bılmıyorum canım..cuma gunum doluyodu o gun gıdecektık ama su ana kadar ben 5 kez afedersınız buyuk vc ye cıkınca esımde tutturdu persembe gıdelım dıye,yarın dersı var aksama kadar...persembe sabahtan gıdıcem artık nasıbımızde ne varsa gorucezz..herşeyin hayırlısı canım ..ama bak dr a gidince söyle ,kordon dolanması yada kaka yeme falan olmasın ,ben korkuyorum sen böyle doğurmayı çok isteyip doğuramayınca aslında normal günün bile dolmamış ama sen sürekli panik yapınca aklıma bunlar geliyooo
Eki Görüntüle 275268 buda kuzum okuyun amaaaaa oğluma
Çok pis kıskandım valla
Eki Görüntüle 275336 Eki Görüntüle 275339
Burcu(domatesli_pilav) teyzemizede tekrar teşekkür ederiz hediyemiz için
Kızlar Sinem'le konuştum. Çok şükür kendisi de bebeği de iyiymiş. Suni sancıyla doğumu yapmış, bugün öğlen 12'de doğmuş oğluşu. ikisi de sağlıklıymış. kilosunu sordum, hep küçük küçük diye endişe ediyordun ne oldu dedim. usg ye aldanmamak lazımmış, beklediğimizden kilolu doğdu dedi. 10 gün önce doğmasına rağmen 3240 gr mış bebeği.Sesi yorgun ama iyi geliyordu. hepinize çok selamı var.
leynayla konuştum, o da oğlunu beslemeye çalışmakla meşgulmüş, meme ucu yokmuş büyük problem oluyormuş. ama genel olarak kendisi de siraç oğluşu da iyiymiş. doğum yapmayanlara bol bol uyumalarını tavsiye ediyor :) perişan olmuş yorgunluktan. hepinize çok selamı var.
bılmıyorum canım..cuma gunum doluyodu o gun gıdecektık ama su ana kadar ben 5 kez afedersınız buyuk vc ye cıkınca esımde tutturdu persembe gıdelım dıye,yarın dersı var aksama kadar...persembe sabahtan gıdıcem artık nasıbımızde ne varsa gorucezz..
zeyneb Allah senı de bebegınıde esırgesın kem gozden ve sozdenn...maasallah barekallah oglusuna da ...yavru cıdden yakısıklı heee...
canom senınkını goremedık bır koymus bır almıssınn..
sinem bunca saatr benı yalnız bırakmazdı...kesın doguruyor kadımm dostum...kalakaldım bı basımaaa...
makarna bebesıne cok gecmıs olsun canım...ac bırakma olmadı ma atakvıyesı yap sık ve sureklı olmadan ...once memenı sonra mamayı ver..aclıktan oluyo bu sarılıkkk...
ahtermınaa lutfen sende sancılarına mukayyet ol..sinemı kaybettık bıde sen gıtme dogumaaa..benı strese sokmayınnn yaaa..surda ıkı laflıyozzz dımı ama...merry var daha..2 kız daha vardı benle aynı gunde olan..maral var..ayıbb yahhuuuu
sağolun kızlarrr eşim duymasın resmi paylaştıgımı yolar bizigerçekten banamı benziyoooo ayyy çok sevindimmmmmm
kan gurubu bilem aynııııı
bılmıyorum canım..cuma gunum doluyodu o gun gıdecektık ama su ana kadar ben 5 kez afedersınız buyuk vc ye cıkınca esımde tutturdu persembe gıdelım dıye,yarın dersı var aksama kadar...persembe sabahtan gıdıcem artık nasıbımızde ne varsa gorucezz..
zeyneb Allah senı de bebegınıde esırgesın kem gozden ve sozdenn...maasallah barekallah oglusuna da ...yavru cıdden yakısıklı heee...
canom senınkını goremedık bır koymus bır almıssınn..
sinem bunca saatr benı yalnız bırakmazdı...kesın doguruyor kadımm dostum...kalakaldım bı basımaaa...
makarna bebesıne cok gecmıs olsun canım...ac bırakma olmadı ma atakvıyesı yap sık ve sureklı olmadan ...once memenı sonra mamayı ver..aclıktan oluyo bu sarılıkkk...
ahtermınaa lutfen sende sancılarına mukayyet ol..sinemı kaybettık bıde sen gıtme dogumaaa..benı strese sokmayınnn yaaa..surda ıkı laflıyozzz dımı ama...merry var daha..2 kız daha vardı benle aynı gunde olan..maral var..ayıbb yahhuuuu
Kızlar Sinem'le konuştum. Çok şükür kendisi de bebeği de iyiymiş. Suni sancıyla doğumu yapmış, bugün öğlen 12'de doğmuş oğluşu. ikisi de sağlıklıymış. kilosunu sordum, hep küçük küçük diye endişe ediyordun ne oldu dedim. usg ye aldanmamak lazımmış, beklediğimizden kilolu doğdu dedi. 10 gün önce doğmasına rağmen 3240 gr mış bebeği.Sesi yorgun ama iyi geliyordu. hepinize çok selamı var.
leynayla konuştum, o da oğlunu beslemeye çalışmakla meşgulmüş, meme ucu yokmuş büyük problem oluyormuş. ama genel olarak kendisi de siraç oğluşu da iyiymiş. doğum yapmayanlara bol bol uyumalarını tavsiye ediyor :) perişan olmuş yorgunluktan. hepinize çok selamı var.
uzun zamandır sizi takip ediyorum.bende ayın 11 de epidural anestezi ile doğum yaptım.kızımın yüzünde doğum lekesi oluşmuş.alnında gözkapaklarında dudağının üstünde burnunda ve yanağında(yüzünün sağ tarafında)bin kişiden birinde görülüyomuş bu rahatsızlık.porto şarap lekesi yada port wine deniliyomuş.aranızda böyle bişi yaşayan yada çevresinden bilen birileri varsa ne yaptılar nasıl bi tedavi uyguladılar yazarsanız çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?