2011 Ekim Anneleri

zeynepçim takma kafana 4979 sayfada en taze örneğimiz var yalug arkadaşımızın kızı 2700 den 3200 e çıkmış 1 haftada haftasıda şuan 37+5 ler, maşallah kızına alır daha zamanı var demekki
diğer durum için bir bilgim dolayısıyla fikrim yok canım geçmiş olsun

off nida bi sus kim ne derse kalkıp üşenmeden yapıyorum bu ara şimdi bana rakı sofrası kurdurma

saolun canlar yaaa valla kafama çok taktımmmm plesentada hem kireçleme hemde yaşlanma çok dedii burda 100 den çok hatun var dedim belki birine olmştur nesee kontrllerinizde doktor bişi dersee söyleyinn haber edin nolurrrrr

saolun canlar yaaa valla kafama çok taktımmmm plesentada hem kireçleme hemde yaşlanma çok dedii burda 100 den çok hatun var dedim belki birine olmştur nesee kontrllerinizde doktor bişi dersee söyleyinn haber edin nolurrrrr

belki senin haftada oluyodur böyle şeyler büyüyelim hele sizin kadar başımıza gelirse illaki paylaşırız

slm kizlar dun kontrolum vardi ve iki gundur bebegim biraz yavas hareket ediyordu.basimda asiri agrida olunca doktorum hemen hastaneden randevu alip hastaneye yonlendirdi.nst cekildi sanci cikmadi filmini cektiler ve bebegim asagi inmis heran dogabilir dedi doktor oyle sevindimki sordum kilosu nasil diye oglum yanimdaydi korkma bunun kadar olur dedi ama 40 haftayi beklerse artik takmiyorum kilosunu 32.haftada 1.500 kilodan biraz fazla demislerdi simdi iyi gidiyormusyani kizlar kafaniza takmayin daha sonra iyi gelisiyorlar demekki bugunde gidip son alisverisimi yaptim kendim icin sadece bebegin keremi ve vucut icin yagi kaldi onuda halledersem tamamdir ins bebegim gelirse gelsin cok mutluyum kizlar allahim hayirlisiyla kucagimizada alip koklamayi nasip eder ins

gülşah senn pleseantan hakkın da bilgi verdimi doktorrrr

saol cnmmmm da kafama takılan plesentada kreçleme ve yaşlanma olmuş bayağı dedi sizede dedimi doktorlar başlamışmı sizde böle bişiiiiiii

böyle bişey demedi canım doktorum ama seninki de kötü bişey olur dememiş dimi anladığım kadarıyla Allah korusun herkeste değişik değişik şeyler olabliyor.stres yapma inşallah Allah korktuğun yerlere uğratmasın.

off nida bi sus kim ne derse kalkıp üşenmeden yapıyorum bu ara şimdi bana rakı sofrası kurdurma

çok alemsin valla resmen sesli güldüm buna rakı sofrası haa karnı burnunda hazırlarken geldin de gözümün önünee

maşallah canım tabi ya böyle olmak lazım bebeklerimizin bir sağlık problemi olmasında zayıf doğsunlar bu memeler 2-3 beden boşamı büyüdü emecekler büyüycekler
iklimin bebeği 32+4 doğdu bugün mesajlaştık pelin bebeğin emme refleksi gelişmiş bile tez zamanda evlerine gidicekler inşallah relaxx anneler bebelerimizin maşallahı var

kızlar ya bi bu hürrem bide bizim kılıç balığı beni depresyona sokucak hatunlarla aynı anda hamile kaldım hürremin 3. oldu bizim kılıç balığının üstüme 5.postası

zeynep ve gülşah
maşallah bebişlerinize canlarım allah sağlıkla sıhatle kavuşmayı nasip etsin
zeynepcim plesantayla ilgili bi bilgim yok cnm geçmiş olsun umarım sorun yaratmaz

gel makarnacım beraber hazırlayalım balkonda yer içeriz iki hamile daha komik görünürüz hem

kızlar ya bi bu hürrem bide bizim kılıç balığı beni depresyona sokucak hatunlarla aynı anda hamile kaldım hürremin 3. oldu bizim kılıç balığının üstüme 5.postası

valla cnm ya tam ben yazacaktım şimdi aynı anda hamile kaldık ben bi tane çıkarana kadar hatun kaçıncıyı yaptı ayrıca sizin balığada tebrik koyuyorum burdan

gel beraber yolalım kızzzzzzzzzz kendisi iki tane doğurmuşş dörder kg likk bebiklerrrrr ama normal yapamamış büyük diyeeeee
saçmalık ,bebeği sadece kilosuna göre değerlendiernlere gıcık oluyorum benz zaten ,Allah kalıcı kusur vermesin hem gelişimde bireysel farklılıklar vardır ,yoksa bütün insanların aynı kiloda ve zekada falan olması gerekirdi ,zayıflar ve normalin altında olanların tecrit edilmesi gerekirdi..yani ne gereği var konuşup hamile kadının sinirini bozuyosunn
ayy yaa sorma az önce eşime şakşuka sordum biliyomu diye ,en son üniv. de yemiştim ,evde yapamıyorum benyaa..lezzetli gelmyoo,ama karar verdim yarından tezi yok ,kipa yada migros yada tansaşa gidip canımın istediği bütün mezelerden alcamm

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım ,ben krem ve bebe yağı almadım ,onun yerine saf zeytin yağı aldım ,geçende duyguyla konuştuğumuzda oda öyle yaptığını söyledi ve bi çok tanıdığım daha var öyle yapan ...kimyasal alma derim ben canım...

bu arada ben bu aralar kaynanam ve görümceme sinir oluyorum ,geçende yüksek belli bi eşofman ve hamile t shirti giymem rağmen pant. beli düşmüş göbeğimin alt tarafı azcık gözüküyoru ,bana demezmi bi elbise giy diyee..1-2 kez daha etmişti böylee..hemen dedimki yeter artık ,napıyım kocaman göbeği ,azcık açılsın ,çok rahatsız olduysan bakma dedim!!!bu sanahta güzelcene kalktım giiyindim okula gidiyorum ,baya bol bi tshirt ve karnımın altından lastikli ,pant. da oxxodan aldığım yüksek lastikli belli ,kaynanam demezmi ,karnın gözüküyo azcık bol giy ..dedimki bidaha giydiğime laf edersen basmıycam evine yeter artık ,açık biyerim falan yok dedim ,ama sabah sabah hiç yoktan sinir etti benii

valla cnm ya tam ben yazacaktım şimdi aynı anda hamile kaldık ben bi tane çıkarana kadar hatun kaçıncıyı yaptı ayrıca sizin balığada tebrik koyuyorum burdan

sorma çılgın gebe bizim balık eşiyle bir kere çiftleşmesi yeterliymiş o 1 kereyle 3 kere çiftleşmeden doğurabiliyorlarmış ee gebelik süreleride 1 ay olunca hatun çatır çatır doğurdu akvaryumda boy boy bebeler var

sen yurtdışındaydın dimi gülşahcım.Allah sağlıklı ve hayırlı doğum nasip etsin.e vakit geldikçe bazen de vakitsiz gelcek bebklerimiz .:26:

BENİM KAYINVALİDE NE DEDİ BİLİYOMUSUN POPOM ÇOK BÜYÜKMÜŞTE DR ONDAN BÜYÜK SANIYOMUŞ BEBEĞİ.VE KENDİSİ EBE HEMŞİRE

Allam yaaaa bak bu kayınvalideler ve görümceler elimde kalcak ...benim görümce beni her gördüğünde büssürü isim öneriyo ve yaklaşık 100. keredir 2 isim koyma yaa diyip duruyo artık seviyorum böyle demekten ben bıktık o bıkmadı ,bi bozcam o olcak ..ilk yeğen diye ve kendisi evlenmemiş olduğu için kırmak istemiyorum yaşı 42 eşimin annesi gibii...ama bukadarda olmazki ,söylediği isimleri beğenmeyincede Elvin ismine laf atıyoone annem ne ablam nede kendi ailemden 1 kişi bile tek bi isim dahi önermedi fikrim hakkındada güzel dışında yorum yapmadılar ..bunlara ne oluyo böyle anlamadım ,şu kızımın adını bi koyaydımda hayırlısıylaa...:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…