Kızlar bol bol kıvırcık salatısı yiyin süper süt yapıyo yani bana yapıyo Koca yanaklı kızımı doyurduktan sonra bide dolabada bile süt koyuyorum maşallahsanırım kıvırcık yapıyo ya da salataya koyduğum şeylerin hepsi yapıyo
tarifi veriyorum
kıvırcık
havuç
kırmızı lahana
yeşil soğan
bol limon
tuz
yağ
hadi hepiniz mutfağa salata yapmaya ben gidiyorum şimdi koca bi tabak slata yapıp yiyicem yine (salatayı akşam yiyip sütü sabah alıyosunuz bütün gece oturupda hani süt diye beklemeyin)
Öptüm sizi
2-3 cm se devamı gelir inş. en yakın zamanda. ben acaip doğum modundayım yeterki gelsin :))
bak bilmiyodum sarılık olma riski azalttığını. gerçi ne kadar kalsa o kadar iyidir muhakkak da. miadı dolacak nerdeyse sağlıkla gelsinler canım :))
kaçıncı haftadasınız siz tuba? eğer dolanma çok olsaydı hemen alırdı zaten demek ki risk görmemiiş. ama sıkı denetim altında tutulmalı. bi sonraki kontrolün ne zaman?
Alllah bağışlasın kızını sana. sen de bize dua et. Nefes problemi bir an önce hallolur inş.
canım valla bende sütüm gelmeyince ağladım üzüldüm ,ama nette okudum ,her bebeğin rızkı kendiyle gelir yazıyodu ,bide huzurlu olmak anne sütünü artırıyomuş ,benim o güne göre baya arttı ama ben genede mama takviyesi yapıyorum ,hem önceleri biraz kusuyodu artık kusmuyoda ,alıştı sanırım ..üzülme üzüldükçe gidiyo süt.10 gündür 3 defa mama 30 cc ve geri kalanında verdiğim süt sadece 150 gr kazandırmış oğluma(( malesef artık mamayı arttırmak zorundayım...artık süt içtiktn sonra aranıyorsa mama verilecek ( eksik anne gibi hssediyordum ama napalım bebem aç kalmasında ((hamdolsun sonuçta buda allahtan
Merhabalar,bugün 40+4 deyim,hala açılmam ve sancım yokayrıca suyum fazla.hastaneye yatışını yapalım,ya çocuk kakasını yaparsa dedi doktor yatmadım.iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum pazartesiye kadar beklemek istediğimi söyledim.moralim çook bozuk.ağla ağla içim çıktı.sezaryan olmak istemiyorum ama bu gidişle mecbur olcam.inşallah bebeğime bişe olmaz
canım valla bende sütüm gelmeyince ağladım üzüldüm ,ama nette okudum ,her bebeğin rızkı kendiyle gelir yazıyodu ,bide huzurlu olmak anne sütünü artırıyomuş ,benim o güne göre baya arttı ama ben genede mama takviyesi yapıyorum ,hem önceleri biraz kusuyodu artık kusmuyoda ,alıştı sanırım ..üzülme üzüldükçe gidiyo süt.
kız ne ağlıyon Allahasen şükürki tıp ilerledi sonuçta buda Allh ın bi hikmeti değilmi yaa...yani sonuçta sağlığını tehlikeye atan bi durum sözkonusuysa neden sezeryandan kaçıyosunkii??? inşallah bebeğine bişey olmmaz ,ama olursada çok vicdan azabı çekersin bunuda düşün..bide ağlamışsın üstüne bu daha kötü etkilemezmi karnındaki bebeği??
kızlar bugün kızıma d vitaminine başladık ama öğlenden beri yani vitamini verdiğimden beri 5 defa kustu aranızda böyle olan varmı ateşi falan normal kusma dışında bi sıkıntımız yok çok şükür
kızlar bugün kızıma d vitaminine başladık ama öğlenden beri yani vitamini verdiğimden beri 5 defa kustu aranızda böyle olan varmı ateşi falan normal kusma dışında bi sıkıntımız yok çok şükür
ben ogluma kullanmıstım yanı her bebk kullanıyo sanmam onun kusma yapıcagını fazla emıyodur belkıde yada gazı coktur usuttumu acana
canım bende başladım ama şükür kusmadı neden acaba bir doktora sorsan
kırmızı lahanayı çıkartalım fena gaz yapar
baharım canım sezeryandan bence korkma inan rabbim işlerimizi öyle kolaylaştırıyoki rüya gibi gelip geçiyor.bence doktorun ne söylediyse yap
iremguzum- hardisc bebişleriniz uzun ömürlü sağlıklı olsun allah anneli babalı büyütsün
canım o kadar sıkma kendini eğer huzurlu değilsen şimdi git aydına, ama belli olmaz bazen 4 kiloluk bebek 3 kg bebekten daha kolay oluyormuş önemli olan kafa çapı vs, senin çatın dua et hayırlısı için,
kızlar benim için dua edin,
ben de geride kalan arkadaşlar için bir avazda kurtulmaları için
dua edeceğim.
kızlar benim oğlumun kafası münüşümde burulup duruyo,sürekli aşşağı doğru vida gibi hareket ediyo 2 saattir falan,canımıda yakıyo.bu gün çok yürüdüm doğum hediyesi bakmak için çok yorulmuştum.noluyoki bana fikri olan varmı...
az zamanın kaldı..bugun oglen vaktı nıye bılmem kalbıme dogdu senın bır ıkı gune doguma gıdecegın topıce bıle gırmedıgım halde...sabırla bekle..korkma...dua etben de doğurayım artık ben deeeeeeeeeeeeeee yaaa kimse kalmadı topikte doğurmayan bi ben kaldım galiba . deniz de p. tesi alır yavruşu kucağına. Allahım sona kalmak ne uyuz bi şeyyyy
Allah yar ve yardımcın olsun canım..rabbım tez vakıtte sıfa nasıp eylesın ve sıkıntılarınızı gıdersın ınsallah..Hanimla biz geldik prensesimle. Gecmisi okuyamadim henuz cepten alintikamak da problemli, bizim icin dua rden tüm teyzelerimizden Allah raziolsun. Kizim persembe sabahi epidural sezeryanka dunyaya geldi. Aglarken nefesini tam alamiyor dua ederseniz cabuk sertlesirse soluk kapakcigi diye cok seviniriz teyzeleri. Dogum hikayemizi de yazariz ins nete bir girdigimizde. Baya bi doguran var sanirim, Rabbim hepsine saglik sihhat versin ins. Opuyoruz hepinizi
kimseler yok
kızlar bende belirtiler başladı
galiba anne olacağım,
hadi kalkın bana yardımcı olun
ve dua edin,
normal doğum olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?