selam kızlarr
yeni doğumlar oldumu bilemiyorum geçmişe bakamadım, olduysa allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin doğum yapan arkadaşlarım,,
yaa benim göğüslerim çok fena yara olmaya başladılar bile
lansinoh dışında yapılacak birşeu varmı öneri bekliyorummmmmmm
çığlık atarak emziriyorum artık((
merhabalar kızlar.öncelikle iremgözüm,yeşim,harddisc e çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun diyorum,ne güzel sağlıkla aldılar kucaklarına bebişlerini,maşallah...
benim dünden beri moralim çok bozuk,inanın bi ara girdim dün ama geçmişi bile okuyamadım kafam almadı,saatlerce ağladım annemi eşimi çok üzdüm.bebekimin son 7 günü kaldı gününü doldurmaya ve gününü beklerse 4 kiloyu geçer dedi.ben hep normal doğum istiyodum ama 4 kilo bebeği devlet hastanesinde doğurmaya korktum.sezeryana almamız için bebeğin kalp ritminin bozulması lazım diyo devlet hastanesi,yada benim hayati tehlikem olmalıymış.ben bunları gözealamıyorum kızlar ya.
aydın nazillide oturuyorum ben ve özel hastane yok burda.bu gün galiba karar verdim sancım tutarsa basıp 50 dakikada aydına özel hastaneye gitmeye karar verdim,yetişirmiyim sizce...
eğer yetişirsem özelde önce normali denerim epiduralle,baktım olmuyo epidural sezeryana alırlar.
eşimde annemde bana bırakıyo son kararı,sizce ne yapmalıyım,doğru bi kararmı,bebişimi riske atmak istemiyorum...
selam kızlarr
yeni doğumlar oldumu bilemiyorum geçmişe bakamadım, olduysa allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin doğum yapan arkadaşlarım,,
yaa benim göğüslerim çok fena yara olmaya başladılar bile
lansinoh dışında yapılacak birşeu varmı öneri bekliyorummmmmmm
çığlık atarak emziriyorum artık((
elifcim çok tebrik ederim cnm allah analı babalı büyütsün...Hanimla biz geldik prensesimle. Gecmisi okuyamadim henuz cepten alintikamak da problemli, bizim icin dua rden tüm teyzelerimizden Allah raziolsun. Kizim persembe sabahi epidural sezeryanka dunyaya geldi. Aglarken nefesini tam alamiyor dua ederseniz cabuk sertlesirse soluk kapakcigi diye cok seviniriz teyzeleri. Dogum hikayemizi de yazariz ins nete bir girdigimizde. Baya bi doguran var sanirim, Rabbim hepsine saglik sihhat versin ins. Opuyoruz hepinizi
merhaba kızlar. bugün doktor kontrolüm vardı oğlum 3450 olmuş bir haftada 200 gr almış maşallah da 38 deyiz biz daha. 4 kiloyu bulacak bu çocuk böyle giderse.doğum kanalına da girmemiş.
ben de toplamda 19 kilo almış bulunmaktayım (bana da maşallah di mi)doktor ödemimin olduğunu söyledi bu hafta iki kez nst ye bağlanıcam perşembe gel kararımızı verelim dedi..
kararımızı verelim demesinin bir sebebi de doktorum devlet hastanesinde çalışıyordu ancak bu tam gün yaasası yüzünden emekliye ayrılacak, bakanlıktan yazısı daha gelmemiş perşembe gelir büyük ihtimalle sonraki hafta da emekliye ayrılır, doğumumda onun olmasını istediğimi bildiğinden hem de bu ödemdi, bebeğin tombikliğiydi falan sezeryan önerecek sanırım.
sunni sancıyla başlatalım dedim çok çekersin dedi.
gerildim ben de böyle belirsizlikler canımı sıkıyo yaa
Canım bende sab simplex kullanıyorum oğluma günde 3 kez 8 er damla oldukça rahatlatıo dr una bir sor istersen tamamen bitkiselmiş 29 lira
kızlaar geçmişi okumadan dalıyorum
crafty arkadaşımız hem ekimi hem kasımı takip ediyordu
Nil bebek bu sabah saat 5 sularında dünyaya geldi.. sezeryan olmuş.. 25inde olacaktı aslında.. ama demek ki acele etti :)
kaynaklara göre 3800gr, 51cm ...
Hanimla biz geldik prensesimle. Gecmisi okuyamadim henuz cepten alintikamak da problemli, bizim icin dua rden tüm teyzelerimizden Allah raziolsun. Kizim persembe sabahi epidural sezeryanka dunyaya geldi. Aglarken nefesini tam alamiyor dua ederseniz cabuk sertlesirse soluk kapakcigi diye cok seviniriz teyzeleri. Dogum hikayemizi de yazariz ins nete bir girdigimizde. Baya bi doguran var sanirim, Rabbim hepsine saglik sihhat versin ins. Opuyoruz hepinizi
mavipatikler canım sana ulaşamadım nasılsın biz çok dua ettik senin için inş kuzucunda iyidir
Nida yı göremedim kızlar haberi olan varmı gripti en son
bu arada NİDA dan haberiniz var mı ? dünden beri görmedim sanki ? inş. bi terslik yoktur...
canm denedim ama bana iyi gelmedi sanki daha bi kuruttu gibicanım zeytinyağı sür. birde kantaron yağı bana ii geldi
canım lansinoh garmastan ve bepanteni üçünü aynı anda sür her emzirmende ılık suyla yıka bir haftaya falan baya rahatlattı beni
Merhabalar,bugün 40+4 deyim,hala açılmam ve sancım yokayrıca suyum fazla.hastaneye yatışını yapalım,ya çocuk kakasını yaparsa dedi doktor yatmadım.iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum pazartesiye kadar beklemek istediğimi söyledim.moralim çook bozuk.ağla ağla içim çıktı.sezaryan olmak istemiyorum ama bu gidişle mecbur olcam.inşallah bebeğime bişe olmaz
bence sezaryenden korkma
kimse benim kadar doktordan hastaneden korkamaz, kan aldırırken bayılan ben gidip suni sancı alıp açılma çok yavaş olunca kendi isteğimde sezaryen oldum,
mutlaka zorlukları var, ama bugün 5. gün çok şükür iyiyim, oturup kalkarken ağrılarım var ve yatakdan tek başına kalkmak zor şu anda sadece.
Allah hayırlısıyla kavuştursun kuzuna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?