2011 Ekim Anneleri

Tuzlu suyu deneyeyim babam da sık sık soğuk su tut dedi işin kötüsü giribim soğuk yaramıyor kaşınıyorum ona da sıcak yaramıyor akşam uyurken en az 5 defa kalktım pencereyi bir açıyorum bir kapıyorum bir kaşınıyorum bir tuvalete giriyorum

aaha zeynep krize gircek şimdi eminim öyle görünüyosundur canım hem güzel hem fitsin maşallah inan sen enişteye ben inandım şahsen

Tabi ya sen bakma şöyleyim böyleyim dediğine taş gibi maşallah nicki gibi esmerşeker maşallah Elifime Yani Elif ne desen inandıramazsın kusura bakma eşin şanslı kıymetini bilsin

Filiiiiizzz ben de uykuya çok düşkünüm de ödüm kopuyor hamileyken aldatılan kadın hikayelerini duydukça/okudukça. Bebekler doğduktan sonra da çok anne moduna girmemek lazım eşe karşı söylemesi kolay gerçi de maalesef kadın olmanın zorlukları bunlar Meşhur bir laf var ya sokakta hanımefendiyle başlayan artık hem eş hem anne olmayı beraber yürütürüz inşallah bir şekilde

kızlarda öyle yana büyürmüş göbüşler artık nihayet sudenazımız burdayım diyor yani afferim kızıma
baya eskiyle kıyaslamışın sende canım ben geçen haftaki haliyle kıyaslamaya korkuyorum bide 16.haftalık halime bakarsam bunalıma girerim aa bel diye bişi vardı dimi insan anatomisinde hatırlattığın iyi oldu unutmuşum

Yürrü be kim tutar seniii diyesim geldi, hatta dedim :))

Canım normalde 85 tl veriyorum.... Bu gün 100 verdim... mutfağımı kendim yaptım çünkü mutfakta oyalanınca işi bitmiyo acele ediyo bu defada benim içime sinmiyo yaptığı temizlik.. yaklaşık bir haftadır, gardrop içi, baza içi, portmanto içi, konsol içi, çamaşır çekmeceleri evde ne kadar çekmece dolap vs varsa hepsini boşaltıp yıkayıp yerleştiriyorum... Yorgan ve yastıklar, nevresimler battaniyeler herşey yıkandı... , bu günde duvarlar camlar koltuklar petek içleri dışları, silindi, toz alındı banyo wc yerler filan yıkandı ama güzel oldu.. Saat 11 de başladı, saat 22,30 da bitti, tabi banyodaki dolaplarımı ben silip düzenlemiştim daha önce.. o sadece kaba temizliği yaptı ağır işleri. İnce işleri ben yapmıştım kız kardeşiminde yardımıyla..İçime sine sinee :) Veee şu anda evde yıkanmamış sudan geçmemiş tek şey benim :)) dansöz resmi olsa koyup oynatçam berbat yorgunum ama çokta mutluyum, bide doğumdan önce Allah nasip ederse rutin bi temizlik yaptırırım :) Şimdi sıra geldi kızımın cicilerini yıkayıp düzenlemeye onlarda haftasonu artık, sonra bide kuaföre gidip kendi detay temizliğimde bitinceee değmeyin keyfimeeeee, bi an hiç bitmicek sanmıştım sanırım takıntılıyım bu konuda..

He bu arada duvarları cifin çamaşır suyu katkılı sıyla sildirdim fırçayla yıkayıp sonrada durulama kurulama yaptı :)

Neyse ben kaçtım duşa giricem yıkanayım yarında iş var, hemen yarın akşam olsun istiyorum bacaklarım çok ağrıyo...

canım nohutu haşlıyosun kabuklarını soyuyosun bir su bardağı kadar bılendıra koy2 yemek kaşığı taihin yarım fincan teytin yağ bılendırı iğce çalıştır.sert olursa ılık su azcık ekle.tabak şeklindeki güvece koy üzerine tereyağ kırmızı biber rende kaşar sür fırına .sucuk yada pastırmda ekleyebilirsin

canım maş. iyi takip ediyosun valla. geçen beni korkuttular doğumdan sonra depresyona giriliyomuş bilmem ne. sana baktıkçe inş. diyorum böyle olur. iyi yapıyosun hem kafan dağılıyodur.
bu arada kızımız nasıl büyüdü mü biraz daha annesi
duygu senin şu meşhur pompan ne marka manuel mi bi de canım?

tamam tamam bildim o lafı :))
ay kadın olmak zor valla. ben o kadar komplike bi insan değilim. hepsini nasıl yürütecem bilmem
Allah yardımcımız olsun

oh mis olmuş benim bile canım öyle bi temizlik istedi. güle güle kirlet canım gecinden gecinden :))

kızlar arpam ve parmağım sızlıyor ben iyisimi uyuyayım
öptük yakışıklı oğlumla iyi gecelerr
haydi rüzgar gidelim

ben de eşimin tişörtlerini giyiyorum bazen rüyamda görsem inanmazdım bana olacağı ilk evlendiğimizde elbise gibi oluyodu şimdi bildiğin tişört gibi duruyo

sağol tatlım benim gece uykularımda bende öyleyim tişim gelince ya sen niye geldinki şimdi kim gidecek tuvalete diyorum sen bide hastasın allah yardımcın olsun bacım cnm zor olacak ama inş. o dediğini başarırız bi şekilde

diyo diyo teyzesi merak etme
bu arada ağustos anneleri zayıflama topiği açmışlar kilo vermeye başlamışlar ama göbişleri varmış kesinlikle korse diyorlar

tşk canım not aldım. en kısa zamanda yapacağım.

:)) aynen. ama canom eksik bi de sansem bi de Tuba onlarsız kırmızılık olmaz sanki
O kırmızılığa en yakın benim Siz biraz daha bekliyceksiniz. Nasıl bişey olduğunu unutan varsa o konudada tecrübeli ben olucam artık yardımcı olurum Son 25. Yeni bi topikmi açsam acaba. Ekim lohusaları için geri sayım başladı diye
Canım depresyona girmek isterdim ama inan hiç vaktim yok Vaktim olursa bi ara ona da girmeyi düşünüyorum
Kızımda ele avuca gelir vaziyette birazcık toparlandı göbeği düştü dün. çok numaracı yaa canı isterse öyle güzel emiyo ki hayret ediyorum istemezse oynuyo biliyo ki sonunda biberonu dayıycam
Pompa manuel lansınoh un allaha şükür yara felan olmadı göğsümde kremde 3ya da4 defa ancak sürmüşümdür unutuyorum hep. elektrikliler yara yapıyo diyolar

:))) haklısın canım en yakın sensin :)))) bizim daha çoook var. aman depresyona girme o da eksik olsun. yerim ben onun numaralarını Allah sağlık sıhhat versin Berenimize

kizim 3.200 gr olmus.gecen hafta 2700 diye uzulurken bugun cok mutlu etti beni.ben haftaya persembe kizima kavusuyorum.darisi hepinizin basina insallah.

maaşaallah canım kızına.bakalım benim oğlum harekete geçecekmi seninkinden önce.

bakın cidden mezede tarih yazarım humusundan ezmere kadar hepsini bilirim beklerim
zeyneppp ben çok severim mezeleri .benim annem konya ereğlili bende orada doğdum arada yolumuz düşer oralara gelirim mezelerinden tatmaya

bakma konuştuğuma benim çeneme vurdu kız başıma vurmadı henüz saatte 12 ye geliyo şu topiğin pembe kısımlarını da kırmızı yaptılarmı konsept tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…