bugün ilk defa bu kadar nete bakabildim.kızım uyyo.oğlumda bana sarmıyo.odasında kendince oynuyo.keşke hergün böyle sakin geçse.korkuyorum gece acısı çıkmasa bari.fazla uyudu.geceye kadar biraz uyanık kalmısı lazım.benim kız akşam vakti gazlanıyo.tek başınayken çıldırıyorum.o ağlıyo büyük tepemde.o ağlarken odasına gidip oynamıyo.oda kendince bişeyler yapıyo tepemde kardeşi sussun diye.ben ter boşalıyorum.geriliyorum.bazen ağlamaklı oluyorum.kızım hissediyo daha bağırınıyo.babası gelince atıyorum kollarına sakinliyo o daha sakin olduğu için.bu arada büyük için de suçluluk gibi karışık duygular hissediyorum.çünkü ister istemez yükleniyorum.beklemelimiydim acele mi ettim diyorum.sonra suçluluk hissinden dolayı kızım adına bi pişmanlık duyyorum.ya ona bişey olursa diye.sonra düşünmemeye çalışıyorum.şurda bi kaç ay sonra herşey çok güzel olacak diyorum.biraz sabır.umarım.böyle karmakarışık duygular içindeyim
sağol canım tavsiyen için içerim.zeamet canım geçmiş olsun, sanırım ağrı kesicilerle ağrın hafiflese ameliyatı erteleyebilirler ama tabi senin taşların durumuna bağlı.. benim kayınvalidem geçen kış oldu ama epey geç iyileşti.. tabi sen gençsin fark olur bi de o çok gecikmişti galiba midahele için...
şeyma_a da doğum yapmış maşallah.. adanadan kimse kalmadı galiba:) güle güle büyüt canım fatma büşrayı...
necla süt vermeden önce bi bardak su iç canım epey faysadası oluyor...
Zeamet geçmiş olsun canım. Zamanlama kötü olmuş ama her şeyde bir hayır vardır, bebeğini de düşün ama kendi sağlığını da ihmal etme. ona lazımsın daha annesi. doktorunla iyice konuş bakalım ne olacak, ne zaman olmalıymış, acil şifa diliyorum.
Aheste hoşgeldin. Filizin başına darı yollamışsın ama bize yok nedense :) biz de bekliyoruz burda herhalldeee
Şaka bir yana, beklemek gerçekten zor, son günler geçmiiiyyyoooorrrr ppoffff. İltihaplanmış dikişlerin, geçmiş olsun. Yaran iyileşir, k.validen de kısa zamanda giderse rahatlarsın inş. Seni ve yusuf keremi öpüyorum o darıdan ben de tepeme tepeme istiyorum :)
Elif ne yalan söyleyim ben de bu tekmeleri çok özliycem, muhtemelen ben de durur durur ağlarım yaa çoook güzelHenüz doğmadığı için onun tadının güzelliğini anlayamayabilirim ama şimdiki bu mutluluk her şeyden güzel sanki. Yine de artık kollarımda istiyorum :) Cadı kızın seni üzmesin, yormasın, sabahlara kadar nöbetçi dikmesin yahuuu. gelip ısırıcam yoksa totosunu.
Vahide karma karışık olmuşsun. Kızının 40'ı çıksın, abisiyle iyice kaynaşsın, uykusu, yemesi, içmesi düzene girsin çok daha rahat olur, ikisi adına da pişmanlık duymazsın bence o zaman hele bir gelsin. Az sabırlı ol arkadaşım. Bu arada sen ve sümeyye gibi doğum yapmayı çooook istiyorum. Ne güzel hikayelerdi onlar öyle, maşallah ikinize de.
oğlum geldi annecim aybike saklanmadı diyo.o da şundan:geçen nete oturim dedim.kız da arkada beşikte.oğlum geldi.beşiği salladı.annecim aybike saklandı dedi.fırladım.ayy çocuğun yüzünü örttü kesin diye.bi de bakarım kızın sert tabanlı 2.3 tane ayakkabısını kızın yüzüne koymuş.şimdi de onu hatırlatıyo
merhabalar kızlar.öncelikle iremgözüm,yeşim,harddisc e çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun diyorum,ne güzel sağlıkla aldılar kucaklarına bebişlerini,maşallah...
benim dünden beri moralim çok bozuk,inanın bi ara girdim dün ama geçmişi bile okuyamadım kafam almadı,saatlerce ağladım annemi eşimi çok üzdüm.bebekimin son 7 günü kaldı gününü doldurmaya ve gününü beklerse 4 kiloyu geçer dedi.ben hep normal doğum istiyodum ama 4 kilo bebeği devlet hastanesinde doğurmaya korktum.sezeryana almamız için bebeğin kalp ritminin bozulması lazım diyo devlet hastanesi,yada benim hayati tehlikem olmalıymış.ben bunları gözealamıyorum kızlar ya.
aydın nazillide oturuyorum ben ve özel hastane yok burda.bu gün galiba karar verdim sancım tutarsa basıp 50 dakikada aydına özel hastaneye gitmeye karar verdim,yetişirmiyim sizce...
eğer yetişirsem özelde önce normali denerim epiduralle,baktım olmuyo epidural sezeryana alırlar.
eşimde annemde bana bırakıyo son kararı,sizce ne yapmalıyım,doğru bi kararmı,bebişimi riske atmak istemiyorum...
E]
sağol canım tavsiyen için içerim.
seninde dikişlerindeki iltahaplanma inş en kısa sürede geçer canım.rabbim şafi ismiyle şifa versin.
denizim canım olur mu hiç aslında ankardanda deniz kaldı dicektim ama malum işte bizim halimiz kafa bi dünya artık.. temenni ve dualrın için teşekkürler tatlım. bizde sare kardeşimizle seni öpüyoruz kocaman
sezo mu olcan sen.. çok zor değil ama sonraki süreçte dikkat etmek lazım.. yalnız kendini düşünürsen ve bebeğe yalnız bakmazsan sorun yok:)) ben nasıl dikişlerimi iltihaba kaptırdım bilemedim( sende ankaranın soğuğunda dikkatli olursan no proplem
cnm ben 2 haftadır çok çektim bu memelerden çatlaklar yaralar bezelercanım keşke hiç biberon vermeseydin benimde sütüm çok azdı mamaya başladık ek olarak ben hep kaşıkla verdim doktoum kaşıkla almassa şırıngayla ver demişti biberonla hazır çene yormadan emiyo memede yorulduğu için armut piş ağzıma düş istiyo
Zeamet geçmiş olsun canım. Zamanlama kötü olmuş ama her şeyde bir hayır vardır, bebeğini de düşün ama kendi sağlığını da ihmal etme. ona lazımsın daha annesi. doktorunla iyice konuş bakalım ne olacak, ne zaman olmalıymış, acil şifa diliyorum.
Aheste hoşgeldin. Filizin başına darı yollamışsın ama bize yok nedense :) biz de bekliyoruz burda herhalldeee
Şaka bir yana, beklemek gerçekten zor, son günler geçmiiiyyyoooorrrr ppoffff. İltihaplanmış dikişlerin, geçmiş olsun. Yaran iyileşir, k.validen de kısa zamanda giderse rahatlarsın inş. Seni ve yusuf keremi öpüyorum o darıdan ben de tepeme tepeme istiyorum :)
Elif ne yalan söyleyim ben de bu tekmeleri çok özliycem, muhtemelen ben de durur durur ağlarım yaa çoook güzelHenüz doğmadığı için onun tadının güzelliğini anlayamayabilirim ama şimdiki bu mutluluk her şeyden güzel sanki. Yine de artık kollarımda istiyorum :) Cadı kızın seni üzmesin, yormasın, sabahlara kadar nöbetçi dikmesin yahuuu. gelip ısırıcam yoksa totosunu.
Vahide karma karışık olmuşsun. Kızının 40'ı çıksın, abisiyle iyice kaynaşsın, uykusu, yemesi, içmesi düzene girsin çok daha rahat olur, ikisi adına da pişmanlık duymazsın bence o zaman hele bir gelsin. Az sabırlı ol arkadaşım. Bu arada sen ve sümeyye gibi doğum yapmayı çooook istiyorum. Ne güzel hikayelerdi onlar öyle, maşallah ikinize de.
biliyorum kuzum biliyorum, takıldım ben :)
Büyük ihtimalle sezo olcam, yardımcım da çok. sağolsunlar k.validemler çok yakınımda, aynı binadayız. yardıma ihtiyacım olan her an yanımda olurlar. ablam da ankarada oturuyor, o da gelir bir süre. evimiz sıcak oluyo zaten. tüm bunlar biraraya gelince, ben de iyi bir anne olursam her şey süper :) ohh daha nolsun.
Sen adananın sıcağından mı iltihaplandın acaba... ya da Allah muhafaza hastanede enfeksiyon mu kaptın ki.. ikisi de çok kötü. iyileşir ve eski fit günlerimize döneriz inşallah şimdiden dua ediyorum.
öpüyorum canım mmuckss
cnm ben 2 haftadır çok çektim bu memelerden çatlaklar yaralar bezelerbende hiç vermek istemidim aslınd ama mecbur kaldım şimdide dediğin gibi memede daha çok yoruluyo diye istemiyo bakalım 2 3 gün inatlaşıcaz kim galip gelecek
gel ısır valla teyzesi ya çekeceğim var benim bu zilliden
ayrıca ben sana şimdiden söyleyeyim tatlım doğum yapıp pamuğu kucağına aldığın andan itibaren sanki ağlamaya programlandırılmış gibi ağlayacak o kadar çok şeyin olacak ki sen bile şaşıp kalırsın ben tüm hamileliğim boyunca şu 2 haftada ağladığım kadar ağlamadım
bilmiyorum ki nerde oldu bu iltihab:)) üff ne biliyim yaa.. sen kendine dikkat et işte sezo olursan, hiç bişeyi düşünme yat bol bol sakın kalkma ben gibi hemen ilk günde... sağol canımcım niş iyileşirim, bi de bebekle ilgilenince dikiş yerleri baya etkileniyor... tabi bide yavru huysuzlandığında tepikliyor oraları
cnm ben 2 haftadır çok çektim bu memelerden çatlaklar yaralar bezelerbende hiç vermek istemidim aslınd ama mecbur kaldım şimdide dediğin gibi memede daha çok yoruluyo diye istemiyo bakalım 2 3 gün inatlaşıcaz kim galip gelecek
gel ısır valla teyzesi ya çekeceğim var benim bu zilliden
ayrıca ben sana şimdiden söyleyeyim tatlım doğum yapıp pamuğu kucağına aldığın andan itibaren sanki ağlamaya programlandırılmış gibi ağlayacak o kadar çok şeyin olacak ki sen bile şaşıp kalırsın ben tüm hamileliğim boyunca şu 2 haftada ağladığım kadar ağlamadım
ee her şeyle sen ilgilendiysen k.validen niye gelldiiii. konu mankenliği mi yahu aaa çok yorulmuşsun sen
daha dün eşimle konuşuyoduk ufacık kız 1 ayda yaşlandırdı bizi kucağa alıştı bırakınca basıyo yaygarayı memede uyumak istiyo birde emzik oldum resmen
ahh canımm yaa geçmiş olsun. o lansinohları falan boşa aldık desenize. korkuyorum valla şu meme vakalarından sonra..sen inatlaş yine de, zorla ve sen galip gel. gece gece mama hazırlamak bana çok zor geliyo şimdiden yaa :)
ısırıcam o zilloşu yiycem pamuk ellerini ayaklarını o olacak.
ben hiç duygusallaşmadım hamilelikte. ama pamuk gelince farklı olacak diyosun ha. bakalım, ne olucam şekilden şekle giricem demek ki :) ayyy ama onu çok özledim ben şimdiden bile ağlayasım varrr yaaa oofff :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?