2011 Ekim Anneleri

ahahahhaa bi an eşim konuştu sandım gün sayıyo o da geçen diyo ki 44 gün kaldı dedim +40 ekle lohusa dönemi adamın yüzünden kan çekildi resmen

Aynı benimki az kaldı sabret dediğimde bir kere bugün doğursan en az 40 gün var diyor küçük Emrah bakışıyla Bebeler doğunca hem kocalar yüzünden hem bebeleri yüzünden uykusuz kalıcaz anlaşılan

oyy komşum çok geçmiş olsun hepsi üstüste gelmiş Allah şifa versin canım tez zamanda
seninkilerin yanında benimkiler hiç kalır teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için

Çok sağol Edam, olur mu yaa herkese yaşadığı zor geliyor ama Allah dağına göre kar verir derler çekicez el mahkum

kocacım bugün full çalıştı eve yeni geldi adamı kapıda bi karşılayışım varki adam beni görünce kriz geçirdi şuan üzerimde minicik bi şort ve kocamın beyaz atleti var içimde çamaşır yok gögüsler almış başını gidiyo saçlar uyduruktan toplanmış çok güldü halime ama çok şirin ve sexy olduğumu söylüyo bende inanmak istiyorum

naptın be zeynepçim sizin oğlanı leyleklermi getirdi sen bi doğur lohusalığıda geçsin o zaman utanırısın yazdığından kaçıcak delik arasın

Ahahah çok güldüm Zeynep ya şu kısma: toprak olcak terminetör karıncalar gönenecek

zehracım geçmiş olsun cnm biri vardı böyle adını hatırlayamadım şimdi ama tuzlu su baya iyi geldi demişti bi dene istersen tatlım bide seninkinin hepsi üstüste gelmiş tek tek olsa gene bi nebze uğraşırsın ama inş. en kısa zamanda şifa bulursun cnm geçmiş olsun

aaha zeynep krize gircek şimdi eminim öyle görünüyosundur canım hem güzel hem fitsin maşallah inan sen enişteye ben inandım şahsen

kız ağzından yel alsın, bu da sana ders olsun

olsun valla yarın nst de sancı çıkmaz inş. (

ben oturunca bacaklarımın arasına düşüyo .çok indi aşağıya

aboooo. ama siz büyüksünüz bi iki hafta daha dursun oğlum benle yaaa

daha benimki düşmedi canım dimdik duruyo ,böylee önden önden gidiyoo..kaynanam baktı karnıma daha inmemiş dedii.

benim kaynana sanki az inmiş dedi ben de yooo hayır nerde inmemiş dedim tamam dedi inmemiş. inmiş mi yani

yazık adamlarada yaa tabi bizede şahsen hasretlik canıma yetti vallahi :78:

:))) vışşşşşşşş Eda saat 12ye geliyo derin nefes al ver ya benimkinin dilinde zaten ben yanaşsam da o yanaşmıyo korkuyo bebeğe bi şey olacak diye

bakın cidden mezede tarih yazarım humusundan ezmere kadar hepsini bilirim beklerim

yaaaaa humus çok severim ben. mersinli bi arkadaşım vardı o yapardı kulakları çınlasın. sen nasıl yapıyosun zeynep tarif istiyorum. ben bayadır yapmadım unuttum tarifini

:))))) biz de arkadaşlarla açılmadan iade derdik :))) adam umurudur canım niye olmasın bu bebek nerden geldi yoksa :))
bakma benimki de sözde işte icraat sıfır :)) gerçi doğumdan sonra çekeceğimiz var gibi

ben kaçıyım artık kızlarr...azcık herifimlen muhabbet ediyim ,çerezleri kapmış gelmişşherkese bol uykulu bi gece diliyoruumm

çok yeme kız bu saatte kilo yapar haaa
sana da iyi uykular canım

ben kesin cinnet geçiririm hiç gelemiyorum uykusuzluğa . o değil de Zehracım ev dolu olacak hep yazık kız bizim kocalara

ben de evde hiç sütyen takmazdım ama biri sarkar demişti burda artık çıkarmıyorum çünkü cidden büyüdüler sütyensiz taşımak da zor.
benimki de artık sadece çok şirinsin çok tatlısın falan diyo güzellik seksilik geçmişte kaldı galiba :))

aaha zeynep krize gircek şimdi Eminim öyle görünüyosundur canım hem güzel hem fitsin maşallah Inan sen enişteye ben inandım şahsen

girdim bile şekerim .bizimkine dedim ki öküzlük sana mı özel soydanmı gelme.sanki havaya söyledim.cevap aynen şu.aşkım üretim saati geldi ben fabrikaya gidebilirmiyim öküz işte öküz

aaha zeynep krize gircek şimdi eminim öyle görünüyosundur canım hem güzel hem fitsin maşallah inan sen enişteye ben inandım şahsen

bende inanıyorum cnm daha doğrusu işime böylesi geliyo o fitlikte eskide kaldı artık cnm göbeğim yanlara doğru büyüyo artık genişledim anlayacağın ah ahhhh bugün göbiş fotolarıma baktımda 16. haftada hiç bişey yokmuş sen ne olur bu hamile kalmadan önceki halim diye yaz falan demişsin belimi özledim ben belim vardı eskiden benim

bakma konuştuğuma benim çeneme vurdu kız başıma vurmadı henüz saatte 12 ye geliyo şu topiğin pembe kısımlarını da kırmızı yaptılarmı konsept tamam

Son düzenleme:
girdim bile şekerim .bizimkine dedim ki öküzlük sana mı özel soydanmı gelme.sanki havaya söyledim.cevap aynen şu.aşkım üretim saati geldi ben fabrikaya gidebilirmiyim öküz işte öküz

Zeynep bence onların ailede bi şey var. kayınvaliden falan bi garip. gerçi eltin soydan değil ama asimile mi oldu acaba :))

İyi geceler hanımlar
Her gün geçmişi okuyup alıntı yapıyodum sonrada cevap veremeden çıkmak zorunda kalıyodum. bugünde aynı şeyin olucağını düşündüğüm için alıntı yapmıyım bari dedim ama yazmaya vaktimiz kaldı
Bakıyorum bakıyorum kaç gündür doğuran yok. Hadi üçüncü talihliyi bekliyorum ama perolidyanın bebişlerden önce gelicek olan bebiş yok gibi
Bugün 4 kuşak bi aradaydık kızım - ben - annem - ananem
Memişler yine sızlıyoooo pompayla bütünleştim artık. bütün sağma taktiklerini öğrendim
Bi arkadaş sezeryan olduktan sonra ne kadar rahat geçtiği anlatmış anlamıyorum valla bi bende mi oldu problem spinal anestezi midir ne zıkkımdır. Hala göbeğim uyuşuk yaaa yok böyle bişey dokunduğum zaman içim gıcıklanıyo odun gibi
hamileyken en son 54düm eve geldiğimde 51dim 15 gün geçti şuan 48im ve lımbır lımbır bi göbek kaldı çok iğrenç yaaaaa kocam bile dün farketti içerde bi tane daha mı vardı unuttular galiba 3 aylık gibisin dedi
Pompamı alıyım da bi yandan sağmaya başlıyım

normalde ben hep takarım cnm çok nadirdir takmadığım bugün böyle oldu işte sabahtan beri saldım çayıra mevlam kayıra dolanıp duruyorum :92::92::92: ama bu arada kocişin atletide pek bi rahatmış bundan sonra fovori günlük kıyafetim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…