2011 Ekim Anneleri

Güzel anneler hepsini okudum ama alintilamak problemli cepten. Hepinizden Allah razi olsun. Benim kizim bugun emzige de alisti. Mecbur kaldim cunku gogsumden alir almaz agliyordu uykusunda bile agzinda dursun istiyordu. Kizimla aramizda kan uyusmazligi da oldu ben 0 o A grubu, o yüzden sarilik riskimiz daha yuksek. Bu nedenle de hem sutumu hem de mama veriyorum.

kırmızı lahanayı çıkartalım fena gaz yapar

41. haftaya başladık cnm bebeğim aşağıda dönmüş kilosuda 3350 bidahaki kontrolümüz pazartesi 1 hafta bekleriz dedi en fazla evet hiç panik yapmadı normal karşıladı..herşey yolundayken birden böyle olmasına baya sıkıldı canım ama hayırlısı herşeyin

canım valla bende sütüm gelmeyince ağladım üzüldüm ,ama nette okudum ,her bebeğin rızkı kendiyle gelir yazıyodu ,bide huzurlu olmak anne sütünü artırıyomuş ,benim o güne göre baya arttı ama ben genede mama takviyesi yapıyorum ,hem önceleri biraz kusuyodu artık kusmuyoda ,alıştı sanırım ..üzülme üzüldükçe gidiyo süt.

kız ne ağlıyon Allahasen şükürki tıp ilerledi sonuçta buda Allh ın bi hikmeti değilmi yaa...yani sonuçta sağlığını tehlikeye atan bi durum sözkonusuysa neden sezeryandan kaçıyosunkii??? inşallah bebeğine bişey olmmaz ,ama olursada çok vicdan azabı çekersin bunuda düşün..bide ağlamışsın üstüne bu daha kötü etkilemezmi karnındaki bebeği??

baharım canım sezeryandan bence korkma inan rabbim işlerimizi öyle kolaylaştırıyoki rüya gibi gelip geçiyor.bence doktorun ne söylediyse yap

kızlar bugün kızıma d vitaminine başladık ama öğlenden beri yani vitamini verdiğimden beri 5 defa kustu aranızda böyle olan varmı ateşi falan normal kusma dışında bi sıkıntımız yok çok şükür

ben ogluma kullanmıstım yanı her bebk kullanıyo sanmam onun kusma yapıcagını fazla emıyodur belkıde yada gazı coktur usuttumu acana

ben ogluma kullanmıstım yanı her bebk kullanıyo sanmam onun kusma yapıcagını fazla emıyodur belkıde yada gazı coktur usuttumu acana

canım bende başladım ama şükür kusmadı neden acaba bir doktora sorsan

aradım dru getirmene gerek yok dedi yarında damlayı verdikten sonra gözlemleyecekmişim eğer kusması devam ederse p.tesi getirin dedi (

selam kızlarrr...

kiimselerden haberim yok kaç gündür giremiyorum bugün mevlütümüz vardı şükür atlattık. şu an uzatmaları oynuyoruz yakın akrabaların eşleride geldiler akşam yemeği var. ama oda bitince gece 12 gibi artık özgür olucam yaaaaaaa... heeeeeeeeeyyyyyyytttttttt beeee. bittiiii elhamdülillah

bu arada oğlum sabah 11 gibibanyo yaptı o saaten beri uyuyo. arada mızıklıyo uyanıyo azıcık emiyo ama sürekli uyuyo. mevlüt boyuncada uyudu. bol bool nazar aldık sanırım.bakalım gecemiz nasıl geçecek ???? hııı unutmadan kayınvalidemde beşi biyerde taktı hedaaayeee.. veee bütüüün masraflarıda onlar karşılamışlar. mışlar derken bizim babamda birikmiş paramız vardı maaşı eksik alıyodu eşim babamda birikiyodu. doğumda ve mobilyyı da alırken eşim kasadan almış hep. sonrada babama bi kağıda yazıp vermiş şu kadr mobilyay bu kadar doğuma para aldım hesaptan düşersin die. babamda dimiş ki onları bebeğe harcamadınmı sen demiş.eşimd eeveeet demiş.yırt at o kağıdı o zamaann demiş.eşimde atıvermiş eee bugün yemek verildi 170 kişiik hoca geldi hediyeler dağıtıldı hepsini babam yaptı rabbim hepsinden razı olsun kabir azabı yaşatmasın inş. veeee herkese böyle kayınpeder kaynana nasibetsin inş... ayy çok mu mutluyum ne... hem o kadar masraf ettiler hemde üstüne bide altın taktılar yaaa. gerçi babam bu çocuk bize çok pahalıya mal oldu diomuş kaynanama ama olsun o kadar olu deeeemiiiii????

bide o kadarrr insan geldi o kadar masraf oldu dünya kadar hediye geldi. içinde işe yarar bişey yok diyebilirim bi kaç kişi dışında. yani tamam önemli olan gelmek ama getirdiğin de işe yarasın demi yada hiç getirme... hepsi birbirinden dandik büssürü hediyem oldu. napsam acaba. aman yaaaa neyse kociş yakaladı ben hemen lohusa yatağıma geçiyorum. herkese iyi akşamlar... mevlüt fotosu koycam inş. müsait olunca.

baharım canım sezeryandan bence korkma inan rabbim işlerimizi öyle kolaylaştırıyoki rüya gibi gelip geçiyor.bence doktorun ne söylediyse yap

İnşallah dediğin gibi olur.bebeğin hareketlerinde azalma olursa acile gel dedi,takipteyim.iyi olucak inşallah herşey

kız ne ağlıyon Allahasen şükürki tıp ilerledi sonuçta buda Allh ın bi hikmeti değilmi yaa...yani sonuçta sağlığını tehlikeye atan bi durum sözkonusuysa neden sezeryandan kaçıyosunkii??? inşallah bebeğine bişey olmmaz ,ama olursada çok vicdan azabı çekersin bunuda düşün..bide ağlamışsın üstüne bu daha kötü etkilemezmi karnındaki bebeği??[/QUOTE]

Doğru diyosun.zaten sancım geldi mi gelcek mi gerildim günlerdir,üstüne doktor da sezaryana doğru adım adım ilerlediğimi belirtince kötü oldum.hayırlısıyla bugünleri de atlatçaz minik kızımla inşallah

sağol canım.yok zaten normal doğum diye diretmiyorum artık.pazartesi aydına bi gidicem yat çizip alıcam hemen dese bile sesimi çıkarmıycam:44:allah oğlum ve benim için hangisi hayırlısıysa onu versin bizim için,sağol teyzesi:)

kızlar benim oğlumun kafası münüşümde burulup duruyo,sürekli aşşağı doğru vida gibi hareket ediyo 2 saattir falan,canımıda yakıyo.bu gün çok yürüdüm doğum hediyesi bakmak için çok yorulmuştum.noluyoki bana fikri olan varmı...

bebişin kanala girmediyse kanala girmeye çalışıyo olabilir cnm

ben de doğurayım artık ben deeeeeeeeeeeeeee yaaa kimse kalmadı topikte doğurmayan bi ben kaldım galiba . deniz de p. tesi alır yavruşu kucağına. Allahım sona kalmak ne uyuz bi şeyyyy
az zamanın kaldı..bugun oglen vaktı nıye bılmem kalbıme dogdu senın bır ıkı gune doguma gıdecegın topıce bıle gırmedıgım halde...sabırla bekle..korkma...dua et
Allah yar ve yardımcın olsun canım..rabbım tez vakıtte sıfa nasıp eylesın ve sıkıntılarınızı gıdersın ınsallah..
kimseler yok
kızlar bende belirtiler başladı
galiba anne olacağım,
hadi kalkın bana yardımcı olun
ve dua edin,
normal doğum olsun diye

hadı bakalım..vaktıydı cok bekletmeden alırsın kucagına ınsaallah..belkıde coktan yanınada bıledır ufaklık..rabbım kolaylık versın..

bı bakıyım dıye gırdım..yavru kus mızırdanmaya basladı..gece mesayısıne baslıyoruzz...hoscakalın..ıyı dıleklerınız ıcın tekrar tekrar Allah razı olsun..ıı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…