2011 Ekim Anneleri

zehraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz suyunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelmısssssssssssssssssssssssssssssssssskızzz ben sana demedım mı dun gece oram buram agrıyo dedıgınde ıyı ıste agrısın agrısın kı dogum belırtılerı olsunda dogur dıye....varya sabah sabah su bogazımın acısının unutturdum yemınle..nasıl sevındım nasıl heyecanlandım...hadı bızeee guzel haberler getırrrr..soyleeeee bır çığırtlamada çıkar bebişi...
anammmm cok sevındımm yaaaa bu doguramayanlar benıde sıtrese sokuyoooo

günaydın kızlarrr

gunaydınnnnn gunayyydınnn gunaydınnn..ayyyy banada bak sabah sekerı gıbı oldummm..zehraya cok sevındım..kendım doguruyomusum gıbı oldu..ya dun gece yataga gıderken soyle bı dogum sancımın oldugunu hayal ettımde heralde esım telaslanırken ben ohhh ohhh yandan modundadoguruyorum dıye dıye gıderdım doguma dıye gectı kafamdan ..

şiiittt şu doguramayan hamıslerrr kübraaaa kuzummm ınssssaaaaaaaaaaaaaaalllah senden sunıde acılırda normalcecık doguruverırsın...hadı bakıyım dogurup dogurup gelın..

makarnaa ,iremguzum , gunaydınlar

3 kısı doguruyo darısı basımıza

Canım, black suede kullanmadık hiç ama o da beğenilen ürünlerinden avonun...

Avon'dan renkli kozmetik ürünü almadım hiç, o tarz ürünleri denemeden alma taraftarı değilim... El kremi ve duş jeli almıştım parfüm dışında Avon'dan...

Makyaj malzemelerinde Maybeline (ruj-rimel-allık-göz kalemi), Loreal (rimel-ruj) & Nivea (fondoten-göz kalemi-ruj), farlarda Flormor & Carmina kullandım, Deborah diye bir marka var allık (hala kullanıyorum) ve rujunu kullandım, gerçekten güzel... Göz kalemi nivea kullanıyorum, 2 ayrı modelini bir tanesi kursun kalem gibi olan diğeri de asansörlü göz kalemi, ikisininde sürümü kolay yumuşak kalemler... Benim de pudra almam lazım bu aralar... Flormor'un farları eskiden daha güzeldi sanki, son aldığım 4 lü farları çok beğenmedim, Carmina'yı da artık bulamıyorum, onun 3 lü farlarını almıştım zamanında hala bitmediler ama bozulmadılarda, onlar bayağı güzeller...

Maybeline - Nivea - Loreal çok sık 3 al 2 öde kampanyaları yapıyor, genelde kampanyalarından alıyorum, bir kez de markafoni den almıştım Maybeline ürünlerinde indirim vardı, ruj almıştım o zaman da...

Makyaj temizleyici olarak maybeline - nivea & loreal inkini denedim, göz makyajını çıkarmada çok başarılı gelmedi bana üçü de, bioderma sensibio H2O kullanıyorum, eczaneden almıştım...

Günlük yüz temizliği için eczanelerde satılan pahalı jellerden de kullandım, marketlerde satılan neutrogina, nivea, loreal vb. marka jerllerden de, Tekin Acar'dan Lanchester marka set (jel-maske-tonik-krem) de almıştım bir kaç yıl önce, artık sadece dove sabun kullanıyorum, bu daha iyi geldi yüzüme... El kremi olarak da Neutrogina'yı öneririm...

Genelde Avon dışı oldu ürün önerilerim ama, kullanıp bildiklerimi yazdım...

ayyy içim acıyıverdı bırden okuyuncaaa..hamısın halınden hamıs anlar guzum adam ıcın domates olmus olmamıs ne farkederr
Ay ne bileyim ben anlamadım çözemedim bu işi Filizcim Doğurmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkk

allll ıste doguruyonnnn..dımedıkkk mııııı...

kızlar. 03.10.11 saat 9:03 te oğlumuz Uras hayatımıza mis kokusuyla girdi Allah hepinize nasip etsin

Allah analı babalı buyutmek nasıp etsın..Evladını Allahını,Kıtabını,Peygamberını,Dinini bılen bırı olarak yetıstırmeyı sana ve esıne nasıp etsın inşaallah canım..kem gozden kotu sozden ve her turlu beladan musıbetten korusun mevlam sızı ve dogum yapan tum kardeslerımı...

ben kullandım canım, demir hapları malesef dışkı da renk değişikliği yapıyor... en son ferrum forte vermişti doktor, o da bitti, gyne ferro sanol vardı evde ondan içiyorum ben de bir kaç gündür, doktor belki farklı ilaç yazar diye gidip almadım ferrum forte dan, salı günü çünkü randevum... sadece ilaca bağlama ama, hem haç gündür rahatsızsın da, stres faktörü de var, onların da etkisi olabilir...

makarnaa ,iremguzum , gunaydınlar

3 kısı doguruyo darısı basımıza

gunaydınn guzummm... sorma ya sabah yataktan öksuruk krızıyle kalktım gozlerımden yaslar aka aka ...o denlı canım yanıyordu karnımdakı acıdan ..

ama zehranın haberrını senın msj dan alınca ınan kendımı unuttum..meger ne stres yapmısım ben bu kübrayla zehrayı yaaa ..resmen ben doguramıyom dıye kahır cekmısım gıbı oldu heee..:97:cok sukur bıde guzel haberlerını alırsakkk ohhh ohhh suyundan da ohh ohh buyundan da baslarım heralde oynamaya...

esımıde arkadasları arıyolar yenge dogurmadımı daha dıye..oda az kaldı deyıp duruyo adamlar benden meraklı zaarrr..

canım bu degıstırdıgım 3. hap...dıyorum kı doktora bu haplar herkeste bu etkıyı yapıyosa ok cekerız kahrını ömrumun sonuna kadar kullanacak degılım sonucta..yok deyıp degısıyo hapı..senın bagırsakların cok hassas dıyo..bıde haftaya gel kanına bakacaz olmadı ıgne verecem deyınce bende hap yaramıcak dıye cok korktum acıkcası ıgne yıcek ne halım ne sabrım var..gunde 2 tane alıyorum ınsaallah yukselır kanım...

canım muhtemelen doğumun gerçekleşti, rabbim sağlık versin kuzuna, kolay bir doğum olmuştur hemen sütün gelmiş kızın cop cop emmiştir inşAllah...

sağlıklı kolay bir doğum diliyorum arkadaşım.ayyy benim de 3 gün var 11.10.2011

aa canım aynıyız seninle benim de 11 inde doğumum olcak inşAllah, hiç doğurmayacak gibi hissederdim hep tuhafım dünden beri..

kizlar hastanedeyim suyum geldi saat 6 gibi su an sanci cekiyorum dua bekliyorum sizden

sonunda suyun geldi valla dün gece okurken yazılarınızı sizler için dua ediyordum hep bir de kipra vardı günü geçmişti, inşAllah şimdiye kurtulmuşsundur canım, bir avazda kolayca olmuştur doğumun.. Rabbim sağlık versin, sana güç versin çok merak ettim seni ay inşAllah güzel haberlerini verirsin...

Bu arada herkese günaydın, bu da kızımdan teyzelerine

Canım, iğneyi bilmiyorum ama şurup formatında olanları da var kan ilaçlarının, eşimin kız kardeşi kullanmıştı, tek dozluk minik şişelerdeydi ilaç ama adını bilmiyorum... Tabii sonuçta kimyasal bünyeyi bir şekilde etkiliyor... Ne yapalım dayanacağız bebişlerimiz için... )

gecmıs olsun canım sende bı atlatamadın bu rahatsızlıklar doguranlar moral oluyo ama gercekten darısı basımıza

ben zaten cok makyaj yapmam tonık ve sutte olay kullanıyodum ama artık bulamıyorum yuz yıkama jelı olay yada deepclean yuz kremı bronzlastırıcı yıne olay oda nadır surerum dıger zamanlar dove en hafıfı o onun dısında rımel en son loreal aldım eh ıste flormarda guzel oluyo kas kalemı goz kalemı kullanırım bıde goz kalemım 3 senelık vardır :) avon kuzenımden almıstım cok memnunum yenıden aldım ama aynı cıkmadı kas kalemıde kozmetıkcıler ne onerırse far pek kullanmam kullansamda bı kac tane var ıste flormar sanırım dudagıma nutrujına ( yanlıs yazmdım san anlamıssındır ::)) nemlendırıcı aldım memnun kalmadım lokman hekımden aldıgım var dogal onu kullanırım ruj surmem nemlendırıcı sadece bıde ıste bu ara dudak kalınlastırıcı aldım el kremım cok var hermakadan almısım yada kuzenlerım var alır verırıler saolsunlar kullanmazlar heryer krem dolu dove sabun kullanırdım eskıden ve cıldım cok guzeldı sımdı usenıyorum nedense ona bıde tonık sut daha guzel yapıyo bayodanbanyoya pelıng yapıyorum gunluk jelle yıkıyorum allık avonun var ama kullanmam onuda fondotenım sanırım flormar ama oda dugundu bayramdı kullanırım yuzume zarar verıyo dıye pudra kullanmadım sankı toz toz kalıyo baskalarında goruyorum herseyı tamamlamaya calısıcambugun zaten onu tamamla bunu tamala aldıbasını gıttı bu ay :)
yenıden tonık ve sute ıhtıyacım var ama tekın acar olay satmıyo artık ne yapsam bılmıyorum bugun bakıcam yıne oraya parfumler ne alemde dıye ındırım varmı ama olay urunu nerden bulucam yada baska urunmu kullansam bılmıyorum dogurmadan herseyım tamamlamalıyım
bugun dısarda olucam kızlar ozlıycem sızı

Son düzenleme:

evet canım annem kutuyu gorunce dedı bende kullandım bu ılactan ama kucuk sısede sıvı olanından surup gıbı ıcıyodum dedı...

bu arada benım ev bır haftadır halıyle supurulmedı sımdıde annem guya temızlık yapıyor..almıs elıne vıledayı supurulmemıs evı sılecem dıye ugrasıyor guya temızlıyor..heryerde toz kalıntıları kıl küpür ..ıyıce sıvadı eve..dedım ya süpür sonra sıl ya hıc yapma boyle ısmı olur dedım sen boylemı yapıyon evınde..balkonu yıkıyom dıye almıs daha yenı yıkadıgım paspasları ıslatmıs sonrada bunlar kırlenmıs at makıneye dıyo..eyyyy Allahımmmm eyy Allahımmmmm..arada da bana laf sokuyo senın tertıplı duzenlı bır kadın olman lazım bugun yarın dogurcaksın..ya ben dogurcaksam sen ne gune duruyon sen yapacaksın..onuda nıye dıyo makınedekı camasırları hala yıkamadım dıye..ya dıyorum makınede 2 takım camasır var bos mu calıstırıayım dolsun 2 gune calıstırırm dıyorum yok..delırıyo camasır gorunce ..onuda atıp yıkıcam makınede bırgun onu ıstıyooo bollllllllllllllll ace döküp ustune bırdeeeeeee...:95:

Öncelikle belirteyim amacım kesinlikle tartışma çıkarmak değil ama Filiz tatlım, farklı renkle alıntıladığım sözüne pek katılmıyorum, normal yollarla hamile kalınan ve sıkıntısı asgari düzeyde olan hamileliklerdeki bebekler daha mı az değerli ki...

Daha önce de bir arkadaşımız (kendisi geçmişte bebek kaybı yaşamıştı ya da tedavi görmüştü bebek sahibi olmak için net hatırlamıyorum durumunu & kullanıcı adını) "bizimkiler daha değerli geliyor bana" demişti... Elbette herkesin evladı kendine kıymetli ama ben bir bebeği diğerinden değerli görmeyi yanlış buluyorum, anlayamıyorum da, bebek bu kıyaslanamaz bence...

Tekrar belirteyim ki amacım tartışma çıkarmak ya da arkadaşlarımı kırmak & gücendirmek değil kesinlikle... Sadece aynı görüş yinelenince kendi fikrimi & duygumu belirtmek istedim o nedenle yazdım...

Bütün annelere & bebişlerine sevgiler...

neysee kızlar ben cıkıyorum...sancım var bıraz ama dunya kadar da ütüm var..yazık artık kocamada kıyamıyorum bısey ıstemeye yuzum kalmadı..kalkıp yapıyım bana kımseden fayda yok...:97:

Canım, şu topikte bir senin annen bir de Zeynep'in kayın-ailesi ameliyatla alınası tipler valla... :84:
Sana destek ve yardımcı olacağına iyice çileden çıkarıyor seni... Ne diyeyim Allah sana sabır versin canım...

parfum tavsıyenı yenı gordum canım tesekkur ederım lısteme ekledım.
ben cıkıyorum kızlar hazırlanıyım annemler gelır alır benı bırazdan opuyorum hepınızı
harddısk canım uzun uzun cvp verıdıgn vakıt ayırdıgın ıcın saol hevese geldım eksıklerı tamamlayım
ıremcım allah yardımcın olsun annen ıs yapıyo demek olsun boyle boyle belkı baslar bıseyler yapmaya
gorusmek uzere

Geçmişi okuma ve cevaplamayı bitirdim...

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum, bugün doğuma giden / gidecek arkadaşlara Allah kolaylıklar versin & sağlıklı doğumlar nasip etsin diyorum...

Son doğum haberleri de mutlu etti beni, Canom & Zeynep de kazasız belasız atlattılar çok şükür... Darısı henüz doğurmayan bizlerin başına... Bugün 37. haftamızı bitirdik biz de, kaldı 3 haftamız... Bakalım salı günü doktorumuz doğumla ilgili nasıl bir öngörüde bulunacak...

hıc sorma yemınle burnumdan geldı 8 gundur şafak sayar gıbı sayıyoırum gıdecegı gunu..

bıde bana hergun sabah aksam ne var sendede bu öksurugun gecmedı demezmı..la havleeee...sen bende ne oldugunu bılmıyon kı..sormuyon kı ..ılgılenmıyon kı...nerden bılecennn..

ben annemı tanıdıktan sonra bırgun dedım kı köpeklerde ana ama yavrularının peslerınden ayrılmıyolr...bır köpek yavrusu olamadım dedım kendısıne...evet olamadın dedı..

şafak 22....

rica ederim canım... bu arada parex markası deterjan hazneli mop çıkarmış, ondan almayı düşüyorum, bir bak istersen...

Parex Evinizin Yeni Işıltısı bu sitede ürünler / yer temizleme sistemlerini tıklayıp görebilirsin

Parex rnleri hayatnz kolaylatryor ya da buradan direk bakabilirsin...

Benim annem de çok yumuşak yüzlü değildir ama senin ki çok başka yaaa...

Neyse sabret canım sayılı gün, bir de bebişin gelince gözün başka bir şey görmez zaten çabucak geçer zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…