2011 Ekim Anneleri

.
hadi canım hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına. Allah yardımcın olsun kolay bir doğum olur inşllh.

günaydınnn hiç öglen olmuş demeyin anam geceleri mesaiye kalan bilir akşam 2 de yattık 5 te kalktık 8 de kalktık oglumla kocaaaaaaa yatakta birlikte yattık çok şirindiiiiii
sonra anneannesi geldi aldı oglumu ben ardından bagırıyodum validemmmmmmmm oglumu verin banaaaaaaaa
ayyy dün sokaga çıktım yaaa sanki yıllardır sokak görmemiş gibi salak salak gülüyodum hiçç anneye benzemiyorum ben yaaaa
hala genç kız gibiyimmmm yada ben öyle görüyorum kendimiii :44:

yesin onu teyzesiiiiiiiiiiii

bir avazda kurtulursun inşallah canım gerçi bu saate kadar almışındır belki yavrunuuu kucagınaaaa

kızlaar geçmişi okumadan dalıyorum
crafty arkadaşımız hem ekimi hem kasımı takip ediyordu
Nil bebek bu sabah saat 5 sularında dünyaya geldi.. sezeryan olmuş.. 25inde olacaktı aslında.. ama demek ki acele etti :)
kaynaklara göre 3800gr, 51cm ...

ayyyy kıyamammmmm bebişin uyudugu zamanlarda uyumayı dene canım ben öyle yapıyorum arada uykusuz kalıyorum ama
gündüz en az 2-3 saat uyuyorum

düzgün uyumuyoki anası kılıklı söyleniyo devamlı bende tedirgin oluyorum gaz sorunumuz çok onu bir çözseydik onun tedirginliği çok kuzucumda

ayyyy hayırlı olsunnnnnnnnn sağlıkla buyutsunn inş.

allah yardımcın olsun cnm inş. su saate kadar almıssındır yavrunu kucağını

maşallah nil bebeğe

yürüyüş ve sıcak su işe yaramış baksana doğuma gitmişsin :)))

hadi hayırlısı hakkınızda. şimdiye almışsındır kızını kucağına. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

ooo maş. kasımcılar da dökülmeye başladı ben de kasıma kalacam bu gidişle

ben de doğurayım artık ben deeeeeeeeeeeeeee yaaa kimse kalmadı topikte doğurmayan bi ben kaldım galiba . deniz de p. tesi alır yavruşu kucağına. Allahım sona kalmak ne uyuz bi şeyyyy

ben kendimi dışarı atayım en iyisi evde iyice stres yapıyorum. komşuma gideyim bari çağırmıştı. akşama da davetliyiz ama gelemem demiştim gitsem mi ya nasıl olsa bu gidişle daha çoook beklerim benim sıpayı bari kafamı dağıtayım

Allah yardımcın olsun, senin ve bebeğin için sağlıklı mutlu ve güzel günler dilerim:)) Darısı bizim başımıza..

ben de doğurayım artık ben deeeeeeeeeeeeeee yaaa kimse kalmadı topikte doğurmayan bi ben kaldım galiba . deniz de p. tesi alır yavruşu kucağına. Allahım sona kalmak ne uyuz bi şeyyyy

Ben de 39+0'ım dün doktora gittik. 2-3 cm. açılmamın olduğunu söyledi ama oğluşumun başı hala rahim kanalına girmemiş. büyük ihtimalle perşembeye kadar doğum olmaz dedi. hmm... hayırlısı olsun artık ama yavaş yavaş doğum modumdan da çıkmaya başlıyorum gibi hissediyorum.... sanki yıllardır hamileymişim gibi gelmeye başladı... neyse artık bebişlerimiz sağlıklı olsun da beklemek problem diil. zaten anne karnında bebek ne kadar kalırsa sarılık olma riski o kadar azalırmış die duymuştum.

doktor kontrolümüz vardı bugün çok az sancılarım çıktı ama bebeğimin boynuna kordon dolanmış aslında tam dolanmış demedi ama boynunda dedi 1 hafta daha bekleyelim dedi sezeryanmi olucak dedim bazen gerek kalmıyor sezeryana dedi ama ben çok kötü oldum herkez normal doğumdan korkar ben sez.den korkuyorum canım çok sıkıldı ne yapcam ben ya..

allah analı babalı büyütsün inşallah
ölüyorum uykusuzum biri beni gömsünnnn

al bendende okadar uykusuz hergeceeee yorgun ölesiyeeee :)) ama değer be zeynep

Hanimla biz geldik prensesimle. Gecmisi okuyamadim henuz cepten alintikamak da problemli, bizim icin dua rden tüm teyzelerimizden Allah raziolsun. Kizim persembe sabahi epidural sezeryanka dunyaya geldi. Aglarken nefesini tam alamiyor dua ederseniz cabuk sertlesirse soluk kapakcigi diye cok seviniriz teyzeleri. Dogum hikayemizi de yazariz ins nete bir girdigimizde. Baya bi doguran var sanirim, Rabbim hepsine saglik sihhat versin ins. Opuyoruz hepinizi

gözün aydın canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin bebeğine en kısa zamanda inşallah..

gözün aydın canım, dualarımız sizinle...
çabuk toparlanır nefes durumu inşallah

Allah şifasını versin inşallah analı babalı büyümeyi nasip etsin.

selam kızlarr
yeni doğumlar oldumu bilemiyorum geçmişe bakamadım, olduysa allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin doğum yapan arkadaşlarım,,

yaa benim göğüslerim çok fena yara olmaya başladılar bile
lansinoh dışında yapılacak birşeu varmı öneri bekliyorummmmmmm
çığlık atarak emziriyorum artık ((

2-3 cm se devamı gelir inş. en yakın zamanda. ben acaip doğum modundayım yeterki gelsin :))
bak bilmiyodum sarılık olma riski azalttığını. gerçi ne kadar kalsa o kadar iyidir muhakkak da. miadı dolacak nerdeyse sağlıkla gelsinler canım :))

kaçıncı haftadasınız siz tuba? eğer dolanma çok olsaydı hemen alırdı zaten demek ki risk görmemiiş. ama sıkı denetim altında tutulmalı. bi sonraki kontrolün ne zaman?

Alllah bağışlasın kızını sana. sen de bize dua et. Nefes problemi bir an önce hallolur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…