2011 Ekim Anneleri

haklısın bacım....bebekleirmizin rızkıda buymuş....emzirme ile ilgili kampanyalar çok güzelde hamileyken çok gaza getiriyormuş insanı....sütü az gelnine moralmen çok üzülüyor....hamdolsun

çok sağol canım. biraz uyuyup dinlenince ben de senin gibi düşünmeye başladım tosunum sağlıkla gelsin de başka bir şey istemiyorum.
Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin

kızlar bendee doğum yaptım ama herşey çok zorduu size tavsiyem 40 haftayı aşmışsanız ve hala ne sancı ne su ne nişan hiç bişiniz yoksa sakın normal düşünmeyin ben noral doğurmak çok istedim çok bekledim ama olmadı 41. haftama geldiğimde plasentam eskidiği için artık çocuk beslenemipor dedi doktor miad aşımından yatırıcaz dedi suni sancıyla herşeyi hallederiz dedii ama 10 saat sancı çektim ama olmadı kendimi yırttım ama olmadı sonunda sezeryan oldum şuan çok sancım var çok zor bebeği zor emziriyorum allah hepimizin yardımcısı olsun ama efemiz çok tatlıı ona bakınca biraz acılarımı unutuıyorumm couturnix ne yaptı haberi olan varmı onaa sancı verceklerdiii normal doğurabildimiii

10 saat iyi dayanmışsın canım yaa. zor olmuş ama almışsın bebeğini kucağına. Sağlıklı uzun ömürler versin rabbim size. umarım sancıların da geçer bir an önce.
darısı benim gibi bekleyenlerin başına..

bebişin hayırlı uğurlu olsun cnm allah analı babalı büyütsün.....

Ya kızlar bu suni sancı ne zaman hangi durumlarda yapılıo? bende doktoruma sordum doğum gecikirse suni verirmisiniz dedim, o da suni öle herkese verilmez rahim ve işte o kısımların buna uygun olması gerekir senin uygun değil dedi. büük ihtimal normal dedi ama hayırlısı...

Canım bende çok şeyler denedim ama fayda etmedi en son bir makalede okudum kendi sütünü az sık meme başına onu sür biraz kurusun öle ped koy göğsüne koyuyosan tabi bana çok iyi geldi

bı bakıyım dıye gırdım..yavru kus mızırdanmaya basladı..gece mesayısıne baslıyoruzz...hoscakalın..ıyı dıleklerınız ıcın tekrar tekrar Allah razı olsun..ıı geceler

Cnm senin de gözün aydin dogurmussun kizini, gecmise bakamadim, normal olmustur herhalde, güle güle büyüt annesi...Darisi tüm bekleyenlerin basina ins...

iyi geceler. çok sancım var .acile gittik 10 gibi sancı var ama açılma hala bir cm. dua edin kızlar şu an kıvranıyorum resmen yazarken

MErhaba hanımlar bu saatte ayaktayım gece nöbetlerim başlamış bulunmakta. Birşeyler atıştırırken doğum hikayemi yazayım dedim :))) 21 Ekim sabahı son bir açılma umuduyla hastaneye gittim. Ama malesef açılma yoktu sezeryan kaçınılmaz sondu. Ama hiç heseba katmadığım birşey oldu, bilirsiniz 1 ay önce ağır bir faranjit geçirdim. 3 haftadırda öksürüğüm vardı bu yüzden genel anestezi yapmıyacağım dedi doktor spinal yapıcaz dedi. O anki surat ifadem çok komikmiş annem acayip tırsmıştın diyor. Neyse beni ameliyathaneye aldılar iğneyi vurdular belden aşşağısını hissetmiyorum birde öksürük için asist yaptılar. Doktor başımı okşayarak başladı anlatmaya şuan şu oluyor bu oluyor derken tam bölge kesilmeden önce temizleniyor dediğinde tüm beynimin uyuştuğunu hissettim başımdaki doktor niye bukadar heycanlandın hocam böyle olmaz hemen saknleştici verelim dediğini hatırlıyorum. Dalmışım yada ben daldığımı düşünüyorum oğlumu yanıma getirdiklerinde onu öptüm ve sonrasında çıkartmaya başlamışım verilen asist yüzünden sonrasında tekrar dalmışım. En son uyandığımda son işlemler yapılıyordu garip garip karnımın oynadığı dışında hiçbirşey hissetmedim. Sonrasında beni odaya götürdüler ve dünyalar güzeli meleğimi verdiler kucağıma. Doruğum 3750kg 49 santim bembeyaz pamuk gibi bir prensti. Okadar çabuk ayaklandım ve gelen giden okadar çoktuki nazar değdi sanrım ilk gece çok zor geçti sancılarım, öksürüğüm derken ertesi gün gazımı çıkarmamla taburcu ettiler. Şuan evimizdeyiz ve oğlumla beraber hepinizi kocaman öpüyoruz.

Allah analı babalı sağlıkla büyütmesini nasip etsin inş.

canım sağlıkla büyüt güle güle büyüt bebeğini.çok geçmiş olsun inş. çabucak düzelir bebeğinin solunumu.

güle güle sağlıkla büyüt canım bebeğini.

iyi geceler. çok sancım var .acile gittik 10 gibi sancı var ama açılma hala bir cm. dua edin kızlar şu an kıvranıyorum resmen yazarken

Allah bi avazda kurtulmanı nasip etsin.kolay bi doğum versin Rabbim.

Allah bağışlasın oğlunu sana. dikkat et hemen ayaklanma dikişlerine dikkat et

oh maş. helal böyle kayınvalide kayınpedere. her yerde söyleme nazar olursun valla :)) benimki annemlerin ne takacağını soruyo. altta kalmamak için aynısından takacak zaar :)) gerçi yarım bile taksa çok şaşırırım ki gözüm de yok eksik kalsın

hayrolsun demek kalbine doğdu. inş. dediğin gibi olur iremcim

günaydın kızlar gece 3 gibi dalmışım 6 gibi de uyandım. çok zor bi geceydi ya .acile gittik sancı çıktı ama açılma hala ayını 1 cm. tahminen 1-2 güne doğarsın dedi ama henüz doğum eylemi başlamamış eve gönderdi o yüzden doktor. eve geldikten sonra çok açtım bi şeyler yedim uzandım bi daha başladı neyse geçti ben fırsattan istifade mutfağı toplayayım dedim sen misin ayakta duran eğilen bükülen daha beter oldu (
y,ne uzandım zar zor kıldım namazımı sonra öyle bitkinlikten uyumuşuz eşimle.

ya ben sancı gelince çok kasıyorum kendimi ve sonrasında yani sancı geçince felaket bir yorgunluk hissediyorum. tansiyonum mu düşüyo neyse artık elim kolum kalkmıyo. bunu engellemenin bi yolu var mı kızlar yani doğru nefes alma tekniği falan ??
şu an yine az sancı var belimde ve oturunca artıyo daha çok yalancı sancı mı bu acaba

amin canım sağ ol. hepimizi inş. sen ne durumdasın yok mu bi değişiklik?

bende bi değişiklik yok, oğlan da tosunlaştıkça tosunlaşıyo, 3.500 şuan kırk haftaya 4 kiloyu bulacak nerdeyse bu hafta da beklicez bakalım perşembe bi karar veririz dedi doktor, bu hafta iki kilo almışım endişelendi biraz ödem de var dedi, çizecek sanırım beni...
bakalım kısmet hayırlısıyla alalım da bebişleri kucağımıza artık çok da önemsemiyorum sezoymuş nnormalmiş.

derin nefes alın diyolar kasılmalarda canım bi de öyle dene bakalım etkisi olacak mı. inşllh süreç hızlanır da bi çırpıda gelri bebişin. Allah bi avazda kurtarsın der ya büyükler öyle olur inşllhh :)))

Kızımın solunumu daha iyi teyzeleri Allah razı olsun hepinizden.

Gelelim dogum hikayemize: sizin de bildiginiz gibi carsamba günü suyumun azalması bebegin kanala hala girmemis ve benim de acilmamın 0 olmasi dolayısiyla persembe sabahı 10 icin sezeryan randevusu almıstık.

Sabah 9da hastaneye yatısımı yaptık. Odaya gelir gelmez giydirdiler önlügümü, serumumy taktılar ve sedyeye aldılar. Annem, kayinvalidem ve esimle vedalasirken basladim aglamaya. Ameliyathane hazirlanirken koridorda beklettiler beni biraz, cikan birini gotdum o esnasa genel olmustu oyle baygin baygin gidiyordu. Ameliyathaneye alundim, anestezi uzmani geldi, epidurale dayanabilir miyim bilmiyorum beni de genel yapin dedim ana beni ikna etti epidurale.

Epiduralim de yapildi ataklarimdan basladi karincalanmaya sonra hic hissetmedim zaten. Yatirdilar beni, örtümü de gerdiler üstüme. Basladim ben titremeye. Kollarima çeneme hakim olamiyorun. Derin nefes aliyorum yok gecmiyor. Sakin olmaya calis biraz diyorlar olamiyorum. Daha ben kesecekleri ani beklerken, elif solyna bak dediler veee prensesimu siliyorlardi. Onu görünce bütün titremem gecti gözyaslarina boguldum, kirmizi dudakli pasakli bir kizdi tipki babasina benzeyen. Bogazını temizliyorlardi hortumla icim giti ama onun iyiligi icin dedim sakinlestirdim kendimi. hic aglamadi kizim. Biraz zorla aglattilar, yanima getirdiker öptüm kokladim onu, sonra üsümesin deyip götürdüler.

Bu esnada dikiyorlardi, midem agzima geliyor gibi olmaya basladi, dayanamayacagimi söyledim beni islem bitene kadar uyuttular. Cikarken babam, kayinbabam,annem, kayinvalidem ve esim kapidaydi, cok duygulandim onlari da gorunce. odama geldim, yarim saat de odamda titreme nöbeti gecirdim. Cok korkmusum ama korkulacak hicbir sey yokmus. Kizim 2 saat oksijen alup yanima geldi. Pamuk gibi elleri hic durmuyordu acikmisti. Seyrettim onu doyasiya günerce seyrettim. Geceleri hic uyumadim, sutum gelsin diye hep emzirdim,
hastanedeki en caliskan anne secti beni hemsireler.

Allah isteyen herkese nasip etsin. Simdi annemi uyuttum biraz kizimin basinda bekliyorum. Kücücük ama dünyalara bedel. Öpüyoruz teyzeleri kizimla sizi

bi haftada mı almışsın iki kilo ? bende son zamanlarda kilo alımı azaldı gerçi vücut daha kaldırmıyo herhalde ondan :)) hakkımızda hayırlısı tabi. ben normal çok istiyorum ama her sancı geldiğinde yapamam gibi hissediyorum bilmiyorum ne olacak Allaha bıraktım hayırlısı neyse o şekilde olsun artık.
nefes almayı aklediyorum bazen ama çok kasıyorum kendimi. tansiyonum gece 9-5ti. çok uzun sürmez inş. bu süreç ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…