2011 Ekim Anneleri

canım sen suni sancı da çekmiştin yanlış hatırlamıyosan. sezaryen olma sebebin neydi kordon dolanması mıydı??

hayır canım ben 1 hafta sonra gittim dikişlerime baktı pansuman yaptı okadar yani alttan muayene yok.

hahahahaaa :) koro gibi ha :) severim onların viyaklayan tiz seslerini. iyi olmanıza sevindim canım. Allah kolaylık versin.
Tamam canım söylediklerine dikkat edicem.
Amin inş.

Merhaba himmel. kasım annesiyim san sen kendini, ekimsin işte ekiiimm :) Nasıl ki ekim anneleri eylülde birer birer doğum yaptıysa sizleri de ekim ayında buralarda görücez herhalde :)
Geçmiş olsun, şeker çıkıyormuş sende. Benim aileden, genetik yani. bu yüzden kendimi bildim bileli dikkat ederim. buna rağmen ölçümlerde yüksek çıkıyor ama çok çok feci değil. 150 altına inmedi sadece beslenmene dikkat et, her şeyden ama azar azar ye diyor doktorum. zaten öyle yapiyorum. ilaç kullanmıyorum, sık sık ölçüm yapmıyorum. sen sıkı takip ediliyorsun. o yüzden bebikin daha minik olabilir. sizin kadar dikkat etmedik biz o yüzden daha tombik olduk sanırım. geçen hafta 3550 idik, normal doğum kanalına girmeyi ve ondan sonra normal doğumu bekleyecek olursak 4 kg yi aşar, bu da riskli olur dedi dr. ben de o ne derse onu yapıcam, sezaryen meraklısı değil doktorumuza çok güveniyorum o ne derse onu yapıcam açıkçası.

Arkadaşlar, gece 03:30 dolaylarında Utkumuz dünyaya geldi, nornal doğumla, sabah da evimize geldik...
2900 gr dolaylarında ve 51 cm doğdu bebeğim...

Biraz dinlenelim ayrıntıları yazacağım...

geçmş olsun.gözünüz aydın.utku bebek güle güle sağlıkla büyüsün inşallah

off moralim çok bozuk kızlar gece acaip derecede sancılandm acile gittim serum taktılar sabahta doktora gittik safra kesemde taş çıktı ameliyat olmam gerektiğini söyledi bebeğim olduğunu ertelemem gerektiğini söyledim kızım ağlıyo bi yandan öbür yandan ben ağlıyorum zavallı kocam hangimize bakacağını şaşırdı umarım bu sancılar devam etmez çok canım yandı
herkeze kocaman gunaydınnn:) 14 ekım cuma gunu fatma büşramız bıze katıldı.. normal dogum yaptım 3300 gr vede 49 cm dogdu bebısımız..

şeymacım gözün aydın allah analı babalı büyütsün

Arkadaşlar, gece 03:30 dolaylarında Utkumuz dünyaya geldi, nornal doğumla, sabah da evimize geldik...

hoş geldiniz gözünüz aydın olsun..
Bu arada çizelgemi nasıl değiştircem kızlar HELP MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

doymuyor olabilir canım bizimkide öyleydi meğer sütüm yetmiyormuş doktorum mama ver dedi sütün yetmiyosa yavrumun gece ağlamaları kesildi gaz içinde herbix die bi şurup var tamamen bitkisel 1 tatlı kaığı veriyorum emdikten sonra gaz maz kalmıyo

herkeze kocaman gunaydınnn:) 14 ekım cuma gunu fatma büşramız bıze katıldı.. normal dogum yaptım 3300 gr vede 49 cm dogdu bebısımız..
gözünüz aydın.sana da geçmiş olsun.fatma büşra da sağlıkla güle güle büyüsün inşallah

sıkıntı yapma arkadaşım.demesi kolay tabi.ben de o haftalarda doğsun artık diyehayıflanıyodum ama bi anda olup bitiyo Allahın izniyle.Rabbim ayarlamıştır onun vaktini en güzel en hayırlı şekliyle inşallah.ben de 37 den sonra doğsun istiyodum ama iyiki 40 ı beklemiş diyorum.3200 doğdu.daha zayıf doğcaktı belkide.şurda bi kaç günün var en fazla.sonra bi tempo.günler nası geçiyo anlamıycan bile.banada günler geçmiyodu bi hafta sonra bi aylık olcaz bile inşallah.sen de sıkma canını nolur

çok geçmişolsun canım.ameliyat olmadan ilaçla tedavisi olmuyormuymuş en azından bebeğin biraz büyüdüğünde olsan ama ağrıların inş geçer.
canım gündüz olan süt gece olmuyormu anlamdımki.yani açmış gibide aranmıyorki uyku gözüne geliyor sonra ayaklarını toplayıp uyanıyor ağlıyor.sanırım gazdan.doktor bir gaz damlası vermişti ama onuda gece enfazla 1 kere verebiliyorum oda yeterli gelmiyor sanırım.senin yazdığın şurubu bir sorayım doktora teşekkür edrim.

bizede biogala die bi damla vermişti doktor ama hiç faydası olmadı metsil die bi damla önerdiler onada güvenemedim bu şurubuda arkadaşım bebeğine kullanıyodu 3 gündür kullanıyoruz allaha şükür yavrumun sancıları geçti yatarken mamasını veriyorumarkasında 1 çay kaşığı damlayı şurubu veriyorum saat 5 e kadar uyanmıyo

merhaba kızlar, ay giriyim iki laflayım dedim yusufum uyandı sonraki seremoniyi siz biliyosunuz zaten
nasılsınız???
ay ben burayı çok özlüyorum ya, herkes ne alemde.. kayınvalidem bi kaç güne giderse çok sevincem, tam yatamıyorum, rahat hareket edemiyorum ne biliyim işte çok bi faydası yok bana yani.. hiç olmazsa o gidince kafama göre yatıp kalkarım, bi tencere yemek bize iki gün yeter sofra işlerini de eşim halleder zaten. hem evimde kirlenmez.. üff dikişlerimin iltihaplı tarafı hala iyileşmedi, bir hafta oldu ilaç kullanmaya başlayalı.. napcam yaa, ağrıda yapıyor.... neyse beni boşverin, arada girip baktım...

sinem, meltem, ayten doğurmuş darısı filize inş:)) kızlar Rabbim hayırlı ömür versin yavrulara, hayırla büyütmeyi nasib etsin inş...

he bi de kızlar bu benim karnımın içi çok acıyor yaa, sezo olanlar sizde de varmı:44:

hayırlı uğurlu olsun masallah cnm allah analı babalı büyütsün
yok canım yaaa ben hala bekliyorum. bak siz 11 günlük oldunuz bile ne güzel. bu arada hamileliğini özlüyo musun hanzade?? hani derler ya bugünleri arıyacaksın die. gerçekten öyle mi
cnm hanzadeye sormussun ama bende cvp vereyim ben kızımın içerde olmasını şimdiden çok özledim geçen aynada karnıma bakıp bakıo ağladım 10 gündür kızımın tekmelerini hissetmiyorum içimde diye

hayırlı olsun cnm allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin

bugün ilk defa bu kadar nete bakabildim.kızım uyyo.oğlumda bana sarmıyo.odasında kendince oynuyo.keşke hergün böyle sakin geçse.korkuyorum gece acısı çıkmasa bari.fazla uyudu.geceye kadar biraz uyanık kalmısı lazım.benim kız akşam vakti gazlanıyo.tek başınayken çıldırıyorum.o ağlıyo büyük tepemde.o ağlarken odasına gidip oynamıyo.oda kendince bişeyler yapıyo tepemde kardeşi sussun diye.ben ter boşalıyorum.geriliyorum.bazen ağlamaklı oluyorum.kızım hissediyo daha bağırınıyo.babası gelince atıyorum kollarına sakinliyo o daha sakin olduğu için.bu arada büyük için de suçluluk gibi karışık duygular hissediyorum.çünkü ister istemez yükleniyorum.beklemelimiydim acele mi ettim diyorum.sonra suçluluk hissinden dolayı kızım adına bi pişmanlık duyyorum.ya ona bişey olursa diye.sonra düşünmemeye çalışıyorum.şurda bi kaç ay sonra herşey çok güzel olacak diyorum.biraz sabır.umarım.böyle karmakarışık duygular içindeyim

aynı damlalar şuan elimde mevcut canım demekki pek faydalı değil.ben ilk önce metsil almıştım o işe yaramadı sonra dr biogalayı verdi birde ucuz bir damlada değil yani veriyorum onu ama sadece belli bir süre etki ediyor sonra banamısın demiyor.dediğin şurubu deneyeyim.

zeamet canım geçmiş olsun, sanırım ağrı kesicilerle ağrın hafiflese ameliyatı erteleyebilirler ama tabi senin taşların durumuna bağlı.. benim kayınvalidem geçen kış oldu ama epey geç iyileşti.. tabi sen gençsin fark olur bi de o çok gecikmişti galiba midahele için...

şeyma_a da doğum yapmış maşallah.. adanadan kimse kalmadı galiba:) güle güle büyüt canım fatma büşrayı...

necla süt vermeden önce bi bardak su iç canım epey faysadası oluyor...

oğlum geldi annecim aybike saklanmadı diyo.o da şundan:geçen nete oturim dedim.kız da arkada beşikte.oğlum geldi.beşiği salladı.annecim aybike saklandı dedi.fırladım.ayy çocuğun yüzünü örttü kesin diye.bi de bakarım kızın sert tabanlı 2.3 tane ayakkabısını kızın yüzüne koymuş. şimdi de onu hatırlatıyo

canım keşke hiç biberon vermeseydin benimde sütüm çok azdı mamaya başladık ek olarak ben hep kaşıkla verdim doktoum kaşıkla almassa şırıngayla ver demişti biberonla hazır çene yormadan emiyo memede yorulduğu için armut piş ağzıma düş istiyo

Zeamet geçmiş olsun canım. Zamanlama kötü olmuş ama her şeyde bir hayır vardır, bebeğini de düşün ama kendi sağlığını da ihmal etme. ona lazımsın daha annesi. doktorunla iyice konuş bakalım ne olacak, ne zaman olmalıymış, acil şifa diliyorum.

Aheste hoşgeldin. Filizin başına darı yollamışsın ama bize yok nedense :) biz de bekliyoruz burda herhalldeee
Şaka bir yana, beklemek gerçekten zor, son günler geçmiiiyyyoooorrrr ppoffff. İltihaplanmış dikişlerin, geçmiş olsun. Yaran iyileşir, k.validen de kısa zamanda giderse rahatlarsın inş. Seni ve yusuf keremi öpüyorum o darıdan ben de tepeme tepeme istiyorum :)

Elif ne yalan söyleyim ben de bu tekmeleri çok özliycem, muhtemelen ben de durur durur ağlarım yaa çoook güzel Henüz doğmadığı için onun tadının güzelliğini anlayamayabilirim ama şimdiki bu mutluluk her şeyden güzel sanki. Yine de artık kollarımda istiyorum :) Cadı kızın seni üzmesin, yormasın, sabahlara kadar nöbetçi dikmesin yahuuu. gelip ısırıcam yoksa totosunu.

Vahide karma karışık olmuşsun. Kızının 40'ı çıksın, abisiyle iyice kaynaşsın, uykusu, yemesi, içmesi düzene girsin çok daha rahat olur, ikisi adına da pişmanlık duymazsın bence o zaman hele bir gelsin. Az sabırlı ol arkadaşım. Bu arada sen ve sümeyye gibi doğum yapmayı çooook istiyorum. Ne güzel hikayelerdi onlar öyle, maşallah ikinize de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…