selam kızlar.yaa benim oğlum geceleri hiç uyumuyor gündüzleride mışıl mışıl gözünğ sadece emmek için açıyor.gece emziriyorum altını değiştiriyorum uykuya dalıyor sonra kıvranarak kalkıyor.gaz ilacıda veiyorum banamısın demiyor.hamişler gece uykularının tadını çıkarın bence gerçi doğurmayan pek kimse kalmadı ama.
ALLAH analı babalı büyütsün kuzucuğunu.maaşaallah.
filizcim sıkma canını hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.bende normal doğumu çok istiyordum ama hakkımda hayırlısını diledim ve oda demekki sezoymuş öyle oldu.
gözün aydın aytencim.maaşaallah utkuya.allah sağlıklı uzun ömür versin.
hayır canım ben 1 hafta sonra gittim dikişlerime baktı pansuman yaptı okadar yani alttan muayene yok.selamlarrr
ilk kontrlümüze gittik sarılık için kan verdik geldik.
13.49 çıktı, biraz sarılığımız var, ptesi hem ben hem bebiş kontrole gidiceztekrar
kızlar sezaryen sonrası ilk konrolde alttan muayne yapılıyormu
hayır canım ben 1 hafta sonra gittim dikişlerime baktı pansuman yaptı okadar yani alttan muayene yok.
evet filizcim suni sancı verdiler ama hiç hissetmedim açılma olmayıncada sezeryana almıştı doktor.açılma olmamasının sebebide kordon dolanmasıydı.canım sen suni sancı da çekmiştin yanlış hatırlamıyosan. sezaryen olma sebebin neydi kordon dolanması mıydı??
ayyy az kalmış cnm bebeğinede maaşallah sağ salim sağlıklı kucağına alırsın inşallah bebişler iyi uyuyolar ziyaret edeyim dedim
çizelgeyi yaptım saol cnm kendine dikkat et heyecan yapma epidural yada spinal yaparlarsa daha iyi herşey yolunda giderse hemen bebişlerini görüyosunnn
cnm iyi gidiyo daha yeni kendime geliyorum ben kayınvalidem yanımda saolsun ben kötüyüm diye geceleri bile kendi kalkıyodu ama şimdi iyiyim şükür bir şansımda Allaha şükürler olsun çok problemli değiller ama bazen birlikte ağlamaya başlıyolar koro gibi tek başıma olsam deli gibi olurum heralde ama şu anda görümcem falanda bizde kişi başına 1 çocuk düşüyo:))))Allah hepimizin yardımcısı olsun senin bebişinin fotosunu görmedimm eklesenecnm
Merhaba bütün ekim annelerine.Ben kasim annesiyim insaallah.Denisss_ruj cum bisey sormak istiyorum.Benimde hamilelikte seker cikiyor.Ama ben sekeri dengede tuttugum icin ilk bebegimide normal dogum yapmistim bebisimde 2720 gr di.Simdide dengede sekerim buda en fazla 3 kilo civari olur diyor doktorum.Benim merak ettigim sen sekeri dengede tutmak icin neler yapiyorsun,bi doktor kontrolü görüyor musun? Ben Almanyada yasiyorum ve ilk seker cikar cikmaz seker doktoruna gidip sürekli kontrol altinda tutuluyorum.Hergün yemeklerden önce ve sonra ölcüm yapiyorum onlari kaydediyorum ve haftalik doktora gösteriyorum.
Arkadaşlar, gece 03:30 dolaylarında Utkumuz dünyaya geldi, nornal doğumla, sabah da evimize geldik...
2900 gr dolaylarında ve 51 cm doğdu bebeğim...
Biraz dinlenelim ayrıntıları yazacağım...
]
evet filizcim suni sancı verdiler ama hiç hissetmedim açılma olmayıncada sezeryana almıştı doktor.açılma olmamasının sebebide kordon dolanmasıydı.
1 cm vardı canım.saat 10 gibi suni sancı verdiler doktor saat 1 gibi kontrol etti nst de sancı var ama açılma yok ve doktor elinin hiç bebeğe değmediğni söyledi ve sezoya alıyoruz dedi.Nejlacım senin hiç mi açılman yoktu suni vermeden önce?
herkeze kocaman gunaydınnn:) 14 ekım cuma gunu fatma büşramız bıze katıldı.. normal dogum yaptım 3300 gr vede 49 cm dogdu bebısımız..
hoş geldiniz gözünüz aydın olsun..Arkadaşlar, gece 03:30 dolaylarında Utkumuz dünyaya geldi, nornal doğumla, sabah da evimize geldik...
Bu arada çizelgemi nasıl değiştircem kızlar HELP MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
selam kızlar.yaa benim oğlum geceleri hiç uyumuyor gündüzleride mışıl mışıl gözünğ sadece emmek için açıyor.gece emziriyorum altını değiştiriyorum uykuya dalıyor sonra kıvranarak kalkıyor.gaz ilacıda veiyorum banamısın demiyor.hamişler gece uykularının tadını çıkarın bence gerçi doğurmayan pek kimse kalmadı ama..
gözünüz aydın.sana da geçmiş olsun.fatma büşra da sağlıkla güle güle büyüsün inşallahherkeze kocaman gunaydınnn:) 14 ekım cuma gunu fatma büşramız bıze katıldı.. normal dogum yaptım 3300 gr vede 49 cm dogdu bebısımız..
kimseler yok eeee tabi herkes doğurdu kuzusunu aldı kucağına onla ilgileniyo biz hala aynı vücudu paylaşıyoruz oğlumla. içimden bi ses yarın doktor açılman var hemen alalım diyecek diyor :))) ağrılarım var azcık ya kendimi teselli ediyorum. alta doğru çok baskı yapıyo şu an başka da bi şey yok. bakalım ne diyecek yarın
çok geçmişolsun canım.ameliyat olmadan ilaçla tedavisi olmuyormuymuş en azından bebeğin biraz büyüdüğünde olsan ama ağrıların inş geçer.off moralim çok bozuk kızlar gece acaip derecede sancılandm acile gittim serum taktılar sabahta doktora gittik safra kesemde taş çıktı ameliyat olmam gerektiğini söyledi bebeğim olduğunu ertelemem gerektiğini söyledim kızım ağlıyo bi yandan öbür yandan ben ağlıyorum zavallı kocam hangimize bakacağını şaşırdı umarım bu sancılar devam etmez çok canım yandı
.
doymuyor olabilir canım bizimkide öyleydi meğer sütüm yetmiyormuş doktorum mama ver dedi sütün yetmiyosa yavrumun gece ağlamaları kesildi gaz içinde herbix die bi şurup var tamamen bitkisel 1 tatlı kaığı veriyorum emdikten sonra gaz maz kalmıyo
çok geçmişolsun canım.ameliyat olmadan ilaçla tedavisi olmuyormuymuş en azından bebeğin biraz büyüdüğünde olsan ama ağrıların inş geçer.
canım gündüz olan süt gece olmuyormu anlamdımki.yani açmış gibide aranmıyorki uyku gözüne geliyor sonra ayaklarını toplayıp uyanıyor ağlıyor.sanırım gazdan.doktor bir gaz damlası vermişti ama onuda gece enfazla 1 kere verebiliyorum oda yeterli gelmiyor sanırım.senin yazdığın şurubu bir sorayım doktora teşekkür edrim.
hayırlı uğurlu olsun masallah cnm allah analı babalı büyütsünherkeze kocaman gunaydınnn:) 14 ekım cuma gunu fatma büşramız bıze katıldı.. normal dogum yaptım 3300 gr vede 49 cm dogdu bebısımız..
cnm hanzadeye sormussun ama bende cvp vereyimyok canım yaaa ben hala bekliyorum. bak siz 11 günlük oldunuz bile ne güzel. bu arada hamileliğini özlüyo musun hanzade?? hani derler ya bugünleri arıyacaksın die. gerçekten öyle mi
hayırlı olsun cnm allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsinArkadaşlar, gece 03:30 dolaylarında Utkumuz dünyaya geldi, nornal doğumla, sabah da evimize geldik...
off moralim çok bozuk kızlar gece acaip derecede sancılandm acile gittim serum taktılar sabahta doktora gittik safra kesemde taş çıktı ameliyat olmam gerektiğini söyledi bebeğim olduğunu ertelemem gerektiğini söyledim kızım ağlıyo bi yandan öbür yandan ben ağlıyorum zavallı kocam hangimize bakacağını şaşırdı umarım bu sancılar devam etmez çok canım yandı
çok geçmiş olsun cnm....
slm kızlar nasılsınız kızımın gece nöbetleri devam etmekle birlikte zombi gibi geziyorum akşam 11 de uyandı hanım sabah 6da geri uyudu sinirden oturup ağladım artık ya ben uyutmaya çalıştıkça cin gibi açtı gözlerini kırpmadı bile bu arada biberona iyice alıştı hanım mememi çok az emiyo 2 3 gün boyunca ne kadar ağlasada vermiycem biberonla elbet emer sanırsam.....
bide yeşimle konuştum 11 de spinal sezeryanla almış doruğu kollarına 3 kilo 750 gr doğmuş paşamızikisininde durumu iyiymiş
aynı damlalar şuan elimde mevcut canım demekki pek faydalı değil.ben ilk önce metsil almıştım o işe yaramadı sonra dr biogalayı verdi birde ucuz bir damlada değil yani veriyorum onu ama sadece belli bir süre etki ediyor sonra banamısın demiyor.dediğin şurubu deneyeyim.bizede biogala die bi damla vermişti doktor ama hiç faydası olmadı metsil die bi damla önerdiler onada güvenemedim bu şurubuda arkadaşım bebeğine kullanıyodu 3 gündür kullanıyoruz allaha şükür yavrumun sancıları geçti yatarken mamasını veriyorumarkasında 1 çay kaşığı damlayı şurubu veriyorum saat 5 e kadar uyanmıyo
hayırlı uğurlu olsun masallah cnm allah analı babalı büyütsün
cnm hanzadeye sormussun ama bende cvp vereyimben kızımın içerde olmasını şimdiden çok özledim geçen aynada karnıma bakıp bakıo ağladım 10 gündür kızımın tekmelerini hissetmiyorum içimde diye
slm kızlar nasılsınız kızımın gece nöbetleri devam etmekle birlikte zombi gibi geziyorum akşam 11 de uyandı hanım sabah 6da geri uyudu sinirden oturup ağladım artık ya ben uyutmaya çalıştıkça cin gibi açtı gözlerini kırpmadı bile bu arada biberona iyice alıştı hanım mememi çok az emiyo 2 3 gün boyunca ne kadar ağlasada vermiycem biberonla elbet emer sanırsam.....
bide yeşimle konuştum 11 de spinal sezeryanla almış doruğu kollarına 3 kilo 750 gr doğmuş paşamızikisininde durumu iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?