2011 Ekim Anneleri

canım zeytinyağı sür. birde kantaron yağı bana ii geldi

merhaba kızlar. bugün doktor kontrolüm vardı oğlum 3450 olmuş bir haftada 200 gr almış maşallah da 38 deyiz biz daha. 4 kiloyu bulacak bu çocuk böyle giderse.doğum kanalına da girmemiş.
ben de toplamda 19 kilo almış bulunmaktayım (bana da maşallah di mi )doktor ödemimin olduğunu söyledi bu hafta iki kez nst ye bağlanıcam perşembe gel kararımızı verelim dedi..
kararımızı verelim demesinin bir sebebi de doktorum devlet hastanesinde çalışıyordu ancak bu tam gün yaasası yüzünden emekliye ayrılacak, bakanlıktan yazısı daha gelmemiş perşembe gelir büyük ihtimalle sonraki hafta da emekliye ayrılır, doğumumda onun olmasını istediğimi bildiğinden hem de bu ödemdi, bebeğin tombikliğiydi falan sezeryan önerecek sanırım.
sunni sancıyla başlatalım dedim çok çekersin dedi.
gerildim ben de böyle belirsizlikler canımı sıkıyo yaa

iremguzum- hardisc bebişleriniz uzun ömürlü sağlıklı olsun allah anneli babalı büyütsün

canım o kadar sıkma kendini eğer huzurlu değilsen şimdi git aydına, ama belli olmaz bazen 4 kiloluk bebek 3 kg bebekten daha kolay oluyormuş önemli olan kafa çapı vs, senin çatın dua et hayırlısı için,

canım lansinoh garmastan ve bepanteni üçünü aynı anda sür her emzirmende ılık suyla yıka bir haftaya falan baya rahatlattı beni

elifcim çok tebrik ederim cnm allah analı babalı büyütsün...
inş. bir an önce düzelir bebişin

gerilip boş yere üzme kendini cnm en önemlisi sizin sağlığınız sağlıkla bebişini kollarına alda gerisii boş inanki belkide sezo daha hayırlı olacaktır

canım rabbım analı babalı buyutsun umarım kısa surede bebgının cıgerlerı toparlar rabbım sıfa versın ınsallah darısı dogurmayanların basına
konturolden gelen kıslar az kaldı kucagınıza almaya sabredın ve tavsıyem sut konusunda morallı olun sabredın benım dogum yaptıgım gun ve ertesı gunu damla damla ve rengı su gıbı yada rakı rengı gıbıydı mama vermedım moralımı bozmadım ve cok sukur bebgım 2 gunlukken tam sutum geldı ( masallah) ınun ıcın moral sık emzırmek su ıcmek onemlı
selam kızlar selamsız gırıs yaptık ogullarımın ıkısıde uyuyo bugun temızlık yaptık dus aldım ondanmıdır nedır karnım agrıyo dun harıc dogurdugumdan berı hergun ıs yaptım yordum kendımı sanırım.dıkıs agrılarınız kac gunde gectı ? ben ılkınde 2 gunde gectı dıye hatırlıyorum bunda hala cok olmasada ar antıbıyotık kullanıyorum bıde krem verdı onu suruyorum oturma banyosuda verde ama kuvet yok onu yapamadım umarım kazasız belasız atlatırız su dıkıs ısınıde.

Canım bende sab simplex kullanıyorum oğluma günde 3 kez 8 er damla oldukça rahatlatıo dr una bir sor istersen tamamen bitkiselmiş 29 lira

sağol canım bir danışayım dr ona göre alırım artık yeterki oğluma iyi gelsin.

Allah uzun sağlıklı ömür versin kuzucuklara.annelerinin gözleri aydın.

mavipatikler canım sana ulaşamadım nasılsın biz çok dua ettik senin için inş kuzucunda iyidir

Allahrazı olsun canım dualarınız ıcın . ıyıyız cok sukur daha yenı yenı duzene gırdı hayatımız hersey yolunda

2 tane cızelge eklenemıyormu ben dıger oglumunda yas cızelgesını koymak ıstıyorumama

neyse kızlar ben cıkıorum karn agrım yıne basladı hasta olucam sanırım gorusuruz

selam kızlarr..
yaklaşık 3 gündür giremiyorum topiğee..hiç bukadar ara vermemiştim,hatta doğumöncesi ve sonrasında bile... geçengün size bahsettiğim norm fazlası durumundan dolayı gene strese girdim ,gece flanda uyuyamadım üzüntüden ,bide baktım sütüm gitmiş..yok resmen , baya üzüldüm üzüldüm,ertesi gün bu sorunu hallettik
şuba müdürüyle ,bu yıl sana elleşmeyiz ,sonra g,den olmazsa görevlendirme yaparız dedi,ondan sonra sütüm gelmeye başladı azar azar ,şimdide kızıma yetecek kadar var ,ama günde 2 öğün mamada veriyorum ,ama kutuda 90 ml yazıyo 6 öğün ben sadece 40 ml veriyorum ,hiç değilse midesinde bişeylerin olduğuna emin oluyorum bu aralar gazımızda artı ,dün acıelma yağı sürdüm ,10 dk kalmadan geğirdi ,yanıi bırrt yapmadı ,üsttenmi çıkıyomuş hep acaba?? ben alttan bekliypdum ama neyse kızım rahatlasındaa:18:
bunun dışında biz iyiyiz teyzeleri ,sürekli evde oturuncada süt düşündüm hep bundanda gelmedi bence...dünden önceki gün hava güzeldi annemle ve elvinle çarşıya çıktık ,kızımı güneşlendirdim biraz,acıkıncada eve döndük..herşek çok güzel elhamdülillah...umarım herkeşlerde iyiydir,geçişi okuyamadım ,doğum yapan tüüüm bacıları tebrik ediyorum ,Rabbim yawrunuzu sizlere bağışlasın ..esen kalın efendim...

10 gündür 3 defa mama 30 cc ve geri kalanında verdiğim süt sadece 150 gr kazandırmış oğluma(( malesef artık mamayı arttırmak zorundayım...artık süt içtiktn sonra aranıyorsa mama verilecek( eksik anne gibi hssediyordum ama napalım bebem aç kalmasında((hamdolsun sonuçta buda allahtan

Merhabalar,bugün 40+4 deyim,hala açılmam ve sancım yok ayrıca suyum fazla.hastaneye yatışını yapalım,ya çocuk kakasını yaparsa dedi doktor yatmadım.iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum pazartesiye kadar beklemek istediğimi söyledim.moralim çook bozuk.ağla ağla içim çıktı.sezaryan olmak istemiyorum ama bu gidişle mecbur olcam.inşallah bebeğime bişe olmaz

canım zeytinyağı sür. birde kantaron yağı bana ii geldi
canm denedim ama bana iyi gelmedi sanki daha bi kuruttu gibi

canım lansinoh garmastan ve bepanteni üçünü aynı anda sür her emzirmende ılık suyla yıka bir haftaya falan baya rahatlattı beni

bide böyle deniyim o zaman sağol canım

birde e vitamini kapsüllerini alıp kırıp göğüslere sürenler varmış ama bilemiyorum nasıl sonuç almışlardır, denenebilir.

Kızlar bol bol kıvırcık salatısı yiyin süper süt yapıyo yani bana yapıyo Koca yanaklı kızımı doyurduktan sonra bide dolabada bile süt koyuyorum maşallah sanırım kıvırcık yapıyo ya da salataya koyduğum şeylerin hepsi yapıyo
tarifi veriyorum
kıvırcık
havuç
kırmızı lahana
yeşil soğan
bol limon
tuz
yağ

hadi hepiniz mutfağa salata yapmaya ben gidiyorum şimdi koca bi tabak slata yapıp yiyicem yine (salatayı akşam yiyip sütü sabah alıyosunuz bütün gece oturupda hani süt diye beklemeyin)
Öptüm sizi

Son düzenleme:

bence sezaryenden korkma
kimse benim kadar doktordan hastaneden korkamaz, kan aldırırken bayılan ben gidip suni sancı alıp açılma çok yavaş olunca kendi isteğimde sezaryen oldum,
mutlaka zorlukları var, ama bugün 5. gün çok şükür iyiyim, oturup kalkarken ağrılarım var ve yatakdan tek başına kalkmak zor şu anda sadece.
Allah hayırlısıyla kavuştursun kuzuna..

Senin de bebeğin hayırlı olsun,güle güle büyüt.ayrıca geçmiş olsun.Hayırlısı neyse o olsun,yeterki bebeğime bişe olmasın inşallah hayırlısıyla bebeğimi alırım kucağıma.insan düşündükçe çok gerilip üzülüyo.ağlamaktan helak oldum vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…