espresso ben kendı kullandığım bişeyi tavsiye edeyım sizlere daha öncede yazacaktım unuttum .benım kızım ılk ıki ay çok gazlıydı acı elma yagı var onu kullandık çok işe yaradı tavsiye ederım doğum yapan arkadaşlar arasında bebegı gazlı olan varsa . aktarda çok ucuz alın göbegının altına kasık bölgesine masaj yaparak sürün bırde ayak topuklarının altına masaj yaparak sürün çok rahatlatıyor. gazlı bebek çok zor hep dua edıyorum gazlı olmasın dıye..
canım geçmiş olsun. Güle güle büyüt bebeğini inşaallah. ne güzel anlatmışsın doğum hikayeni... umarım hepimiz kolay doğum yapar ve gülerek karşılarız böyle bebeklerimizi sağlıkla... benim doktorum da spinal yapalım senin doğumunu diyor ama ben korkuyorum. normal doğumu bekleyeceğim galiba... ilk doğumum epidural normaldi ve çok zor oldu o yüzden normalin riskleri de beni tedirgin ediyor. Hakkımızda hayırlısı inşaallah. Allah analı babalı büyütsün.BEN ANNE OLDUM.............
slm bacılaaaaaaaaaa 5 ekim saat 8:20 de spinal sezercikle oglumu dünyaya getirdimmmmm
sabah hastaneye gittik çok heyecanlıydım korkuyordum da hemşireler gelip hazırladılar sonra eşimle annemle kardeşimle
vedalaşıp ameliyathaneye indik herkese bişeyler soruyordum korkumdansonra beni oradaki kadınlar soymaya başladılar
cıpcıbıl kadımorama burama bişiler taktılar kalp atımı tansiyon falan sonra üstümü kapattılar anestezi uzmanı fatih bey geldi
o kadar hafif yaptı ki iğneyi çok şaşırdım korkumdan bildiğim duaları bile unuttumallah allah diye hazırlandım ameliyata
asiye hanım geldi o kadar heyecanlandım ki başım dönmeye midem bulanmaya başladı AFFET BENİ OĞLUM dedim ve
uyutulmayı istedim ama fatih bey oglumdan özür dilediğimi duyunca sakinleştirici yaptı dedim uyumayacakmıyım hayır
bu kadar dayandın oglunu görmelisin dedi üzerimde yapılanları anlayabiliyordum ama hissetmiyordum oglumun içimden çıktıgını
anladım sonra yanımdaki sedyeye koydular aglamaya başladım benim oglummu bu diye gözlerimden yaş geliyor yüzümde kocaman
bir gülücükyanıma getirdiler saçları koyu sarı minnacık yüzüme bakıyor hoşgeldin canım oglum dedim heyecandan öpemedim
sonra beni uyuttular uyandıgımda yüzümde hala o kocamaaaaaaannn gülücük duruyorduodama geldiğimde annem eşim kardeşim
beni bekliyorlardı o kadar mutluydum ki ANNE OLDUM BEN dedim hiç suratımı somurtmadım hep güldüm hayatımın en en güzel gunu
oglumu kucagıma aldıgım gündü eşime oglumuzu gördünmü çok güzel sana benziyor dedimoda heyecanlıdı lavman yapılmadı
sondayıda spinalden sonra yaptılar hiç bişi anlamadım oglum yanıma getirildi allahım yok böyle bir güzellik dogurdum ama inanamıyordum çok mutluydum çok korktum ama boşaymış herkes telaşlı millet memelerime yapıştı ucu yok sıkalım diye mıncıklaya mıncıklaya bir hal oldular
oglum gögüs ucum yok diye emmedi ama silikon meme ile başladı şimdi maşallah kaptımı memeyi bırakmıyor ama sütüm az geliyor
inşallah çogalacak teyzeleri ben spinalden dogumdan çok korktum ama korkulacak bişey yokmuş beni arayan slm yollayan herkese çok
teşekkür ederim allahım herkese yaşatsın bu duyguyu şimdilik bu kadarrr
selam kızlar doktordan geldik şimdi. her şey yolundaymış çok şükür bebeğim 2880 olmuş buna da şükür. egzersiz verdi bi de her gün sabah akşam yarım saat kırk beş dakika yürü dedi. nst de bi tane sancım çıktı ben heveslendim ama doktor normal dedi :)) bi de oğluşumun yüzü tontiş tontiş çok tatlıydı. kendisi çiroz ama kafa büyük babası kılıkllı :))
ha bi de bebek şekeri baktık hastane çıkışı. bi mağazada çok tatlı bi model vardı. pembe istemiş bizden önce birileri ama mavi gelmiş ellerinde kalmış biz de hemen konduk üztüne iyi de oldu hazırda duracak artık. bi de şeker için sepet aldık arabalı o da çok tatlı çok mutlu olduk :)) bi de ben hırka yelek tarzı bi şeyler baktım doğumdan sonra popoyu falan kapatmak için gittim şıkıdım bi bluz aldımgöbeğim önden pörtledi ama doğumdan bi kaç ay sonra giyerim inş :))
geçimişi okuyorum ama gözlerim kapanıyo her an yatabilirim
36+6 belkide son fotomuz
slm kızlar
doğum haberleri gelmişartık çok az kişi kaldı sıra bekleyen darısı hayırlsııyla başımıza
kipra senin durum ne alemde
zueleyhada bekliyo değilmi haydi gece sancılanında esmer gibi sürpriz yapın bizlere
benim kontrol oldukça karışık geçti hatta sağolsun sanse (nida)aradı kızcağız anlattıklarımı dinlerken içi şişmiştir o derece karışık durumlar yani
hiç başınızı ağrıtmadasn özet geççiyorum böbrekler gerilemesede ilerlemede yok buda iyi bie gelişmeymiş
ama iki doktor bebeğin suyu azalmış derken bir doktorsa azalma yok plesantada yaşlılık belirtisi var buda bu haftada normal dedi kafam karışık yani suyu azalmış diyen hekimler ayrıntılı usg den bakarak bu sonuca vardı ama suyu nprmal diyen dr sa normal usg den bakıp konuştu
19 ekim sabah 7 ye yatış verdi amaa ben bu hafta başka bi doktora daha gidip ona göre karar vermeyi düşünüyorum bugün sabah 8 den akşam 5 e kadar hastanelerdeydik ama hiç bi halta yaramadı paramla rezillik çektim resmen bi doktor bebeğin kilosunu 2800 çıkarırken diğeri 3100 çıkarıyo ne anladım koca bir hiçsalı günü gideceğim doktordan sonra durum değerlendirmesini yapıcam gerekirse bebeği bekletmeyin dicem riske atamam bu saatten sonra allahım herşeyin hayırlısını versin artık gerçekten yorulduğumu hissediyorum başındna beri sorun yaşamaktan yoruldum hamd olsun allah beterindne korusun
slm herkese 6 ekimde gece 00:20de epidural normal doğum yaptım.hala sütüm gelmedi.siz neler yaptınız sütünüzün gelmesi için.bebeğim hep göğsümü istiyor.
kızlar. 03.10.11 saat 9:03 te oğlumuz Uras hayatımıza mis kokusuyla girdi Allah hepinize nasip etsin
iyi geceler kızlar
yarın sabah 8:30 da sezeryan olacağım
off sabah olmaz
iyi sbahlarr herkeseee...........
ben de doguma gıdıyorum bu sabah ıtıbarıyle saat 7 de hastanede olucam ınsaallah.kızımı saglıkla mutlulukla kucagıma alırım ınsallah.benım ıcın dua edın arkadaslarr.
buyuk gun geldı cattı 8 ekım 2011...........
çok güzelmiş şekerin.. hayırlısı olsun bakalım,, iki saate yazmaları da iyiymiş..
kız tıkınıyorum derken sıvı agırlıklı demek istedimmeyve falan yiyorum komposto ohhh şişecem valla süt olsun oglumaaaaaaaaaaa
kuzum nazara inanıyorum ben eşim ikinci gece benim oglum çok uslu olacak dedi o gece hiç uyuyamadık saatlerce durdu durdu agladı birazcık geçsin zaman öyle koyayım ne olur kızmayınn
oy maşallahhhh sağlıkla buyut canım
çok güzelmiş filiz güle güle dağıtın
iyi geceler kızlar
off sabah olmaz
nedense çok başım ağrıyor
su bile içememek kötü
kızlar buğün birisinden öğrendim,yaşadığım şehirde hemen herkesin yaptığı şeyler varmış
bebek doğar doğmaz 1 çay kaşığı maden suyu veriyyorlarmış gazı olmasın diye
sarılığa yakalanmasın diye şekerli su veriliyormuş ve çocuk sarıığa yakalanmıyormuş:44:
ve gögüs ucu yara olmasın diye eve gelince soğanı 2 ye böl 2 gögsünde 15 dakika tut suyunu yedir dediler kesinlikle yara olmuyormuş
valla ben deniyecekmiyim evet şeker aldım çantama,eve gelincede soğanı deniyeceğim
belki faydası olur diyede sizlerle paylaşmak istedim
slm herkese 6 ekimde gece 00:20de epidural normal doğum yaptım.hala sütüm gelmedi.siz neler yaptınız sütünüzün gelmesi için.bebeğim hep göğsümü istiyor.
ay sersemledim resmen 40 sayfadan fazla okudum 4 saatmi oldu ne,e ben kime ne yazacaksam hepsini unuttum,karıştı gitti:)neyse doğum yapanlardan yazmadığım varsa hepsine hayırlı olsun.
bizde oğluşumla şu saat itibariyle 37+1 olduk 20 günümüz kaldıve ben gününü doldursun istiyorum,bu sıkıntıları çekmeye razıyım,herşey normal,herşey sırasına,kuralına göre olsun istiyorum,önce sancım başlasın evde çekim,sonra açılmam artınca suyum gelsin,hastaneye gidince 5 dakkada doğurup oğlumu sağlıkla kucağıma alayım istiyorum,çok mu şey istiyorum,cevap veriyorum eveeeet...
iyi sbahlarr herkeseee...........
ben de doguma gıdıyorum bu sabah ıtıbarıyle saat 7 de hastanede olucam ınsaallah.kızımı saglıkla mutlulukla kucagıma alırım ınsallah.benım ıcın dua edın arkadaslarr.
maşallah bebeğine canımşekerlerinizi de güle güle dağıtın çok güzeller.
hayırlı sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum.
kizlar hastanedeyim suyum geldi saat 6 gibi su an sanci cekiyorum dua bekliyorum sizden
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
yslzytn
bugun 5 gunluk oldu demek uras rabbım saglık afıyet versın analı babalı buyutsunkızlar. 03.10.11 saat 9:03 te oğlumuz Uras hayatımıza mis kokusuyla girdi Allah hepinize nasip etsin
bebegını almıssındır kucagına hadı hayırlı haberlerle gelın canımiyi geceler kızlar
off sabah olmaz
sende almıssındır sanırım bbegını kucagına yada almak uzeresındır hayırlı haberlerle beklıyoruz sızıde canımiyi sbahlarr herkeseee...........
kizlar hastanedeyim suyum geldi saat 6 gibi su an sanci cekiyorum dua bekliyorum sizden
bugun 5 gunluk oldu demek uras rabbım saglık afıyet versın analı babalı buyutsun
bebegını almıssındır kucagına hadı hayırlı haberlerle gelın canım
sende almıssındır sanırım bbegını kucagına yada almak uzeresındır hayırlı haberlerle beklıyoruz sızıde canım
zueleyha demek suyun geldı hadı hayırlısı dogurdunmu acaba daha ben mob yaptım dememıstım ama sen nasıl doguma gıdersıncok duygulandım umarım hemen acılmıstır dogurmussundur sunı sancı cok zor rabbım yardımcın olsun bıtanem guzel haberlerle donun ınsallah
herkese gunaydın bu arada
bende gece uyuyamayanlardanım saga don sola don öff oldum desem yerıdır yanı
sabah kocısle kalktım yedırdım onu yolladım sonra evın ıslerını hallettım malu rutuın ısler evı topla mutfak banyo temızle toz al mob yap sonra esıme netten bıseyler arastırdım onluk utulemekten gına geldı cok onluk alıcam bu sefer onada sormuycam
3 kısı var dogurmus olabılcek dahada eklenır bugun sabrım kalmadı dogurayım bende su onluklerı alıyım ama once
bugun annemle gezıcez perde bakıcaz ona bakalım baska neler yaparız aksam gec gelırım sanırım
gunaydınnnnn ekım topıgının sakınlerııııı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?