2011 Ekim Anneleri

Cnm cok gecmis olsun, sükür ki bir sey cikmamis. Öpüyorum seni ve minik prensesi...

Ederiz ins, tek tek isim aklima gelmez muhtemelen de, forumdaki tüm arkadaslarin sütü bol olsun diye dua ederim, sonucta niyetimi Allah biliyor...

canım çooooook güzelmiş.. ağlayarak okudum. rabbim yavrunuzu bağışlasın ve mutluluğunuzu daim kılsın inş.

Çok geçmiş olsun neyse ki şimdi iyi. insan bakarken içi titriyor bir şey olacak diye. her gece yatırırken Allahım sana emanet diye yatırıyorum kızımı.

canım anlattıklarını aynen yaşadım pazar gecesi.gece 4 de bi uyandı 10 a kadar hiç uyumadı. emiyo altını değiştiriyorum gazı bazen çıkıyo bazen çıkmıyo uyukluyo yatırıyorum tam ben yatıcam başlıyo bağırmaya...... sinirlerim bozuldu vallaaaa.sabah doktora gidelim dedik hazırlandık çıktık evden bi sustu taaa akşam gelene kadar da uyudu...
bi arkadaşın tavsiyesiyle çocuk hastanesndeki bi doktora götürdük . ebn doktoru çok beğendim . ben bişi sölemedn herşeyine baktı rutin kontrole gelmiş gibi. 3 tüp kan aldılar (( bide idrar tahlili için idrar istediler... aman ne zor bişimiş yaaaaaaaa. başına gelen var mıııı. minicik bi poşet var üzerinde ml işaretli minik bi deliği var pipi için neyse emzirme odasına gittim taktım ve emzirmeye başladım bi baktım yok 2 baktım yok 3. de aaaa yapmış ne sevindim ne sevindim yalnız bakarken yapışkanlı yere çişi geldi ve açıldı be bütün çiş beze gitti yaniii sıfır elde var sıfırrrr. sinir oldum. çıktım dedim eve gidelim eşime (kendi evimiz 5 km. hastaneye ) eve geldik evde başardım ve tekrar gittik hastaneye. yalnız tahlillerin tamamı yarın çıkıcakmış,bizde yarın gidicez.inş. bişi yoktur. idrar tahlilini de 6 saat boyunca hiç uyumadığını sürekli ıkınarak sıkınarak ağladığını söyleyince istedi doktorumuz. sarılığı içinde kan aldılar onada baktırmış olucaz.

Çok geçmiş olsun neyse ki şimdi iyi. insan bakarken içi titriyor bir şey olacak diye. her gece yatırırken Allahım sana emanet diye yatırıyorum kızımı.

ismi koyulurken okadar ağladım ki rabbim bana bu günleri gösterdi şükürler olsun iki yavrumu aldı allahım benden bunu bağışlar inş annelik çok farklı bir duygu ne uykusuzluk umrumda ne göğsümün yaraları emanetimiz allaha inş hastalıkları sıkıntıları kuzularımızdan uzaketsin

gecmis olsun canım cok korkmussunuzdur. neyse ki iyiymis kızın. masallah. daha da cok ve cabuk toparlanır insallah.
herkes dogurmadı bekliyoruz hala. 10 kisi filanız. hayırlısı.

ederiz tabiki. faydası olur insallah hepimizin bol bol sutu olur.

Eki Görüntüle 275268 buda kuzum okuyun amaaaaa oğluma

oyyy cok guzel oogluunn masallah zeynepcim.

kızlar benim evdeki kadın sadece temizlikle uğraşıyo yemek bilmiyo bende yapmakta zorlanıyorum oturup kalkmaktada zorlanıyorum.siz ne yapıyosunuz yemek işini

slm kızlarrr ay şoktayım bennn starda gelin duymasında arkadaşım yarısıyooovolkiii açtım kalakaldım manyak harcadı butun parayı

canım çok geçmiş olsunnn
Eki Görüntüle 275268 buda kuzum okuyun amaaaaa oğluma

heyyyyt maşallahhhh kuzunaaaa

gecmis olsun tatlım. tum sonuclar tertemiz cikar insallah. minik pipet ha ayy cok tatlidir :)

kızlar benim evdeki kadın sadece temizlikle uğraşıyo yemek bilmiyo bende yapmakta zorlanıyorum oturup kalkmaktada zorlanıyorum.siz ne yapıyosunuz yemek işini

gunduz evde kendime gore yapip yiyorum aksamları kayınvalideme cıkıyoruz orda yiyoruz. buyuk kolaylık benim icin. rahatım simdilik ama dogumdan sonra bebiki her gun alıp cıkamam evde yaparım herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…