slm kızlarrr ay şoktayım bennn starda gelin duymasında arkadaşım yarısıyooovolkiii açtım kalakaldım manyak harcadı butun parayı
canım çok geçmiş olsunnn
heyyyyt maşallahhhh kuzunaaaa
gecmis olsun tatlım. tum sonuclar tertemiz cikar insallah. minik pipet haayy cok tatlidir :)
gunduz evde kendime gore yapip yiyorum aksamları kayınvalideme cıkıyoruz orda yiyoruz. buyuk kolaylık benim icin. rahatım simdilik ama dogumdan sonra bebiki her gun alıp cıkamam evde yaparım herhalde.
sildim kız mirak etmeayyy ben yine alıntı mı yaptımmmm ama napim görünce heyecan yapıyorumm:18::18::18::18:
dimi yaaa banada versinlerrrrrr ohhh harcayayımkızzz havadan para gelmis iste. harcamayıp ne yapsın ohh ne guzel. keske bize de verselerdi evlenirken. borc odiycez diye canımız cıktı.
CANOOOOOMMM BU OĞLAN AYNI SEN KIZZZZZZHELE ŞU GÖZLERE BAAAKKK
ya ben yemek işinde iyi sayılırım ama iştahımda yok hiç bişey yapamıyorum elim
kolum bağlı sanki
amann canom arkadaşların pek muhabbetli bizimkide böyleydi düğünden önce öküz doğum hediyesi bile almadı
hadi bakalım sancıların devamı gelir de kuzucuuunn da gelir inşllhh :)
ben 9 ay gezindim durdum diyebilirim. havalar soğudu da çıkamıyorum şimdi hastalanacam korkusuyla, kociş de diyodu otur artık popişinin üstüne çok gezinme die
dünden beri adet sancıları bende de var, bi de kasığıma sızı şeklince sancılar saplanıyo bıçak batıyo gibi, dediğin gibi kendimi dinlemekten deli çıkıcam
valla doğuran doğurana bi ben kalacam bu gidişle öyle görünüyo :26::26:Sağol teyzesi...Çatı muayenesi de yapmadı dr, ben de sormadım bu defa... Haftaya salı gideceğiz kontrole, tabii doğurmazsam o zamana kadar... ))
Günaydın arkadaşlar,
Yeni doğum yapanlarımız olmuş, gözünüz aydın. Allah bebeklerinizi size bağışlasın, sağlıklı uzun ömür versin inşallah.
Bebişlerine bakarken rahatsızlananlar, göğüs ağrısı acısı, süt problemleri yaşayanlarımız olmuş. Hepiniz kısa zamanda iyileşir, rahatlıkla besleyebilirsiniz inşallah kuzularınızı. Çok güzel fotoğraflar yüklenmiş, hepsine hayran hayran baktım. Nidacım maşallah tavşanının poposuna :) Koca bir ısırık aldım ordan, haberin olsun :) Maşallah hepsine.
Sinem ve Meltem doğuma gittiler sanırım. Allah yar ve yardımcıları olsun. Sağ salim gelirler inşallah. Darısı başımıza.
Gerçi o darı benden pek uzaklarda :'( Canım sıkkın. Dün dr kontrolümüz vardı. Bebeğim doğum kanalına girmemiş bileKilosu 3 buçuğu geçmiş. Bu durumda normali beklersek 4 kiloyu aşar, normal doğumu zorlaştırır dedi. Sezaryen yanlısı olmadığınızı biliyorum ama pazartesi yapmak zorunda kalabiliriz dedi. istemiyordum ben Hayırlısı böyle olacak belki. Henüz kesinleşmedi. Cumartesi tekrar gelin, bakalım son durumuna dedi. C.tesi belli olacak. Şu günlerde doğum pozisyonu alması için ne yapabilirim, bilgisi olan var mı? İrem'in taktiklerini mi uygulasam acaba... oofff...
Bende durum tam tersi filiz. uykudan gözlerimi açamıyorum. 24 saat uyuyabilirim. bir şeyin eksikliği mi var diye düşünmeye başladım. doğumdan sonra da böyle olursam vay Sare'nin haline. zavallı yavrum açlıktan bayılır valla.
Ben de merak ediyorum Sinem'i. İrem de yok sanırım. Tam bir doğum kardeşliği oldu onlarınki, birbirlerini yalnız bırakmadılar sanırım aynı gün aynı saatlerde işlemi tamamlayacaklar :) Ben seni 42'li yolda yalnız bırakıcam sanırım. Ptesi sezodan bahsetmeye başladı drHayırlısı...
slm kızlar gelip gittim siteye ama hiç keyfim yok bugün. işlerim bitti gibi sadece son bi epilasyon yapsam iyi olacak. gelen giden yok ama hazırlıksız yakalanmak da istemiyorum. birazdan yemek yapacam. bıktım artık yemek yapmaktan evle uğraşmaktan. hiç bana göre değil ev hanımlığı onu anladım( sinem den haber var mı? bi geçmişe bakayım
yogun istek üzerinee
ahh guzelim benimm yaa masallah. kas goz aynı sen. babayı gormedik ama sana benzettim ben.
Eki Görüntüle 275268 buda kuzum okuyun amaaaaa oğluma
kızlar merhaba.biz hastanelerdeydik 4 gündür.kızımı sarılık artı yüksek ateşle acile götürdük ve yenidoğan yoğunbakıma aldılar 3 gün kaldık orda sonra servise çıktık 1 gün de orda kaldık şimdi evimizdeyiz çok zor günlerdi Allahım hiç kimseye yaşatmasın.Allahtan önlem amaçlı tedavi yapptılar ama temiz çıktı çok şükür herşey.
annelik ne kadar zormuş canımdan can koptu o hastayken ama şimdi iyiyiz çok şükür.
herkes doğurdu mu herkes iyimi.inş. iyisinizdir.öptük kızımla sizleri bebeklerinizi.
Eki Görüntüle 275268 buda kuzum okuyun amaaaaa oğluma
ben de ev hanımlıgını cok sevmedim.
sinemin telefonu leynada vardı, ondan istedim. sirac ya da kendisi uyuyorsa rahatsız etmeyim diye mesaj attım ama henuz cevap gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?