maşallah canımtabi ya böyle olmak lazım bebeklerimizin bir sağlık problemi olmasında zayıf doğsunlar bu memeler 2-3 beden boşamı büyüdü emecekler büyüycekler
iklimin bebeği 32+4 doğdu bugün mesajlaştık pelin bebeğin emme refleksi gelişmiş biletez zamanda evlerine gidicekler inşallah relaxx anneler bebelerimizin maşallahı var
merhaba kızlarr bebişler.biz geldik kontrolden gerçi baya oldu geleli ama geçmişi okudum önce.
kızım 2900 gr. olmuş teyzeleri maşallahboyunu ilk kez söylemedi ben car car konuşurken unutturdum doktoruma ben de sormayı unuttum ama gelişmesi iyi dedi ztn. 15 gün sonra gitcem tekrar.2. kez nstye girdim.sancı falan çıkmadı o da iyiydi çok şükür.
ama ben normal doğumu çok istiyorum doktorum da normal doğum yanlısı ama böyle kilo almaya devam ederse bebek normal zorlayabilir sizi sıkıntıya sokamam dedi biraz üzüldüm sezeryan olursa diye ama doktoruma güveniyorum.hayırlısı Allahtan.15 gün sonrab çatı muayenesi de yapcak ona göre doğum şeklini söylicekmiş.
ben göğüs ucu kremi sordum o da bana yazdı ismini aldım hemen başlamalımıyım diye sormayı ununttum yaa.lansınoh adı.gerçi sürdüm bikere hemen mide yanmam için de rennie duo şurup verdi.
böyle bizden haberler kızlar şimdi de halamla kuzenim gelcek onları bekliyorum evde.öptük sizi.
gel makarnacım beraber hazırlayalım balkonda yer içeriz iki hamile daha komik görünürüz hem
saçmalık ,bebeği sadece kilosuna göre değerlendiernlere gıcık oluyorum benz zaten ,Allah kalıcı kusur vermesin hem gelişimde bireysel farklılıklar vardır ,yoksa bütün insanların aynı kiloda ve zekada falan olması gerekirdi ,zayıflar ve normalin altında olanların tecrit edilmesi gerekirdi..yani ne gereği var konuşup hamile kadının sinirini bozuyosunn
ayy yaa sorma az önce eşime şakşuka sordum biliyomu diye ,en son üniv. de yemiştim ,evde yapamıyorum benyaa..lezzetli gelmyoo,ama karar verdim yarından tezi yok ,kipa yada migros yada tansaşa gidip canımın istediği bütün mezelerden alcamm
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım ,ben krem ve bebe yağı almadım ,onun yerine saf zeytin yağı aldım ,geçende duyguyla konuştuğumuzda oda öyle yaptığını söyledi ve bi çok tanıdığım daha var öyle yapan ...kimyasal alma derim ben canım...
bu arada ben bu aralar kaynanam ve görümceme sinir oluyorum ,geçende yüksek belli bi eşofman ve hamile t shirti giymem rağmen pant. beli düşmüş göbeğimin alt tarafı azcık gözüküyoru ,bana demezmi bi elbise giy diyee..1-2 kez daha etmişti böylee..hemen dedimki yeter artık ,napıyım kocaman göbeği ,azcık açılsın ,çok rahatsız olduysan bakma dedim!!!bu sanahta güzelcene kalktım giiyindim okula gidiyorum ,baya bol bi tshirt ve karnımın altından lastikli ,pant. da oxxodan aldığım yüksek lastikli belli ,kaynanam demezmi ,karnın gözüküyo azcık bol giy ..dedimki bidaha giydiğime laf edersen basmıycam evine yeter artık ,açık biyerim falan yok dedim ,ama sabah sabah hiç yoktan sinir etti benii
sen yurtdışındaydın dimi gülşahcım.Allah sağlıklı ve hayırlı doğum nasip etsin.e vakit geldikçe bazen de vakitsiz gelcek bebklerimiz .:26:
saçmalık ,bebeği sadece kilosuna göre değerlendiernlere gıcık oluyorum benz zaten ,Allah kalıcı kusur vermesin hem gelişimde bireysel farklılıklar vardır ,yoksa bütün insanların aynı kiloda ve zekada falan olması gerekirdi ,zayıflar ve normalin altında olanların tecrit edilmesi gerekirdi..yani ne gereği var konuşup hamile kadının sinirini bozuyosunn
ayy yaa sorma az önce eşime şakşuka sordum biliyomu diye ,en son üniv. de yemiştim ,evde yapamıyorum benyaa..lezzetli gelmyoo,ama karar verdim yarından tezi yok ,kipa yada migros yada tansaşa gidip canımın istediği bütün mezelerden alcamm
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım ,ben krem ve bebe yağı almadım ,onun yerine saf zeytin yağı aldım ,geçende duyguyla konuştuğumuzda oda öyle yaptığını söyledi ve bi çok tanıdığım daha var öyle yapan ...kimyasal alma derim ben canım...
bu arada ben bu aralar kaynanam ve görümceme sinir oluyorum ,geçende yüksek belli bi eşofman ve hamile t shirti giymem rağmen pant. beli düşmüş göbeğimin alt tarafı azcık gözüküyoru ,bana demezmi bi elbise giy diyee..1-2 kez daha etmişti böylee..hemen dedimki yeter artık ,napıyım kocaman göbeği ,azcık açılsın ,çok rahatsız olduysan bakma dedim!!!bu sanahta güzelcene kalktım giiyindim okula gidiyorum ,baya bol bi tshirt ve karnımın altından lastikli ,pant. da oxxodan aldığım yüksek lastikli belli ,kaynanam demezmi ,karnın gözüküyo azcık bol giy ..dedimki bidaha giydiğime laf edersen basmıycam evine yeter artık ,açık biyerim falan yok dedim ,ama sabah sabah hiç yoktan sinir etti benii
gel makarnacım beraber hazırlayalım balkonda yer içeriz iki hamile daha komik görünürüz hem
mezeler senden bende bi küçük kapıp gelim yarın o zaman
kız kaynanaları ciddiye alınmaması gerektiğini öğrendim ben bu topikten (kaynanası olmıyan biri olarak)
takmasana kafana benim babanemde hergün bıkmadan usanmadan elbise giy diyor dar giyiniyosun çocuk sıkılıyor diyor ki ben 2 haftalıktan beri dar giyinmiyorumişyerindeki ablada bebek baskılı tişortlerime utanmıyormusun bunları giymeye demişti anası belli babası belli 2 sene beklemişim niye utanim dedim sen utanıyormusun dedim o dekolte tişortleri giyinirkenn memiklerinin çatalı bi karış ortada hiç bişi diyemedi
filizcim neden kendini yoruyosun yavaş yavaş yapsaydın.bende dün bir enerjiyle evi süpürdüm sildim toz aldım çamaşır falan derken yoruldum ama dinlene dinlene yaptım.
olur canım ne kadar güzel olur yemek de zaten banayatıya gelirim valla
kızlarrrrrrrrrr anneme gittim geldim, gitmek için üstümü değiştirirken ayağımı çok fena dolaba vurdum topallıya topallıya gittim şimdi geldim baktım orta parmağım şişmiş ve morarmış acıyo :84: ya kırıldıysa röntgende çekilemez dimi bana :26: annem kırılsa duramassın diyo acıyo işte daha napim halayamı durim ne demek duramassaın
bakalım bi gelsinde ağrısı hafiflemesse gidelim diycem
yanlız bu saydıklarımı ilk defa yapıyorum onlar nazardan değil beceriksizlik ve deneyimsizlikten olabilir
ayağımın kekimin ve poğçalarımın resmini koysam vahh vahhh dersiniz heralde
maş canım kızına. sağlıkla gelir inş.
evet canim yurt disindayim ,amin canim hepimize ins,kazasiz belasiz dogum nasip etsin,kizlar tek tek cevap yaziyorum hepsini birden alinti yapamiyorum o yuzden biraz gec geliyor yazdiklarim ozur:26:
aman siz yiyin benide çağırmayın hemiiii
hiç sorma canım ya. buraya yazdıktan sonra kötüledim baya çıktım hemen uzandım eşim geldi bi ton kızdı uyumuşum sonra. kalktım duş aldım yemek yaptım yapmaz olaydım makarnayla geçiştiriver o kadar temizliğin üstüne yemek yapmak senin neyine bu halde. yemek yedim o zamandan beri uzanıyorum. belim çok ağırıyo. ay inş. doğuma sebebiyet vermem ya küçüğüz biz daha
:)))))))) töbe töbe güldüğüme bakma halay olayına takıldım :)) incinmiştir canım geçmiş olsun
mezeler senden bende bi küçük kapıp gelim yarın o zaman
Kız kaynanaları ciddiye alınmaması gerektiğini öğrendim ben bu topikten (kaynanası olmıyan biri olarak)
takmasana kafana benim babanemde hergün bıkmadan usanmadan elbise giy diyor dar giyiniyosun çocuk sıkılıyor diyor ki ben 2 haftalıktan beri dar giyinmiyorumIşyerindeki ablada bebek baskılı tişortlerime utanmıyormusun bunları giymeye demişti anası belli babası belli 2 sene beklemişim niye utanim dedim sen utanıyormusun dedim o dekolte tişortleri giyinirkenn memiklerinin çatalı bi karış ortada Hiç bişi diyemedi
ayyy yawrruummm geçmiş olsun ,o ne kötü bi acıdır yaaa..bilirimm..bide morarmışmıı..canım ılık suya koy ayaklarını ,biradza sabunla ovuştur parmağını bakalım ,dokunabiliyosan zaten kırırk değildir ,çünkü kırıkta dokunulmuyomuşş...geçmiş olsunnn...bütün kocakarı yöntemleride bende heee..babanemden örendiimm:86::86::86:yanlış anlamayın hala çok hoşbir hatunduurrr
ayyy ne güldüm yaaaa.....canım diğerlerini bilemiycem ama keke konulan meyveler falanda dibe çökmesin diye hafif unlamak gerekiyo ,damla çikolatalarıda az nemlendirip unlarsan bidahaki sefere çökmeyeceklerdirr...poaçalarada bastırmayamı kıyamadın nee,narin parmaklı kızz ...birazda lor ekleseydin oda açılmazdı bence ,kaşar su gibi oluyo çünkü nasıl dursun poçacıkların içindee...
bende günlük güzellik uykumdan uyandım ama ne güzelliği resmen bu bayanbenden daha güzeldi ,yüzüm gözüm şişmiş ,kocaman bi burnum var ,bide kocaman bi göbek ,zaten 1 haftadır tartılmıyorum ,çok büyüsdü karnım ,boşğazımada maşşallah ne bulsam yiyorum ...bikaçgün un-tuz-şeker den uzak durcam..
Edaaaa iyiki varsın ya bu bel ağrısına rağmen güldürebiliyosun beni. inş. neşen daim olsun arkadaşım
ya nida benim de karnım çok büyüdü sanki bu hafta bi de otururken karnım bacaklarıma değiyo nefessiz kalıyorum var mı böyle bi durum yaşayan. Yoksa karnım aşağı mı indi. Ay çantam hazır değil dahaaa:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?