2011 Ekim Anneleri

ne güzel kavuştun kızına. gözün aydın . sevindim solunumun düzelmesine. ismini ne taktınız bu arada?

geçmiş olsunn. ne güzel kavuşmuşsun miniğine, böyle sizlerin kavuşma hikayelerinizi okudukça sabırsızlanıyorum :))
Allah sağlıklı ömürler versin.

çok güzel canım hikayeniz.ya ben de yazayım bari hiç fırsat olmadı yazmaya özendimm.

OSMANLICA BURÇLAR
K0Ç= Dawar'ül kurban :)
BOĞA= Sığır-ül camış :)
İKİZLER= Adem-ül çift-i aynın :)
... ...YENGEÇ= Mahluk-ül Derya-ül ßöcekwari :)
... ... ... ASLAN= Mahlükat-ül wahşi :)
BAŞAK= Neßâtat-ül arpa-ü yulaf :)
TERAZİ= Endaze-i kantar :)
AKREP= Haşerat-ül zehr-i zıkkım ( :
YAY= Silah-ül zemßerek ( :
OĞLAK= Dawar-ül sakal-i sivri ( .
KOWA= Damacana ( :
BALIK= Mahsülat-i Derya ( :

kızlar 13 ekim saat 1 de kızımız bereni kucağımıza aldık Allaha şükür.şu an uyuyor.sizler ne yaptınız.kimler doğurdu.kimler gün sayıyor...geçmişe pek bakamadım.dikişlerim acıyordu.şu an daha iyiyim.

canım benim ne güzel almışsın kucağına sende allah hayırlı etsin.
bende 4 saat suni sancı aldım, nst de sancılar çıktı ancak ben hissetmiyordum, beni elle muayneler mahvetti psikolojim bozuldu kendi isteiğimle sezaryen oldum.
şu anda oturup kalkmak özellikle yatakdan kalkmak benim için oldukça zor ancak çok şükür iyiyim, umarım sende kısa zamanda iyileşirsin canım.

Canım bende çok şeyler denedim ama fayda etmedi en son bir makalede okudum kendi sütünü az sık meme başına onu sür biraz kurusun öle ped koy göğsüne koyuyosan tabi bana çok iyi geldi

aa canım doğru bende okumuştum bir yerlerde iyiki söyledin aklıma getirdin bende deneyeyim çok teşekkürler

sağlıkla buyut kuzucugunuuuuuu
ahh ahhh ilk zamanlar benimde olmuştu hatta kanamıştı tek memeye kalmıştım ama şükür iyileşti gögsünden süt çıkınca uclarına sür kurumadan kapatma gögüslerini inşallah iyileşir arada z.yagıda sürdüm ben
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu salataya bakkk beeeee sen yazmışın ben okumadan akşam balıgın yanına lahanasız salata yapıp yemiştimmmm süperdi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu arada duyguuuuuuuuu seninle doguma gidiş hikayemiz aynıı daha önce yazdımmı bilmiyom daaa sen balıgını yiyip gitmiştin ya dogumaaaa bende balık yidim öyle gittim dogumaaaaaaaa
amaninnnnnnnnnnnnn beşi biryerdemi taktılarrr masraflarımı üstlendilerrrrr vuuuuuuu bizimkiler 1 tene çeyrek taktılar birde 170 lira takıvedilerrr
maşallahh kızzz allah bozmasın saadetiniziiiiiiiiiiiiresimleride bekliyorıummmm
hayırlı olsun canımcımmmm 10 saat sancı çekmen çok üzücü ama sağlıkla almışsın yavrunu kucagınaa kokla benim içinnnnn

tünaydınnnnn biz dün gece nöbetteydikkk saat 4 ten sabah 6 ya kadar ayaktaydık resmen çıldırdım uyumuyor diye özgürr
gazını çıkarıyoruz besliyoruz altı temiz uykuya direniyor sıpaa sabahta banyo yaptırdık suanda yatagında uyanık sagına soluna bakınıyooo
dün sıkıldık gezmeye gittik daral geldi bana yaaaaa 1.5 saat içinde gittik misafirliğe oturduk eve geldikk jet hızıyla çok komikti yaaa
ama eve geldim bu zamana kadar acımayan dikişlerim sızlamaya başladı dün gece resmen içimdeki dikişlerin koptugunu düşünüyordum
ama iyileşme oldugu için geriliyormuşşşş anamm dikişlerin patladıgını düşünmek bile tiken tiken yapıyo beniiiiii:100:

Biliyorum seninde balıktan sonra doğuma gittiğini Sen yine biliyodun doğurucağını ben belki doğururum dedim buzluktan çıkarmıştım ben eve gelene kadarda bozulur diye hemen yapıp yiyim sonra giderim dedim Sofrayıda toplamamıştım babam toplamış fırında yapmıştım tepsiyide yıkamış
doğuramayanlara duyurulur balık yiyin doğurun Psikilojik olarak etkiler belki doğurursunuz

geçmiş olsun canım ,hayırlı olsunallah analı babalı,sağlıklı sıhatli büyütmek nasip etsin

hadi gözün aydın canım geliyo galiba senin bebiş.sona kalıcam dedin bak ben sona kalıyorumsağlıkla alalımda kucağımıza,gerisi teferruat.sen sancı geldiğinde gevşet kendini derin derin nefes al,gül kokla mum söndür derler ya o şekilde,gerçekten faydası oluyo,özelliklede bebişine yeterli oksijen gitmesi için.hadi güzel haberlerle gel...

canım çok geçmiş olsun,bitti gitti işte,artık yavrun kollarında.bende çok korkuyorum,kesin bayılırımolsun herşeye değer demi

çok güzellermiş ... en güzelide benim ve oğlumunki he heeee endaze-i kantarrrr

valla canım böyle olursa 2.yi hemen yapmayı düşünüyorum ama sanırım ilk bebek diye oldu bunlar yani 2.de avcumu yalarım gibi geliyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…