kizim 3.200 gr olmus.gecen hafta 2700 diye uzulurken bugun cok mutlu etti beni.ben haftaya persembe kizima kavusuyorum.darisi hepinizin basina insallah.
kız seni çağırmaya gerekmi var kokuyu takip et yeterher daim başımın üstünde yerin var elvinlede geliceksiniz ya hem bize rüzgarla oynıcaklarrr
Heyyyyt çıkartın sütleri efkar yaptım
ya nida benim de karnım çok büyüdü sanki bu hafta bi de otururken karnım bacaklarıma değiyo nefessiz kalıyorum var mı böyle bi durum yaşayan. yoksa karnım aşağı mı indi. ay çantam hazır değil dahaaa:26::26::26:
okkk..hem baya ilerletmiş olursun dimii..yanık kokularını takip etmek zorunda kalmaamm:18::18::18::18:
kizim 3.200 gr olmus.gecen hafta 2700 diye uzulurken bugun cok mutlu etti beni.ben haftaya persembe kizima kavusuyorum.darisi hepinizin basina insallah.
benimde özlediğim çok şey varda şimdi deşifre etmim
Sabahtan beri okuyorum ama o kadar keyifsizim ki yazmak hiç içimden gelmiyor;
Kaşıntım ve gribim tam gaz devam ediyor sağolsun üstüne gebelik nedeniyle çektiğim uykusuzluk, sık wc ye çıkma gibi sıkıntılarda eklenince şu 3 gün ömrümden ömür gitti. Bugün doktora gittik eşimle, eşim işten gelene kadar cildiyeci çıkmış tabi, dahiliye uzmanına göründüm ben de kaşıntıların nedeni alerjik büyük bir ihtimal dedi şu an her yerim kabarmış durumda doktor bir ilaç verdi onu da babama sordum kullanma dedi prospektüste de gebelik kategorisi c olarak geçiyor yani fayda zarardan yüksekse kullanın diyor cesaret edip kullanamadım onu da bir taraftan da boğaz ağrısı. Neyse bugünümüze şükür diyelim
Eda çok geçmiş olsun önce arpacık, sonra ayağını çarpmışsın dikkat et kendine.
Elif Sudenaz ın odası çok tatlı ve sade olmuş çok zevklisin bayıldım odanıza.
Ayten sizin de park yatağınızı çok beğendiim güle güle büyüsün Utku'muz içinde.
Sinem seni kocaman alkışlıyorum temizliğini ve titizliğini takdir ettim maşallah
Yalug doğum baya yaklaşmış Allah bir avazda kurtarsın inşallah perşembeye daha 1 hafta var günler geçmek bilmez şimdi
Kübracım Dalan Roxy yi ben de kullandım ve memnun kaldım öyle sabun artığı falan kalmadı iki kez durulattım ben belki de ondan olabilir.
kızlar doktora gittim artık her haftaa gidicekmişim doktora bebek 2600 gram olmuş 35+6 biraz küçüğüme geldi ama yinede çok şükür sağlıklı ama kafama bişi takıldı haftaya kadar çatlıcammm size sorayım dedimm plesenta da yaşlanma var suyun falan gelirse hemen başvur dedi dedim erken doğumunmu habercisi bu dediki olabilir çok korkuyorum bebek daha çok küçükk
mezelerden ne varrrr??
ahahahhaa bi an eşim konuştu sandımgün sayıyo o da geçen diyo ki 44 gün kaldı dedim +40 ekle lohusa dönemi adamın yüzünden kan çekildi resmen
mezelerden ne varrrr??
BENİM KAYINVALİDE NE DEDİ BİLİYOMUSUN POPOM ÇOK BÜYÜKMÜŞTE DR ONDAN BÜYÜK SANIYOMUŞ BEBEĞİ.VE KENDİSİ EBE HEMŞİRE
bu son nokta popoya mı bağladı bebğin kilosunu yuuhhhhh
mezelerden ne varrrr??
ahahahhaa bi an eşim konuştu sandımGün sayıyo o da geçen diyo ki 44 gün kaldı dedim +40 ekle lohusa dönemi adamın yüzünden kan çekildi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?