hayatım doğum yaklaştıkça zaten korku artıyor ben de birde böyle okuyunca cidden korkuyorum panik yapıyorum çok:18: ama arkadaşların hepsi kucağına alınca unutuyorsun diyor ona güveniyorum ben de ama yine de korkuyorum ya daha da çok korktum
hayatım hiç korkma.nede olsa o ordan cıkacak.ben bide sancı cekerken herkes gözümün önünde doğuruyodu.her catala cıkanı gördüm.herkes doğumdan sonra bi rahatlıyo.ben onları gördükce doğuramam diyodum.ama 5 dk doğurdum.darısı sana canım.saglıcakla al kucağına bebeğini inşallah.
bebeğine kavuşan tüm arkadaşların gözü aydın, darısı bizlere.
ben en başındna beri normal doğum sitiyordum ama ireemguzumun yazdıklarındna snra çok etkilendim.
bende tırstım.
kesinlikle size katılıyorum.
aynen ben ağladım hatta hayatım. bin pişman oldum okuduğuma. sonra banununkini okudum o biraz rahatlattı beni. hayırlısı işallah.
anladım canım. yani 1 cm açılacağının garantisi değil demek ki. bakalım bizimki açılacak mı daha1 cm vardı canım.saat 10 gibi suni sancı verdiler doktor saat 1 gibi kontrol etti nst de sancı var ama açılma yok ve doktor elinin hiç bebeğe değmediğni söyledi ve sezoya alıyoruz dedi.
gözünüz aydın.sana da geçmiş olsun.fatma büşra da sağlıkla güle güle büyüsün inşallah
sıkıntı yapma arkadaşım.demesi kolay tabi.ben de o haftalarda doğsun artık diyehayıflanıyodum ama bi anda olup bitiyo Allahın izniyle.Rabbim ayarlamıştır onun vaktini en güzel en hayırlı şekliyle inşallah.ben de 37 den sonra doğsun istiyodum ama iyiki 40 ı beklemiş diyorum.3200 doğdu.daha zayıf doğcaktı belkide.şurda bi kaç günün var en fazla.sonra bi tempo.günler nası geçiyo anlamıycan bile.banada günler geçmiyodu bi hafta sonra bi aylık olcaz bile inşallah.sen de sıkma canını nolur
merhaba kızlar, ay giriyim iki laflayım dedim yusufum uyandı sonraki seremoniyi siz biliyosunuz zaten
nasılsınız???
ay ben burayı çok özlüyorum ya, herkes ne alemde.. kayınvalidem bi kaç güne giderse çok sevincem, tam yatamıyorum, rahat hareket edemiyorum ne biliyim işte çok bi faydası yok bana yani.. hiç olmazsa o gidince kafama göre yatıp kalkarım, bi tencere yemek bize iki gün yeter sofra işlerini de eşim halleder zaten. hem evimde kirlenmez.. üff dikişlerimin iltihaplı tarafı hala iyileşmedi, bir hafta oldu ilaç kullanmaya başlayalı.. napcam yaa, ağrıda yapıyor.... neyse beni boşverin, arada girip baktım...
sinem, meltem, ayten doğurmuş darısı filize inş:)) kızlar Rabbim hayırlı ömür versin yavrulara, hayırla büyütmeyi nasib etsin inş...
he bi de kızlar bu benim karnımın içi çok acıyor yaa, sezo olanlar sizde de varmı:44:
hayırlı uğurlu olsun masallah cnm allah analı babalı büyütsün
cnm hanzadeye sormussun ama bende cvp vereyimben kızımın içerde olmasını şimdiden çok özledim geçen aynada karnıma bakıp bakıo ağladım 10 gündür kızımın tekmelerini hissetmiyorum içimde diye
hayırlı olsun cnm allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin
off moralim çok bozuk kızlar gece acaip derecede sancılandm acile gittim serum taktılar sabahta doktora gittik safra kesemde taş çıktı ameliyat olmam gerektiğini söyledi bebeğim olduğunu ertelemem gerektiğini söyledim kızım ağlıyo bi yandan öbür yandan ben ağlıyorum zavallı kocam hangimize bakacağını şaşırdı umarım bu sancılar devam etmez çok canım yandı
çok geçmiş olsun cnm....
slm kızlar nasılsınız kızımın gece nöbetleri devam etmekle birlikte zombi gibi geziyorum akşam 11 de uyandı hanım sabah 6da geri uyudu sinirden oturup ağladım artık ya ben uyutmaya çalıştıkça cin gibi açtı gözlerini kırpmadı bile bu arada biberona iyice alıştı hanım mememi çok az emiyo 2 3 gün boyunca ne kadar ağlasada vermiycem biberonla elbet emer sanırsam.....
bide yeşimle konuştum 11 de spinal sezeryanla almış doruğu kollarına 3 kilo 750 gr doğmuş paşamızikisininde durumu iyiymiş
abooo ağladın mı. kız kucağında ya niye ağlıyosun. Allah dert vermesin. gerçi alıştık bu hale haklısın ama görmek de bi başka güzel olsa gerek.
oğlum geldi annecim aybike saklanmadı diyo.o da şundan:geçen nete oturim dedim.kız da arkada beşikte.oğlum geldi.beşiği salladı.annecim aybike saklandı dedi.fırladım.ayy çocuğun yüzünü örttü kesin diye.bi de bakarım kızın sert tabanlı 2.3 tane ayakkabısını kızın yüzüne koymuş.şimdi de onu hatırlatıyo
ay çok şirin ya. ne güzel bi kız bi oğlan darısı başıma inş. :))
selam kızlar cee diyip kaçıcam kızım acıktı emzirmem lazım
Sakınnnnnnnnnn benim göbeğimi babam oraya gömmüş üniversite okusun kızım demiş ama ben okumadım ters tepti zaar
Hatta bende kızımınkini götürüp aynı yere gömmeyi düşündüm sonra aklıma okumadığım gelince kızın kaderiyle oynamıyım şimdiden dedim
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin sonunda utku da geldi aramıza
sırada ahtermina var bu gecede ondan bi performans bekliyoruz
öğlen kızımı yıkadık mis gibi yıkanınca mışıl mışıl uyur saatlerce biraz önce mızır mızır ediyodu yatağından aldım emzirmek için birde ne göreyim çarşaf ıslak bezindenmi taşmış acaba diye altını bir açtım ama ne açayım kaç gündr kakasını yapmıyodu tam sırtına kadar kakasını yapmış altındaki bezini çıkardım tekraradan yıkayalım die battaniyenin üstüne koydum üstünü örttüm amanın bi dahakakasını yapmış battaniyeye ama bir masumlaşmış bir rahatlamış....sanki öyle suçlu suçlu bakıyodu gözlerime dudaklarınıda yuvarlamış..bi kaka için bukadar mutlu olacağım aklımın ucundan geçmezdi ama
ya anlamıyorum 40 a kadar beklemek gerekmez mi hatta 41, eğer hayati tehlike yoksa neden normali istemiyorlar?,
alışır inş. annesi ya. onun için de kolay değil. sonuçta ilgi onun üstündeyken bölündü şimdi ama zamanla alışacak inş.canım ya sorma cok uzgunum bu konuda oglum tamamen degıstı tepkılerı huyu aglamarı cok tedırgın saskın normalde cok ıyı anlasırız benı cok sevdıgını sever oper ama sımdı yaklastırmıyo yanına bebekle benı gorunce tıpı degısıyo sarılınca ıtıyo kendı opuyo cok nadır ardından ıtıp vuruyo bana napıcam bılmıyorum ama suan aklımdakı su gorumcemı yollıyıp bı sure kımseyıde kabul etmıycem eve yanı eskı duznemıze donelım ıstıyorum sureklı gorumcemle oynyo o olmasa mecbur ıletısım kurcaz umarım sende yasamazsın bunları canım gercı senınkı daha kucuk ahmet kadar anlamaz rabbım abılerımızın yardımcısı olsun kolay atlatsınlar ınsallah
saglıklı sıhatlı buyut yavrunu canım
baska doguran varsa onlarıda tebrık ederım
bekleyenlerı rabbım kurtarsın ınsallah
kusura bakmayın kızlar gecmıse cok bakamıyorum gorumcemı yollıyım bı ınsallah duzenımıze donucez netede vakıt ayrıbılıcem.
bugun 3 gunluk olduk topuk kanı ıcın gıttık 110 gr almısız ardından bobrek ultrasonuna gıttık cok sukur genıslemesı cok cımadı doguma gıttıgımdekı doktorun 20 cm dedıgıne bu dokto 6 cm dedı ılk oglumdada vardı kendılıgınden yok oludu oyle olur ınsallah.doktor ıslerımız bıttı hafıf sarılıgımız var ılerlerse yarında ona gıdıcez umarım sararmaz
onun dısında hersey yolunda bızde umarım herkes ıcın oyledır cok ozledım sohbet etmeyı ben bebegım ızın verıyo nete gırıyım dıye ama sartlar uygun olmuyo :))
bu arada aysun aradı benı saolsun tebrık ıcın cok mutlu oldum burdakı dostluklar artık daha saglamlasıyo sankı hep boyle kalırız umarım
oglum uyuyoken ben tatlı yıyım gelıyım gecmıse goz atıyım kıslar
herkeze kocaman gunaydınnn:) 14 ekım cuma gunu fatma büşramız bıze katıldı.. normal dogum yaptım 3300 gr vede 49 cm dogdu bebısımız..
Selam canlar, irem filiz doğum yaptımı Herkes ve bütün bebekler iyimi? Ya yazıp çıkıyorum ama bebeği olanlar anlar olmayanlar doğurunca anlar fısat yok bugünde evime geçicem bakalım napçaz, lohua sendromuna girdim, çıkmaya çalışıyorum :))) Neyse geçicek bunlar başım çatlıyo ağrıdan kızım uyumuyo gece gündüz çığırıyo canım daralıyo 40 ı çıkınca düzelir diyolar 11 günlük olduk gün sayıyorum 40 olsun diye sabırsızlıkla... Bebeğime bakalbiliyorum sadece bazen emerken tıkanıyo yada kusuyo korkuyorum biş olcak diye bi an panikliyorum sizde böylemisiniz biiş olcak diye korkuyorum çok minik daha neyse biraz düzene girelim sohpetlere katılcam inşallah tabi kızım susarsaGeen gün annem bi yere gitti altıma yapçaktım wc ye gidemedim ya çok zor tek başına olmak. Bakalım evde napıcaz. Allah doğum yapacakları hayırlısıyla kurtarsın inşallah..
Sezeryan olanlar sizinde dikiş yeriniz sert şişi ve aşağı doğru sarkıkmıı? Düzelcekmi bu?
Arkadaşlar, gece 03:30 dolaylarında Utkumuz dünyaya geldi, nornal doğumla, sabah da evimize geldik...
2900 gr dolaylarında ve 51 cm doğdu bebeğim...
Biraz dinlenelim ayrıntıları yazacağım...
canim Allah bir avazda kurtarsin. kolay bir dogum olur insaallah. Allah gonlune gore versin, bebegini saglikla ,hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insaallah. guzel haberlerini bekliyoruz. :)
kızlar benim için dua edin,
ben de geride kalan arkadaşlar için bir avazda kurtulmaları için
dua edeceğim.
kızlar günaydın,
saat 5.02 -06 da ıslağımsı bir şey hissedip kalktım tuvalete gittim.
günlük petin üstüne tuvalet kağıdı koymuştum baktığımda
pembemsi kan vardı ve kağıt tamamiyle ıslanmıştı.
bir tane gece pedi koydum 5.12 de yatağa döndüm
eşime kızımız geliyor dedim
1 dk geçmedi suyum geldi
yataktan nasıl çıktım bilemiyorum
ped tamamiyle ıslaktı
annemleri aradım, küçük ablamı aradım
ancak bu arada 3 kez tuvalete gittim
5.30 da da dr u aradım.9.30 gibi gel dedi
hem geç kalmayız dedi
olayı anlattım ve ne kadar süre içinde olduğunu sormuştu,
sancımı sordu, bende ağrım olacak gibi hissediyorum dedim
sancılar sıklaşırsa daha öncede gidebilirim
telefonu kapattım tekrar aradım
ilaç alacak mıyım diye sordum, alma dedi (kan ilacı)
yemek yiyecek miyim dedim,
normal bekliyoruz yiyebilirsin dedi.
şimdi annemler geldi ve kahvaltı yapacağız.
bu arada hafiften belime vuruyor,
2 kez daha tuvalete gittim.
Arkadaşlar, gece 03:30 dolaylarında Utkumuz dünyaya geldi, nornal doğumla, sabah da evimize geldik...
kızlar günaydın,
1 dk geçmedi suyum geldi
ped tamamiyle ıslaktı
hem geç kalmayız dedi
kızlar benim için dua edin,
ben de geride kalan arkadaşlar için bir avazda kurtulmaları için
dua edeceğim.
Canım bende sab simplex kullanıyorum oğluma günde 3 kez 8 er damla oldukça rahatlatıo dr una bir sor istersen tamamen bitkiselmiş 29 liraaynı damlalar şuan elimde mevcut canım demekki pek faydalı değil.ben ilk önce metsil almıştım o işe yaramadı sonra dr biogalayı verdi birde ucuz bir damlada değil yani veriyorum onu ama sadece belli bir süre etki ediyor sonra banamısın demiyor.dediğin şurubu deneyeyim.
Ah hanzade ah hamileliğim boyunca hiç kabızlık çekmedim ama oğlumdan wc gidemediğim için kabız oldum tisi bile unutuyom günde sanırım 2 kez sabah akşam gidiorum wc ye :)sizleri okumayı çok özledim vallahi terapi gibi sizinde aynı durumda olduğunuzu bilmek beni müthiş rahatlatıyo :)))))))) benim kızımda mememde uyumak istiyo çekince kızılca kıyamet kopuyo şaftım tamamen kaymış durumda uyku muyku hak getire bazençok daralıyorum ama yüzüne bakınca hamd ediyorum ilerde gülerek anıcam bu hallerimi, yeri geliyo wc ye gidemiyorum hatta geçen gün karşılıklı bayağı ağladık :))))))))))
Allah yardımcın olsun inşallahhkızlar günaydın,
1 dk geçmedi suyum geldi
ped tamamiyle ıslaktı
hem geç kalmayız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?