2011 Ekim Anneleri

günaydın kızlar,
güzel bir gün geçirmek dileğiyle,
eşimi yolcu ettim, bilisayara bakayım dedim.
geçmişi okumak saatleri alıyor,
daha geçmişi okumadım.
evde olmak güzelmiş ancak 2 gündür gündüz uyuması yapamadım,
hiç dinlenmiş gibi hissetmiyorum.
bugünde ablamlar yeğenlerle gelecek,
biraz yoğun olacağım,
ama 1 yaşındaki yeğenlerimi görmek çok hoş,
yarın okul yok yaaaa
bende kalacaklar.
2 gün önce yatamamıştım, cemre gelecek sanmıştım.
ablama söylediğimde bana teyzesinin 6 sında orada olacağını söylememi ve ayın 6 sında gelebileceğini söylememi istedi

gözün aydın, allah analı babalı büyütsün,
biraz üst üste problem yaşamışsın ama dilerim bundan sonra
düzene girer ve rahatlarsın.

ölmek istiyorummmmm...ne gücüm kaldı hastalıgıma...ne sabrımm kaldı anama...

canım hayırlıugurlu olsun melegın herseyın yolunda olmasına sevındım bende sezo olsam spınal ısterdım ama umarımnormal dogururum

valla hayatım 3 gundur kendımı astım bak bugun yatakları topladım camasırı topladım oglanıyedırdım okadar yanı ne toz ne mop ne ıs hıc bısey bunun nedenı esım bırazda dogururum dıye bu ay tum nobetlerımı erken verın demıs sımdı bırgun ıste bırgun evde nobet ertesı ızınlı oluyo e malum erkek evdeyken ev berbat oluyo bende dıdımkı :) bugun kont. var haftayada kadın almam lazım 2 hafta doluyo egerkı daha var derse doktorumuz donuste kocayı sepetleyıp kendım temızlıycem haftaya almıycam hep evde oluyo koca dıye obur hafta alıcam yok bekle gelebılır derse ozaman nevresım vs degısıp pazartesı kadın alıcam benım tembellıgıme bakmayın calısın kızlar :) 2 saate eskı halıne getırırım ben evı cocuk olmasa kıymetını bılın bol bol mıs gıbı deterjan kokutun nasıl ıs yapasımvar varya kendımı tutuyorum

canım demek melegın gaz sancısı cekıyo su esra erol tarıfnı denedınmı ? deneyen olursa bılgılendırsın bızı .benım oglumda oyleydı yuz ustuuyutuyodum faydası olmustu
zeynepcım melegın hayırlı ugurlu olsun murat batu hosgeldın
kızlar doğum sancısı nasıl oluyo ya tam olarak karnım böyle tam ortaya toplanıyo top gibi oluyo ve çok sertleşiyo 20 30 saniye sürüp gidiyo 1 2 saatte bir yine oluyo bumuki acaba?
canım anlattıgın dogum sancısına benzıyor eger oyleyse dogurmussundur belkıde merakla yazmanı beklıyorum
büyükbabanesi teyzesi annesi ve rüzgar
oy masallah sıze cok cıcı cıkmıssınız
hadı bakalım almıssındır melegını belkıde kucagına saglıkla guzel haberlerle beklıyoruz senı
hakkınızı helal edin korkularım ve ağrılarımla gidiyorum ben hastaneye allahım yardımcım ol korkularımdan emin kıl aminnnnnnnnn
helal olsun tatlım :) guzel haberlerını beklıyoruz

bende bu ara usuyorum yorgana sarılıp uyuyırum mıs gıbı cok mutluyum kısı sevıyorum ben ya :) evde daha az pıslenıyo hem

hayırlı evlat olsun ahmedın ben oglumu ahmet dıye yazdırdım cok pısmanım aklıma bıle gelmedı nufus cuzdanı cıkarmadıysan daha aklında olsun bence dunyanın en guzel ısmı ahmed ısmıyle yasasın pısıge bepantenın hangısını kullandın bepanten krem ve merhem ıse yaramaz cunku plus olcak bol surceksın bezınede sur bez cekmesın dıye bı ıkı seferde gecmesı lazım baya seyler atlatmıssınızz rabbım nazardan korusun
bu arada herkese gunaydın heycanlıyız bız konturol saatı gelmez bugun ne dıycek doktor cok merak edıyoruuummmmm arayıp randevu saatını erkene almayı denıycem :) gununuz guzel gecsın

Son düzenleme:
ölmek istiyorummmmm...ne gücüm kaldı hastalıgıma...ne sabrımm kaldı anama...

canım allah sabır versın annen sncta bısey dıyemıyosun ama zo r gercekten yazdıklarını takıp edıyorum rabbım merhamet versın ne dıyım sanada sabır dılıyorum canını sıkma dogsun melegın duzenıne gırsın hersey unutcaksın bunları

canım ben yan topikdenim. kaynanam pişik için hakiki zeytinyağı sürün demişti. bir dene istersen. işe yarıyormuş. birde teyzen bebişin toto pişik olunca batikon sürüyordu. gözümle gördüm hemen toparlıyordu. umarım işe yarar. dene bi istersen

Sinem inan tahammulum kalmadıdun dayanamayıp agladım ,gormesın dıye yatak odasına kendımı zor attım..esım sarıldı yazık ne dıcek...
babama telde dıyokı meltem cok hasta atesı hıc dusmuyo 39 dereceyı buldu dıyo ,gece gunduz öksürük krızınde ,uyku muyku yok dıyo, babamda yazık nasıl uzuluyo..kıza yardım et elını bıseye surdurme dıyo(hoparlor acık konusuyoruz)annem ne dıyo bılıyomusun..he ben buraya hızmetcılık yapmayamı geldımelım 3 gundur bulasıktan yalasıktan cıkmıyor...yedıklerını makıneye dızıyor,camasırları makıneye atıyor..arada canı sıkılırsada ev supuuruyo yuzunden..

annem bu halde benden ıs ıstıyor,dun resmen atesten bayılmısım esım geldı sayıklıyormusum kaldırdı ılac ıcırdı sırkelı bezler elımde alnımdaa...annem bana ee hanı un helvası kavuracaktın da yıcektık

temız camasırları bıle makıneye atıyor hergun kac makıne camasır yıkanıyor anlamadım...esımle maddıı sıkıntılarımız vardı en basından berıdır..ve bunu en ıyı aılem bılıyorr..buna ragmen dun tutturmus evıne dıpfırız al..dedım neyle alıcam anne ..ben kac lırayla ay gecırıyorum senın haberın varmı dedım..ne aglıyon dıyo bana..dedım agladıgım falan yok,ben oyle canım n ısterse alabılecek kadar zengın yada rahat degılım dedım ..daha ınanmıyor..esımde dıyo herkes kendı gozuyle bakıyor askım,kadın dıyodur su kadar maas alıyo ne kadar borcları olabılırkı dıyodur dıyo..ya oldugunu ben soyluyorum ya daha ne olsun...

babamdan emeklı maasının yarısını ıstıyor telde ..param yok para yolla dıyo..babamda tamam yarınobur gun yollarım dıyo (ne yapacaksa 500 lırayı burda 1 ayda)dun aksam esımle dısarı cıktılar..seytan durttu cantasına baktım...cebınde 200 lıra para en az 700 lıra degerınde tektas,taslı yuzuk,alyans almıs..sen 50 yasında kadınsın kımınle kasık yarıstırıyon ..taktıgını gormedık cunku saklıyor..parası var demeyelım dıye..daha da babamdan para ıstıyor..

bana da 4 ceyrek verdı,adak adamıs bu ceyreklerle kurban kesın dedı..altında yukselınce 3 ceyrek yettı kurbana bızde bebegın besıgını alamayınca anneme dedım kı anne 3 ceyrek yettı kalan 1 ceyrekle de besıgını alsam uste ben koysam bıraz dedım..ıyı tamnam dedı telde..buraya da geldı ..bana dıyokı kalan son ceyregı bozdurdunuzmu evet dedım,park yatak aldıkya..bende dusunmustum eger bozdurmadılarsa benım adıma takardık dıyo..yanı bı tasla ıkı kus..bu denlı torunu ıcın fedakardır annem...

ya daha neler neler sinem ..sus sus bendekı de can ..4 gunde bıktırdı..sana yemın edıyorum benım ankaradan kalkıpta mardıne tayın ıstememın sebebıdır annem ..esımının tayın yerlerını ben sectım,annemdenuzak olsun cehennem olsun dedım daha evladır..oyle bır kadındır kendılerı..ne bekarlıgımda gun gosterdı aha sımdı ne bugun...

Ay İrem annen benim içimi şişirdi yeminle bir yolunu bul gönder o zaman stres yapacağına. Eşin yardımcı oluyor ne de olsa sana, keşke çağırmasaymışsınız.

Ay İrem annen benim içimi şişirdi yeminle bir yolunu bul gönder o zaman stres yapacağına. Eşin yardımcı oluyor ne de olsa sana, keşke çağırmasaymışsınız.

onu cagırmaktan baska carem yoktu zueleyha...esım ıse gıdıyor,bu son ay sureklı hastalıklarla gecıyo ıllakı yanıma bırı lazımdıı..ee gorumcem ayın 9.da evlenıyor kaynanamda gelemedı...napayımmm benn..denıze dusmus mısalıı...

irem içim tuhaf oldu bazı insanlar malesef bencil olabiliyor
ama şu son anlarında sinir küpü oldun yaa
canım sen kocana sıkı sıkı sarıl,valla sen dayanamıyorsun eşin ne yapsın
çok üzüldüm ,otur konuş annele yoksa birde bunun doğum sonrası var
stresle seni hasta edecek offfff

günaydın anneler..öncelikle ben hala tek parçayım
beynimi artık sezeryana adepte etmeye başlamalıyım galiba yavaş yavaş..
edacım fotoğrafınız çok tatlı maşallah babanneye de sizede...
zeynepte doğurmuşşşşş... o kadar gerilmişti oda olmadı dr.a kızdı inş sorunsuz huzurlu bi doğum olmuştur..allah güzel bahtlı eylesin oğluşunu zeynepcim..sağlıkla büyütürsün inş.
gülşahbekir tuba hala bi haber çıkmamış sizden inş kolayca sağlıcakla almışsınızdır kuzuları..sizde iyisinizdir inş.
iremguzum canım nie erkenden geldi ki annen??allahım sabır versin sakin olmaya çalış..buda geçicek die düşün..sonra o gidicek kendi halinizde kalcaksınız mutlu mutlu..sık dişini canım yaa...

canım çok erken çağırmışsın
bak benimde kimsem yyok burda,annemlerde gelemiyecek malesef
ama son ana kadar bekledim en kötü ihtimalle hastanede kaldığım sürede hemşire tutarım dedim
ama şükür yoluna giriyor herşey
verirken titreyen elden gelmesin hayır

annenınyaptıklarına hıc anlam veremıyorum nasıl bı anne nasıl vıcdan acaba esındenmı hoslanmıyo evlatlık olsan kayanan olsa bukadar olur senın yerınde olsam ben derdımı soylerdım annem cok ıyıdır ama uzulursem soylerımbuna ragmen bana sunu yapıyosun dıye ne bılıyım yollasan onu daha ıyı olucak gıbıme gelıyo halıne cok uzuluyorum bebgınde sıtreslı dogacak atesınde cıkıyo ara babanı hastayım gel desın alsın annenı of daral geldı valla suan yanında olmak sana destek olmak ısterdım hemde cok senı esını guzelgecırmenız gereken gunlerı anennın bu hale getırmesı benı cok uzdu kayınvalde olsa sadece kızarsın ama anne olunca hem kızıphem konusamazsın sıkıntı olur yuregıne rabbım yardımcınız olsun sabırversın buda bı sınav anne yoruldun artık gıt desen ıse yararmı acaba
ıremcım tamam bısey yapmıyo cok sey ıstıyo ama her ısteıgını yapmak zorunda deılsınız yanı ıstıyınce bısey anne ben hastayım yapamam sen bana destek mı olmaya geldın kostekmı de yanı esın sahıp cıksn sana sonra anladıgım kadarıyla cok ıyı bı esın var kı benımkı annem boyle olsa heralde ıyı davranırdı ama eve gec gelır ayrı odada bıseyler yapardı ama esıne soyle ne kendı tarafına ne senın tarafına senı ezdırmesın bu annen bıle olsa savunsn senı sahıpsız deılsın su gunlerı heycanla yasarken bız sen boyle uzgun olma

günaydın kızlar... inş. herkes iyidir okuyamadım daha geçmişi. ben temizlik yapıyorum dün akşam ona kadar mutfağımı temizledim bitti çok şükür. bugün de eşimle evi silip halılarımızı serecez. baya soğudu çünkü havalar burda. sonra banyo tuvalet var baştan sona temizlenecek duvarlar falan.artık onu da perşembe yaparım eşim evde yokken kızıyo sonra :))
ufak tefek işlerim kalıyo geriye ayakabı dolabım silincek kışlıkları çıkaracam yavaştan ufak ufak bitireyim artık çünkü içimde bi his var ben bi kaç güne kadar doğuracam gibi hissediyorum :))

aslında dolaba börek sarma falan atmaya niyetim var ama bakalım mevlam neyler...

HANZADE eczaneden aldım,eczacı kadın tavsiye etti
tahılların fermantesinden elde edilen bir vitaminmiş
sende istersen eczaneye danış,ben şimdilik 2 şişe aldım tadı nasıl bilmiyorum

maş. urasa . Allah analı babalı büyütsün canım.

anladım canım evet kendi doktorunu bi yokla bence de içine sinsin. çok pozitif olmak da insanı istemediği durumlara sokabiliyor. dün buna benzer bi durum how ı met your mother da vardı. doktor çok rahattı her şeye azıcık olur diyodu :)) o geldi aklıma.
inş. gittiğinde kızın kilo almış olur da için rahatlar Fatoşçum dualarımdasın

maş. çok tatlı bi aile olmuşsunuz Allah nazarlardan korusun canım

kızlar eslemden mesaj geldi şimdi internet bağlantısı yokmuş yarın saat 11 de geliyormuş bambamla(aras)çakılımız(asya) hepimizden dua bekliyor

bugün baya doğum var Allah yardımcıları olsun

canım öncelikle doğum günün kutlu olsun. oğlunun adı da hayırlı olsun adıyla yaşasın inş.
sarılıktan korkma her bebeğin başına geliyo. emmesinde sıkıntı yoksa bir an önce toparlar Allahın izniyle. bi sorun çıkmaz canım inş. yüreğini ferah tut.

günaydın kızlaaaarr ...sabah 6:30 da YOZSERVET arkadaşımız bana msj atmış suyu gelmiş ,ve doğuma gidiyomuş ,hepimizden dua istedi ,inşallah şimdiye kadar kurtulmuştur ...güzel haberlerini bekliyoruz canım Allah yardımcın olsun...

Aşkolsun,halıları ser ve dinlenme moduna geç lütfen
arka arkaya iş yapmayın kuzum sen yoruldukça bebeğin hareketleri azalır
senin yiyip,içip soluna yatacağın günler
akşam eşin gelince ona rica edeceksin,doğumdan sonrada kendin yapacaksın
yorma kendinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…