2011 Ekim Anneleri

oy maşallah canım kızına 3500la doğar bu azimle
demek 1 hafta hee vay be sağlıkla al inşallah kızını kucağına canım kendini iyi hissettiğinde de muhakkak yaz bizede merakta koyma

merak etmeyin.sizi heryerde takipteyim.1 sayfa bile atlamadan okuyorum hergun.hastaneden de canli yayina baglanirim ben.

oynatabiliyorsan ve zaman geçtikçe kötüye gitmiyorsa incinmiştir sadece tekrar geçmiş olsun cnm ama ayağını yüksekte tut genede oraya kan gitmesin
kız sudenazın makyaj yapasımı geldi acaba :26:

olabilir valla cnm ben şimdiden onun 3 4 yaşındaki hallerini düşünüyorum yatak odama bi girmişim bütün kozmetikler dağılmış hanımın bi elinde parfümüm bi elinde rujum dudaklar pembe pembe bütün ağız boyanmış şişe yarıya inmiş

kizim 3.200 gr olmus.gecen hafta 2700 diye uzulurken bugun cok mutlu etti beni.ben haftaya persembe kizima kavusuyorum.darisi hepinizin basina insallah.

ay son 1 hafta desene:26: maşallah kilosuna da Allah sağlıkla hayırla doğumunu yapmanı nasip etsin arkadaşım bakalım senin bebiş topiğimizin kaçıncı meleği olcak ?

ay bende çok özledim kot giyinmeyi 2 haftalıktı oğlumu öğrendiğimde o gün bugündür 31 haftadır hiç kot giymedim işe bile eşofmanla gittim en çok özlediğim şey rahatça eyilmek kot giymek

sorma kot giymeyi yorulmadan hareket etmeyi yürümeyi eğilip kalkmayı yüzüstü yatmayı daha neleri neleri özledim oyyy:44:

kız gözümde canlandı bıdığın bizimkide babasına çekerse elinde tornavida ile gezicek oyuncaklarını söküp içlerine bakıcak vs....

benimde özlediğim çok şey varda şimdi deşifre etmim

kızlar doktora gittim artık her haftaa gidicekmişim doktora bebek 2600 gram olmuş 35+6 biraz küçüğüme geldi ama yinede çok şükür sağlıklı ama kafama bişi takıldı haftaya kadar çatlıcammm size sorayım dedimm plesenta da yaşlanma var suyun falan gelirse hemen başvur dedi dedim erken doğumunmu habercisi bu dediki olabilir çok korkuyorum bebek daha çok küçükk

benimkide o kadar ve bir haftada ileri dedi

canım maşallah bebeğine bence küçük değil ki ölçümler de tam olmuyormuş.yani farklı çıkabiliyormuş.bence takma kafana sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.

Kızlar ya ben hiç hırka almamışım bir tane el örgüsü var oakadar siz aldınız mı

canım 3 tane hırkası var oğlumun ama annem yelek daha iyi diye haldır haldır yelek örüyor sanırım bi o kadarda yeleği vardır hem hastaneden çıkarken giydirmek için hemde uykudan uyandığında sırtına geçirmek için bi kaçtane yelek edin bence :26:

yaa kızlar ödem atmak için tuzsuz,şekersiz unsuz yiycektim yaaa..şimdi canım çeşit çeşit meze türü şeyler çekiyo ,ben alkol kullanmam ama böyle atıştırmalık ...bideee sarmışaklı yoğurtlu makarna ve üzerine kıyma soss...ve bunları düşünürken şeftali ve incir yiyoruummm

canım maşallah bebeğine bence küçük değil ki ölçümler de tam olmuyormuş.yani farklı çıkabiliyormuş.bence takma kafana sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.

saol cnmmmm da kafama takılan plesentada kreçleme ve yaşlanma olmuş bayağı dedi sizede dedimi doktorlar başlamışmı sizde böle bişiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…