2011 Ekim Anneleri

canim benimki fazla buyumedi bakiyorum hep ayni yerinde sayiyor olsun onuda takmiyarum artik canim dogumdan sonra sut gelince belki buyurler degilmi eger olmazsa bakariz caresine bugun cok sakinim nedense herseye olumlu bakiyorum:44:

maş canım kızına. sağlıkla gelir inş.

gel makarnacım beraber hazırlayalım balkonda yer içeriz iki hamile daha komik görünürüz hem

olur canım ne kadar güzel olur yemek de zaten bana yatıya gelirim valla

bana da ramazan da iftar için halamlardayken babaannem öyle bişey dedi başka elbisen yok muydu bu gömlekten karnın belli oluyo diye.ki beni üzmek için demedi eski kadın işte günah diye öyle dedi ama ben ağla ağla kendimi kötü hissettim çünkü.sonradan çok üzüldü bidaha hiç dokunmadı bana.

Son düzenleme:
sen yurtdışındaydın dimi gülşahcım.Allah sağlıklı ve hayırlı doğum nasip etsin.e vakit geldikçe bazen de vakitsiz gelcek bebklerimiz .:26:

evet canim yurt disindayim ,amin canim hepimize ins,kazasiz belasiz dogum nasip etsin,kizlar tek tek cevap yaziyorum hepsini birden alinti yapamiyorum o yuzden biraz gec geliyor yazdiklarim ozur:26:

mezeler senden bende bi küçük kapıp gelim yarın o zaman
kız kaynanaları ciddiye alınmaması gerektiğini öğrendim ben bu topikten (kaynanası olmıyan biri olarak)
takmasana kafana benim babanemde hergün bıkmadan usanmadan elbise giy diyor dar giyiniyosun çocuk sıkılıyor diyor ki ben 2 haftalıktan beri dar giyinmiyorum işyerindeki ablada bebek baskılı tişortlerime utanmıyormusun bunları giymeye demişti anası belli babası belli 2 sene beklemişim niye utanim dedim sen utanıyormusun dedim o dekolte tişortleri giyinirkenn memiklerinin çatalı bi karış ortada hiç bişi diyemedi

yaa zaten bu koca göbüşü saklamak için bozdolabı kutusu falan geçirmem gerek üstümeee...hadi sen yeni aldın dolabı vardır kutun ben nereden bulacaaammm

filizcim neden kendini yoruyosun yavaş yavaş yapsaydın.bende dün bir enerjiyle evi süpürdüm sildim toz aldım çamaşır falan derken yoruldum ama dinlene dinlene yaptım.

hiç sorma canım ya. buraya yazdıktan sonra kötüledim baya çıktım hemen uzandım eşim geldi bi ton kızdı uyumuşum sonra. kalktım duş aldım yemek yaptım yapmaz olaydım makarnayla geçiştiriver o kadar temizliğin üstüne yemek yapmak senin neyine bu halde. yemek yedim o zamandan beri uzanıyorum. belim çok ağırıyo. ay inş. doğuma sebebiyet vermem ya küçüğüz biz daha

:)))))))) töbe töbe güldüğüme bakma halay olayına takıldım :)) incinmiştir canım geçmiş olsun

Edaaaa iyiki varsın ya bu bel ağrısına rağmen güldürebiliyosun beni. inş. neşen daim olsun arkadaşım

maş canım kızına. sağlıkla gelir inş.

teşekkür ederiz teyzesi amin hepimizinki inşallah.

evet canim yurt disindayim ,amin canim hepimize ins,kazasiz belasiz dogum nasip etsin,kizlar tek tek cevap yaziyorum hepsini birden alinti yapamiyorum o yuzden biraz gec geliyor yazdiklarim ozur:26:

amin canım.alıntı yap yazan yerin yanındakini tıkladığında mesajları seçmiş oluyosun ve çoklu yazabliyorsun.

kız ağzından yel alsın, bu da sana ders olsun

:)))))))) töbe töbe güldüğüme bakma halay olayına takıldım :)) incinmiştir canım geçmiş olsun

incindi sanırım canım teşekkür ederim hakkaten o sinirle yazmışım ama kırılsa duramazmışım anam haklıymış duruyorum iyi şimdi rengi bi tuhaf azcıkta şiş o kadar

bebekli badilere banada laf sokmuşlardı bide avukat arkadaşım diyen azının payını verdim ay millet çok biliyo

ya nida benim de karnım çok büyüdü sanki bu hafta bi de otururken karnım bacaklarıma değiyo nefessiz kalıyorum var mı böyle bi durum yaşayan. yoksa karnım aşağı mı indi. ay çantam hazır değil dahaaa:26::26::26:

ben oturunca bacaklarımın arasına düşüyo .çok indi aşağıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…