2011 Ekim Anneleri

büyükbabanesi teyzesi annesi ve rüzgar

Eklentiler

• $IMG_0086.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 35
Doğum yapan bütün arkadaşlarımı kutluyorum
Sağlıkla,huzurla Analı-Babalı büyürler

çok güzel bir resim olmuş edacım.babaanneside teyzeside çok cici bir poz vermiş.tabiki bu resimde seninle rüzgarın payı büyük

bu resimden çekildikten 1 gün sonra haberim oldu eşim habersiz çekmiş sonradan gösterdi
teşekkür ederiz nejlam :87: (rüzgarın payı baya büyük )

Sezeryan tarihi belli olan arkadaşlar
akşam yemeğinizi sebze ağırlıklı bol bol yiyin,ve yeme saatiniz doluncaya kadar rezene çayı için 2 kupa
isteyen malt içeceğinide aıp içsin
gazınızı daha kolay çıkartır,sütünüz daha çabuk gelir Allahın izniyle

dogum yapanlar gecmis olsun allah anali babali buyutmeyi nasip etsin
dogum yapacaklar allah yardimciniz olsun selametle bebislerinizi kucaginiza alin insallah

Gözün aydın,maşallah
sağlıkla büyüt bebeğini
bende spinal olacam ama dayana bilirmiyim bilmiyorum

canım doğumgünün kutlu olsun yaşadığın tüm sıkıntılar dünlerinde kalsın mehmet talhamız uğur neşe getirsin... benim arkadaşımdada çıktı neredeyse aynı değerdeydi ama bol emzirmeyle atlattılar tabi ekstradan bişey yapıldımı bilmiyorum korkma sakin ol dualarımızdasınız allahın izniyle atlatıcak minik yavrucak annesi allah yardımcınız olsun
tebrikler hayırlı evlat olsun uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah gözünüz aydın

gelir tabi canım allahın izniyle rabbim o bebeniz rızkını önce memiklerden vericek innşallah bol helva bulgur yer şerbetler içeriz sütümüz onada yeter sağımlık bile olur annesii inşallah ..daralmakta haklısın hem heyecan hem stres artık geçmiyo günler ama az kaldı bitti az daha sabır lazım bize

sağol Allah razı olsun tuba ..

gözüme toz kaçtı sankii :85:
gel bi püüüf diyeyimde toz çıksın

hayırlı olsun canım allahanneli babalı sağlık huzurla büyütmek nasip ets,n inşallah ayrıca cesaret verdi mesajın umarım bizleirnkide öyle rahat geçer i,nşalllah

aaa zeynep1982 mi çok sevindim sende sağol canım hayırlı haber getirdin bize allah hayırlı evlat etsin vatana millete ...anneli babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.erkek çocukları daha sancılı olurmuş ne kadar doğru bilemem iki üç sayfa geride kedersiz arkadaşımız gaz sancısıyla ilgili faydalı bi bilgi paylaştı bi bak istersen belki işine yarar

büyükbabanesi teyzesi annesi ve rüzgar

arkadaşlar saat 22.35 ten bu yana belimde inanılmaz bir ağrı vardı son yarım saattir kasıklarım ve karnıma herzamnkindne farklı bi ağrı sağlanıp biraz durup çıkıyo az sonra tekrar acaba hastaneye gitsemmiki korkuyorum ama o sandalyeye çıkarırlarmı şuan buradaki arkadaşlar bu durumu yaşadığınız oldumu resmen dudaklarımı ısırıyorum o dereceyim korkuyorum ben

Al bendende o kadar valla omu hamile benmi anlayamıyorum şu son 1 haftadır, bir naz, bin niyaz yarabbim gülsemmi ağlasamı bilmiyorum. Onlarda doğum stresinemi girdi acaba yaa, valla çocuk gibi pışpışlıyorum sürekli, canım cicim diye diye yatırıyorum.Tamam normalde yapardım ama şu son 1 haftadır bir tuhaf gerçekten. Sorcam psikoloğuma bakim ne karın ağrısı var bu kocişimin psikolojisimi bozuldu.

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla hayırla al kuzunu alel acele çıktım eşim böğürüyodu cevap yazamadım şimdi uyudu geldim az sonra damlar yanıma, çıkıcam hemen inş doğumdan sonra geçer canım çok zor bebişin iyidir eminim annesine hiç küsmemiştir o :)

Malt içeceği ne olaki canım ?

Canım oluyo ağrı sancı ama geçiyo sonra, eğer geçmiyosa mutlaka git bide saat tut bakalım, sandalyeye çıkarsalar nolucak tuba, o bebiş illaki çıkçak ordan güzelim... Korkma, önce saat tut ne kadarda bir sancı giriyo dr. ara sonra ve git hastaneye ihmal etme..

Canım oluyo ağrı sancı ama geçiyo sonra, eğer geçmiyosa mutlaka git bide saat tut bakalım, sandalyeye çıkarsalar nolucak tuba, o bebiş illaki çıkçak ordan güzelim... Korkma, önce saat tut ne kadarda bir sancı giriyo dr. ara sonra ve git hastaneye ihmal etme..

kizlar aksam sekiz bucuktan beri sancim var ve biraz once tuvalete gittigimde kanamam baslamis galiba bende dogurucam dua edin bana nolur bende size edicem kizlar cok heyecanliyim:26:hayirlisiyla kucagima alsaydim birsey istemiyorum allah hepimizin yardimcisi olsun.

valla şuana kadar saat filan tutmadım ama çok afedersin popom patlıcakmış gibi zorlanıyorum bird emünüşe şiş sokuluyo gibi bi ağrı saplanıyo ama karnım kasıklarım ve belim fena özellikle belim çok ağrıyoo gideyimmi allahım sen byüksün hazır değilim korkuyorum

allah iyiliğini versin bu ağrı içinde güldürdün beni DUA EDİN BANA BENDE SİZE EDİCEM HEE allah yardımcın olsun doğumun dakikalık olsun bi ıkınmada çıkıversin bebik de hayde koş kanda gelmiş bilgisayar başında doğuracan allah korusun

aha gene geldi ağrıı
:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…