kızlar merhaba.biz hastanelerdeydik 4 gündür.kızımı sarılık artı yüksek ateşle acile götürdük ve yenidoğan yoğunbakıma aldılar 3 gün kaldık orda sonra servise çıktık 1 gün de orda kaldık şimdi evimizdeyiz çok zor günlerdi Allahım hiç kimseye yaşatmasın.Allahtan önlem amaçlı tedavi yapptılar ama temiz çıktı çok şükür herşey.
annelik ne kadar zormuş canımdan can koptu o hastayken ama şimdi iyiyiz çok şükür.
herkes doğurdu mu herkes iyimi.inş. iyisinizdir.öptük kızımla sizleri bebeklerinizi.
Merhaba kızlar,
dogum yapan arkadaslardan bir cogu da benim gibi süt problemi cekiyor. ben dogum yapıcak olan arkadaslardan bizim sütlerimizin artıp kuzucuklarımıza yetmesi icin sancı cekerken dogum yaparken dua etmeleri istiycektim. sizin de dogumlarınız cok kolay gecer ve sonrasında da yavrularınıza bol bol sütünüz olur insh.
30.09.2011 saat 09:14
Uzun uğraşlar tedaviler tüp bebek derken 19 ocak 2010 da yapıldı embriyo transferim çok umutluydum biliyordum bu sefer olacaktı kendimi hiç üzmedim umutsuzluğa kapılmadım dualar ettim rabbime bize bağışlasın diye heyecanlı bekleyiş başlamıştı bizim için 28 ocakta sonucumu alacaktım ve beklenen o büyük gün geldi annem ben kardeşim hastaneye gittik test yaptırmaya testi verdim 1 saat sonra çıkıcaktı çok heyecanlıydım arkadaşlarıma msj çektim dua etmeleri için günlerden cuma idi sela vakti vermiştim testi evett saat gelmişti hepimiz test sonucunu almak için sabırsızlanıyorduk eşimden msj geldi canım karıcım herşeyden önce seni sevdim hep de öyle olacak allahtan gelen herşey hayırlı olandır senden ricam sende ona göre davran seni çok seviyorum gözlerim doldu ama annemlere belli etmemeye çalıştım ya olmazsa diye geçti içimden neyse kardeşimi gönderdim sonucu alması için ama dayanamadık annemle bizde girdik içeri kardeşimin yüz ifadesi korkuttu beni abla anlamadım ben bunu dedi hemen kaptım elinden kağıdı nee inanamıyordum gözlerime sonuç 131 di evet ben hamileydim olmuştu rabbim meleğimi göndermişti ağlamaya başladım anneme sarıldım hüngür hüngür ağlıyoruz herkes bize bakıyordu nereden bilecekler ne zamandır bugünü beklediğimi ağlaya ağlaya çiçekçiye girdim o arada eşim aradı sonucu sordu dedim daha çıkmadı :) ona sürpriz yapacaktım çünkü hemen çiçek siparişi verdim üzerine BABA BEN GELİYORUM HAZIRMISIN? yazdırdım hemen gitmesini rica ettim ama hala ağlıyoruz sokaklarda ağlaya ağlaya herkese haber verdim ayaklarımın bağı çözülmüştü ne yaptığımı bilmeksizin ve 9 ayımız böyle geçti ağır bir hamilelik geçirdim kusmalar vs. bebeğime odaklanamıyordum birşey olacak diye ama hamdolsun rabbime
Geldi çattı doğum zamanı bir gece önce uyuyamadım çok heyecanlıydım sabah 6 da uyandık yağmur yağıyordu oğlum bereketle gelecekti annem,babam,kardeşlerim ve eşim çıktık evden saat 7 de hastanedeydik hemen yatışım yapıldı odamıza çıktık hemşireler geldi ameliyat kıyafetini giydim sedyeye aldılar herkesle vedalaşıp eşimle ameliyathaneye indik.Anestezi dr umuz harika bir insandı epidural ve spinal anesteziyi kombine uygulayacağını söylenenlere uyarak ona yardım etmemi istedi korkum bir anda yok oldu eğildim iğneyi yapacaktı o sırada siz arkadaşlarıma dua ediyordum ve benim gibi bebek özlemi çekenlere drumuz işlemin bittiğini söylediğinde hadi ya bu kadarmıydı hani acıyacaktı dedim güldü ve beni yatırdılar drum geldi eşimde girecekti dedim hazırlandığını söylediler çok heyecanlıydım az sonra oğlum gelecekti ama bana bişiler oluyordu kusmak istedim (herkese diyordum ben kusup öyle doğuracağım diye 9 ay boyunca kustuğum için) son jübilemide yapıp kusuyorum dememle kustum herkes gülüodu senin gibisinide görmedik diye ben çok alıştım sabahları kusmaya dedim bugünde kusmazsam olmazdı :)) eşim geldi önümüze perdeyi gerdiler.dr um anlatmaya başladı anestezistte sakin olmam için oksijen veriyordu bana eşim elime sıkı sıkı yapışmıştı sakin ol tamammı aşkım diyordu dr um şimdi temizliyoruz ve işleme başlıyoruz özlem dedi acı yoktu ama hissediyordum vee geliyoo dedi dr um ayol çek çek bitmiyor diyede espri yaptı evett oğlum geldi ama bir terslik vardı ağlamadı noldu neden ağlamıyor dedim hemen karşımdaki masaya aldılar oğlumu ben hala soruyorum ağlıyorum neden ağlamıyor diye bebek dr u dur sakin ol dedi ve bebeğimin sesi geldi o ne tok bir sesti öle erkeğim benim öyle güzeldiki hemen ağzını burnunu aspire ettiler çok güzel bir melekti bebeğim bembeyazdı hemen temizleyip yanıma verdiler eşimle şaşkın bir şekilde bakıyorduk ağlıyordum öptüm onu miss gibiydi hemen aldılar üşüyordu çünkü temizlediler ve yukarı çıkıyoruz dediler eşimle bebeğim yukarı gitti o arada tansiyonum düştü ve beni biraz uyuttular uyandığımda dikişlerim atılmış bekleme odasına alınıyordum hemşire iyimisin diye sordu çok iyiyim biran önce bebeğime götürün beni iyimi diye sordum çok sağlıklı şimdi gidiyoruz dedi eşim hemen kapıda bekliyordu yukarı çıktık odamız çok kalabalıktı bebeğimi getirdiler gözüm kimseyi görmüyordu öptüm kokladım hemen emzirmeye başladım hemende kapıverdi yavrum çok acıkmış dünyanın en güzel duygusuydu bu rabbime şükürler olsunki bunu tadabildim hiç ağrım sızım olmadı çok kolay bir doğumdu kataterim 2 gün takılı kaldı ilk gün ayaklarımın uyuşukluğu geçmedi kalkamadım ama gazımı çıkarmıştım bu çok iyi birşeydi ertesi gün sabah kalktım çok az canım yandı ama gayet iyi yürüdüm akşamına tuvaletede çıktım 3 gün taburcu olacaktıkki bebeğimde sarılık çıktı 3 saat foto terapi aldı çok ağladım ama neyseki o akşam çıkardılar bizi evimize geldik sarılıkla 12 gün uğraştık şükürler olsun bebeğim şimdi iyi ve ben ona doyamıyorum uzun oldu umarım sizi sıkmamışımdır allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu uykusuz gecelere rağmen şükürler olsun bebeğim benimle
Eki Görüntüle 274611
Eki Görüntüle 275268 buda kuzum okuyun amaaaaa oğluma
kızlar merhaba.biz hastanelerdeydik 4 gündür.kızımı sarılık artı yüksek ateşle acile götürdük ve yenidoğan yoğunbakıma aldılar 3 gün kaldık orda sonra servise çıktık 1 gün de orda kaldık şimdi evimizdeyiz çok zor günlerdi Allahım hiç kimseye yaşatmasın.Allahtan önlem amaçlı tedavi yapptılar ama temiz çıktı çok şükür herşey.
annelik ne kadar zormuş canımdan can koptu o hastayken ama şimdi iyiyiz çok şükür.
herkes doğurdu mu herkes iyimi.inş. iyisinizdir.öptük kızımla sizleri bebeklerinizi.
zeynebim maşallah allahnazarlardan korusun size bağışlasın yavrunu
slm kızlarr ya ogluma nazarmı degdi neee geceleri beni üzmeyen oglum dün gece saat 11 de uyandı sabah saat 5 e kadar agladı emdi kustu çıldırdımmm neredeyse 20 saat uykusuz kaldım evde bebişle tek iken uyuyamıyorum o yuzden uykusuzdum kızdım bebişe ve oturdum agladım ben iyi anne değilim diye bir yandanda bagırınıyordum eşime yat uyu pirelerinle diye korkmuştuımda acaba hastamı bebişim diyeeşim benim halime acıyıp geldi saat 02.30 da ilk kez kucagına alıp uyuttu oglunu çok tuhaf oldum çünkü onları ilk kez öyle gördüm oglum uyudu yatagına yatırdık eşim yatagına gitti bende kafamı yastıga koydum tam dalıcam aglamaya başladı allahım ilk kez böyle kötü oldum aldım altını değiştirdim emzirdim uyuttum yok gene uyandı eşim aldı uyuttu uyuyor ama yatınca aglamaya başlıyordu bayılacagımı hissettim bir ara bütün vücudum uyuşmaya başladı sonunda aldım oglumu emzirdim ama baktım ki memeye alışmış meme agzında uyuyor tam 1 saat kucagımda meme agzında tuttum uyudu yatagımı ona tahsis edip ikili koltukta uyudum saat 7 de uyandı emdi altını degiştirdim uyudu ve 7 den saat 11 e kadar uyudu tabi bende uyudum annelik gerçekten çok zormuş yaa allahım yardımcımız olsun ay çok konuştum kusura bakmayınnn
hakkında hayırlısı olsun canımmm
canım asiye hanım pek sezeryan taraftarı degil ama hayırlısı inşallah sağlıkla gelir kuzucugunnnn
şimdiye çoktaaann kucagına almışsındır yavrunu sağlıkla buyut canımmmm
ah canım yaaa çok üzüldüm bence hiçç randevu gününü bekleme sağlık bu götür dr a inşallah iyileşir kuzucugunnnnn
bayıldımmm heleki halıya bittim çok güzellll sağlıklı gunlerde yatsın bebişinnn
ah canım yaaa okurken bir tuhaf oldum tüylerim ürperdiii sağlıkla buyut oglunuu
Çok geçmiş olsun neyse ki şimdi iyi. insan bakarken içi titriyor bir şey olacak diye. her gece yatırırken Allahım sana emanet diye yatırıyorum kızımı.
Merhaba kızlar,
dogum yapan arkadaslardan bir cogu da benim gibi süt problemi cekiyor. ben dogum yapıcak olan arkadaslardan bizim sütlerimizin artıp kuzucuklarımıza yetmesi icin sancı cekerken dogum yaparken dua etmeleri istiycektim. sizin de dogumlarınız cok kolay gecer ve sonrasında da yavrularınıza bol bol sütünüz olur insh.
hımmm kızım için şööle alıcı gözle baktımdaaa...maşşallahhhhh tamda kızımın yanına yakışırrr yakışıklı bir erkeekkk
canım çok geçmiş olsunnnkızlar merhaba.biz hastanelerdeydik 4 gündür.kızımı sarılık artı yüksek ateşle acile götürdük ve yenidoğan yoğunbakıma aldılar 3 gün kaldık orda sonra servise çıktık 1 gün de orda kaldık şimdi evimizdeyiz çok zor günlerdi Allahım hiç kimseye yaşatmasın.Allahtan önlem amaçlı tedavi yapptılar ama temiz çıktı çok şükür herşey.
kızlar benim evdeki kadın sadece temizlikle uğraşıyo yemek bilmiyo bende yapmakta zorlanıyorum oturup kalkmaktada zorlanıyorum.siz ne yapıyosunuz yemek işini
canım anlattıklarını aynen yaşadım pazar gecesi.gece 4 de bi uyandı 10 a kadar hiç uyumadı. emiyo altını değiştiriyorum gazı bazen çıkıyo bazen çıkmıyo uyukluyo yatırıyorum tam ben yatıcam başlıyo bağırmaya...... sinirlerim bozuldu vallaaaa.sabah doktora gidelim dedik hazırlandık çıktık evden bi sustu taaa akşam gelene kadar da uyudu...
bi arkadaşın tavsiyesiyle çocuk hastanesndeki bi doktora götürdük . ebn doktoru çok beğendim . ben bişi sölemedn herşeyine baktı rutin kontrole gelmiş gibi. 3 tüp kan aldılar(( bide idrar tahlili için idrar istediler... aman ne zor bişimiş yaaaaaaaa. başına gelen var mıııı. minicik bi poşet var üzerinde ml işaretli minik bi deliği var pipi için neyse emzirme odasına gittim taktım ve emzirmeye başladım bi baktım yok 2 baktım yok 3. de aaaa yapmış ne sevindim ne sevindim yalnız bakarken yapışkanlı yere çişi geldi ve açıldı be bütün çiş beze gitti yaniii sıfır elde var sıfırrrr. sinir oldum. çıktım dedim eve gidelim eşime (kendi evimiz 5 km. hastaneye ) eve geldik evde başardım ve tekrar gittik hastaneye. yalnız tahlillerin tamamı yarın çıkıcakmış,bizde yarın gidicez.inş. bişi yoktur. idrar tahlilini de 6 saat boyunca hiç uyumadığını sürekli ıkınarak sıkınarak ağladığını söyleyince istedi doktorumuz. sarılığı içinde kan aldılar onada baktırmış olucaz.
kızlar benim evdeki kadın sadece temizlikle uğraşıyo yemek bilmiyo bende yapmakta zorlanıyorum oturup kalkmaktada zorlanıyorum.siz ne yapıyosunuz yemek işini
slm kızlarrr ay şoktayım bennn starda gelin duymasında arkadaşım yarısıyooovolkiii açtım kalakaldım manyak harcadı butun parayı
canım çok geçmiş olsunnn
heyyyyt maşallahhhh kuzunaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?