kızlar doktora gittim artık her haftaa gidicekmişim doktora bebek 2600 gram olmuş 35+6 biraz küçüğüme geldi ama yinede çok şükür sağlıklı ama kafama bişi takıldı haftaya kadar çatlıcammm size sorayım dedimm plesenta da yaşlanma var suyun falan gelirse hemen başvur dedi dedim erken doğumunmu habercisi bu dediki olabilir çok korkuyorum bebek daha çok küçükk
yolarım ben o görümceyi beeeeekolaysa kendisi yapsın
yaa kızlar ödem atmak için tuzsuz,şekersiz unsuz yiycektim yaaa..şimdi canım çeşit çeşit meze türü şeyler çekiyo ,ben alkol kullanmam ama böyle atıştırmalık ...bideee sarmışaklı yoğurtlu makarna ve üzerine kıyma soss.. .ve bunları düşünürken şeftali ve incir yiyoruummm
zeynepçim takma kafana 4979 sayfada en taze örneğimiz var yalug arkadaşımızın kızı 2700 den 3200 e çıkmış 1 haftada haftasıda şuan 37+5 ler, maşallah kızına alır daha zamanı var demekki
diğer durum için bir bilgim dolayısıyla fikrim yok canım geçmiş olsun
saolun canlar yaaa valla kafama çok taktımmmm plesentada hem kireçleme hemde yaşlanma çok dedii burda 100 den çok hatun var dedim belki birine olmştur nesee kontrllerinizde doktor bişi dersee söyleyinn haber edin nolurrrrr
slm kizlar dun kontrolum vardi ve iki gundur bebegim biraz yavas hareket ediyordu.basimda asiri agrida olunca doktorum hemen hastaneden randevu alip hastaneye yonlendirdi.nst cekildi sanci cikmadi filmini cektiler ve bebegim asagi inmis heran dogabilir dedi doktor oyle sevindimki sordum kilosu nasil diye oglum yanimdaydi korkma bunun kadar olur dedi ama 40 haftayi beklerse artik takmiyorum kilosunu 32.haftada 1.500 kilodan biraz fazla demislerdi simdi iyi gidiyormusyani kizlar kafaniza takmayin daha sonra iyi gelisiyorlar demekki bugunde gidip son alisverisimi yaptim kendim icin sadece bebegin keremi ve vucut icin yagi kaldi onuda halledersem tamamdir ins bebegim gelirse gelsin cok mutluyum kizlar allahim hayirlisiyla kucagimizada alip koklamayi nasip eder ins
benimkide o kadar ve bir haftada ileri dedi[/QUO
ay içimi rahatlattınn cnm birz görümcem diyoki kedi kadar mı doğcak buuuu
BENİM KAYINVALİDE NE DEDİ BİLİYOMUSUN POPOM ÇOK BÜYÜKMÜŞTE DR ONDAN BÜYÜK SANIYOMUŞ BEBEĞİ.VE KENDİSİ EBE HEMŞİRE
saol cnmmmm da kafama takılan plesentada kreçleme ve yaşlanma olmuş bayağı dedi sizede dedimi doktorlar başlamışmı sizde böle bişiiiiiii
off nida bi sus kim ne derse kalkıp üşenmeden yapıyorum bu ara şimdi bana rakı sofrası kurdurma
BENİM KAYINVALİDE NE DEDİ BİLİYOMUSUN POPOM ÇOK BÜYÜKMÜŞTE DR ONDAN BÜYÜK SANIYOMUŞ BEBEĞİ.VE KENDİSİ EBE HEMŞİRE
yuh yani bu kayn validen nasıl bir hayal dünyasında yaşıyomuşşşşşş bu benden kaynanana gelsnnnn
slm kizlar dun kontrolum vardi ve iki gundur bebegim biraz yavas hareket ediyordu.basimda asiri agrida olunca doktorum hemen hastaneden randevu alip hastaneye yonlendirdi.nst cekildi sanci cikmadi filmini cektiler ve bebegim asagi inmis heran dogabilir dedi doktor oyle sevindimki sordum kilosu nasil diye oglum yanimdaydi korkma bunun kadar olur dedi ama 40 haftayi beklerse artik takmiyorum kilosunu 32.haftada 1.500 kilodan biraz fazla demislerdi simdi iyi gidiyormusyani kizlar kafaniza takmayin daha sonra iyi gelisiyorlar demekki bugunde gidip son alisverisimi yaptim kendim icin sadece bebegin keremi ve vucut icin yagi kaldi onuda halledersem tamamdir ins bebegim gelirse gelsin cok mutluyum kizlar allahim hayirlisiyla kucagimizada alip koklamayi nasip eder ins
gel makarnacım beraber hazırlayalım balkonda yer içeriz iki hamile daha komik görünürüz hemböyle bişey demedi canım doktorum ama seninki de kötü bişey olur dememiş dimi anladığım kadarıyla Allah korusun herkeste değişik değişik şeyler olabliyor.stres yapma inşallah Allah korktuğun yerlere uğratmasın.
çok alemsin valla resmen sesli güldüm bunarakı sofrası haa karnı burnunda hazırlarken geldin de gözümün önünee
kızlar ya bi bu hürrem bide bizim kılıç balığı beni depresyona sokucak hatunlarla aynı anda hamile kaldım hürremin 3. oldu bizim kılıç balığının üstüme 5.postası
saçmalık ,bebeği sadece kilosuna göre değerlendiernlere gıcık oluyorum benz zaten ,Allah kalıcı kusur vermesin hem gelişimde bireysel farklılıklar vardır ,yoksa bütün insanların aynı kiloda ve zekada falan olması gerekirdi ,zayıflar ve normalin altında olanların tecrit edilmesi gerekirdi..yani ne gereği var konuşup hamile kadının sinirini bozuyosunngel beraber yolalım kızzzzzzzzzzkendisi iki tane doğurmuşş dörder kg likk bebiklerrrrr ama normal yapamamış büyük diyeeeee
ayy yaa sorma az önce eşime şakşuka sordum biliyomu diye ,en son üniv. de yemiştim ,evde yapamıyorum benyaa..lezzetli gelmyoo,ama karar verdim yarından tezi yok ,kipa yada migros yada tansaşa gidip canımın istediği bütün mezelerden alcammoff nida bi sus kim ne derse kalkıp üşenmeden yapıyorum bu ara şimdi bana rakı sofrası kurdurma
gülşah senn pleseantan hakkın da bilgi verdimi doktorrrr
valla cnm ya tam ben yazacaktım şimdi aynı anda hamile kaldık ben bi tane çıkarana kadar hatun kaçıncıyı yaptı ayrıca sizin balığada tebrik koyuyorum burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?