2011 Ekim Anneleri

daha benimki düşmedi canım dimdik duruyo ,böylee önden önden gidiyoo..kaynanam baktı karnıma daha inmemiş dedii.

muhabet koyu maşalh oyle bı bakım dedım :) nese sıze iyi akşamlar iyi muhabetler hepinişze de kesıntısz rahat bı uyku dılıorm ruyalarnızda bebişlernızı gorun inşlh

Sabahtan beri okuyorum ama o kadar keyifsizim ki yazmak hiç içimden gelmiyor;

Kaşıntım ve gribim tam gaz devam ediyor sağolsun üstüne gebelik nedeniyle çektiğim uykusuzluk, sık wc ye çıkma gibi sıkıntılarda eklenince şu 3 gün ömrümden ömür gitti. Bugün doktora gittik eşimle, eşim işten gelene kadar cildiyeci çıkmış tabi, dahiliye uzmanına göründüm ben de kaşıntıların nedeni alerjik büyük bir ihtimal dedi şu an her yerim kabarmış durumda doktor bir ilaç verdi onu da babama sordum kullanma dedi prospektüste de gebelik kategorisi c olarak geçiyor yani fayda zarardan yüksekse kullanın diyor cesaret edip kullanamadım onu da bir taraftan da boğaz ağrısı. Neyse bugünümüze şükür diyelim

Eda çok geçmiş olsun önce arpacık, sonra ayağını çarpmışsın dikkat et kendine.

Elif Sudenaz ın odası çok tatlı ve sade olmuş çok zevklisin bayıldım odanıza.

Ayten sizin de park yatağınızı çok beğendiim güle güle büyüsün Utku'muz içinde.

Sinem seni kocaman alkışlıyorum temizliğini ve titizliğini takdir ettim maşallah

Yalug doğum baya yaklaşmış Allah bir avazda kurtarsın inşallah perşembeye daha 1 hafta var günler geçmek bilmez şimdi

Kübracım Dalan Roxy yi ben de kullandım ve memnun kaldım öyle sabun artığı falan kalmadı iki kez durulattım ben belki de ondan olabilir.

okkk..hem baya ilerletmiş olursun dimii..yanık kokularını takip etmek zorunda kalmaamm:18::18::18::18:

misafir umduğunu dil bulduğunu yer canım leyna olsa yanık manık götürürdü vallahi
sen gel nidacım ben seni aç koyarmıyım hiç

oyy komşum çok geçmiş olsun hepsi üstüste gelmiş Allah şifa versin canım tez zamanda
seninkilerin yanında benimkiler hiç kalır teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için

benim yarın sabah kontrolüm var eşimle iddaya girdik o 2400 olmuştur diyo ben 2200 dedim baklaım inş. babamız kazanır.
plesenta yaşlanması genelde 40. haftaya doğru oluyo zeynepçim daha erken değil mi onun için::44::44:

ben kaçıyım artık kızlarr...azcık herifimlen muhabbet ediyim ,çerezleri kapmış gelmişşherkese bol uykulu bi gece diliyoruumm

Son düzenleme:
ahahahhaa bi an eşim konuştu sandım Gün sayıyo o da geçen diyo ki 44 gün kaldı dedim +40 ekle lohusa dönemi adamın yüzünden kan çekildi resmen

ahhh ahhh bekarken derdim ki .allahım bukadar sakladım kimselere vermedim toprak olcak terminetör karıncalar gönenecek evlensemde bir kıymetini bilen bulsam diye.evlendik adamın umru değil ayol milletinkiler gün sayıyor.hem utanmıyomusunuz olan var olmayan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…