2011 Ekim Anneleri

hakkınızı helal edin korkularım ve ağrılarımla gidiyorum ben hastaneye allahım yardımcım ol korkularımdan emin kıl aminnnnnnnnn

hakkınızı helal edin korkularım ve ağrılarımla gidiyorum ben hastaneye allahım yardımcım ol korkularımdan emin kıl aminnnnnnnnn

Allah yar ve yardımcınız olsun bi avazda kurtarsın inşallah... Sağlıcakla gelsin bebeler...

kiz valla sacmalamisim zaten edecektim duami hepinize sizde beni unutmayin diye dedim kizlar. hadi seninde galiba sancin var rabbim yardimcimiz olsun bugun uyuyamamki ben ebeyi aradik 5 dakkaya dusunce gidilecek hastaneye canim zaman gecmek bilmiyor simdi

ay hadi hayirlisiyla dogurun bizde doguralim artiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikk

iyi geceler herkesee..........dogumlar sıklastı maasaallahhh.
8 ekim cumartesi de ben doguma gıdıcem ınsaallahhh...rabbım saglıkla bebeklerımızı kucagmıza almayı nasıp etsınnn

anaaamm büssürü taze haber varrr...ayy çok mrak edşcem şimdii..tuğba keşke numaran olaydı kıızzzz:18::18:
zeyneeppp tebrik ederiim çok meral ediyorum hikayenii...
canooommm yarın arcam seni ..hadi kızzz...hiiiç bişeycşker hissetmeden alcan özgürü kucağına inşallaahhhh...
edut ,sybell tebrik ederim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
gülşahcım beklemekte çok zor alcak senin için ,sıcak bi duş am ,bide kuran aku inşallah bi avazda alırsın bebeğini kollarınaa...ayy ne atraksiyonlu bi gece yaaa...

bu arad uzuun zaman dan sonra münüşümü gördüm az öncee..derbeder bi haldeydi yer yer çıkan tek tük tüylr bir o yana bi bu yana savrulmuştuu ,vee eski beyazlığına dönmeye başlamış canım benim yaaayalnız dikişlerin biraz altında 1-2 morluk vardı ,acaba bebeği alırkenmi olduu:26::26:yoksa sezeryan süsü verip normal doğummu yaptırdılar banaaa

neysee....bu gece bebeğimi emziremeden yatıyorum çünkü uyandıramadım bi türlüü..:84::84:öyyle ağzında geveleyip durdu hasbammmgece bunu acısını gene benden çıkarcakkhemen uyuyum ben barii..tatlı rüyalar kızlarr

amin canım.bende öyle duydum gaz sancısı erkek bebişlerde çok olurmuş.babakyım onada geçmiş okumak artık zor oluyor bana.sağol canım.

kızlar hayırlı haberlerle gelin inş.bir avazda doğurun.

BUARADA SİBEL VE EDUT ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.GÖZÜNÜZ AYDIN.SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR VERSİN YÜCE YARADAN

hediyemizi beğenenlere çok teşekkür ederiz.

doğuma gidecek arkadaşlara hayırlı sağlıklı doğumlar dileriz.

blackpearl doğumgünün kutlu olsun canım bebeğine çook geçmiş olsun düşer sarılığı inş. üzülme.

doğum yapan arkadaşlar güle güle sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallah. darısı bizim başımıza.

yeşilzeytincim resim süper çıkmış

yarın bizim de kontrolümüz var bakalım ne dicek doktor amcamız? yatalım da hemen sabah olsun zaten çok geç olmuş.öptük herkesi
.Allah şuanda doğumda olan sancı çeken bi şekilde bu yolda olan herkese yardım etsin.sağlıklı hayırlı doğumlar versin hepimize.amin.

ayy cok sevindim ismi begenmenize duyunca benimde cok hosuma gitti eger kizim olursa belki bende koyucam ins obur sefere (b)harfyle baslayan bir isim bulamazsak eger.

sagol canim ins dualarinizi bekliyorum

sıkıldım iyice elifim ya çok uzadı inşallah geçer dediğin gibi 2 güne, sanki yıllardır hastaymışım gibi geliyor
sen nasılsın varmı biir gelişme nazlımızdan
beklemedeyiz daha teyzesi hafif agrilar sancilar devam ediyo taktikca takiyo insan onemsemiycem artik ne zaman isterse o zaman gelsin
Hayirlisiyla alacaksin ins cnm ozguru kucagina hickasma kendini dualarimiz sizinle
kızlar eslemden mesaj geldi şimdi internet bağlantısı yokmuş yarın saat 11 de geliyormuş bambamla(aras)çakılımız(asya) hepimizden dua bekliyor
Simdiden hayirli olsun saglicakla alsin ins bebislerini

Hayirli aksamlar herkeseeee.
Hastaneye gittik bugün bebisim 3200 g olmus ve boyu 47 cm :)
Allaha sükür hersey yolundaymis
Allah nazarlardan saklasin bebislerimizi

Dra kntrle gidenlere dogum yapan cici annelerimize allah saglikla anali babali buyutsun ins.. Tuba gulsah sancilanmissiniz cnlarim allah bir avazda kurtarsin ins... Esmacim sizede cok gecmis olsun....

Allahım uyuyamıyorum kaşıntıdan şimdi de bu çattı bikaç gündür vardı bgn iice arttı.zaten 2 de yattım 1 saat bbile uyumadım daha gene kalktım.Allahım sağsalim bi doğursam.

Günaydın kızlar kartopu vardı, merve vardı nerelerdeler acaba aklıma düştü sabah sabah doğurdularmı ki?

Eşimi yol ettim bi bakim dedim, makinaya çamaşır attım, katlancaklar var bulaşık makinası boşalcak nevresimleride değiştiricem oyh bitmiyo bu kadın milletinin işi, ay kızlaaar bugün varya sabah ilk defa üşüdüm ben ben mutlu oluyorum, eşim delirdi bu hatun diye söyleniyo özlemişim valla... Bu gün bütün işlerimi toparlamam lazım, az kaldı ne olur ne olmaz, neyse kalkim bi saat uyuyabilsem bana kar, kahvaltı filan derken anca akşama bitiririm işimi ben..

günaydın annişler.benim günüm falan aymadı çoook uykum var uyuyamadım sabaha kadar tam uyucakken de kalkmak zorundaydım kontrole gitcez çünkü. gelince uyurum artık.h,ç kahvaltı yapasım da yok ama yapmam lazım yoksa nst de hareket etmez falan kızım.uğraşırız.nerelerden nerelere geldik.Allahım sonunu da göstersin hayırlısıyla..

gunaydin anneler,oncelikle doguran arkadaslarimizin gozu aydin,dogurmayanlarada allah kolay dogumlar nasip etsin..benim oglusum ahmedim 17 gunluk oldu,spinal sezaryenle dogurdum,sezo olacak annelere kesinlikle spinali tavsiye ederim,cok sukur ben cok rahatim sezaryen acisindan,ama hamilikmi zor bebekmi zor karar veremedimoglum tam bir gazman,surekli gaz sancilari var,uykusuz her gece modundayiz anlicaniz..oglum once sarilik oldu,cok sukur atlattik,sonra gobisinde kanamasi vardi,iki gundur elhamdulillah oda gecti,kulaginin yaninda et beni vardi,iple bagladi doktorlar oda dustu kurudu hayirlisiyla,simdi popimiz pisik,ne yaptiysam gecmiyo,pisik kremleri zeytinyagi,pudra bepanten hepsini kullandim,pamuk ve suyla temizliyorum,altini hemen aliyorum ama gecmiyo turkiyeden hametan die bi krem siparis ettim ondan medet umuyorumsut icin annelere tavsiyem tabiki basta bol bol su,rezene cayi,still tee humananin iciyorum ben,bide maya,bildiginiz pogacalara konulan kuru maya..1 tatli kasigi mayayi 1 bardak hosaf icinde eritip iciyorum burnumu kapatip,tat koku berbattt:44:ama ise yariyo,yavrular icin katlanacaz artik,spinal hakkainda sormak istedikleriniz olursa buralardayim..allah herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…