2011 Ekim Anneleri

alınca unutuyon da alana kadar :18:

senin hikayen azıyo mu biyerde okıyım cnm
Allah bağışlasın

ben eşime de diyemedim bişey rengim attı resmen sölesem kızacak ne okuyon diye

1 cm vardı canım.saat 10 gibi suni sancı verdiler doktor saat 1 gibi kontrol etti nst de sancı var ama açılma yok ve doktor elinin hiç bebeğe değmediğni söyledi ve sezoya alıyoruz dedi.
anladım canım. yani 1 cm açılacağının garantisi değil demek ki. bakalım bizimki açılacak mı daha

ya biliyorum bugünler geçecek ama işte gel de bana anlat. maş. size de bir ay geçmiş nerdeyse darısı başımıza

amin canım aminnn darısı başıma inş.

daha çok bekleyecez hep birlikte gelmiyo işte ((((

hahaha aferin ona rahatlamıştır bi güzel.:)) dudaklarını yerim ben onun yaaa
ya anlamıyorum 40 a kadar beklemek gerekmez mi hatta 41, eğer hayati tehlike yoksa neden normali istemiyorlar?,

ya normal için bekliyecez zaten de sezaryene karar verirsem alınacak. sezaryende erken alınıyo. kırka kadar beklemiyolar. canım çatım çok geniş değil o yüzden. yoksa çok şükür şimdilik bi tehlike yok
sende durumlar nasıl 40a 2 gün kalmış :)) yok mu sancı falan

alışır inş. annesi ya. onun için de kolay değil. sonuçta ilgi onun üstündeyken bölündü şimdi ama zamanla alışacak inş.
püff ben de istemiyorm evde gereksiz insan. hayır boş boş konuşmalar boşa yer işgal etmeler. işe yarar biri gelse annem gelecek de en fazla 1 hafta kalabilir (
kızkardeşim çalışıyo bayram tatiline de o gelse . gerçi kayınvalidemler çatlarlar herhalde ama insan kendi ailesiyle daha rahat ediyo bu bi gerçek yani.
zaten bgün arayıp da doktor ne dedi diye sormadılar bile eşim de tutturmuş yarın pizza yapıp kahvaltıya oraya gidelim diye. bi şey de demek istemiyorum .onlar yüzünden huzurumuz kaçsın istemiyorum ama onlar arayıp gelin kahvaltıya desinler. bu halimle bi de onlara pizza yapacam hayret bi şeyyyy

athermina canım bende herhangi bir şey yok,
ara ara belirti oluyor ama yeterli değil,
dün çatı muayenesi oldum ama çok gerideymiş,
d biraz uğraşcam dedi ve yukarıdan da bastırdı
ama banamısın demedi.
dr haftaya salı ara dedi olmazsa prş veya cuma gün verelim dedi
aslında kafam karıştı gün derken sezeryan için mi yoksa
suni verecek olmazsa o zaman mı sezeryan olacak bilmiyorum,
dr öyle söyleyince moral bozukluğundan hiç bir şey soramadım.
bugün 3-4 saat yürüdüm, sıcak suda oturdum,
bunlar sancı yaptırır mı, kızı öne getirir mi bilmiyorum.

herkeze kocaman gunaydınnn:) 14 ekım cuma gunu fatma büşramız bıze katıldı.. normal dogum yaptım 3300 gr vede 49 cm dogdu bebısımız..

güle güle büyüt canım bebeğini.Allah sağlık versin daha da inşallah.

evet hanzede dikiş yerimin sağ tarafı bgn sertleşti acıdı falan.sarkma durumu bende de var ama düzelcek inş. zamanla.sarmaya çalışıyorum bakalım.evet o korkular bende de var burnu tıkanmasın kusarsa bişey olmasın diye tetikteyim sürekli.yani ödüm kopuyo bişey oluverir diye Allah korusun.

Arkadaşlar, gece 03:30 dolaylarında Utkumuz dünyaya geldi, nornal doğumla, sabah da evimize geldik...
2900 gr dolaylarında ve 51 cm doğdu bebeğim...

Biraz dinlenelim ayrıntıları yazacağım...

güle güle büyüt canım analı babalı inşallah.

kimse kalmamış pek topikte.aslında kızım uyurken ben de uyusam fena olmucak ama burayı da merak ediyorum işte.gece mesai yapıyoruz gün içinde de uyumaya çalışıyorum kızım uyuyunca tabi annem geliyo gündüzleri geceleri de eşimle beraber ama tabi en çok ben bakıyorum çünkü kızımın sütü bende.çok ilginç bizden süt çıkması Allahın mucizesi. ay yeterki emsin kızım.
vücudumda kaşıntı var ya geçmiyo çok ta terliyorum lohusalıktan mıki.
bide benim elimde sinir sıkışması oldu hemde doğumdan sonra.emg çektircem bakalım ne dicekler.uyuşukluk var ve geçmiyo.inşallah ameliyatlık falan bişey olmaz.kendim için değil kızıma bakamam diye korkuyorum Allah korusun.
neyse kızlar hepinizi ve bebeklerinizi öpüyoruz kızımla.doğurmayan arkadaşları da Allah bi avazda kurtarsın inşallah.

kimseler yok
kızlar bende belirtiler başladı
galiba anne olacağım,
hadi kalkın bana yardımcı olun
ve dua edin,
normal doğum olsun diye

kızlar günaydın,
saat 5.02 -06 da ıslağımsı bir şey hissedip kalktım tuvalete gittim.
günlük petin üstüne tuvalet kağıdı koymuştum baktığımda
pembemsi kan vardı ve kağıt tamamiyle ıslanmıştı.
bir tane gece pedi koydum 5.12 de yatağa döndüm
eşime kızımız geliyor dedim
1 dk geçmedi suyum geldi
yataktan nasıl çıktım bilemiyorum
ped tamamiyle ıslaktı
annemleri aradım, küçük ablamı aradım
ancak bu arada 3 kez tuvalete gittim
5.30 da da dr u aradım.9.30 gibi gel dedi
hem geç kalmayız dedi
olayı anlattım ve ne kadar süre içinde olduğunu sormuştu,
sancımı sordu, bende ağrım olacak gibi hissediyorum dedim
sancılar sıklaşırsa daha öncede gidebilirim
telefonu kapattım tekrar aradım
ilaç alacak mıyım diye sordum, alma dedi (kan ilacı)
yemek yiyecek miyim dedim,
normal bekliyoruz yiyebilirsin dedi.
şimdi annemler geldi ve kahvaltı yapacağız.
bu arada hafiften belime vuruyor,
2 kez daha tuvalete gittim.

canim Allah bir avazda kurtarsin. kolay bir dogum olur insaallah. Allah gonlune gore versin, bebegini saglikla ,hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insaallah. guzel haberlerini bekliyoruz. :)

canim Allah bir avazda kurtarsin. kolay bir dogum olur insaallah. Allah gonlune gore versin, bebegini saglikla ,hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insaallah. guzel haberlerini bekliyoruz. :)

teşekkür ederim canım,
dilerim sen de normal doğum yaparsın ve bir avazda kurtulur bebeğini kucağına alırsın,

amiin! Allah razi olsun guzel dualarin icin. sabah insaallah bebegine kavustugunu okuruz bu topikten. kolayliklar dilerim tekrar canim.

kızlar benim için dua edin,
ben de geride kalan arkadaşlar için bir avazda kurtulmaları için
dua edeceğim.

Allah bi avazda kurtulmanı sağlıklı bir bebek doğurmanı nasip etsin.inşallah sağsalim hayırlısıyla yaparsın doğumunu canım.

hadi canım hayırlısıyla alırsın bebişini inşlhh kucağına. Allah yardımcın olsun kolay bir doğum olur inşllh.

Canım belki de bu saate kadar çoktan yavrunu kucağına almışsındır. Almadıysan da bi avazda kurtul inşallah allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Arkadaşlar, gece 03:30 dolaylarında Utkumuz dünyaya geldi, nornal doğumla, sabah da evimize geldik...
2900 gr dolaylarında ve 51 cm doğdu bebeğim...

Biraz dinlenelim ayrıntıları yazacağım...

kızlar benim için dua edin,
ben de geride kalan arkadaşlar için bir avazda kurtulmaları için
dua edeceğim.

canim allah yardimcin olsun,rabbim bir avazda kurtarsin ins.

Canım bende sab simplex kullanıyorum oğluma günde 3 kez 8 er damla oldukça rahatlatıo dr una bir sor istersen tamamen bitkiselmiş 29 lira
Ah hanzade ah hamileliğim boyunca hiç kabızlık çekmedim ama oğlumdan wc gidemediğim için kabız oldum tisi bile unutuyom günde sanırım 2 kez sabah akşam gidiorum wc ye :)
Allah yardımcın olsun inşallahh

Nida yı göremedim kızlar haberi olan varmı gripti en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…