2011 Ekim Anneleri

Evet ya bizim bitaneyle şaftımız kaydı eslem napıyo dicektim Rabbim yardım ediyo demek, az büyüseler şöyle ele avuca gelseler daha rahat etcez diye düşünyorum çok minikler.. Mamakonusunda eslem kesinlikle haklısın canım bebeklerinede maşallah :)

Son düzenleme:
Yusuf Kerem uyandı.. ben gidiyim bi koşu emziriyim, sonrasında nerde başlıcamı bilmediğim yapmam gerekenler var... olmadı gelirim uyursa kuzu.. ayol süt makinesine döndüm, cop cop çekmeyince rahat etmiyor

canım bazen benimde dikiş yerim ağrıyor ama çok değil şuaalar çok kaşınıyor elimi atıp kaşımamak için zor tutuyorum kendimibu iyileştiği anlamına geliyormuş.
sıvı almaya çalışıyorum ama yeterlimi bilemiyorum.okurum canım

bu arada eşime azcık oyala dedim, onunla konuşrken kardeş gelcek abi olcan filan diyordu bebeye şimdiden biliçaltı işletiyor:))) ve lolo lulu ninni tarzında bişiler söylüyordu en son hürremden öğrendi galiba

hanzadeee minam nasıl sen nasılsın tatlım?.. çıkmam lazım canım ama seni gördüğüme sevindim.. öpüyoruz sizi

aynı durm bizde de mavcut canım:)) yalnız değilsin...

sizleri okumayı çok özledim vallahi terapi gibi sizinde aynı durumda olduğunuzu bilmek beni müthiş rahatlatıyo :)))))))) benim kızımda mememde uyumak istiyo çekince kızılca kıyamet kopuyo şaftım tamamen kaymış durumda uyku muyku hak getire bazençok daralıyorum ama yüzüne bakınca hamd ediyorum ilerde gülerek anıcam bu hallerimi, yeri geliyo wc ye gidemiyorum hatta geçen gün karşılıklı bayağı ağladık :))))))))))

hastaneden eve dönerken ismi kulağına okunurken bide ilk ninni söylediğimde çok ağladım cnm ya ama günde 3 posta ağlayacak bişey buluyorum hem şükrediyorum hem ağlıyorum

benimkide ayni hanzade şuan o meme emiyor bende size yazıyorum.dün sabah kahvaltımı öğlen 1 de ancak yapabildim bazen wc ye gitmeyi unutuyorum tiş geliyor o sırada oğlum durmuyoynıyızr bende tutuyorum sonradan gitmeyi unutuyorum.

canım valla nerdeyse aynı şeyleri yaşıyoruz son günlerimizdebenim doktorum kanala girip girmediğini söylemedi ama kafasını çok rahat oynatıyo,döndürebiliyo hissediyorum çok net.buda galiba kanala girmediğini gösteriyo.nst de dün çok küçük (40 larda falan)ve düzensiz sancılar çıktı ama daha değil dedi doktor.yinede sezeryan günü almak istemiyorum canım ya.sancım başlasın en azından süt üretimi için diyorum.ama aydın nazilli karayolunda doğurmaktanda korkuyorum:18::18::18:

slm bacılaaaaaaaaaaa bu sabah annem tekrar geldi 4 gün sonra gidecekkkk :100:
uşagı yıkadık çitiledikk pakladık mis gibi oldu yavruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm
öglen sağlık ocagına gittik oglumla 4 kilo olmuş uşagımmm 53 cm olmuş boyudaaa
eve geldik altını açtı annem veee şırrrrrrrrrrrr oglum anneanneye hediye verdi hahahaha işedi üstüne ohhh
ay bu kadarcık valla pek atraksiyon yok

herkeze kocaman gunaydınnn:) 14 ekım cuma gunu fatma büşramız bıze katıldı.. normal dogum yaptım 3300 gr vede 49 cm dogdu bebısımız..
Aminnn saol hayırlı olsun sağlıkla buyut
duyygu teyzesii

Emzirme Sütyen kuzum ben buradan aldım nida bir alışveriş merkezinden aynısını almış
sağol canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Arkadaşlar, gece 03:30 dolaylarında Utkumuz dünyaya geldi, nornal doğumla, sabah da evimize geldik...
2900 gr dolaylarında ve 51 cm doğdu bebeğim...

Biraz dinlenelim ayrıntıları yazacağım...
hayırşı olsunnnn tebriklerrr sağlıkla buyut canımm
geçmiş olsun canım bol bol emzirrr inşallah cabucak düşerrr
ben gittiğimde dikişe bakıp sprey sıktı o kadarcıkkk

çok geçmi,ş olsun canımm allah yardımcın olsun

Hmm Türkiyede nasil yapiliyor diye merak etmistim bende.Dedigin gibi burda ciddi takip var hatta dogumdan sonra bile en az 3 ayda bir kontrol oluyor.Bizde birtek babaannemde vard diye biliyorum bende neden cikti anlamiyorum ama kismet.Tabiki canim senin doktorun senin icin en iyisi neyse ona yönlendirecektir mutlaka ona göre hareket et.Burda sezaryan en son cözüm olarak görülüyor sürekli.Hatta benim bebek gecen haftaya kadar dönmemisti benim doktorum anne karninda döndürülmesi gerktigini söylemisti 37. hafta civari.Ilk defa duymustum bunu.Simdi kendinden döndü cok sükür ama ona ragmen hic sezaryandan bahsedilmedi.Ama iri bebek özellikle ilk cocugunsa mutlaka riskleri vardir dedigim gibi seni doktorun cok güzel yönlendirecektir.

selam kızlar cee diyip kaçıcam kızım acıktı emzirmem lazım

şimdilik bizimkide öyle duruyo muhtemelen ist. üniv. bahçesine gömülecek
Sakınnnnnnnnnn benim göbeğimi babam oraya gömmüş üniversite okusun kızım demiş ama ben okumadım ters tepti zaar
Hatta bende kızımınkini götürüp aynı yere gömmeyi düşündüm sonra aklıma okumadığım gelince kızın kaderiyle oynamıyım şimdiden dedim

Arkadaşlar, gece 03:30 dolaylarında Utkumuz dünyaya geldi, nornal doğumla, sabah da evimize geldik...

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin sonunda utku da geldi aramıza
sırada ahtermina var bu gecede ondan bi performans bekliyoruz

öğlen kızımı yıkadık mis gibi yıkanınca mışıl mışıl uyur saatlerce biraz önce mızır mızır ediyodu yatağından aldım emzirmek için birde ne göreyim çarşaf ıslak bezindenmi taşmış acaba diye altını bir açtım ama ne açayım kaç gündr kakasını yapmıyodu tam sırtına kadar kakasını yapmış altındaki bezini çıkardım tekraradan yıkayalım die battaniyenin üstüne koydum üstünü örttüm amanın bi dahakakasını yapmış battaniyeye ama bir masumlaşmış bir rahatlamış....sanki öyle suçlu suçlu bakıyodu gözlerime dudaklarınıda yuvarlamış..bi kaka için bukadar mutlu olacağım aklımın ucundan geçmezdi ama

bende elif aynı snin gibi ağla ağla canım çıkıyo herkes geçicek diyo bendebekliyorum geçsin diye hormonlarım kudurmuş durumda

Deniz benimde yara oluyodu her emzirme ardından sürdüm ve iyi geldi ucundan döndüm kişiye göre değişiyo cnm. sen yine bulundur yanında :)

Canım hamdolsun sizlerle aynı haldeyim, mina uslu olcaktı hep öyle hayal kurmuştum karnımdaki nazlılığından dolayı ama yalan oldu kızım çok yaramaz teyzesi beni sürüm sürüm süründürüyo, ama herşeye değer :) bendeseni gördüğüme sevindim ara ara bakmaya çalışıyorum ama malum herşeyi takip etmemiz imkansız artık :)

Oyy yerim ben onu yaaa kız aynıyım bbırak tisi büyüğüme sıkıştım sancıdan kıvrandımda gidemedim ağlamasın göbeği kanar diye :))

Uşş masum masumda bakarmış melek onlar melek yaa kıyamam ben ona yapsın tabi sancısını çekmesin kuzum :)

ya anlamıyorum 40 a kadar beklemek gerekmez mi hatta 41, eğer hayati tehlike yoksa neden normali istemiyorlar?

canım tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün,
bol bol sütün olsun,
darısı başımıza

canım bende de oluyor ama normal, üzerimizde o kadar ağırlık var, baskıda yapıyor

canım şuan için normal görünmüyor mu?
sancın başladığında ilk normali denerler açılman yoksa suni ile açılmanı sağlarlar o da olmazsa sezeryana alırlar
yani devlette yapabilirsin,
benim de özel hastane ama hemen sezeryana almıyorlarmış
eğer anne yada bebekte sorun varsa sezeryan yapıyorlar,

iyi akşamlar kızlar.kocam hala gelmedi bende size bakıyım dedim.oğlumda uyuyor geceye enerji depoluyor.

ayyy canım benim yesin teyzesi onu.bende kakasını yapınca seviniyorum çocuğum rahatlıyor diye.

herkeze kocaman gunaydınnn:) 14 ekım cuma gunu fatma büşramız bıze katıldı.. normal dogum yaptım 3300 gr vede 49 cm dogdu bebısımız..
canım ya sorma cok uzgunum bu konuda oglum tamamen degıstı tepkılerı huyu aglamarı cok tedırgın saskın normalde cok ıyı anlasırız benı cok sevdıgını sever oper ama sımdı yaklastırmıyo yanına bebekle benı gorunce tıpı degısıyo sarılınca ıtıyo kendı opuyo cok nadır ardından ıtıp vuruyo bana napıcam bılmıyorum ama suan aklımdakı su gorumcemı yollıyıp bı sure kımseyıde kabul etmıycem eve yanı eskı duznemıze donelım ıstıyorum sureklı gorumcemle oynyo o olmasa mecbur ıletısım kurcaz umarım sende yasamazsın bunları canım gercı senınkı daha kucuk ahmet kadar anlamaz rabbım abılerımızın yardımcısı olsun kolay atlatsınlar ınsallah
kızlar dün gece 03.00 itibariyle ayten(hard_disc) arkadaşımız da yavrusunu kucağına aldı :)))

saglıklı sıhatlı buyut yavrunu canım

baska doguran varsa onlarıda tebrık ederım
bekleyenlerı rabbım kurtarsın ınsallah
kusura bakmayın kızlar gecmıse cok bakamıyorum gorumcemı yollıyım bı ınsallah duzenımıze donucez netede vakıt ayrıbılıcem.
bugun 3 gunluk olduk topuk kanı ıcın gıttık 110 gr almısız ardından bobrek ultrasonuna gıttık cok sukur genıslemesı cok cımadı doguma gıttıgımdekı doktorun 20 cm dedıgıne bu dokto 6 cm dedı ılk oglumdada vardı kendılıgınden yok oludu oyle olur ınsallah.doktor ıslerımız bıttı hafıf sarılıgımız var ılerlerse yarında ona gıdıcez umarım sararmaz
onun dısında hersey yolunda bızde umarım herkes ıcın oyledır cok ozledım sohbet etmeyı ben bebegım ızın verıyo nete gırıyım dıye ama sartlar uygun olmuyo :))
bu arada aysun aradı benı saolsun tebrık ıcın cok mutlu oldum burdakı dostluklar artık daha saglamlasıyo sankı hep boyle kalırız umarım
oglum uyuyoken ben tatlı yıyım gelıyım gecmıse goz atıyım kıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…