günaydın kızlaaaarr ...sabah 6:30 da YOZSERVET arkadaşımız bana msj atmış suyu gelmiş ,ve doğuma gidiyomuş ,hepimizden dua istedi ,inşallah şimdiye kadar kurtulmuştur ...güzel haberlerini bekliyoruz canım Allah yardımcın olsun...
kızlar...bu benım ıkıncı evlılıgım bılenınız bılır..ılkı 2.5 ay surdu..ne yemedıgım dayak kaldı ne agzımın yuzumun patlamadıgı ne sabah 5 lerde kapı onune konmadıgım..nelerr nelerr...bosanmak ıcın bı basıma 3 yıl ugrastım kımsesız kaldım sahıp cıkmadılar..adlıye kolıdorlarında onun ellerı benım yakamda benden bosanmıcaksın dıye darp ederken benı ellerın adamları geldıde aldı elındenn..cunku yoklardı..ustune babam bırde senın gecen haftalarda mahkemen vardı n oldu dıyo sordu o kadar ılgılı..n olcak ölsem haberınmı olur...babama takılmıyorum bıle..annemın ben 2. evlılıgımı yapana kadar yaptıkları herseyı solda sıfır bıraktı..
evde yedıgım zeytıne kadar saydı yeme dedı..cok yıyosun dedı(48 kılolara dusmustum sureklı hastaydım aylarcaaa gecmedı..doktorlara yalvardım nıye ıyılesemıyorum ben ne var bende dedım..sinir sıstemın cokmus en agır ılaclara bıle vucudun tepkı vermıyor dedılerr)defalarca kere sana tahammul edemıyorum deyıp evden kovdu..nıye bılıyomusun (her ay aldıgım 150 lıra nafakayı vermeyıp harc paramı yatırıyorum dıye)ona bıle goz dıktı..bılezıklerımı benden habersız bozdurdular..sırtıma bı kaban alabılmek ıcın bılezık bozdurdu annem neymıs 100 200 lırası yokmus bana harcayacak..yok cok uyuyosun,yok nıye sabaha kadar ısık acık,yok bu peynır nıye bu kadar cabuk bıtıyo,yok nıye bu kadar cok camasır cıkarıyosun bıktım senın camasırını yıkamaktan ,defol gıt..ustume kuma mı geldın..kocam sana mı yedırecek banamı?camın onune oturma bana laf mı getırceksın..sen artık dulsun kendıne sahıp cık..ben basım onumde adlıyeye gıderken komsular anneme demıs..meltem sut kadar temızdır ona soyle basını onuınden kaldırsın ..eller bunu derken annem bana kan kusturdu..yemın edıyorum gecelerı kan kusardım acımdan ..
aklınıza hayalınıze gelmeyecek oyle seylerkı dahada anlatsam ınanmazsınız onun benım annem olduguna..ablalrımda kaldım aylarca,ılahıyatta okuyodum derslere verdım kendımı,,sohbetlere ..mıllet parmakla gosterırken boyle evladın var dıye annem benı kotuluyodu orda burda..
ve bunları nıye yapmıs bılıyomusunuz..duyun da ınanmayın..ben ona bosanarak acı cektırmısımonun bu cıleyı cekmesıne ben sebep olmusum..sorumlu benmısım...o yuzden bana dusman oldu..nafakayı verırsem guler yuzlu melek ama harc parası ıcın 3 ay kadar bırıktırmem gerekıyor donem donem ..vayy o zaman benım halımeee..dunyalar zından bana..
sımdı dıyosunuzkı onu gonder..ne deyım kızlar nasıl gonderıyım..ben agzımı actıgım anda evlatlıktan reddeder benı..oyledır kendılerı..herkese agzına gelenı der ama lafın zerresını kaldıramaz..bende vıcdan azabından cok gecmeden ölür gıderım heraldeee..
erken gelmedı aslında dr dedıgıne gore dogum yakın bıletını aylar once kestı esım o gun bugunu bılemıyorkı ınsan..kızların cogu erken dogum yaptı,benım olmayacagım bellı degıldı..bılmıyorum ozur dılerımmm..sabah sabah basınızı agrıttım..kımsem yok esımden baska..rabbım onu cektıgım ımtıhanların keffaretı olarak vermıs bana..dun sarıldım ne yaptım allahım dedım ben bu adamı hak etmek ıcın ne yaptım..aglıcak yazık..ben atesten yanıyorum annem yatıyor kalkıp bakmıyor bana..tv ızlıyor falan gecenın o saatı..esım elınde sırke ılac bıtkı cayı basımda beklıyor...
esım dıyor dun gece askım keske annem gelebılseydı o sana zevkle bakardı..senın ısıne baktıkcada mutlu olurdu ben gelınıme yardım edıyorum dıye dedı..gercekten oyledır kaynanam allah razı olsun ama yok ıste yokk..
cok ozur dılerım dayanamadım..ınsaallah gecer hıc ummasamdaaa..
benim bebek yukarı çıktı sanki ya :)) bi yerleri kaburgamı deliyo iki gündür. anlamadım hiç.Sağol makarnacım, senin günün benden önce, daha erken olur sanırım güzel haberlerle gel inşallah :)
Evet canım 11 gün kalmış :) bana hala 1 ay gibi geliyor ya bi sağlıkla alsaydım kollarıma çok rahatlıyacam yaa... Kilosunu söylemedi artık son kont diye yanılmada olabiliyor filan dedi ama en az 2800 olur dedi bende sormadım zaten hiç keyfim yoktu niye bilmiyorum. Bende telefonun var canım ben seni mutlaka haberdar ederim. Çok ağrım sancım var bebek aşağı inmiş, dr öle dedi.. olası bi duruma karşı geçicem anneme.. Doğumdan sonra kendi evime gelicem canım annemde net yok haftasonu gidicem ama daha bi kaç gün buralardayım evimi tamamen düzene sokup herşeyi yerleştirip gitçem.
evet tembellık ettık bugun yarın bakalım doktorun soyledıklerıne baglı temızlık yapıp yapmamameger dersekı 1 2 haftaya dogurursun temızlık yapmıycam haftaya kadın alıcam ozamankadar salıcam :) yok daha var zamanında gelır derse kendım yapıcam kocayla oglanı donuste sepetleyıp
bugun nette bulunamadım sımdı oglanı yatırıp yatıcam herkese ıyı geceler
gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünarkadaşlar sabah 10 gibi spinal sez. oldum. 40+0 dı bugün ve hiç açılma yoktu. kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldım en ufak bir acı çekmedim spinal ve ameliyat esnasında. şu an ayaktayken sez. dikiş yerim biraz ağrıyor ama yatarken ve otururken süper rahatım. korkarak girdim ama çok memnun çıktım. darısı hepinizin başına sakın korkmayın.
aheste nin kayınvalidesi onda bi de pc yi salona taşımışlar müsait olmuyomuş.zeyneb ten haber varmı kızlar...yarın sezo olcaktı oda...heyecandan dusup bayılmasınnn bı yerlerde...
he bıde ahestede dogumdan sonra gırmedı hıc..ıns bı sorun yoktur..ıkısınden bırınden haber alan varmı..
iyi akşamlar kızlar.size haberrrr getirdim.
bugün kafam okadar dalmışki bugünü çarşamba zannedip tlfna sarıldım ve ZEYNEPİ aradım.ne yapıyorsun nasılsın diye sordum oda bebişini kucağına aldığını söyledi.zeynep söyledi bugünün salı olduğunu.
dün gece sancılanmış ve hastaneye gitmiş kontrolü yapılmış 3 kerede açılma olup olmadığına bakmışlar canı çok yanmış ve sabahta saat 8 gibi sezeryana almışlar ve MURAT BATUMUZ DÜNYAYA GELMİŞ.sütü gelmiyormuş bizlerden bol bol dua istedi.hatta sütünün gelmesi için yöntemi olan varsa beni arasın dedi.sizlere çok selamı var.
ben saat 16:30 gibi aradım ama ancak buraya yazma fırsatı buldum.bugün oğlum biraz gaz sancısı çekiyor sanırım.şükürki şimdi rahatladı ve uyuyor.
günaydın kızlaaaarr ...sabah 6:30 da YOZSERVET arkadaşımız bana msj atmış suyu gelmiş ,ve doğuma gidiyomuş ,hepimizden dua istedi ,inşallah şimdiye kadar kurtulmuştur ...güzel haberlerini bekliyoruz canım Allah yardımcın olsun...
kızlar...bu benım ıkıncı evlılıgım bılenınız bılır..ılkı 2.5 ay surdu..ne yemedıgım dayak kaldı ne agzımın yuzumun patlamadıgı ne sabah 5 lerde kapı onune konmadıgım..nelerr nelerr...bosanmak ıcın bı basıma 3 yıl ugrastım kımsesız kaldım sahıp cıkmadılar..adlıye kolıdorlarında onun ellerı benım yakamda benden bosanmıcaksın dıye darp ederken benı ellerın adamları geldıde aldı elındenn..cunku yoklardı..ustune babam bırde senın gecen haftalarda mahkemen vardı n oldu dıyo sordu o kadar ılgılı..n olcak ölsem haberınmı olur...babama takılmıyorum bıle..annemın ben 2. evlılıgımı yapana kadar yaptıkları herseyı solda sıfır bıraktı..
evde yedıgım zeytıne kadar saydı yeme dedı..cok yıyosun dedı(48 kılolara dusmustum sureklı hastaydım aylarcaaa gecmedı..doktorlara yalvardım nıye ıyılesemıyorum ben ne var bende dedım..sinir sıstemın cokmus en agır ılaclara bıle vucudun tepkı vermıyor dedılerr)defalarca kere sana tahammul edemıyorum deyıp evden kovdu..nıye bılıyomusun (her ay aldıgım 150 lıra nafakayı vermeyıp harc paramı yatırıyorum dıye)ona bıle goz dıktı..bılezıklerımı benden habersız bozdurdular..sırtıma bı kaban alabılmek ıcın bılezık bozdurdu annem neymıs 100 200 lırası yokmus bana harcayacak..yok cok uyuyosun,yok nıye sabaha kadar ısık acık,yok bu peynır nıye bu kadar cabuk bıtıyo,yok nıye bu kadar cok camasır cıkarıyosun bıktım senın camasırını yıkamaktan ,defol gıt..ustume kuma mı geldın..kocam sana mı yedırecek banamı?camın onune oturma bana laf mı getırceksın..sen artık dulsun kendıne sahıp cık..ben basım onumde adlıyeye gıderken komsular anneme demıs..meltem sut kadar temızdır ona soyle basını onuınden kaldırsın ..eller bunu derken annem bana kan kusturdu..yemın edıyorum gecelerı kan kusardım acımdan ..
aklınıza hayalınıze gelmeyecek oyle seylerkı dahada anlatsam ınanmazsınız onun benım annem olduguna..ablalrımda kaldım aylarca,ılahıyatta okuyodum derslere verdım kendımı,,sohbetlere ..mıllet parmakla gosterırken boyle evladın var dıye annem benı kotuluyodu orda burda..
ve bunları nıye yapmıs bılıyomusunuz..duyun da ınanmayın..ben ona bosanarak acı cektırmısımonun bu cıleyı cekmesıne ben sebep olmusum..sorumlu benmısım...o yuzden bana dusman oldu..nafakayı verırsem guler yuzlu melek ama harc parası ıcın 3 ay kadar bırıktırmem gerekıyor donem donem ..vayy o zaman benım halımeee..dunyalar zından bana..
sımdı dıyosunuzkı onu gonder..ne deyım kızlar nasıl gonderıyım..ben agzımı actıgım anda evlatlıktan reddeder benı..oyledır kendılerı..herkese agzına gelenı der ama lafın zerresını kaldıramaz..bende vıcdan azabından cok gecmeden ölür gıderım heraldeee..
erken gelmedı aslında dr dedıgıne gore dogum yakın bıletını aylar once kestı esım o gun bugunu bılemıyorkı ınsan..kızların cogu erken dogum yaptı,benım olmayacagım bellı degıldı..bılmıyorum ozur dılerımmm..sabah sabah basınızı agrıttım..kımsem yok esımden baska..rabbım onu cektıgım ımtıhanların keffaretı olarak vermıs bana..dun sarıldım ne yaptım allahım dedım ben bu adamı hak etmek ıcın ne yaptım..aglıcak yazık..ben atesten yanıyorum annem yatıyor kalkıp bakmıyor bana..tv ızlıyor falan gecenın o saatı..esım elınde sırke ılac bıtkı cayı basımda beklıyor...
esım dıyor dun gece askım keske annem gelebılseydı o sana zevkle bakardı..senın ısıne baktıkcada mutlu olurdu ben gelınıme yardım edıyorum dıye dedı..gercekten oyledır kaynanam allah razı olsun ama yok ıste yokk..
benim bebek yukarı çıktı sanki ya :)) bi yerleri kaburgamı deliyo iki gündür. anlamadım hiç.
benim annem gelecek ama az kalır( sen git annene ne güzel
canım doktor iki hafta sonra der akşama suyun gelirse ne olacak :))) hahaha aklıma geldi birden oluyo biliyosun böyle şeyler. ki sen temizliğini bitirdin ya mübarek. rutin temizliğini yap yeter sana :))
gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
aheste nin kayınvalidesi onda bi de pc yi salona taşımışlar müsait olmuyomuş.
aaa sürpriz oldu çok sevindim ama ya bi gün erken kavuştu kuzusuna. Allah analı babalı büyütsün tez zamanda sütü geleisn inş.
HANZADE eczaneden aldım,eczacı kadın tavsiye etti
tahılların fermantesinden elde edilen bir vitaminmiş
sende istersen eczaneye danış,ben şimdilik 2 şişe aldım tadı nasıl bilmiyorum
Kızlar bu malt içeceği galiba sütü artırıyormuş.
Kızlar duyduk duymadık demeyin bu gün kanalları dolaşırken samanyolunda şifa niyetine diye bir programa rastladım. Bir kadın doğumcu ile iç hastalıkları uzmanı vardı.
Sütü artıran çay tarifi verdiler.
Çayın yapılışı:
1 yemek kaşığı rezene
1 yemek kaşığı ıhlamur
1 yemek kaşığı ısırgan
1 tatlı kaşığı anason
1 tatlı kaşığı tane kimyon
Bu bitkileri karıştırıp üzerine 1 neskafe fincanı kaynar su koyuyormuşsun.Yemekten sonra hemen süzüp içiyormuşsun. Hem bebeğin gazını çıkartıyormuş hem de sütü artırıyormuş. Ben kesinlikle deneyeceğim. Benden tarifini vermek isteyen uygular.
Unutmadan günde 4 fincan içilebiliyor kızlar. Mutlu günler.
Kızlar bu malt içeceği galiba sütü artırıyormuş.
Kızlar duyduk duymadık demeyin bu gün kanalları dolaşırken samanyolunda şifa niyetine diye bir programa rastladım. Bir kadın doğumcu ile iç hastalıkları uzmanı vardı.
Çayın yapılışı:
1 yemek kaşığı rezene
1 yemek kaşığı ıhlamur
1 yemek kaşığı ısırgan
1 tatlı kaşığı anason
Bu bitkileri karıştırıp üzerine 1 neskafe fincanı kaynar su koyuyormuşsun.Yemekten sonra hemen süzüp içiyormuşsun. Hem bebeğin gazını çıkartıyormuş hem de sütü artırıyormuş. Ben kesinlikle deneyeceğim. Benden tarifini vermek isteyen uygular.
cnm teşşekürler bu tarifi doktorum prog. verilmişti onda ıhlamur yoktu, çok teşekkürlerKızlar bu malt içeceği galiba sütü artırıyormuş.
Çayın yapılışı:
1 yemek kaşığı rezene
1 yemek kaşığı ıhlamur
1 yemek kaşığı ısırgan
1 tatlı kaşığı anason
allah yardımcısı olsun inş sağlıkla alır bebişi...günaydın kızlaaaarr ...sabah 6:30 da YOZSERVET arkadaşımız bana msj atmış suyu gelmiş ,ve doğuma gidiyomuş ,hepimizden dua istedi ,inşallah şimdiye kadar kurtulmuştur ...güzel haberlerini bekliyoruz canım Allah yardımcın olsun...
canomdan haber yok mu ? almıstır kucagına melegını heralde
off sıkıldım evde cok soguk ıs yapmalıyım yapamıyorum delı olucammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?