2011 Ekim Anneleri

ayyyy az önce aynadan kendimi gördüm de ben kocam olsam bana bakmam. hayır çirkinliği bi tarafa bırak Allahım insan bu kadar mı paspal ,bakımsız olur

gidip üstüme başıma bi çeki düzen veriyim adam gelmeden ya

bılmıyorum canım..cuma gunum doluyodu o gun gıdecektık ama su ana kadar ben 5 kez afedersınız buyuk vc ye cıkınca esımde tutturdu persembe gıdelım dıye,yarın dersı var aksama kadar...persembe sabahtan gıdıcem artık nasıbımızde ne varsa gorucezz..
Eki Görüntüle 275268 buda kuzum okuyun amaaaaa oğluma

zeyneb Allah senı de bebegınıde esırgesın kem gozden ve sozdenn...maasallah barekallah oglusuna da ...yavru cıdden yakısıklı heee...

canom senınkını goremedık bır koymus bır almıssınn..

sinem bunca saatr benı yalnız bırakmazdı...kesın doguruyor kadımm dostum...kalakaldım bı basımaaa...

makarna bebesıne cok gecmıs olsun canım...ac bırakma olmadı ma atakvıyesı yap sık ve sureklı olmadan ...once memenı sonra mamayı ver..aclıktan oluyo bu sarılıkkk...

ahtermınaa lutfen sende sancılarına mukayyet ol..sinemı kaybettık bıde sen gıtme dogumaaa..benı strese sokmayınnn yaaa..surda ıkı laflıyozzz dımı ama...merry var daha..2 kız daha vardı benle aynı gunde olan..maral var..ayıbb yahhuuuu

Kızlar Sinem'le konuştum. Çok şükür kendisi de bebeği de iyiymiş. Suni sancıyla doğumu yapmış, bugün öğlen 12'de doğmuş oğluşu. ikisi de sağlıklıymış. kilosunu sordum, hep küçük küçük diye endişe ediyordun ne oldu dedim. usg ye aldanmamak lazımmış, beklediğimizden kilolu doğdu dedi. 10 gün önce doğmasına rağmen 3240 gr mış bebeği. Sesi yorgun ama iyi geliyordu. hepinize çok selamı var.
leynayla konuştum, o da oğlunu beslemeye çalışmakla meşgulmüş, meme ucu yokmuş büyük problem oluyormuş. ama genel olarak kendisi de siraç oğluşu da iyiymiş. doğum yapmayanlara bol bol uyumalarını tavsiye ediyor :) perişan olmuş yorgunluktan. hepinize çok selamı var.

hadi gözü aydın sinemin garibim suni istemiyorum dedi dedi yine suni çekti ya. hakkında hayırlısı buymuş demek.

Duygu maşallahhh.kocaman olmuş..Nazar değmesin annesi..
Offf hadi yaaaa artık ben de doğurmak istiyorum amaaa

hahahahha. hayatım sen elini çabuk tut :)) valla benim sancı bi gelse hemen doğurasım var ama sancı gelmiyo bana

Elhamdülillh ya dün akşamdan beri hiç çıkmadı aklımdan mavipatikler(Sinem) arkadaşımız... Sabahtan beri onun haberini bekliyorum, Allah senden de razı olun deniss, içime su serpildi hamdolsun:))

uzun zamandır sizi takip ediyorum.bende ayın 11 de epidural anestezi ile doğum yaptım.kızımın yüzünde doğum lekesi oluşmuş.alnında gözkapaklarında dudağının üstünde burnunda ve yanağında(yüzünün sağ tarafında)bin kişiden birinde görülüyomuş bu rahatsızlık.porto şarap lekesi yada port wine deniliyomuş.aranızda böyle bişi yaşayan yada çevresinden bilen birileri varsa ne yaptılar nasıl bi tedavi uyguladılar yazarsanız çok mutlu olurum.

Biz en son kapanış yapıcaz sanırım

Canım çok sağoll haber verdiğin için.Çok merak etmiştim..Allah sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah. Darısı başımıza.

bu arada donne_rammarico vardı.ondan haberi olan var mı? ne oldu acaba bebişleri çıktı mı yoğun bakımdan.

kızlar çıkmak zorundayım benim şopar üstüme işediiiiiii

duygu maşallahh kızınaaa

sinem hayırlı olsun yavrun sağlıkla buyutttt

kızlar sonra koyarım resmiii hoşçakalınnnnnnn

ohh gittim üstümü başımı değiştim yüzümü temizledim makyajımı yapıp kokularımı süründüm hayır zaten ev arkadaşı olduk hiç değilse adam gelince az da olsa hala malzemeden bi şeyler çıkacağını görsün

cnm benim kuzenimde de var
34 yaşında o ama
lazerle geçio die biliorum o 10 sene önce başlamıştı teknoloji bu kadar ilerlemediğinden çok canı yanıodu bıraktı
ben buyum dedi
neden olmuş peki? zorlanma fln mı bişi dedi mi dr lar

zeynep seninde maşşallah oğluşuna..çokkk tatlı yaa...
duygucum senin kız kocaman olmuş maşallah..allahım hepimizin evlatlarını korusun nazarlardan..
bu arada doğum yapanlar olmuş hepinizin gözü aydın..sinemden de sıcak haber gelmiş..suni istemiodu o da ama sağlıklı bi şekilde getirmiş oğlunu dünyaya çok şükür hayırlı olsun...
nidacım hastaymışsın canım yaa..geçmiş olsun dikkat et nane limon ıhlamur takviyesibol bol yapmaya çalış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…