zehracım geçmiş olsun cnm biri vardı böyle adını hatırlayamadım şimdi ama tuzlu su baya iyi geldi demişti bi dene istersen tatlım bide seninkinin hepsi üstüste gelmiş tek tek olsa gene bi nebze uğraşırsın ama inş. en kısa zamanda şifa bulursun cnm geçmiş olsun
aaha zeynep krize gircek şimdieminim öyle görünüyosundur canım hem güzel hem fitsin maşallah inan sen enişteye ben inandım şahsen
bende inanıyorum cnm daha doğrusu işime böylesi geliyo o fitlikte eskide kaldı artık cnm göbeğim yanlara doğru büyüyo artık genişledim anlayacağın ah ahhhh bugün göbiş fotolarıma baktımda 16. haftada hiç bişey yokmuş sen ne olur bu hamile kalmadan önceki halim diye yaz falan demişsinbelimi özledim ben belim vardı eskiden benim
tamam anlaştık önce ben sana sonra sen bana gelcen çilingir sofrası kurcaz
hımmm bunu öğrendiğim iyi oldu geç olsun güç olması saol tatlımm
ayak parmağım iyice morardı ama oynatabiliyorum biraz biraz sanırım kırık yok :26: teşekkür ederim canımm
saol hanzedecim soğuk bişiler tutmak yerine ayakkabılarımı giyip anama gittim
mutfak konusuna gelince çok azimli ve hevesliyim denemelerime devam edicem patlayan börekler, dibe çöken çikolatalar, pörtleyen kaşarlar beni yıldıramaz
ucret ne verıceksın pekı canım 1 gunden fazlamı yanı kacta gelmıstı bu arada.ıyı olmus bıtırsın bugun ama tam olsun yarına bısey kalmasın yenı duzenleyıp suseleyın odaları oyle cıkın sabah bı toz alısın baska ısın olmaz gece 12 yorulcaksın ıs yapmasanda ama bende oyle ısterdım 2 gun ıstemem kadın ev de 2 gun ev ayakta olur ozaman gercı ben oglum yuzunden ıstemem onunla ıs olmuyo
sende kendını yorma daha gercı kadının basında durulmuyo ıs yapmadan hıc olmazsa dolapları temzılıyım ıstıyo ınsan ama deyıcek dıp kose cam duvar kapı halı koltuk hallolcaktır heralde bu arada avızelerı unutma kalorıferlerıde tabı dolap dısları mutfak dahım fırını bul.makınesını fılanda ceksın en sonda korudorun fayansa ozonla cıf dok fırcala o arkandan durulasın derz araları beyazlar sankı bende temızlık var sen sımdı falz para verıceksındır ben oonun ıcın butun ısın bıtsın ıstedım unutupta uzulme unuttuysan bunları hatırlatıyım gardolap mutfak dolabı ustlerıde banyo wc yıdı bı kovaya ozonlu cıflı su yap fıcayla duvarları batırıp fırcalasın sonra su tutsun dolapları varsa onlarıda cıflesın yazınca cok gıbı ama tam olması ıcın normal yanı cok deıl bunlar
olsun valla yarın nst de sancı çıkmaz inş.(
aboooo. Ama siz büyüksünüz bi iki hafta daha dursun oğlum benle yaaa
benim kaynana sanki az inmiş dedi ben de yooo hayır nerde inmemiş dedim tamam dedi inmemiş. Inmiş mi yani
:))) vışşşşşşşş eda saat 12ye geliyo derin nefes al verYa benimkinin dilinde zaten ben yanaşsam da o yanaşmıyo korkuyo bebeğe bi şey olacak diye
yaaaaa humus çok severim ben. Mersinli bi arkadaşım vardı o yapardı kulakları çınlasın. Sen nasıl yapıyosun zeynep tarif istiyorum. Ben bayadır yapmadım unuttum tarifini
:))))) biz de arkadaşlarla açılmadan iade derdik :))) adam umurudur canım niye olmasın bu bebek nerden geldi yoksa :))
bakma benimki de sözde işte icraat sıfır :)) gerçi doğumdan sonra çekeceğimiz var gibi
çok yeme kız bu saatte kilo yapar haaa
sana da iyi uykular canım
Ben kesin cinnet geçiririm hiç gelemiyorum uykusuzluğa . O değil de zehracım ev dolu olacak hep yazık kız bizim kocalara
Ben de evde hiç sütyen takmazdım ama biri sarkar demişti burda artık çıkarmıyorum çünkü cidden büyüdüler sütyensiz taşımak da zor.
Benimki de artık sadece çok şirinsin çok tatlısın falan diyo güzellik seksilik geçmişte kaldı galiba :))
İyi geceler hanımlar
Her gün geçmişi okuyup alıntı yapıyodum sonrada cevap veremeden çıkmak zorunda kalıyodum. bugünde aynı şeyin olucağını düşündüğüm için alıntı yapmıyım bari dedim ama yazmaya vaktimiz kaldı
Bakıyorum bakıyorum kaç gündür doğuran yok. Hadi üçüncü talihliyi bekliyorum ama perolidyanın bebişlerden önce gelicek olan bebiş yok gibi
Bugün 4 kuşak bi aradaydık kızım - ben - annem - ananem
Memişler yine sızlıyoooo pompayla bütünleştim artık. bütün sağma taktiklerini öğrendim
Bi arkadaş sezeryan olduktan sonra ne kadar rahat geçtiği anlatmış anlamıyorum valla bi bende mi oldu problem spinal anestezi midir ne zıkkımdır. Hala göbeğim uyuşuk yaaa yok böyle bişey dokunduğum zaman içim gıcıklanıyo odun gibi
hamileyken en son 54düm eve geldiğimde 51dim 15 gün geçti şuan 48im ve lımbır lımbır bi göbek kaldıçok iğrenç yaaaaa kocam bile dün farketti içerde bi tane daha mı vardı unuttular galiba 3 aylık gibisin dedi
Pompamı alıyım da bi yandan sağmaya başlıyım
Filiiiiizzz ben de uykuya çok düşkünüm de ödüm kopuyor hamileyken aldatılan kadın hikayelerini duydukça/okudukça. Bebekler doğduktan sonra da çok anne moduna girmemek lazım eşe karşı söylemesi kolay gerçi de maalesef kadın olmanın zorlukları bunlarMeşhur bir laf var ya sokakta hanımefendiyle başlayan artık hem eş hem anne olmayı beraber yürütürüz inşallah bir şekilde
Yürrü be kim tutar seniii diyesim geldi, hatta dedim :))
Canım normalde 85 tl veriyorum.... Bu gün 100 verdim... mutfağımı kendim yaptım çünkü mutfakta oyalanınca işi bitmiyo acele ediyo bu defada benim içime sinmiyo yaptığı temizlik.. yaklaşık bir haftadır, gardrop içi, baza içi, portmanto içi, konsol içi, çamaşır çekmeceleri evde ne kadar çekmece dolap vs varsa hepsini boşaltıp yıkayıp yerleştiriyorum... Yorgan ve yastıklar, nevresimler battaniyeler herşey yıkandı... , bu günde duvarlar camlar koltuklar petek içleri dışları, silindi, toz alındı banyo wc yerler filan yıkandı ama güzel oldu.. Saat 11 de başladı, saat 22,30 da bitti, tabi banyodaki dolaplarımı ben silip düzenlemiştim daha önce.. o sadece kaba temizliği yaptı ağır işleri. İnce işleri ben yapmıştım kız kardeşiminde yardımıyla..İçime sine sinee :) Veee şu anda evde yıkanmamış sudan geçmemiş tek şey benim :)) dansöz resmi olsa koyup oynatçam berbat yorgunum ama çokta mutluyum, bide doğumdan önce Allah nasip ederse rutin bi temizlik yaptırırım :) Şimdi sıra geldi kızımın cicilerini yıkayıp düzenlemeye onlarda haftasonu artık, sonra bide kuaföre gidip kendi detay temizliğimde bitinceee değmeyin keyfimeeeee, bi an hiç bitmicek sanmıştım sanırım takıntılıyım bu konuda..
He bu arada duvarları cifin çamaşır suyu katkılı sıyla sildirdim fırçayla yıkayıp sonrada durulama kurulama yaptı :)
Neyse ben kaçtım duşa giricem yıkanayım yarında iş var, hemen yarın akşam olsun istiyorum bacaklarım çok ağrıyo...
normalde ben hep takarım cnm çok nadirdir takmadığım bugün böyle oldu işte sabahtan beri saldım çayıra mevlam kayıra dolanıp duruyorum :92::92::92: ama bu arada kocişin atletide pek bi rahatmış bundan sonra fovori günlük kıyafetim bu
sağol tatlım benim gece uykularımda bende öyleyim tişim gelince ya sen niye geldinki şimdi kim gidecek tuvalete diyorum sen bide hastasın allah yardımcın olsun bacım cnm zor olacak ama inş. o dediğini başarırız bi şekildeTuzlu suyu deneyeyim babam da sık sık soğuk su tut dedi işin kötüsü giribim soğuk yaramıyor kaşınıyorum ona da sıcak yaramıyor akşam uyurken en az 5 defa kalktım pencereyi bir açıyorum bir kapıyorum bir kaşınıyorum bir tuvalete giriyorum
Tabi ya sen bakma şöyleyim böyleyim dediğine taş gibi maşallah nicki gibi esmerşeker maşallah ElifimeYani Elif ne desen inandıramazsın kusura bakma eşin şanslı kıymetini bilsin
Filiiiiizzz ben de uykuya çok düşkünüm de ödüm kopuyor hamileyken aldatılan kadın hikayelerini duydukça/okudukça. Bebekler doğduktan sonra da çok anne moduna girmemek lazım eşe karşı söylemesi kolay gerçi de maalesef kadın olmanın zorlukları bunlarMeşhur bir laf var ya sokakta hanımefendiyle başlayan artık hem eş hem anne olmayı beraber yürütürüz inşallah bir şekilde
kızlarda öyle yana büyürmüş göbüşler artık nihayet sudenazımız burdayım diyor yani afferim kızıma
baya eskiyle kıyaslamışın sende canım ben geçen haftaki haliyle kıyaslamaya korkuyorum bide 16.haftalık halime bakarsam bunalıma girerimaa bel diye bişi vardı dimi insan anatomisinde hatırlattığın iyi oldu unutmuşum
canım nohutu haşlıyosun kabuklarını soyuyosun bir su bardağı kadar bılendıra koy2 yemek kaşığı taihin yarım fincan teytin yağ bılendırı iğce çalıştır.sert olursa ılık su azcık ekle.tabak şeklindeki güvece koy üzerine tereyağ kırmızı biber rende kaşar sür fırına .sucuk yada pastırmda ekleyebilirsin
kızlar arpam ve parmağım sızlıyor ben iyisimi uyuyayım
öptük yakışıklı oğlumla iyi gecelerr
haydi rüzgar gidelim
O kırmızılığa en yakın benim:)) aynen. ama canom eksik bi de sansem bi de Tuba onlarsız kırmızılık olmaz sanki
Canım depresyona girmek isterdim ama inan hiç vaktim yok Vaktim olursa bi ara ona da girmeyi düşünüyorumcanım maş. iyi takip ediyosun valla. geçen beni korkuttular doğumdan sonra depresyona giriliyomuş bilmem ne. sana baktıkçe inş. diyorum böyle olur. iyi yapıyosun hem kafan dağılıyodur.
bu arada kızımız nasıl büyüdü mü biraz daha annesi
duygu senin şu meşhur pompan ne marka manuel mi bi de canım?
O kırmızılığa en yakın benimSiz biraz daha bekliyceksiniz. Nasıl bişey olduğunu unutan varsa o konudada tecrübeli ben olucam artık yardımcı olurum Son 25. Yeni bi topikmi açsam acaba. Ekim lohusaları için geri sayım başladı diye
Canım depresyona girmek isterdim ama inan hiç vaktim yok Vaktim olursa bi ara ona da girmeyi düşünüyorum
Kızımda ele avuca gelir vaziyette birazcık toparlandı göbeği düştü dün. çok numaracı yaa canı isterse öyle güzel emiyo ki hayret ediyorum istemezse oynuyo biliyo ki sonunda biberonu dayıycam
Pompa manuel lansınoh un allaha şükür yara felan olmadı göğsümde kremde 3ya da4 defa ancak sürmüşümdür unutuyorum hep. elektrikliler yara yapıyo diyolar
:))) haklısın canım en yakın sensin :)))) bizim daha çoook var. aman depresyona girme o da eksik olsun. yerim ben onun numaralarını Allah sağlık sıhhat versin Berenimize
kizim 3.200 gr olmus.gecen hafta 2700 diye uzulurken bugun cok mutlu etti beni.ben haftaya persembe kizima kavusuyorum.darisi hepinizin basina insallah.
zeyneppp ben çok severim mezeleri .benim annem konya ereğlili bende orada doğdum arada yolumuz düşer oralara gelirim mezelerinden tatmayabakın cidden mezede tarih yazarım humusundan ezmere kadar hepsini bilirim beklerim
bakma konuştuğuma benim çeneme vurdu kız başıma vurmadı henüzsaatte 12 ye geliyo şu topiğin pembe kısımlarını da kırmızı yaptılarmı konsept tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?