canım valla bende sütüm gelmeyince ağladım üzüldüm ,ama nette okudum ,her bebeğin rızkı kendiyle gelir yazıyodu ,bide huzurlu olmak anne sütünü artırıyomuş ,benim o güne göre baya arttı ama ben genede mama takviyesi yapıyorum ,hem önceleri biraz kusuyodu artık kusmuyoda ,alıştı sanırım ..üzülme üzüldükçe gidiyo süt.
kız ne ağlıyon Allahasen şükürki tıp ilerledi sonuçta buda Allh ın bi hikmeti değilmi yaa...yani sonuçta sağlığını tehlikeye atan bi durum sözkonusuysa neden sezeryandan kaçıyosunkii??? inşallah bebeğine bişey olmmaz ,ama olursada çok vicdan azabı çekersin bunuda düşün..bide ağlamışsın üstüne bu daha kötü etkilemezmi karnındaki bebeği??
elifcim çok tebrik ederim cnm allah analı babalı büyütsün...
inş. bir an önce düzelir bebişin
gerilip boş yere üzme kendini cnm en önemlisi sizin sağlığınız sağlıkla bebişini kollarına alda gerisii boş inanki belkide sezo daha hayırlı olacaktır
kızlar bendee doğum yaptım ama herşey çok zorduu size tavsiyem 40 haftayı aşmışsanız ve hala ne sancı ne su ne nişan hiç bişiniz yoksa sakın normal düşünmeyin ben noral doğurmak çok istedim çok bekledim ama olmadı 41. haftama geldiğimde plasentam eskidiği için artık çocuk beslenemipor dedi doktor miad aşımından yatırıcaz dedi suni sancıyla herşeyi hallederiz dedii ama 10 saat sancı çektim ama olmadı kendimi yırttım ama olmadı sonunda sezeryan oldum şuan çok sancım var çok zor bebeği zor emziriyorum allah hepimizin yardımcısı olsun ama efemiz çok tatlıı ona bakınca biraz acılarımı unutuıyorumm couturnix ne yaptı haberi olan varmı onaa sancı verceklerdiii normal doğurabildimiii
kızlar bendee doğum yaptım ama herşey çok zorduu size tavsiyem 40 haftayı aşmışsanız ve hala ne sancı ne su ne nişan hiç bişiniz yoksa sakın normal düşünmeyin ben noral doğurmak çok istedim çok bekledim ama olmadı 41. haftama geldiğimde plasentam eskidiği için artık çocuk beslenemipor dedi doktor miad aşımından yatırıcaz dedi suni sancıyla herşeyi hallederiz dedii ama 10 saat sancı çektim ama olmadı kendimi yırttım ama olmadı sonunda sezeryan oldum şuan çok sancım var çok zor bebeği zor emziriyorum allah hepimizin yardımcısı olsun ama efemiz çok tatlıı ona bakınca biraz acılarımı unutuıyorumm couturnix ne yaptı haberi olan varmı onaa sancı verceklerdiii normal doğurabildimiii
selam kızlarr
yeni doğumlar oldumu bilemiyorum geçmişe bakamadım, olduysa allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin doğum yapan arkadaşlarım,,
yaa benim göğüslerim çok fena yara olmaya başladılar bile
lansinoh dışında yapılacak birşeu varmı öneri bekliyorummmmmmm
çığlık atarak emziriyorum artık((
bı bakıyım dıye gırdım..yavru kus mızırdanmaya basladı..gece mesayısıne baslıyoruzz...hoscakalın..ıyı dıleklerınız ıcın tekrar tekrar Allah razı olsun..ıı geceler
iyi geceler. çok sancım var .acile gittik 10 gibi sancı var ama açılma hala bir cm. dua edin kızlar şu an kıvranıyorum resmen yazarken
kızlaar geçmişi okumadan dalıyorum
crafty arkadaşımız hem ekimi hem kasımı takip ediyordu
Nil bebek bu sabah saat 5 sularında dünyaya geldi.. sezeryan olmuş.. 25inde olacaktı aslında.. ama demek ki acele etti :)
kaynaklara göre 3800gr, 51cm ...
Hanimla biz geldik prensesimle. Gecmisi okuyamadim henuz cepten alintikamak da problemli, bizim icin dua rden tüm teyzelerimizden Allah raziolsun. Kizim persembe sabahi epidural sezeryanka dunyaya geldi. Aglarken nefesini tam alamiyor dua ederseniz cabuk sertlesirse soluk kapakcigi diye cok seviniriz teyzeleri. Dogum hikayemizi de yazariz ins nete bir girdigimizde. Baya bi doguran var sanirim, Rabbim hepsine saglik sihhat versin ins. Opuyoruz hepinizi
iyi geceler. çok sancım var .acile gittik 10 gibi sancı var ama açılma hala bir cm. dua edin kızlar şu an kıvranıyorum resmen yazarken
MErhaba hanımlar bu saatte ayaktayım gece nöbetlerim başlamış bulunmakta. Birşeyler atıştırırken doğum hikayemi yazayım dedim :))) 21 Ekim sabahı son bir açılma umuduyla hastaneye gittim. Ama malesef açılma yoktu sezeryan kaçınılmaz sondu. Ama hiç heseba katmadığım birşey oldu, bilirsiniz 1 ay önce ağır bir faranjit geçirdim. 3 haftadırda öksürüğüm vardı bu yüzden genel anestezi yapmıyacağım dedi doktor spinal yapıcaz dedi. O anki surat ifadem çok komikmiş annem acayip tırsmıştın diyor. Neyse beni ameliyathaneye aldılar iğneyi vurdular belden aşşağısını hissetmiyorum birde öksürük için asist yaptılar. Doktor başımı okşayarak başladı anlatmaya şuan şu oluyor bu oluyor derken tam bölge kesilmeden önce temizleniyor dediğinde tüm beynimin uyuştuğunu hissettim başımdaki doktor niye bukadar heycanlandın hocam böyle olmaz hemen saknleştici verelim dediğini hatırlıyorum. Dalmışım yada ben daldığımı düşünüyorum oğlumu yanıma getirdiklerinde onu öptüm ve sonrasında çıkartmaya başlamışım verilen asist yüzünden sonrasında tekrar dalmışım. En son uyandığımda son işlemler yapılıyordu garip garip karnımın oynadığı dışında hiçbirşey hissetmedim. Sonrasında beni odaya götürdüler ve dünyalar güzeli meleğimi verdiler kucağıma. Doruğum 3750kg 49 santim bembeyaz pamuk gibi bir prensti. Okadar çabuk ayaklandım ve gelen giden okadar çoktuki nazar değdi sanrım ilk gece çok zor geçti sancılarım, öksürüğüm derken ertesi gün gazımı çıkarmamla taburcu ettiler. Şuan evimizdeyiz ve oğlumla beraber hepinizi kocaman öpüyoruz.
selam kızlarrr...
kiimselerden haberim yok kaç gündür giremiyorumbugün mevlütümüz vardı şükür atlattık. şu an uzatmaları oynuyoruz yakın akrabaların eşleride geldiler akşam yemeği var. ama oda bitince gece 12 gibi artık özgür olucam yaaaaaaa... heeeeeeeeeyyyyyyytttttttt beeee. bittiiii elhamdülillah
bu arada oğlum sabah 11 gibibanyo yaptı o saaten beri uyuyo. arada mızıklıyo uyanıyo azıcık emiyo ama sürekli uyuyo. mevlüt boyuncada uyudu. bol bool nazar aldık sanırım.bakalım gecemiz nasıl geçecek ???? hııı unutmadan kayınvalidemde beşi biyerde taktı hedaaayeee..veee bütüüün masraflarıda onlar karşılamışlar. mışlar derken bizim babamda birikmiş paramız vardı maaşı eksik alıyodu eşim babamda birikiyodu. doğumda ve mobilyyı da alırken eşim kasadan almış hep. sonrada babama bi kağıda yazıp vermiş şu kadr mobilyay bu kadar doğuma para aldım hesaptan düşersin die. babamda dimiş ki onları bebeğe harcamadınmı sen demiş.eşimd eeveeet demiş.yırt at o kağıdı o zamaann demiş.eşimde atıvermiş eee bugün yemek verildi 170 kişiik hoca geldi hediyeler dağıtıldı hepsini babam yaptı rabbim hepsinden razı olsun kabir azabı yaşatmasın inş. veeee herkese böyle kayınpeder kaynana nasibetsin inş... ayy çok mu mutluyum ne... hem o kadar masraf ettiler hemde üstüne bide altın taktılar yaaa. gerçi babam bu çocuk bize çok pahalıya mal oldu diomuş kaynanama ama olsun o kadar olu deeeemiiiii????
bide o kadarrr insan geldi o kadar masraf oldu dünya kadar hediye geldi. içinde işe yarar bişey yok diyebilirim bi kaç kişi dışında. yani tamam önemli olan gelmek ama getirdiğin de işe yarasın demi yada hiç getirme... hepsi birbirinden dandik büssürü hediyem oldu.napsam acaba. aman yaaaa neyse kociş yakaladı ben hemen lohusa yatağıma geçiyorum. herkese iyi akşamlar... mevlüt fotosu koycam inş. müsait olunca.
az zamanın kaldı..bugun oglen vaktı nıye bılmem kalbıme dogdu senın bır ıkı gune doguma gıdecegın topıce bıle gırmedıgım halde...sabırla bekle..korkma...dua et
Allah yar ve yardımcın olsun canım..rabbım tez vakıtte sıfa nasıp eylesın ve sıkıntılarınızı gıdersın ınsallah..
hadı bakalım..vaktıydı cok bekletmeden alırsın kucagına ınsaallah..belkıde coktan yanınada bıledır ufaklık..rabbım kolaylık versın..
hadi bakalım. Allah kolaylıkla kurtulmayı nasip etsin. Sağlıkla kucağına al inşlh yavrunu.
amin canım sağ ol. hepimizi inş. sen ne durumdasın yok mu bi değişiklik?
bende bi değişiklik yok, oğlan da tosunlaştıkça tosunlaşıyo, 3.500 şuan kırk haftaya 4 kiloyu bulacak nerdeysebu hafta da beklicez bakalım perşembe bi karar veririz dedi doktor, bu hafta iki kilo almışım endişelendi biraz ödem de var dedi, çizecek sanırım beni...
bakalım kısmet hayırlısıyla alalım da bebişleri kucağımıza artık çok da önemsemiyorum sezoymuş nnormalmiş.
derin nefes alın diyolar kasılmalarda canım bi de öyle dene bakalım etkisi olacak mı. inşllh süreç hızlanır da bi çırpıda gelri bebişin. Allah bi avazda kurtarsın der ya büyükler öyle olur inşllhh :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?