teşekkür ederiz teyzesiOğluşuna geçmiş olsun annesi, zeynep içn çok sevindim çok şükür sonunda kavuştu yavrusuna Allahın izniyle, yarındı bu günden oldu demek
inan senden her eve lazım
pozitifliğine bayılıyorum
çok güzel bir resim olmuş edacım.babaanneside teyzeside çok cici bir poz vermiş.tabiki bu resimde seninle rüzgarın payı büyükbüyükbabanesi teyzesi annesi ve rüzgar
çok güzel bir resim olmuş edacım.babaanneside teyzeside çok cici bir poz vermiş.tabiki bu resimde seninle rüzgarın payı büyük
arkadaşlar sabah 10 gibi spinal sez. oldum. 40+0 dı bugün ve hiç açılma yoktu. kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldım en ufak bir acı çekmedim spinal ve ameliyat esnasında. şu an ayaktayken sez. dikiş yerim biraz ağrıyor ama yatarken ve otururken süper rahatım. korkarak girdim ama çok memnun çıktım. darısı hepinizin başına sakın korkmayın.
canım doğumgünün kutlu olsun yaşadığın tüm sıkıntılar dünlerinde kalsın mehmet talhamız uğur neşe getirsin... benim arkadaşımdada çıktı neredeyse aynı değerdeydi ama bol emzirmeyle atlattılar tabi ekstradan bişey yapıldımı bilmiyorum korkma sakin ol dualarımızdasınız allahın izniyle atlatıcak minik yavrucak annesi allah yardımcınız olsunherkese iyi akşamlar kızlar...
bugün benim doğum günüm ama çok kötüyüm.
eve geldiğimizden beri bebeğimin gözlerinin beyazı sarı gibi geliyodu. söyledim eşime sonra dedik nasıl olsa perşembe günü kontrole gidicez bekleyelim.sonra bu sabah tekrar söyledim babam diyoki çok evham yapmayın.(kayınbabam ; kaynanamda kalıyorumda .....) neyse hastaneye gittik bi sürü sorun çıktı nüfus cüzdanı yok ssk dan yararlanamıyo die 240 tl istediler tahlil için sinirden ağlamaya başladım o arada başhekim geldi yanımıza,tanıdıktı sordu nasıl bebek die ağlayarak anlattım böyle böyle die... sorunu çözdü. tahlilleri verdik sonuçlar 4-30 da çıkacak dediler. bakleyemedik. eve geldik 4-30 da aradım doktoru 16.3 çıkmış sarılık bilmemne değeri... yüksek dedi.15 den yüksek olursa ışığa alırız düşük olursa gözlemliycez demişti.
bugün geç oldu yarın sabah gelin dedi. hastanede kalıcak dedi 1 gece kesin((( artı karaciğerde bilmemne görünüyo dedi ama anlamadım ne dedi sonra hemoglobin yüksek dedi susuz kalmış bebek dedi. emmesi nasıl dedi. dedim emiyooooo.. allah allah dedi.... (((((( serum takılcak falan dedi... serum takılınca emzirmeye izin vermeyecekler mi acaba yaaa.
offfffff allahım sen büyüksün ya rabbim yardım ett.......
bu arada oğlumuzun adını koyduk. mehmet talha oldu.
biraz önce zil çaldı ben lavabodaydım çıktım kaynanam elinde çiçek oğlundan gelmiş dedi.üzerinde not var altındada oğluşumun adısı yazıyodu çok mutlu oldum. tabikiii kocacığımın marifeti.. sonra salonda pasta falan da gördüm iyi saklayamamış kaynanam ... canımcımım güzel bi akşam düşünmüş. ama benim moralim çok bozuk. ağlamak istiyorum.
tebrikler hayırlı evlat olsun uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah gözünüz aydınslm arkadaşlar 1 ekimde ogluşum dünyaya geldi çok şükür dün evimize geldik henüz sütüm gelmedi ogluşumu doyuramıyorum mama vermek zorunda kalıyorum inş sütüm gelirde bende bu vicdan azabından kurtulurum
gelir tabi canım allahın izniyle rabbim o bebeniz rızkını önce memiklerden vericek innşallah bol helva bulgur yer şerbetler içeriz sütümüz onada yeter sağımlık bile olur annesii inşallah ..daralmakta haklısın hem heyecan hem stres artık geçmiyo günler ama az kaldı bitti az daha sabır lazım bizeS
Tubiş bilmiyorum canım içim darlandı buğun bi sıkıntı geldi evhamlandım işte iyi olcak inşallah herşey, iğne kullandığım için zorunlu sezeryan tatlım.. Doğunca sütümüz bol gelir inşallah..
gel bi püüüf diyeyimde toz çıksınsağol Allah razı olsun tuba ..
gözüme toz kaçtı sankii :85:
hayırlı olsun canım allahanneli babalı sağlık huzurla büyütmek nasip ets,n inşallah ayrıca cesaret verdi mesajın umarım bizleirnkide öyle rahat geçer i,nşalllaharkadaşlar sabah 10 gibi spinal sez. oldum. 40+0 dı bugün ve hiç açılma yoktu. kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldım en ufak bir acı çekmedim spinal ve ameliyat esnasında. şu an ayaktayken sez. dikiş yerim biraz ağrıyor ama yatarken ve otururken süper rahatım. korkarak girdim ama çok memnun çıktım. darısı hepinizin başına sakın korkmayın.
aaa zeynep1982 mi çok sevindim sende sağol canım hayırlı haber getirdin bizeiyi akşamlar kızlar.size haberrrr getirdim.
bugün kafam okadar dalmışki bugünü çarşamba zannedip tlfna sarıldım ve ZEYNEPİ aradım.ne yapıyorsun nasılsın diye sordum oda bebişini kucağına aldığını söyledi.zeynep söyledi bugünün salı olduğunu.
dün gece sancılanmış ve hastaneye gitmiş kontrolü yapılmış 3 kerede açılma olup olmadığına bakmışlar canı çok yanmış ve sabahta saat 8 gibi sezeryana almışlar ve MURAT BATUMUZ DÜNYAYA GELMİŞ.sütü gelmiyormuş bizlerden bol bol dua istedi.hatta sütünün gelmesi için yöntemi olan varsa beni arasın dedi.sizlere çok selamı var.
ben saat 16:30 gibi aradım ama ancak buraya yazma fırsatı buldum.bugün oğlum biraz gaz sancısı çekiyor sanırım.şükürki şimdi rahatladı ve uyuyor.
büyükbabanesi teyzesi annesi ve rüzgar
off son haftalar noluyo bu kocişlere nazlanmaya başladılar iyice.yada evdeyiz ya artık geç kalkıyoruz geç yatmak istiyoruz,ama onlarda mesai devam,benimki bağırıyo yine uyuyamıyorum gel diye.ben kaçtım kızlar,yarın görüşürüz öptüm hepinizi ve kuzucuklarınızı...
hanzadem bende cumartesiye sezeryan olacagım inşallah
benim dilim filan artık işlevini yitirdi,ne ilaç ne bir başka birşey fayda etmiyor
valla 5 kilo ile hamileliği bitiriyorum,Allah bebeğime yardım etsin
alışık olmama ragmen sürekli bebeği düşünüyorum,valla kızım doğsun helallik isteyeceğim
ama herzaman dediğim gibi şükürler olsun bu zamana kadar geldik
senin reflünün azalmasına inan çok sevindim
Sezeryan tarihi belli olan arkadaşlar
akşam yemeğinizi sebze ağırlıklı bol bol yiyin,ve yeme saatiniz doluncaya kadar rezene çayı için 2 kupa
isteyen malt içeceğinide aıp içsin
gazınızı daha kolay çıkartır,sütünüz daha çabuk gelir Allahın izniyle
arkadaşlar saat 22.35 ten bu yana belimde inanılmaz bir ağrı vardı son yarım saattir kasıklarım ve karnıma herzamnkindne farklı bi ağrı sağlanıp biraz durup çıkıyo az sonra tekrar acaba hastaneye gitsemmiki korkuyorum ama o sandalyeye çıkarırlarmı şuan buradaki arkadaşlar bu durumu yaşadığınız oldumu resmen dudaklarımı ısırıyorum o dereceyim korkuyorum ben
arkadaşlar saat 22.35 ten bu yana belimde inanılmaz bir ağrı vardı son yarım saattir kasıklarım ve karnıma herzamnkindne farklı bi ağrı sağlanıp biraz durup çıkıyo az sonra tekrar acaba hastaneye gitsemmiki korkuyorum ama o sandalyeye çıkarırlarmı şuan buradaki arkadaşlar bu durumu yaşadığınız oldumu resmen dudaklarımı ısırıyorum o dereceyim korkuyorum ben
valla şuana kadar saat filan tutmadım ama çok afedersin popom patlıcakmış gibi zorlanıyorum bird emünüşe şiş sokuluyo gibi bi ağrı saplanıyo ama karnım kasıklarım ve belim fena özellikle belim çok ağrıyoo gideyimmi allahım sen byüksün hazır değilim korkuyorumCanım oluyo ağrı sancı ama geçiyo sonra, eğer geçmiyosa mutlaka git bide saat tut bakalım, sandalyeye çıkarsalar nolucak tuba, o bebiş illaki çıkçak ordan güzelim... Korkma, önce saat tut ne kadarda bir sancı giriyo dr. ara sonra ve git hastaneye ihmal etme..
allah iyiliğini versin bu ağrı içinde güldürdün beni DUA EDİN BANA BENDE SİZE EDİCEM HEEkizlar aksam sekiz bucuktan beri sancim var ve biraz once tuvalete gittigimde kanamam baslamis galiba bende dogurucam dua edin bana nolur bende size edicem kizlar cok heyecanliyim:26:hayirlisiyla kucagima alsaydim birsey istemiyorum allah hepimizin yardimcisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?