ben kaçıyım artık kızlarr...azcık herifimlen muhabbet ediyim ,çerezleri kapmış gelmişşherkese bol uykulu bi gece diliyoruumm
bakın cidden mezede tarih yazarım humusundan ezmere kadar hepsini bilirim beklerim
ben kaçıyım artık kızlarr...azcık herifimlen muhabbet ediyim ,çerezleri kapmış gelmişşherkese bol uykulu bi gece diliyoruumm
ahahahhaa bi an eşim konuştu sandımgün sayıyo o da geçen diyo ki 44 gün kaldı dedim +40 ekle lohusa dönemi adamın yüzünden kan çekildi resmen
oyy komşum çok geçmiş olsun hepsi üstüste gelmiş Allah şifa versin canım tez zamanda
seninkilerin yanında benimkiler hiç kalır teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için
ahhh ahhh bekarken derdim ki .allahım bukadar sakladım kimselere vermedim toprak olcak terminetör karıncalar gönenecek evlensemde bir kıymetini bilen bulsam diye.evlendik adamın umru değil ayol milletinkiler gün sayıyor.hem utanmıyomusunuz olan var olmayan var
ahhh ahhh bekarken derdim ki .allahım bukadar sakladım kimselere vermedim toprak olcak terminetör karıncalar gönenecek evlensemde bir kıymetini bilen bulsam diye.evlendik adamın umru değil ayol milletinkiler gün sayıyor.hem utanmıyomusunuz olan var olmayan var
kocacım bugün full çalıştı eve yeni geldi adamı kapıda bi karşılayışım varki adam beni görünce kriz geçirdi şuan üzerimde minicik bi şort ve kocamın beyaz atleti var içimde çamaşır yok gögüsler almış başını gidiyo saçlar uyduruktan toplanmışçok güldü halime ama çok şirin ve sexy olduğumu söylüyo bende inanmak istiyorum
kız ağzından yel alsın, bu da sana ders olsun
ben oturunca bacaklarımın arasına düşüyo .çok indi aşağıya
daha benimki düşmedi canım dimdik duruyo ,böylee önden önden gidiyoo..kaynanam baktı karnıma daha inmemiş dedii.
yazık adamlarada yaa tabi bizede şahsen hasretlik canıma yetti vallahi :78:
bakın cidden mezede tarih yazarım humusundan ezmere kadar hepsini bilirim beklerim
Aynı benimki az kaldı sabret dediğimde bir kere bugün doğursan en az 40 gün var diyor küçük Emrah bakışıylaBebeler doğunca hem kocalar yüzünden hem bebeleri yüzünden uykusuz kalıcaz anlaşılan
Çok sağol Edam, olur mu yaa herkese yaşadığı zor geliyor ama Allah dağına göre kar verir derler çekicez el mahkum
kocacım bugün full çalıştı eve yeni geldi adamı kapıda bi karşılayışım varki adam beni görünce kriz geçirdi şuan üzerimde minicik bi şort ve kocamın beyaz atleti var içimde çamaşır yok gögüsler almış başını gidiyo saçlar uyduruktan toplanmışçok güldü halime ama çok şirin ve sexy olduğumu söylüyo bende inanmak istiyorum
aaha zeynep krize gircek şimdiEminim öyle görünüyosundur canım hem güzel hem fitsin maşallah Inan sen enişteye ben inandım şahsen
aaha zeynep krize gircek şimdieminim öyle görünüyosundur canım hem güzel hem fitsin maşallah inan sen enişteye ben inandım şahsen
olsun valla yarın nst de sancı çıkmaz inş.(
aboooo. ama siz büyüksünüz bi iki hafta daha dursun oğlum benle yaaa
benim kaynana sanki az inmiş dedi ben de yooo hayır nerde inmemiş dedim tamam dedi inmemiş. inmiş mi yani
:))) vışşşşşşşş Eda saat 12ye geliyo derin nefes al verya benimkinin dilinde zaten ben yanaşsam da o yanaşmıyo korkuyo bebeğe bi şey olacak diye
yaaaaa humus çok severim ben. mersinli bi arkadaşım vardı o yapardı kulakları çınlasın. sen nasıl yapıyosun zeynep tarif istiyorum. ben bayadır yapmadım unuttum tarifini
:))))) biz de arkadaşlarla açılmadan iade derdik :))) adam umurudur canım niye olmasın bu bebek nerden geldi yoksa :))
bakma benimki de sözde işte icraat sıfır :)) gerçi doğumdan sonra çekeceğimiz var gibi
çok yeme kız bu saatte kilo yapar haaa
sana da iyi uykular canım
ben kesin cinnet geçiririm hiç gelemiyorum uykusuzluğa . o değil de Zehracım ev dolu olacak hep yazık kız bizim kocalara
ben de evde hiç sütyen takmazdım ama biri sarkar demişti burda artık çıkarmıyorum çünkü cidden büyüdüler sütyensiz taşımak da zor.
benimki de artık sadece çok şirinsin çok tatlısın falan diyo güzellik seksilik geçmişte kaldı galiba :))
girdim bile şekerim .bizimkine dedim ki öküzlük sana mı özel soydanmı gelme.sanki havaya söyledim.cevap aynen şu.aşkım üretim saati geldi ben fabrikaya gidebilirmiyim öküz işte öküz
bayılırım yatıya gelen misafire kendimde çok severim hiiiç yerimi yadırgamam vallahi geel sen sonrada ben gelirim jübilemizi yapmış oluruz doğurmadan
bak konuştuğuma benim çeneme vurdu kız başıma vurmadı henüzsaatte 12 ye geliyo şu topiğin pembe kısımlarını da kırmızı yaptılarmı konsept tamam
olsun valla yarın nst de sancı çıkmaz inş.(
ben de evde hiç sütyen takmazdım ama biri sarkar demişti burda artık çıkarmıyorum çünkü cidden büyüdüler sütyensiz taşımak da zor.
benimki de artık sadece çok şirinsin çok tatlısın falan diyo güzellik seksilik geçmişte kaldı galiba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?