1 haftada yarım kilomu almış ey maşallah meleğimizeallah sana hayırlı doğumlar nasip etsin cnm
oy maşallah canım kızına 3500la doğar bu azimle
demek 1 hafta hee vay be sağlıkla al inşallah kızını kucağına canım kendini iyi hissettiğinde de muhakkak yaz bizede merakta koyma
oynatabiliyorsan ve zaman geçtikçe kötüye gitmiyorsa incinmiştir sadece tekrar geçmiş olsun cnm ama ayağını yüksekte tut genede oraya kan gitmesinelifim bu sakarlık ve şansızlıkla 3. geçmiş olsun rüzgarın doğum haberinde olucak heralde yakın zamanda
şimdilik iyi gibi rengi dışında ağrısı hala var ama oynatabiliyorum şimdilik acillik değilim bakalım sabah kalktığımda nasıl bir hal almış olucak :26: teşekkür ederim esmer tatlım
kız sudenazın makyaj yapasımı geldi acaba :26:
kizim 3.200 gr olmus.gecen hafta 2700 diye uzulurken bugun cok mutlu etti beni.ben haftaya persembe kizima kavusuyorum.darisi hepinizin basina insallah.
ay bende çok özledim kot giyinmeyi 2 haftalıktı oğlumu öğrendiğimde o gün bugündür 31 haftadır hiç kot giymedim işe bile eşofmanla gittimen çok özlediğim şey rahatça eyilmek kot giymek
merak etmeyin.sizi heryerde takipteyim.1 sayfa bile atlamadan okuyorum hergun.hastaneden de canli yayina baglanirim ben.
oynatabiliyorsan ve zaman geçtikçe kötüye gitmiyorsa incinmiştir sadece tekrar geçmiş olsun cnm ama ayağını yüksekte tut genede oraya kan gitmesin
olabilir valla cnm ben şimdiden onun 3 4 yaşındaki hallerini düşünüyorum yatak odama bi girmişim bütün kozmetikler dağılmış hanımın bi elinde parfümüm bi elinde rujum dudaklar pembe pembe bütün ağız boyanmış şişe yarıya inmiş
ay son 1 hafta desene:26: maşallah kilosuna daAllah sağlıkla hayırla doğumunu yapmanı nasip etsin arkadaşım bakalım senin bebiş topiğimizin kaçıncı meleği olcak ?
sorma kot giymeyi yorulmadan hareket etmeyi yürümeyi eğilip kalkmayı yüzüstü yatmayı daha neleri neleri özledim oyyy:44:
maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhyirim onu bennnnnnn
canım pamuk farklı elyaf çok farklı pamuk oldugu için pahalıelyaf sormadım ben nasıl olsa kaynana alcek
canım olabilir denk getirelim inşallah bir gün. Bende 24'ünde gireceğim NST'ye sen girdikten sonra tecrübelerin yazarsın bana. birde sen önce doğurursan bilgi verirsin bana da Asiye hanım hakkınd
selamlar,
çilekli prenses sende asiya hanıma gidiyormuşsun.
bende çalıştığum için cumartesileri gidiyorum.
bu ctesi gidicem, sonraki cumarteside rapor açtırmak için tekrar gidicem.
benimde özlediğim çok şey varda şimdi deşifre etmim
o da var tabi de neyse ben de susayım kiiii daha çok özlicez onuu
kızlar doktora gittim artık her haftaa gidicekmişim doktora bebek 2600 gram olmuş 35+6 biraz küçüğüme geldi ama yinede çok şükür sağlıklı ama kafama bişi takıldı haftaya kadar çatlıcammm size sorayım dedimm plesenta da yaşlanma var suyun falan gelirse hemen başvur dedi dedim erken doğumunmu habercisi bu dediki olabilir çok korkuyorum bebek daha çok küçükk
kızlar doktora gittim artık her haftaa gidicekmişim doktora bebek 2600 gram olmuş 35+6 biraz küçüğüme geldi ama yinede çok şükür sağlıklı ama kafama bişi takıldı haftaya kadar çatlıcammm size sorayım dedimm plesenta da yaşlanma var suyun falan gelirse hemen başvur dedi dedim erken doğumunmu habercisi bu dediki olabilir çok korkuyorum bebek daha çok küçükk
Kızlar ya ben hiç hırka almamışım bir tane el örgüsü var oakadar siz aldınız mı
benimkide o kadar ve bir haftada ileri dedi[/QUO
ay içimi rahatlattınn cnm birz görümcem diyoki kedi kadar mı doğcak buuuu
canım maşallah bebeğinebence küçük değil ki ölçümler de tam olmuyormuş.yani farklı çıkabiliyormuş.bence takma kafana sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.
yolarım ben o görümceyi beeeeeay içimi rahatlattınn cnm birz görümcem diyoki kedi kadar mı doğcak buuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?