günaydın kızlarrr
ok canım saydıklarından bırını alıcam kendımede esımede perceive alıcam benım esım ne alsam sıkar onun ıcın bı erkegın begenmesı benım ıcın daha onemlı esın begendıyse benımkıde begenır bu arada black sude hakkında bı fıkrn varmı baya ındırım var bu ay ındırım katoloğu var bıde hatta netten baktım baya bıseyler alıcam sanırım avondan baska neyden memnunsun bu arada bende goz kalemı parfum ayna vs var makyaj malzemesı kullamadım yanı ha su dolgulastırıcıdan aldım dudak ıcın eh ıdare eder o
ZÜLEYHA ağlayan halin geldi gözümün önüneben de geçen dürüm istemiştim eşimden ve telefonda bastıra bastıra dedim ki domates koydurma ben domates yemiyorum çünkü ay bi getirdi etten çok domates. ben nasıl ağladım adam dona kaldı bi daha koştur koştur gitti yeni dürüm getirdi. ben hem yiyorum hem ağlıyorum görmen lazım sonra baktım bana bakıyo aşkım iyi misin dedi gülmeye başladım bu defa da adam artık doğur en iyisi sen dedi anlayacağın psikoloji falan kalmadı bi çogumuzda
ne guzel ıste zehra..nst anlık verıyor sonucu onu bazz alma..benım su kanımdakı ve ıdrardakı enfeksıyon olmasa gıbıkler atacam da takatım yok ıste...sureklı kasık bel karın agrım vardı bırde 15 dk once karnımın sag kısmına bıcak gırdı orda duruyo..oturamıyorummm.kalkıyorum ene gelıyorum...neysee ben cıkıyorum canımı fena yakıyor ama olsun yaksın normal dogum ıcın cekılen kahırlar mubahtırrr..
Ay ne bileyim ben anlamadım çözemedim bu işi FilizcimDoğurmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkk
kızlar. 03.10.11 saat 9:03 te oğlumuz Uras hayatımıza mis kokusuyla girdi Allah hepinize nasip etsin
kızlar aranızda gyno ferro sanol kan hapından kullanan varmı..?ya bendemı var bı sıkıntı hapların genel ozellıgımı anlamadım..bu degıstırdıgım 3. kan hapı bırı ıshal yapıyo bırı kabız...dun doktorum bunu verdı,prosfektusundede nadıren ıshal kabız gorulur dıyodu halbuskı.. bıraz once afedersınız resmen kömür çıkartıyorum sandım bagırsaklarımdan..:26:simsiyah ve kaskatı..:94:
sonunda ben yıne bu igneleremı kalıcam yaaa..doktor hapı kullanamazsan keısnlıkle ıgne verıcem dedııı:18:
makarnaa ,iremguzum , gunaydınlar
3 kısı doguruyo darısı basımıza
ben kullandım canım, demir hapları malesef dışkı da renk değişikliği yapıyor... en son ferrum forte vermişti doktor, o da bitti, gyne ferro sanol vardı evde ondan içiyorum ben de bir kaç gündür, doktor belki farklı ilaç yazar diye gidip almadım ferrum forte dan, salı günü çünkü randevum... sadece ilaca bağlama ama, hem haç gündür rahatsızsın da, stres faktörü de var, onların da etkisi olabilir...
iyi sbahlarr herkeseee...........
ben de doguma gıdıyorum bu sabah ıtıbarıyle saat 7 de hastanede olucam ınsaallah.kızımı saglıkla mutlulukla kucagıma alırım ınsallah.benım ıcın dua edın arkadaslarr.
buyuk gun geldı cattı 8 ekım 2011...........
sağlıklı kolay bir doğum diliyorum arkadaşım.ayyy benim de 3 gün var 11.10.2011
kizlar hastanedeyim suyum geldi saat 6 gibi su an sanci cekiyorum dua bekliyorum sizden
canım bu degıstırdıgım 3. hap...dıyorum kı doktora bu haplar herkeste bu etkıyı yapıyosa ok cekerız kahrını ömrumun sonuna kadar kullanacak degılım sonucta..yok deyıp degısıyo hapı..senın bagırsakların cok hassas dıyo..bıde haftaya gel kanına bakacaz olmadı ıgne verecem deyınce bende hap yaramıcak dıye cok korktum acıkcası ıgne yıcek ne halım ne sabrım var..gunde 2 tane alıyorum ınsaallah yukselır kanım...
gecmıs olsun canım sende bı atlatamadın bu rahatsızlıklar doguranlar moral oluyo ama gercekten darısı basımızagunaydınn guzummm...sorma ya sabah yataktan öksuruk krızıyle kalktım gozlerımden yaslar aka aka ...o denlı canım yanıyordu karnımdakı acıdan ..
ama zehranın haberrını senın msj dan alınca ınan kendımı unuttum..meger ne stres yapmısım ben bu kübrayla zehrayı yaaa ..resmen ben doguramıyom dıye kahır cekmısım gıbı oldu heee..:97:cok sukur bıde guzel haberlerını alırsakkk ohhh ohhh suyundan da ohh ohh buyundan da baslarım heralde oynamaya...
esımıde arkadasları arıyolar yenge dogurmadımı daha dıye..oda az kaldı deyıp duruyo adamlar benden meraklı zaarrr..
Canım, black suede kullanmadık hiç ama o da beğenilen ürünlerinden avonun...
Avon'dan renkli kozmetik ürünü almadım hiç, o tarz ürünleri denemeden alma taraftarı değilim... El kremi ve duş jeli almıştım parfüm dışında Avon'dan...
Makyaj malzemelerinde Maybeline (ruj-rimel-allık-göz kalemi), Loreal (rimel-ruj) & Nivea (fondoten-göz kalemi-ruj), farlarda Flormor & Carmina kullandım, Deborah diye bir marka var allık (hala kullanıyorum) ve rujunu kullandım, gerçekten güzel... Göz kalemi nivea kullanıyorum, 2 ayrı modelini bir tanesi kursun kalem gibi olan diğeri de asansörlü göz kalemi, ikisininde sürümü kolay yumuşak kalemler... Benim de pudra almam lazım bu aralar... Flormor'un farları eskiden daha güzeldi sanki, son aldığım 4 lü farları çok beğenmedim, Carmina'yı da artık bulamıyorum, onun 3 lü farlarını almıştım zamanında hala bitmediler ama bozulmadılarda, onlar bayağı güzeller...
Maybeline - Nivea - Loreal çok sık 3 al 2 öde kampanyaları yapıyor, genelde kampanyalarından alıyorum, bir kez de markafoni den almıştım Maybeline ürünlerinde indirim vardı, ruj almıştım o zaman da...
Makyaj temizleyici olarak maybeline - nivea & loreal inkini denedim, göz makyajını çıkarmada çok başarılı gelmedi bana üçü de, bioderma sensibio H2O kullanıyorum, eczaneden almıştım...
Günlük yüz temizliği için eczanelerde satılan pahalı jellerden de kullandım, marketlerde satılan neutrogina, nivea, loreal vb. marka jerllerden de, Tekin Acar'dan Lanchester marka set (jel-maske-tonik-krem) de almıştım bir kaç yıl önce, artık sadece dove sabun kullanıyorum, bu daha iyi geldi yüzüme... El kremi olarak da Neutrogina'yı öneririm...
Genelde Avon dışı oldu ürün önerilerim ama, kullanıp bildiklerimi yazdım...
Canım, iğneyi bilmiyorum ama şurup formatında olanları da var kan ilaçlarının, eşimin kız kardeşi kullanmıştı, tek dozluk minik şişelerdeydi ilaç ama adını bilmiyorum... Tabii sonuçta kimyasal bünyeyi bir şekilde etkiliyor... Ne yapalım dayanacağız bebişlerimiz için...)
ÖZLEM sağ ol canım. evet çok şükür biraz kilolandı oğluşum. şekerleri aldık ama eve getirmedik. doğum olduğu gün eşim arayacak doğum tarihini ve bebeğin adını bildirecek. 2 saatte yazacaklar sonra gidip alacak şekerlerimizi. bi tek sepetini alıp geldik
SİNEM avonun parfümlerini sormuşsun ben fullspeed i çok beğeniyorum eşime de abime da aldım hediye olarak onlar da beğendiler tavsiye ederim
TUBAcım sağ ol canım senin de kontrolün olaylı geçmiş. usgler farklı ölçebiliyo. ama su olayını niye farklı söyledikler ki. bence de sen riske atma bi de tüp bebek kıymetli yani
evet canım annem kutuyu gorunce dedı bende kullandım bu ılactan ama kucuk sısede sıvı olanından surup gıbı ıcıyodum dedı...
bu arada benım ev bır haftadır halıyle supurulmedı sımdıde annem guya temızlık yapıyor..almıs elıne vıledayı supurulmemıs evı sılecem dıye ugrasıyor guya temızlıyor..heryerde toz kalıntıları kıl küpür ..ıyıce sıvadı eve..dedım ya süpür sonra sıl ya hıc yapma boyle ısmı olur dedım sen boylemı yapıyon evınde..balkonu yıkıyom dıye almıs daha yenı yıkadıgım paspasları ıslatmıs sonrada bunlar kırlenmıs at makıneye dıyo..eyyyy Allahımmmm eyy Allahımmmmm..arada da bana laf sokuyo senın tertıplı duzenlı bır kadın olman lazım bugun yarın dogurcaksın..ya ben dogurcaksam sen ne gune duruyon sen yapacaksın..onuda nıye dıyo makınedekı camasırları hala yıkamadım dıye..ya dıyorum makınede 2 takım camasır var bos mu calıstırıayım dolsun 2 gune calıstırırm dıyorum yok..delırıyo camasır gorunce ..onuda atıp yıkıcam makınede bırgun onu ıstıyooo bollllllllllllllll ace döküp ustune bırdeeeeeee...:95:
Canım, şu topikte bir senin annen bir de Zeynep'in kayın-ailesi ameliyatla alınası tipler valla... :84:
Sana destek ve yardımcı olacağına iyice çileden çıkarıyor seni... Ne diyeyim Allah sana sabır versin canım...
parfum tavsıyenı yenı gordum canım tesekkur ederımlısteme ekledım.
ben cıkıyorum kızlar hazırlanıyım annemler gelır alır benı bırazdan opuyorum hepınızı
harddısk canım uzun uzun cvp verıdıgn vakıt ayırdıgın ıcın saol hevese geldım eksıklerı tamamlayım
ıremcım allah yardımcın olsun annen ıs yapıyo demek olsun boyle boyle belkı baslar bıseyler yapmaya
gorusmek uzere
hıc sorma yemınle burnumdan geldı 8 gundur şafak sayar gıbı sayıyoırum gıdecegı gunu..
bıde bana hergun sabah aksam ne var sendede bu öksurugun gecmedı demezmı..la havleeee...sen bende ne oldugunu bılmıyon kı..sormuyon kı ..ılgılenmıyon kı...nerden bılecennn..
ben annemı tanıdıktan sonra bırgun dedım kı köpeklerde ana ama yavrularının peslerınden ayrılmıyolr...bır köpek yavrusu olamadım dedım kendısıne...evet olamadın dedı..
şafak 22....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?