2011 Ekim Anneleri

ütü mü yapıyosun Allah iyiliğini versin. bak o doğumdan önce gelen enerjidir harcama
yakın ama senin bebişin gelişi anlaşılan. takibindeyim hayırlı haberlerini bekliyorumm

ayy siz çok alemsiniz yaaa.... gidemiyorum burdan

bana ver bana ver heee

cnm gözünaydın çok güldüm baya kızmışsın sen neyseki gitmiş görümcen :)))

ya birdeee benim 2 gündür acayip başım dönüyor ve midem bulanıyoooo
annemde diyo ki hamilemisin Neden böyle oldum ki sizde de oluyormuuuu??
Birde kan ilacı kullanıyormusunuzzzzzzzzzzzzzzz

kan ilacı kullanıyorum cnm ben yorgunluktan olabilir geçmezse doktorunu bi ara istersen

evet canım kan ilacı kullanıyorum tansiyonun düşüyodur belki kendini yormamaya çalış benim de tansiyonum düşüyo ayakta kalırsam eğer.
hımmmmm ondan olabilirrr dr kan ilacı yazmış receteye bende var göründüğü için eczacı vermemiş şimdi anneme sordum
ula 18 gündür kullanmadım bennnnahh ahh annem hiç demedi bana yaaaaaaaaaaaa kullanayım ben artık

ben 2 tane kullanıyordum dogurdum bıraktım ne buyuk hata yaaa

ama bu aralar ben çok yoruldum gelen evi dagıtıp gidiyor işler bana bakıyor
yanımda biri olsun istiyorum en azından yardımcı olsun kız kardeşim bile
kaçtı gitti ardımdan demişki anneme tatilimi yapamadım hiç bir yere gidemedim
gezemedim o kadar üzüldüm kiii gitmeden bir gece önce özgür sabaha kadar uyumadı
kardeşimde aynı odada yatıyorduk kalkıp yeter beee kapa çeneni diye bagırdı
ertesi günde bilet ayırmadan otogara gitti arada msj atar nasılsınız diye o kadarcık
ben yardıma çagırdım kardeşim tatil yapmak için gelmiş sağolsun biraz işimi gördü
allah razı olsun ama eve kapandı diye içerlemiş bana anam ben çok dolmuşum yaaaaaaaa

herşeyi yazsam kk beni çok yazıyorum diye kovar valla

annemde diyo ki hamilemisin neden böyle oldum ki sizde de oluyormuuuu??
birde kan ilacı kullanıyormusunuzzzzzzzzzzzzzzz

bana asiye hanım kan ilacı yazdı canım ben kullanıyorum
yarında kontrolümüz var hem bebişin hem benim , inşallah sarılığımız düşmüştür..

böyle kaynana kayınpeder dostlar başına.
neredeyse bizim kırkımız çıkıcak daha bir çöp takmadılar.

gözünaydın canım.allah analı babalı büyütsün

iyi geceler. çok sancım var .acile gittik 10 gibi sancı var ama açılma hala bir cm. dua edin kızlar şu an kıvranıyorum resmen yazarken

filizcim hadi hayırlısı inş en kısa zamanda doğurursun.son olarak ütü yapıyormuşsun çok yorma kendini.

hayırlı olsun canım bebişin sağlıklı uzun ömrü olsun.

tekrar gözünaydın canım.

Canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun valla her gün bi şey oluyo oralarda insan diken üstünde olur sürekli
annemde diyo ki hamilemisin neden böyle oldum ki sizde de oluyormuuuu??
birde kan ilacı kullanıyormusunuzzzzzzzzzzzzzzz
Ben kullanıyorum 3 ay daha devam ediceksin dediler

bana ver bana ver Sanki bi an annem geldi gözümün önüne Sanırım bu cümleyi hemen hemen hepimiz duymuşuzdur bebekler olduktan sonra
Annemde yattığı yerden çok der bana ver diye ama seninki daha bi hoşmuş gözü kapalıyken bana ver

kızlarr çok yorgunum çok uykusuzum ,bebeğim açlıktan uyumuyo sanırım ,gece tek öğün mama verdim 50 ml hüpletti ,bide süt sağmıştım 2. uyanmadada onu verdim hüpletti ,ama başka sağılmış sütüm yok ,gündüz hep emziriyorum ama mamoşlar yumuşacık yaa..rezene içiyorum ,humabna ,bal -pekmez şerbeti ,tatlı yiyorum soğan tiyorum daha napcam bilmemki ,fıstıklı baklava yediğimde aldığım verimi alamıyorum ,şimdi kacamdan istedim git al diye ,annen tatlı yaptı ya dedii..annamlegülüştlüler..ama ben onlardan istiyorum ..aldırcam kesiinn...ama dombik olcam ben yaa..ablam balkabağı ye dedi ,bahçede varmış bitane getirdim eve yarın bişeyler yapcam ondanda ..daha neydiyim bilemiiiiyoruuuuuuuuuuuuuuuuummm((((((

bugün misafirde geldi,sabahten beri hizmet ediyorum ,kek yaptım poaça yaptımm...aman yaaa....hizmet bekliyo millet lohusa kadından resmen ...bide kaynanam annen gitmeden mevlitini okutalım diyomuş ,annem yardım etsin kendisine diye ,annem 40 çıkmadan gitcek yaa..hemen aradan çıkaralım diyo ..bilmiyorum ona ne yapcaz....

bu arada selamsız girdiimm..öpüyorum hepiizi bacılarrrr..

amannn daha loğusayım ben kimsenin taktığı yok hastanedeki doktorlar ailece geliyo aldım baklavayı yanınada şerbet vercem ne yapim sabaha kadar zaten uyumamışım 10 çeşit çıkarttığım günlere saysınlar

benim minik öküz hiçbirşey almadı bitane elmas yüzüğüm vardı onun kolyesini alimmi diyor bugün ben kızınca söyleme al dedim bende atçam terliği kafasına asabımı bozuyo gıcık

nefret geldıııııı....
1,5 saat once ocaga koydugum kabak hala pişiyo..mutfaga dakkada gıren annem tencerenın kapagını kaldırıpta pişmişmi dıye bakmıyo bıle...sonrada ne pişiyo bu yemek 1,5 saatr dıye laf edıyo...oturamıyom kalkamıyom..dunya bulasık yıkadım yemek yaptım..goguslerım kanıyo..ısıttıgımde laf cabası...kıcım yer gormuyo..doktor bana 15 gun oturmayıp yatacaksın dıyo..nasıl yapcaksamm..dıkıslerım sızlıyoo..vc ye gıtmeye korkuyorum pansuman olayı sıkıntı yapıyoo...bır allahın kuluda dur su ısını ben yapıyım demıyo...ne bu yaa..ne yanı sımdı...

birde loğusasın yatman lazım diyolar dimi işleri kim yapçaksa gündüz yardımcım olmasına rağmen yığılı işim oluyo zaten o kadınada tahümmülüm yok artık kısacası depresifim

kızlar depremi hissedenlere ve hisseden yakınları oalnlara geçmiş olsun rabbim afatından tüm müslüman alemini korusun inş.amin

off kızlar ya bebeğimin kontrolü vardı biz hastanede de yattık ya geçen hafta 4 gün işte onun kontrolüydü ama doktor taa 2 kasıma gün vermiş yokmuymuş neymiş.çok canım sıkıldı başkasına da götürmek istemiyorum hem o doktor iyi hem de o tedavi etti o biliyo yani bebeğimi.8 gün beklicezz.ee kilosuna falan da bakardı acaba bu arada sağlık ocağına götürüp rutin şeylerine orda mı baktırsamki.bebeğim doyuyo gibi ama kilo almışmı merak ediyorum.

cnm ya benimde sütüm azalmaya başladı bende artık biberondan memeye geçirecektim kızımı zaten az geliyo sağıp vermeye devam ediyorum bende yarın humana alıp başlıycam sana fayda etmedimi :26:

ayy ikinizz de dinlenememişsiniz doğru düzgün yaa. o ne öyle bulaşık yıkamalar, temizlik yapmalar, yardım göreceğinize gelene de hizmet ediyosunuz. ayy çok üzüldüm vallaha yaa.
ama eşini tebrik ettim canım Allah ağzınızın tadını bozmasın...[/QUOTE]
amın canım esım saolsun mutlu ettı benı ıs guc hıc bıtmıyo bıtık durumdayım ama dınlenıcem yarın ınsallah
cnm gözünaydın çok güldüm baya kızmışsın sen neyseki gitmiş görümcen :)))

kan ilacı kullanıyorum cnm ben yorgunluktan olabilir geçmezse doktorunu bi ara istersen
cok sukur gıttı canım kurtuldum ama yorgunlugumu nasılatıcam bılmıyorum
benim minik öküz hiçbirşey almadı bitane elmas yüzüğüm vardı onun kolyesini alimmi diyor bugün ben kızınca söyleme al dedim bende atçam terliği kafasına asabımı bozuyo gıcık
bende aldı dıye ıcımden kızdım aslında degıstırmeye gıttım ıstedıgım bılezık yokadamlarda kazıklamaya adam arıyo bılmedıgım bı yerden almıs yarın gıdıp bıldıgım baska bıyerden degıstırmeyı denıycem cok pahalı bu arada altın dusunmesı yeter keske bırlıkte alsaydık ama
canım allah yardımcın olsun bende dıkıslerımden korkuyorum umarım saglamdırlar hala dun cok agrımıstı cunku bıze yardım eden yok barı kostek olmasınlar

canım doyuyosa merak etme doymasa cok aglar az kaka yapar ordan anlarsın bız kılo vs ıcın bı ay sonra gıdıcez ama anneler merak edıyo ıste yorma bebegı saglık ocaklarında topuk kanının 2. sı alınmıstır zaten sızın rabbım koruyo onları

kızlar dedıgım gıbı oglumu doyurdum babasına bıraktım kuyumcuya gıttım geldım bı bılezımgım vardı aynısını yaptırıyım dedım 300 lıra fark soyledı guvenmedım kafam ona takık yarın kendı kuyumcuma gıdıcem ama herzaman uyuyan oglm doyurup gıtmeme ragmen ben gelene kadar meme aramıs onudamı gotursem of bılemedım neyse kocamla oturayımbıraz yarın ıs bası yapıcak yarın saah gorusuruz

iyi akşamlar kızlar
inşallah herkesler iyidir, biz oğlumla iyiz çok şükür bugün 13 günlük oldu rüzgarım
doğum yapan arkadaşlarım Allah analı babalı büyütsün
henüz yapmamış olan arkadaşlarım Allah bir avazda kurtarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…