kızlar. 03.10.11 saat 9:03 te oğlumuz Uras hayatımıza mis kokusuyla girdi Allah hepinize nasip etsin
kızlar şekerimiz bu
Ürün No: 32068 - Bebek Şekeri » Hoşgeldin Bebek
sepetimiz de bu
Ürün No: 73006 - Erkek Bebek Sepetleri » Şeker Sepetleri
iyi geceler kızlar
yarın sabah 8:30 da sezeryan olacağım
off sabah olmaz
iyi sbahlarr herkeseee...........
ben de doguma gıdıyorum bu sabah ıtıbarıyle saat 7 de hastanede olucam ınsaallah.kızımı saglıkla mutlulukla kucagıma alırım ınsallah.benım ıcın dua edın arkadaslarr.
buyuk gun geldı cattı 8 ekım 2011...........
kizlar hastanedeyim suyum geldi saat 6 gibi su an sanci cekiyorum dua bekliyorum sizden
Günaydın
Aytencim "tüp bebek kiymetli bebek" ile ilgili yorumuna sonuna kadar katılıyorum tatlım hislerime tercüman olmussun ağzına saglık
Biz suan esimle hastanedeyiz annemden sonra korkup esimin gogsundeki ağrıyı ciddiye alıp efor testi yaptırmaya geldik...doktorlar öğle tatilinde bende cepten girip bakım dedim Zehra'nın msjini gördüm suan onunla aynı hastanedeyizHemen aradım acmadı müsait değil heralde suan muhtemelen bir üst katımda :)
Bu arada sabah tuvaletimi yaparken serçe parmak büyüklüğünde bir parça düştü bembeyazdi ve dağılmadı Nisan böyle bisey mı acaba:26:
Canım, hemfikir olmamıza sevindim...
Eşinin sağlığında bir problem yoktur inşallah, ama tedbirli olmak da fayda var tabii, en iyisini yapıyorsunuz...
Hazır hastanede iken bir jinekoloğa danış istersen en de canım, benim hiç bir fikrim yok nişan konusunda, olursa eğer yaşayıp öğreneceğim...
Zehra ile görüşebilirsen selam ve hayırlı olsun dileklerimi ilet tatlım...
Dönüşte yaz eşinin muayene sonuçlarını & kendi durumunu... Öptüm...
Günaydın
Aytencim "tüp bebek kiymetli bebek" ile ilgili yorumuna sonuna kadar katılıyorum tatlım hislerime tercüman olmussun ağzına saglık
Biz suan esimle hastanedeyiz annemden sonra korkup esimin gogsundeki ağrıyı ciddiye alıp efor testi yaptırmaya geldik...doktorlar öğle tatilinde bende cepten girip bakım dedim Zehra'nın msjini gördüm suan onunla aynı hastanedeyizHemen aradım acmadı müsait değil heralde suan muhtemelen bir üst katımda :)
Bu arada sabah tuvaletimi yaparken serçe parmak büyüklüğünde bir parça düştü bembeyazdi ve dağılmadı Nisan böyle bisey mı acaba:26:
geçmiş olsun eşine canım.. sonuçları güzel çıkar inşallah..
nişan mıydı ki acep düşen.. ama az da olsa pembemsi falan olması gerekmiyor mu ki.. danış bakalım hazır hastanedeyken..
yada hastaneye gitmişken doğuruver .. dermişim
geçmiş olsun eşine canım.. sonuçları güzel çıkar inşallah..
nişan mıydı ki acep düşen.. ama az da olsa pembemsi falan olması gerekmiyor mu ki.. danış bakalım hazır hastanedeyken..
yada hastaneye gitmişken doğuruver .. dermişim
Saol kopisim geçden inşallah :)
Ya bu kadar katı ve büyük akıntı olurmu igrenclesicem ama düştüğü gibi kaldı dağılmadı da:26:
Netten baktım evet Nisan pembemsi yasa kanlı olurmuş benim ki beyazdi..esim bı ciksinda çıkıp soralım kadına :) doktorum üst katta ben size soruyorum dogum koclarim benim
ot çöp kaynatıp içmekten gına geldı...gecmıyorrrr bu öksurukk..hele gecmemesı dert degıl de öksurdukce karnımın soluna saplanan bıcak gozumden yas getırıyor...elımde hala bıtkı cayı...:2:
Selamlar herkesler iyidir inşallah, zehra doğumdaymış çok sevindim, kipranında doğumda olduğunu sanıyorum sabah gidiceklerdi sezeryana giricek olan arkadaşlar vardı sabah inşallah sağlıkla sıhatle kavuşmuştur herkes bu gün bir hayli doğum oluyor sanırım :) Ne mutlu, beni soracak olursanız diye başlarmışım mektup gibi satırlarıma :)) Biraz daha iyiyim hamdolsun, antibiotiği aldım irem sağol almayacaktım sadece akşam alıcaktım ama yazdığını görünce aldım hemen ve gerçekten çok iyi geldi minosette aldım sanırım yediğim serumunda etkisi oldukça fazla oldu.. Düzelmedim ama düne göre iyiyim..
...
beeeeennnnnnnnnnntünaydıınn annişlerr bugün yine sancım yoqqqqqq benimmmmm böyle benim gibi bekleyen 39/40 haftalık kimler kaldıkiiiii
İrem kuşburnu ve ıhlamur içiyorum dünden beri, öncedende içtim ama az içtim hani dokunuyo filan diyolar diye, ama dr. dün dayan limona ıhlamura bala diyince nerdeyse 2 demlik bitirdim. Ha öksürük varsa balı çok katma sen iyice gıcık yapar.. Ama limonu bol sık, genzimi içimi yaktı. Gece bile kalkıp kaç defa içtim geri yattım... Bugünde elimden düşürmedim terliyip sürekli değişiyorum... İnşallah geçer, hee bide dr. bende gece öksürdüm diyince bana tuşe yaptırlar öksürürken su sızabiliyomuş çünkü 2 parmak açıklık var dedi. Bi çubuk koydular sızan sumu değilmi diye sende kont. ettirseydin suyunu...
Güle güle büyütün cnm, darisi basimiza...
Cok güzelmis afiyetle dagitin ins :)
Dogurmussundur bile simdi, Allah anali babali büyütsün. Bekliyoruz dogum hikayeni...
Sen de dogurmussundur bile. güle güle büyütün ins, darisi basimiza.
Allah yardimcin olsun, bir avazda kurtulursun ins...
Hanimlar benim biraz moralim bozuk. Kizim iyi gayet, ama bugün cati kontrolüm oldu, kemiklerim basikmis, acilmam da yok. Doktorumuz yine de bi sans verecegiz bir sancin gelsin bakalim dedi ama kemiklerim basiksa cok acilmam da olmaz benim...Aff afff...
bak bunu duymamıştım, çatı kemiklerinin basık olması açılmayı yavaşlatıyo ya da ortadan kaldırıyo diyebilir miyiz yani?
nasıl basık oluyo acaba.. benim de ondan belki hiç bi belirtim yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?