2011 Ekim Anneleri

kızzz havadan para gelmis iste. harcamayıp ne yapsın ohh ne guzel. keske bize de verselerdi evlenirken. borc odiycez diye canımız cıktı.

ya ben yemek işinde iyi sayılırım ama iştahımda yok hiç bişey yapamıyorum elim kolum bağlı sanki

ayyy ben yine alıntı mı yaptımmmm ama napim görünce heyecan yapıyorumm:18::18::18::18:
sildim kız mirak etme
kızzz havadan para gelmis iste. harcamayıp ne yapsın ohh ne guzel. keske bize de verselerdi evlenirken. borc odiycez diye canımız cıktı.
dimi yaaa banada versinlerrrrrr ohhh harcayayım
CANOOOOOMMM BU OĞLAN AYNI SEN KIZZZZZZHELE ŞU GÖZLERE BAAAKKK

dimi yaaaaaaaaaaaaaaaa yerim oniii bennnn ısırıcammmmmmmmmherkes babaya benzetiyooo

slm kızlar gelip gittim siteye ama hiç keyfim yok bugün. işlerim bitti gibi sadece son bi epilasyon yapsam iyi olacak. gelen giden yok ama hazırlıksız yakalanmak da istemiyorum. birazdan yemek yapacam. bıktım artık yemek yapmaktan evle uğraşmaktan. hiç bana göre değil ev hanımlığı onu anladım ( sinem den haber var mı? bi geçmişe bakayım

ya ben yemek işinde iyi sayılırım ama iştahımda yok hiç bişey yapamıyorum elim
kolum bağlı sanki

sen adanalı değil misin tatlım yemik işinde iyi olmaman gibi bi şey söz konusu değildir, ne kadar iyi olabileceğini tahmin edebiliyorum :) bu durumda başkasının yemeğini yemek zordur, biliyorum. benim de iştahım yok bugünlerde. ama sen de ben de mecburuz, yemek zorundayız. sen de ne kadar kötü olursan ol yemeye zorla kendini. kendini düşünmüyorsan bebeni düşün :) iyileşince, toparlanınca o güzel yemekleri yaparsın yine.

hiç sancım yok sabahtan beri. genelde gece oluyo kaç gündür sancım ama gündüz turp gibiyim. bugün evi temizledim bi güzel ama bana mısın demedi. artık gezmek istemiyorum ama ya oğlumu kucağıma almak istiyorum bir an önce

Sağol teyzesi... Çatı muayenesi de yapmadı dr, ben de sormadım bu defa... Haftaya salı gideceğiz kontrole, tabii doğurmazsam o zamana kadar... ))
valla doğuran doğurana bi ben kalacam bu gidişle öyle görünüyo :26::26:

benimki doğum kanalına girmiş dedi ama geçen haftaki kontrolde gösterdi yüzünü demek ki o da tam girmemiş haydaaaaa canım sıkıldı bak şimdi (

canım benim bazen çok uykum oluyo bazen hiç olmuyo çok dengesizim o konuda bu aralar. havaların da etkisi var e bi de cidden artık taşıyamıyorum göbeğimi.
hakkınızda hayırlısı olsun. cumartesi karar günü demek. yarı yolda bırakacan beni :)) sağlıkla al da kucağına ben de eni sonu doğuracam hep içimde kalacak değil ya sıpa

ben de ev hanımlıgını cok sevmedim.

sinemin telefonu leynada vardı, ondan istedim. sirac ya da kendisi uyuyorsa rahatsız etmeyim diye mesaj attım ama henuz cevap gelmedi.

canoommm kız bu çocukun maşşallah aynı anası!!!
allahım nazarlardan saklasın..maşallah barekallah..allahım güzel bahtlı etsin kuzularımızı..sağlıkla büyütelim inş.

sağolun kızlarrr eşim duymasın resmi paylaştıgımı yolar bizi gerçekten banamı benziyoooo ayyy çok sevindimmmmmm
kan gurubu bilem aynııııı

Selaaaaammmmmm...

Canomm Zeynepp maşallahhh ya... Ne kadar masumlar öylee.Allah nazarlardan korusun. Hayırlısıyla bir an önce hepimiz alalım kucağımıza.
Benim karnım ağrıyor hep.Sanki aşağı doğru ilerliyor gibi de yol da bir çalışma var ama acı yok.off yarın akşam olsa da bir an önce doktora gitsem.

geçmiş olsun Nevincim Allah bi daha yaşatmasın

Eki Görüntüle 275268 buda kuzum okuyun amaaaaa oğluma

oy maş. barekallah çok tatlı ya tam ısırmalık

ben de ev hanımlıgını cok sevmedim.

sinemin telefonu leynada vardı, ondan istedim. sirac ya da kendisi uyuyorsa rahatsız etmeyim diye mesaj attım ama henuz cevap gelmedi.

aslında evde oturmak güzel benim haylazlarla uğraşmaktana böylesi daha rahat ama ne biliyim hep aynı şeyler sıkılıyo insan
inş. hayırlısıyla almıştır kucağına sinem bebeğini. haber alırsan yaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…