2011 Ekim Anneleri

Canını sıkma anında geri gider sütün ben geçen gün eşyalara üzüldüm tam o sırada beren acıktı süt sağıyım dedim damla süt gelmedi sonra yeni eşyalar gelince benim sütde coşu verdi acayip bişey valla
Haberleri hiç izlemiyorum önceden dayanamazdım izlerken şimdi hiç dayanamıyorum insanın aklına kendi çocuğu geliyo hemen oooofffffff Allah sabır versin ana babalarına

Selammmmmmmm
Biz geldik minnos kizimla,, ptesi gunu 4 5 saat suni sanci alip acilma uc cm olup ve bu arada 4 5 kere vajinal muayne sonrasi kendi istegimle sezaryen oldum. Zorluklari var tabi ama iyiyim cok sukur bir ara tekrar gelip detayli yazarim kizlarrr
Optuk sizii

Dua eden arkadaslar Allah razı olsun. Cok heyecanlıyım ne yapacagimi sasirdim. Meltemden haber var mi? Tel nosu olan biri arasa ne guzel olur

ağlaya ağlaya okudum mesajını
ben bu hikayeyi baştan sona kadar çok iyi biliyorumm
Rabbim oğluşunla seni bir ömür ayırmasın yavrunu sana bağışlasın
bu arada senin yakışıklı babasına nasıl bakıyor
bayıldımm maşallahh

kızlar sabırsızlıkla bekledim,
neler yaptınız ne oldu diye,
bugün çok yoğundum,
mutfağıma ek dolap için sipariş vermiştim ve bugün öğlen taktılar,
temizlemek, dolabı doldurmak, etrafı düzeltmek, alış veriş derken
saatler geçti, en az 3 saatim dışarıda geçti, hatta sırtıma ağrılar vurdu,
2 gündür havalardan dolayı dışarıya çıkamamıştım, bugün iyice yoruldum.
annem sağ olsun, bugün hep koşuşturdu, gerçi 2 haftadır kız kardeşimle
annemi yeterince yordum.
bugün çapa da randevum vardı gitmedim, hem gözüm kesmedi, hem çok karın ağrım
vardı hem de özel hastanede doğum yapmaya karar verdim, ancak 37 hafta sonra
karar verebildim.
yarın dr randevum var ancak sabah üç tane doğuma gireceği için ancak öğlen civarı
muayene olabileceğim, yarın ilk defa çatı muayeneside yapılacak, bakalım kızım ne alemde göreceğiz.

kızlarr herkes dizimi seyrediyo nerelerdesiniz.3700 bebişimi nasıl normal doğurucam yaaaa,hemde devlet hastanesine kaldım kala kala,çok korkuyorum,gidip aydında özel hastanede sezeryanamı yatsam yaaa,napcam yaaa

kalanların sayısı bayağı azaldı, dilerim bir avazda kurtulur ve sağ salim kucağına alırsın, benim adımda oya
bana da normal doğum olması için dua eder misin?

tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün ve bol sütün olsun.

kızlarr herkes dizimi seyrediyo nerelerdesiniz.3700 bebişimi nasıl normal doğurucam yaaaa,hemde devlet hastanesine kaldım kala kala,çok korkuyorum,gidip aydında özel hastanede sezeryanamı yatsam yaaa,napcam yaaa

korkma canım, inşallah normal olur devlet hastanesi de kötü değil,
sana bakan dr nöbetçi olmasada doğum için gideceğinde doğumuna girecek dr onun arkadaşı olmayacak mı
yardımcı olsa ne olur ki

Allahım yaaa yine bi foto konmuş ve yine yetişemedim... bu sefer de beyza sultanı kaçırdım
yine kilolardan korselerden dikişlerden laf açılmış. benimde dikişlerimin altında bişi yok ama üstünde hissislik var diyim, uyuşuk gibi garip bişi. birde 10 kilo verdim. ama normal bi insana dönmek için 8 kilo daha vermem lazım ve kıyafetlerim halaaa olmasada olanları giydiğimde aynen hamilelikten öncekisi gibi görüyorum kendimi aynada... acaba boydan mı kurtarıyorum... yoksa hayal mi görüyorum... ve şu dikişlerin olduğu bölge iğrenç bişi oldu... tövbe yarabbi. sinirlerim bozuluyo gördükçe .dikişlerin altı gergin dikiş yeri de sert ve gergin ama dikişten yukarısı yumuşak ve sarkık. yaniiii sözde dikiş estetik belli değil amaaaa tıpkı dünyaynın ortasından geçtiği varsayılan ekvator gibi bişi vaar ... altı başkaaa üstü başkaaaa. sizce bu görüntü bütünleşir mi altı üstü aynı hizaya gelir miiii

kızlar biz bide bugün doktora gittik tahlil sonuçlarımız hepsi tertemiz maşallah. bide sarılıkımız 11.44 e düşmüş... en son 12.8 di. düşüyo mübarek ama çok yavaşşşşş.

birde ben şu gazdan ölüyorum 2 gündür. yavrum mahfoluyo bağırcam diye. emiyo karnı tok. altını değişiyorum . birde sanırım fatosersin demişti emme aralarında gazını çıkarın diye 5-10 dakka emince hemen kaldırıyorum hemen 3-5 saniyede çıkıveriyo gazı... ama sanrıım içerde günlerdir biriken bi bomba mı var ne var anlamadım. emdikten sonra gazını da çıkarmasına rağmen kıvrım kıvrım kıvranıyo ayaklarını topluyo karnına çekiyo kıpkırmızı oluyo ve bağırıyo...işte bugün doktor çözüm olarak bi damla verdi. eşimi gönderdim eczaneye almış safım benim. 5 ml.lik bi damla biogaia die bi damla . 33 tl devlet karşılamıyomuş. allah allah yaaa. dedim metsil mestil mi bişi vardı kızlar diodu ondan alsaydık die... bişi demedi. neyse işe yarasında . günde bir kere uyumadan önce 5 damla vericekmişiz 1 ay kullanıcakmışız. bi ay yetermiki bu minicik şişe

sizin gaz için uygulamalarınız nee... hakkaten edanın dediği gibi ilk zamanlar 4-5 saat uyuyodu bi acıkınca uyanıyodu o kadar ağlamıyodu bile.. bende hep öyle olucak sandım tamam saatte bir uyansın emsin altını değiştirim gazını çıkarıiim ama şu çıkmayan gaz öldürüyo beniiii

bide bişi daha öğrendim bugün netten gazla ilgili diyoki 2 saate bir emzirin.aralarda ağlasada kesinlikle emzirmeyin diyo. bugün uygulamaya geçtim. umarım faydasını görürüm. sebebi şöyleymiş:

Emziren anneler emme aralığını en az 2 saat olarak ayarlamalıdır, aksi takdirde saat başı emen bebeklerde sindirilen ve sindirilmemiş süt karışarak gaz yapabilir.

mantıklı geldi...çünkü son günlerde her ağladıkça ve arandıkça vermeye başlamıştım. yarım saatte bir bile veriyodum.bakalım bide böyle deniyelim.

Ben de devlet hastanesinde doğum yapacağım. 3 ay önce şehir değiştirdik. Burada 1 tane özel hastane var ve çalışan doktorların ikisi de daha önce hasta ölümüne sebebiyet vermişler. Ve sezaryen taraftarı oldukalrı için oraya gitmek istemedim. 1 kere gittik gerçi 38. haftamdayken. Direk sezaryen yapalım dedi. Bir daha gitmeyi düşünmediğim için normal doğum istediğimi söylemedim. Devlet hastanesinde gittiğim doktor normal doğum yapmama engel herhangi birşeyim olmadığını söylüyor(2 farklı doktor aynı şeyi söyledi devlette) Benim gittiğim devlet hastanesindeki 7 doktordan 3 tanesi çok ilgili ve idealist doktorlar. Kontrole hep onlara gittim. Doğum zamanı gelince de inşallah onların nöbetçi olduğu zamana denk gelir diye dua ediyorum. Bir taraftan da korkuyorum açıkçası ebe, hemşire vs. nin tutumu nasıl olur. Çok kötü muamele ederler mi diye ama en fazla 1 gün sürecek hastanede kalmam sabredeyim diyorum. Özele de hiç güvenmiyorum çünkü. Kalabalıktan dolayı daha az ilgilendiklerini saymazsak hastaya kötü davranmıyor zaten doktorlar. Gerçi özeldeki ilgi farklı ama:S
Ben 39.6 yım şuan. 2 hafta önce 3300gr gelmişti bebeğim ama gene de sezaryenden bahsetmemişti. ve ultrasonda zaten +-500gr yanılma payı varmış zaten. Ama tıp merkezini kesinlikle düşünme Allah korusun son anda bir durum olur da sezaryen gerekirse devlet hastanesine sevkedilip gidene kadar geçen sürede bebeğinin hayatı da tehlikeye girebilir. Aydın yaşadığın yere ne kadar uzaklıkta bilmiyorum ama devlet de o kadar korkulacak bir yer değil. En azından her durumda müdahale edilecek. Bebeğinin ve senin sağlığını riske atacak bir durum oluşmayacak. Sen içini ferah tut. Allahın izniyle herşey çok güzel olacak:)

Oyacim dua ederim ins normal yapman icin. Ben simdi sezeryan olucam ya, sanci cekmedigim icin gunahlarim dökülmeyecek mi acaba

Canım geldi kızlar. 18 ekim de doğum yaptım. Hikayesi sonra paylaşacağım. Alttaki tarih nasıl değiştiriliyor yardım edin kızlar

O uyuşukluk bende var hala 50 gün oldu hala geçmedi ve geçmeside 6 ayı felan buluyomuş Dikiş yeride bütünleşiyo merak etme benim sol taraftan yavaş yavaş başladı düzlenmeye
Ben omx diye bi damla almıştım eczaneden 20 felandı sonra sağlık ocağında yazdırdım uygun olsun diye zinco yazmış doktor eczaneye gittim bi 20 daha bayıldım devlet karşılamıyomuş Neyi karşılıyo anlamadım bide karşılamıyosa bu doktorlar neden o ilacı yazıyo onuda anlamadım bari yazarken söyle karşılamıyo diye

iyi geceler herkese. merak eden oldu mu bizi :)) bebeğim hala göbüşümde bu gidişle de çıkmayacak gibi :)) geçmişte neler oldu kimler doğurdu bi bakim

ben mopu yapan firmanın yerinde olsam sanal temsilciliği sana veririm maş ya :)))) bu arada Allah analı babalı büyütsün canım

13 günde 12 kilo verdim didim hiççç maşallah diyen yok

ne güzel hemen kilolarını vermişsin.

canım belki aynı zamanlarda doğum yaparız.

sen bizden öncesin ama hadi inş. :))

gözün aydın canım Allah sağlıklı analı babalı büytmeyi nasip etsin inş.

burak bebek:))) herkese teşekkürler...

çok tatlııı Allah bağışlasın

58 le hamile kaldım 67.5 la doğuma gittim şuan 57.5 kiloyum
göbekte neredeyse yok oldu ama biraz sıkılaşsa hiç fena olmayacak korseyide doğumun ertesi günü hemen giydim
darısı başıma inş.

ooo senin de günün belli oldu darısı başıma inş. gerçi normal olmasını çok istiyorum ama hakkımızda hayırlısı artık

Sinir oldum yaaaaaaa Tabloyu bi türlü düzeltemiyorum yenisini yapıyım dedim oda olmuyo
denemeeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…