2011 Ekim Anneleri

kızlar. 03.10.11 saat 9:03 te oğlumuz Uras hayatımıza mis kokusuyla girdi Allah hepinize nasip etsin

Güle güle büyütün cnm, darisi basimiza...

Cok güzelmis afiyetle dagitin ins :)

iyi geceler kızlar
yarın sabah 8:30 da sezeryan olacağım
off sabah olmaz

Dogurmussundur bile simdi, Allah anali babali büyütsün. Bekliyoruz dogum hikayeni...

Sen de dogurmussundur bile. güle güle büyütün ins, darisi basimiza.

kizlar hastanedeyim suyum geldi saat 6 gibi su an sanci cekiyorum dua bekliyorum sizden

Allah yardimcin olsun, bir avazda kurtulursun ins...

Hanimlar benim biraz moralim bozuk. Kizim iyi gayet, ama bugün cati kontrolüm oldu, kemiklerim basikmis, acilmam da yok. Doktorumuz yine de bi sans verecegiz bir sancin gelsin bakalim dedi ama kemiklerim basiksa cok acilmam da olmaz benim...Aff afff...

Günaydın
Aytencim "tüp bebek kiymetli bebek" ile ilgili yorumuna sonuna kadar katılıyorum tatlım hislerime tercüman olmussun ağzına saglık
Biz suan esimle hastanedeyiz annemden sonra korkup esimin gogsundeki ağrıyı ciddiye alıp efor testi yaptırmaya geldik...doktorlar öğle tatilinde bende cepten girip bakım dedim Zehra'nın msjini gördüm suan onunla aynı hastanedeyiz Hemen aradım acmadı müsait değil heralde suan muhtemelen bir üst katımda :)
Bu arada sabah tuvaletimi yaparken serçe parmak büyüklüğünde bir parça düştü bembeyazdi ve dağılmadı Nisan böyle bisey mı acaba:26:

Canım, hemfikir olmamıza sevindim...
Eşinin sağlığında bir problem yoktur inşallah, ama tedbirli olmak da fayda var tabii, en iyisini yapıyorsunuz...
Hazır hastanede iken bir jinekoloğa danış istersen en de canım, benim hiç bir fikrim yok nişan konusunda, olursa eğer yaşayıp öğreneceğim...
Zehra ile görüşebilirsen selam ve hayırlı olsun dileklerimi ilet tatlım...
Dönüşte yaz eşinin muayene sonuçlarını & kendi durumunu... Öptüm...

tünaydıınn annişlerr bugün yine sancım yoqqqqqq benimmmmm böyle benim gibi bekleyen 39/40 haftalık kimler kaldıkiiiii

suan içerde kosturuyolar beyimi kan testi sonuclar geç çıkacak muhtemelen doktora yetistiremiycez p.geziye kalicak inşallah bir sıkıntı yoktur muaynem salı beklesemmi çıkıp şimdi olsamın acaba :26:
İlgin için teşekkür ederim tatlım benim

geçmiş olsun eşine canım.. sonuçları güzel çıkar inşallah..
nişan mıydı ki acep düşen.. ama az da olsa pembemsi falan olması gerekmiyor mu ki.. danış bakalım hazır hastanedeyken..
yada hastaneye gitmişken doğuruver .. dermişim

Saol kopisim geçden inşallah :)
Ya bu kadar katı ve büyük akıntı olurmu igrenclesicem ama düştüğü gibi kaldı dağılmadı da:26:
Netten baktım evet Nisan pembemsi yasa kanlı olurmuş benim ki beyazdi..esim bı ciksinda çıkıp soralım kadına :) doktorum üst katta ben size soruyorum dogum koclarim benim

Saol kopisim geçden inşallah :)
Ya bu kadar katı ve büyük akıntı olurmu igrenclesicem ama düştüğü gibi kaldı dağılmadı da:26:
Netten baktım evet Nisan pembemsi yasa kanlı olurmuş benim ki beyazdi..esim bı ciksinda çıkıp soralım kadına :) doktorum üst katta ben size soruyorum dogum koclarim benim

canım o dediğin şey akıntı birikintisi de olabilir.. okadar büyük şekilde olmasa da bende de sık sık oluyor..
bir sor bakalım ne dicek doktorun..

Selamlar herkesler iyidir inşallah, zehra doğumdaymış çok sevindim, kipranında doğumda olduğunu sanıyorum sabah gidiceklerdi sezeryana giricek olan arkadaşlar vardı sabah inşallah sağlıkla sıhatle kavuşmuştur herkes bu gün bir hayli doğum oluyor sanırım :) Ne mutlu, beni soracak olursanız diye başlarmışım mektup gibi satırlarıma :)) Biraz daha iyiyim hamdolsun, antibiotiği aldım irem sağol almayacaktım sadece akşam alıcaktım ama yazdığını görünce aldım hemen ve gerçekten çok iyi geldi minosette aldım sanırım yediğim serumunda etkisi oldukça fazla oldu.. Düzelmedim ama düne göre iyiyim..

Kipra canım karda yürüsem bu kadar olmazdım sanırım :)

Filiz kendini çok yorma deterjana çok maruz kalma tatlım bak grip filan olursun halsiz düşersin dinlenmeye çalış şekerlerinde çok güzel bence nette gösterdiklerinden daha tatlı.

Ay kızlar geçmiş okudum ama hafıza balık gibi olunca düşünüp düşünüp yazıyorum..

Edacım Aytencim bebekler tabiki birbirinden kıymetli değildir. Böyle bir şey mümkünmü hiç? hepsi mis kokulu masumcuklar onların hepsi aynı, fakat anne adayı olarak hissedilen telaş daha fazla, gözlemlediğim kadarı ile tabi, panik daha fazla korku daha fazla bende bu konuda hemfikirim.. :) Her hafta hastane ve nst deydim acaba kalbi durdumu diye herkes korkuyor evladına bişi olmasın diye ama daha önce kayıp yaşayanlar beş misli daha fazla korkuyor, misal sevgi ( paşam) ben zeynep ayçam... Allah herkesi ilk seferde acısız kavultursun yavrusuna, bu tüp bebek yaptıranlar içinde böye o işlemler çok zor insanın kendi kendine hamile kalmasıyla, o şekilde kalması arasında çok fark var, tutmuyor yılarca uğraşılıyor vs. Ama dediğim gibi bunun bebeklerin kıymetleri ile değil annelerin korkuları ile daha fazla ilgisi var.... Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum bende ayten gibi kimseyi kırmak istemiyorum herkesin yavrusu kendine kıymetlidir elbet :) Sadece arada gerçekten korku farkı daha yüksek dozda yaşanıyor.. Ben hala doğumdan sonra bebeğimi sağ görememenin telaşını yaşıyorum stresten geberiyorum. Ama ifade edemiyorum saçlarımın yanları ağardı şu hamilelik sürecimde... Zor vel hasılın dilerim herkes sağ salim kavuşsun yavrusuna....

ot çöp kaynatıp içmekten gına geldı...gecmıyorrrr bu öksurukk..hele gecmemesı dert degıl de öksurdukce karnımın soluna saplanan bıcak gozumden yas getırıyor...elımde hala bıtkı cayı...:2:

selam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım uzun bir aradan sonra sonunda girebildim bir türlü fırsat bulamadım gelenden gidenden dünde kızıma mevlüt okuttuk yemek verdik bisürü tantana ...buarada geçmiş ne kadar yığılmış okumaya gözüm yemedi zaten başlasamda kuzum bırakmazki uyanıverir tabloya bakayım kimler doğurmuş die ama açılmadı varmı doğum yapan yada doğuma giden...

Yazıp sizleri cevplayamadan kaçıyo gibi oluyorum ama duramıyorum şimdi biraz ev toparlıcam akşam annemlere gidicem doğum sonrası evime gelmek istiyorum ama annem bırakmıcak sanırım illa bende kal diyor.. Aslında fena olmaz çünkü oda gelenin gidenin aşırı olacağını biliyor.. ,,

Hiç bir ikram hazırlığı yapmadım, biraz iyi hissetsem markete gidicem ev tam takır dolaba fare düşse kafası yarılır :)) Alışveriş şart ama hal mecal yok, Allah büyüktür bakalım olur elbet, ıhlamurum kaynamıştır ben kaçıyorum kendinize iyi bakınaniden doğumu olcak olan olursa rabbim kolaylık versin inşallah..

Eda hastanedeyken zehrayada bi çık bak kız merak ettim nasıl doğurdumu acaba?

ot çöp kaynatıp içmekten gına geldı...gecmıyorrrr bu öksurukk..hele gecmemesı dert degıl de öksurdukce karnımın soluna saplanan bıcak gozumden yas getırıyor...elımde hala bıtkı cayı...:2:

İrem kuşburnu ve ıhlamur içiyorum dünden beri, öncedende içtim ama az içtim hani dokunuyo filan diyolar diye, ama dr. dün dayan limona ıhlamura bala diyince nerdeyse 2 demlik bitirdim. Ha öksürük varsa balı çok katma sen iyice gıcık yapar.. Ama limonu bol sık, genzimi içimi yaktı. Gece bile kalkıp kaç defa içtim geri yattım... Bugünde elimden düşürmedim terliyip sürekli değişiyorum... İnşallah geçer, hee bide dr. bende gece öksürdüm diyince bana tuşe yaptırlar öksürürken su sızabiliyomuş çünkü 2 parmak açıklık var dedi. Bi çubuk koydular sızan sumu değilmi diye sende kont. ettirseydin suyunu...

canım,ne yazıkkı grıp enfeksıyon antıbıyotıksız gecmıyor..1 hafta boyunca esım gunduz ıste oldugundan gecelerı acıle gıttım 3 kez o acıldekı uyuz dr da mınoset ıc parol ıc demekten baska bısey bılmedıler..degılkı tahlıl bıle yapmadılar...
1 hafta mınoset ıcınce ates dusuyo 2 saat sonra daha cok cıkıyo mıkrop yuzunden..antıbıyıtıkler banada ıyı geldı atesım eskısı gıbı cok degıl bacaklarımdakı agrı bıle enfeksıyon yuzunden mıs,bebegımın hareketlerını hıssedemeyısım ...2 3 gundur antıbıyotık alalı hem bebegım hareketlendı hem bacak agrılarım benı ınanılmaz rahatlatacak sekılde azaldı...banada mınoset ıc yanında dedı ama ben antıbıyotıgın fayda saglayıp saglamıcagını anlamak ıcın ıcmedım..hangısının gecırdıgını bılmeyecegımden ..senınde bı yerın agrımıyosa sırf dr verdı dıye ıcme..

bıde benım su öksuruk gecse daha da bısey den sıkayet etmıcem..ama faranjıtte öksurugu genuz akıntısı yapar..buda kolay kolay gecmezz..bılıyorummm ve cok canım yanıyo...bunada sukur Allahımmmm..

vallaha mıııı??ya hanzade kac gundur öksururken altıma kacırıyorum ben..gece gunduz farketmıyor..ama doktor suyu cok ıyı bebegın dedı..usg de ade acıklık goruluyor zaten..demekkı bende yok gelen ıdrar gercekten..yanı su durumda oyle olmalı dımı..bana catı yapılmadı hıc..oyle cubukla falanda bakılmadı..Allah Allah..

bende bala çörek otu katıp yedım
ıhlamur,zencefıl,nane,lımon,elma gunde kac fıncan ıctıgımı sayamıyorum..
sureklı ılık suyla ıslıyorum bogazımı...

ama yok ..bıtkı cayını ıcınce ılk yarım saat falan sakınlıyo sonra gene..

bak bunu duymamıştım, çatı kemiklerinin basık olması açılmayı yavaşlatıyo ya da ortadan kaldırıyo diyebilir miyiz yani?
nasıl basık oluyo acaba.. benim de ondan belki hiç bi belirtim yokk

bak bunu duymamıştım, çatı kemiklerinin basık olması açılmayı yavaşlatıyo ya da ortadan kaldırıyo diyebilir miyiz yani?
nasıl basık oluyo acaba.. benim de ondan belki hiç bi belirtim yokk

Bilmiyorum ben de nasil basik oluyorsa, birbirine cok yakin sanirim. Zaten benim alt tarafimdaki kemiklerim cok agriyordu, ilk yataktan kalktigimda zor adim atiyorum, geceleri sagdan sola dönerken cok agrim oluyor, resmen icerden kemiklerimin kütledigini duyuyorum. Demek ki basik olusundanmis, acilma da zor oluyormus basik kemiklerde. Sezoya da esim izin vermicem sonuna kadar direticem diyo, öldürecek bu adam beni bu gidisle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…