2011 Ekim Anneleri

Bebeğini kucağına alan ,doğum yapan bütün annelerimizi kutluyorum
sağlıcakla büyütün inşallah

yarın doğum yapacak kaderdaşlarımada ,hayırlı doğumlar diliyorum
Allah kurtarsın

espresso ben kendı kullandığım bişeyi tavsiye edeyım sizlere daha öncede yazacaktım unuttum .benım kızım ılk ıki ay çok gazlıydı acı elma yagı var onu kullandık çok işe yaradı tavsiye ederım doğum yapan arkadaşlar arasında bebegı gazlı olan varsa . aktarda çok ucuz alın göbegının altına kasık bölgesine masaj yaparak sürün bırde ayak topuklarının altına masaj yaparak sürün çok rahatlatıyor. gazlı bebek çok zor hep dua edıyorum gazlı olmasın dıye..

canım sağol bende kullandım evet çok faydası oluyor
ama emzirip yatırmak istiyorum bebişimi,4 ay kucaktan indirmediğim gazlı bir bebek büyüttüm resmen kabus gibiydi

canım geçmiş olsun. Güle güle büyüt bebeğini inşaallah. ne güzel anlatmışsın doğum hikayeni... umarım hepimiz kolay doğum yapar ve gülerek karşılarız böyle bebeklerimizi sağlıkla... benim doktorum da spinal yapalım senin doğumunu diyor ama ben korkuyorum. normal doğumu bekleyeceğim galiba... ilk doğumum epidural normaldi ve çok zor oldu o yüzden normalin riskleri de beni tedirgin ediyor. Hakkımızda hayırlısı inşaallah. Allah analı babalı büyütsün.

Iyi geceler anniskolaaar

Bir sürü kisi dogum yapmis, tebrik ederim. Karnimdaki kocaman bebis halen icimde, Allaha sükürler olsun yine ama bende artik dogurmak istiyorum.
38. haftaya girdim bugün, aramizdaki bir kac kisi 34. haftasinda dogum yapinca insan dahada bir sabirsizlaniyor.
Sancilarim baslasa hemen oluvericek ama halen siddetli ve düzenli sancilarim yok. Rahim agzim 2 cm acilmis ama sanci olmayinca olmuyor iste.
Beklemek hic güzel degil

ay sersemledim resmen 40 sayfadan fazla okudum 4 saatmi oldu ne,e ben kime ne yazacaksam hepsini unuttum,karıştı gitti:)neyse doğum yapanlardan yazmadığım varsa hepsine hayırlı olsun.

bizde oğluşumla şu saat itibariyle 37+1 olduk 20 günümüz kaldıve ben gününü doldursun istiyorum,bu sıkıntıları çekmeye razıyım,herşey normal,herşey sırasına,kuralına göre olsun istiyorum,önce sancım başlasın evde çekim,sonra açılmam artınca suyum gelsin,hastaneye gidince 5 dakkada doğurup oğlumu sağlıkla kucağıma alayım istiyorum,çok mu şey istiyorum,cevap veriyorum eveeeet...

maşallah bebeğine canım şekerlerinizi de güle güle dağıtın çok güzeller.

canom,leyna ve esmerşekercim Allah analı babalı sağlıklı hayırla büyütmenizi nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza.

36+6 belkide son fotomuz

maşallah canım Allah mı söyletti son diye yoksaa

bebeğine kocaman maşallah canım

slm herkese 6 ekimde gece 00:20de epidural normal doğum yaptım.hala sütüm gelmedi.siz neler yaptınız sütünüzün gelmesi için.bebeğim hep göğsümü istiyor.

kızlar. 03.10.11 saat 9:03 te oğlumuz Uras hayatımıza mis kokusuyla girdi Allah hepinize nasip etsin

kızlar Allah sağlıkla hayırla hep beraber büyütmenizi nasip etsin inş.sütleriniz bol bol olsun inş.

iyi geceler kızlar
yarın sabah 8:30 da sezeryan olacağım
off sabah olmaz

hayırlı sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum.

iyi sbahlarr herkeseee...........
ben de doguma gıdıyorum bu sabah ıtıbarıyle saat 7 de hastanede olucam ınsaallah.kızımı saglıkla mutlulukla kucagıma alırım ınsallah.benım ıcın dua edın arkadaslarr.
buyuk gun geldı cattı 8 ekım 2011...........

sağlıklı kolay bir doğum diliyorum arkadaşım.ayyy benim de 3 gün var 11.10.2011

çok güzelmiş şekerin.. hayırlısı olsun bakalım,, iki saate yazmaları da iyiymiş..

tşk ederim canım evet bence de iki saatte hazır olması güzel

yok canım niye kızalım haklısın biraz daha büyüsün görürüz inş.

çok güzelmiş filiz güle güle dağıtın

sağ olcanım. inş. ağız tadıyla

iyi geceler kızlar
off sabah olmaz

şu an itibariyle 7 saat kaldı vuslata sağlıkla inş.

canım soğanı ben de duydum ama daha hiç emzirmeden önce onu sürmek lazım diye biliyorum ben. bi de ilk doğduğunda sünnet diye dudaklarına hurma sürüp bi çay kaşığı zemzem içirmeyi düşünüyorum çantama da koydum :)) inş. unutmam

slm herkese 6 ekimde gece 00:20de epidural normal doğum yaptım.hala sütüm gelmedi.siz neler yaptınız sütünüzün gelmesi için.bebeğim hep göğsümü istiyor.

öncelikle tümmmm annelerimizi kutluyorum .saglıkla büyütmeniz dilegiyle..

banu2626 muhtemelen sütle ilgili diyeceklerimi sende biliyosundur..malum humana still tea ,bol su,rezene ve ısırgan otu cayları,ve bir de her yemegine kimyon at derim.tahin pekmezde iyi süt yapıyo diolar bu arada.

sende bizleri epidural normal dogum hakkında bilgilendirirsen sevinirim.inş bende epidural normal yapmak istiyorum :)

golgecim aynı şeyleri ben de istiyorum her anı yaşamak istiyorum az sancıyla :)) ama nasip meselesi işte. inş. tüm bu güzellikleri yaşarız

hadi bakalım sağlıkla al inş. kucağına. bu arada sen neden sezeryan oluyosun?

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
yslzytn

kıyamam canım ya bilseydim yatakta uyumak için debelenceğime gelip burda senle sohbet ederdim.hiç uyumadım desem yeridir.bide bgn temizlik var evde.inş. bayıılmam uykusuzluuktan. gene kaşıntı da vardı heryerim birden kaşınıyo ya:84::84:

kızlar. 03.10.11 saat 9:03 te oğlumuz Uras hayatımıza mis kokusuyla girdi Allah hepinize nasip etsin
bugun 5 gunluk oldu demek uras rabbım saglık afıyet versın analı babalı buyutsun
iyi geceler kızlar
off sabah olmaz
bebegını almıssındır kucagına hadı hayırlı haberlerle gelın canım
sende almıssındır sanırım bbegını kucagına yada almak uzeresındır hayırlı haberlerle beklıyoruz sızıde canım
kizlar hastanedeyim suyum geldi saat 6 gibi su an sanci cekiyorum dua bekliyorum sizden

zueleyha demek suyun geldı hadı hayırlısı dogurdunmu acaba daha ben mob yaptım dememıstım ama sen nasıl doguma gıdersın cok duygulandım umarım hemen acılmıstır dogurmussundur sunı sancı cok zor rabbım yardımcın olsun bıtanem guzel haberlerle donun ınsallah
herkese gunaydın bu arada
bende gece uyuyamayanlardanım saga don sola don öff oldum desem yerıdır yanı
sabah kocısle kalktım yedırdım onu yolladım sonra evın ıslerını hallettım malu rutuın ısler evı topla mutfak banyo temızle toz al mob yap sonra esıme netten bıseyler arastırdım onluk utulemekten gına geldı cok onluk alıcam bu sefer onada sormuycam
3 kısı var dogurmus olabılcek dahada eklenır bugun sabrım kalmadı dogurayım bende su onluklerı alıyım ama once
bugun annemle gezıcez perde bakıcaz ona bakalım baska neler yaparız aksam gec gelırım sanırım

gunaydınnnnn ekım topıgının sakınlerııııı..

günaydın kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…