikle sağık sektöründen biri olarak gerek normal gerekse sezeryanın bütün prosedürlerini bildiğimden ben sezeryanı tercih ettim. Ama bu normal doğuma göre daha sağlıklı olduğundan değil bende normal doğum korkusu olduğu için.. ama her zaman herşeyin doğalını savunurum yine de.. bilinen birşey var ki normal doğum komplikasyonları daha kolay atlatılan ve normal yaşama daha hızlı döndüğünüz bir doğum şekli.. neyse.. epidural sezeryanda belimden yapılacak olan iğne beni en çok tedirgin eden şeydi. çok okudum araştırdım arkadaşlarıma danıştım ve hep korkmamam gerektiği çktı karşıma.. nitekim de öyle oldu. Tüm samimiyetimle söylemek isterim ki damardan alınan kan için kullanılan iğne daha çok yakıyor canınızı. zaten epidural den önce uyuşturucu bir iğne yapıyorlar ki o iğne çok ince gerisini hiç hissetmiyorsunuz zaten :) anında uyuşuyor belinizin altı. Ben çok tedirgin olduğum için anestezi uzmanı damar yolundan bir de iğne yaptı bana halk arasında cesaretlendirici olarak biliniyor. kuş gibi oluyorsunuz. Ben o iğneden sonra çok güzel bir uykuya daldım. oğlumun sesiyle uyandım onu gördüm 2 dk sonra yine uyudum ve son 5 dk da son katlar dikilirken uyanıp doktorumla sohbet ettim. doğumum çook kolay geçti. şimdi 7 eikimi bekliyprum. doktorum yine aynı prosedür aynı olacak ama geride bir çocuk bırakıp doğuma girmenin gerginliği var elbette.. herkes sakin olsun :) o kadar çabuk geçiyor ki bi bakmşsınız bebeğinizl evinize gidiyorsunuz.. esas sıkıcı olan aslında iki gün hastanede kalmak :) siz rahat olduğunuz sürece herşey daha kolay olacak emin olun.. ha bu arada sezeryan olacaklar; sondadan korkmayın hafif bir yanma hissiyle oda atlatılıyor :)
canım benım hergun sılmıyorum bende merak etme he sen calısıyomussun normal yanı eve gelınce ortalıkmı toplıycan yemekmı yapcan yoksa dınlencenmı esınede vakıt ayırcaksın neyse dogum ıznınde gonlune gore vakıt gecırırsın umarımcanım ama olsun her gün toz alıyosun siliyosun süpürüyosun helal olsun valla ben her gün bu işleri yapmıyorum ne yalan söyliyim gerçi akşam eve gelince pestilim çıkmış oluyo ilaçlarımı sütümü bile eşimden istiyorum kaldı ki temizlik yapıcam
geçmiş olsun canım yaa ayağının altına tabure gibi bi şey koysan ben öyle yapıyorum şu an..ben en son pzts adliyedeydim bugün bürodayım artık kendimi yormayacağım zaten.. ama kübracım doktorun sözünü hiç dinlemiyosun tamam anlıyorum bebeğimle ne kadar vakit geçirsem o kadar iyi diyosun ama unutma bu herşey yolunda olduğunda geçerli olan bi husus bebeğin ne kadar karnında durursa o kadar iyi bunu da unutma..
ellerine sağlık çok güzel olmuş sıraçın şekerine kadara mal oldu canım sana kaç tane yaptın ve suluhandan mı aldın malzemeleri ne kadar çok soru sordum yaa
omodan cok memnunum ben ama on yıkama yaptırmıyorum olmaz o sekılde zaten makıneyı calıstırdıktan sonra koyuyorum onu pervolun beyazını aldım yenı cıktı beyazlar ıcın hıc ıs yok onda persılde ıyı toz deterjan sankı durulanmıyo tane tane kalıyoya onun ıcın ıceme sınmıyo saglıksız gelıyoAllah Allah bi ben mi memnun kaldım dalan dan :))) hiç tortu bırakmadı ki 30da yıkadım her şeyi
omonun sıvısını kullandım hiiiiiiiiç beğenmedim. kesinlikle temizlemedi beyazlarımı toza döndüm bi daha
bi de şöyle bi problemim var sıvı deterjanda. ben genelde ön yıkamalı yıkıyorum çamaşırlarımı. sıvı deterjanı hemen alıyo makina o yüzden ön yıkamanın bitmesini bekleyecen ondan sonra makinanın başında durup deterjanı koyacan bazen kaçırıyodum bakıyodum makina su almaya başlamış inan sırf bitsin diye ev temizliğinde kullandım onu duvar sildirdim onla :))) bak duvarımı iyi temizledi Allah var
kızlarrrrrrrrrr anneme gittim geldim, gitmek için üstümü değiştirirken ayağımı çok fena dolaba vurdum topallıya topallıya gittim şimdi geldim baktım orta parmağım şişmiş ve morarmış acıyo :84: ya kırıldıysa röntgende çekilemez dimi bana :26: annem kırılsa duramassın diyo acıyo işte daha napim halayamı durim ne demek duramassaın
allah yardımcısı olsun küçük cerenin ve annesinin sende kendine dikkat et cnm bi rahat bırakmadılar senide
cnm bende beğendim cicilerinizi ama yazmayı unutmusum güle güle kullansın utku paşa
Teşekkür ederiz Elif teyzesi...
Sudenaz'ın odası da pek güzel olmuş bu arada...
ayten aldıklarını güle güle kullan canım. biz hala arabaya karar veremedik birara modelini yazda özelliklerine bakayım. birde kaça aldın merak ettim :)
bu yatağı bende çok beyenmiştim.iyi günlerde kullan canım
aytencim ikisi de çok güzel güle güle kullanın ama yatak pembe gibi geldi bana yanlış mı görüyorum kırmızı mı yoksa?
eevet nejlam ya nazara geldim sanırım :26: okutturayım bi kendimiinşallah kırılmamıştır
ya bide ben acaba bu işlerden anlamıyomuyum nerede hata yapıyorum bilmiyorum
geçen günki sigara böreği muhabbetinden sonra patatesli ve peynirli sardım kızartırken 6 tane peynirli sigara böreği patladı bildiğin patladı ama heryere peynir sıçradı neye uğradığımı şaşırdım
dün kek yapim dedim damla çikolatalı damla çikolataların hepsi dibe çökmüş dibi yanmış gibi görünüyor
bugünde canomun pocaşından yapim dedim şimdi gittim baktım pişmişmi diye içine koyduğum bütün kaşarlar dışarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?