2011 Ekim Anneleri

iremcim öncelikle geçmiş olsun. çok büyük bir deprem yaşandı bugün. Allah yaşayan herkese yardım etsin.
benim abim van'da öğretmen ve nerdeyse bir saat ulaşamadık bugün ona nasıl bir korkuydu ya rabbim. vandaki herkesin aynı kafa yapısında olduğunu düşünmen de çok üzücü. ben vanı çok iyi biliyorum inan batıdaki milliyetçilerden daha milliyetçi olanlar da var e tabi köstek olanlar da. yani şimdi mardin o şiddeti yaşamış olsa oh olsun mu diyecez ( ben depremi yaşadığım için çok iyi biliyorum Rabbim düşmanıma vermesin. yiğenimle konuştum az önce ağlayarak anlatıyo kitaplık üstüme geliyodu sonra neden bilmem durdu dedi. ben de dedim halacım sen daha meleksin ya Allah korumuştur seni. orda kitaplığın altında kalabilirdi çocuk. daha ilk okul öğrencisi. onun günahı ne sence....

ütü mü yapıyosun Allah iyiliğini versin. bak o doğumdan önce gelen enerjidir harcama
yakın ama senin bebişin gelişi anlaşılan. takibindeyim hayırlı haberlerini bekliyorumm

ütü yaptım 2 çeşit yemek ve tatlı yaptım ve bende hala tık yok. sen de doğurursun benden önce ben kalırım bak gör sen

canım son 3 gün. artık gelsin istiyorum biraz da o yüzden yoruyorum kendimi ama gelmiyo sıpa inatçı çıktı

üff o misafirlerden ben de korkuyorum. insan dinlenmek çocuğuyla ilgilenmek ister ama işte onlar da bi ziyaret etmek istiyolar. sen yine de dikkat et. ameliyatlı hatunsun.

benim minik öküz hiçbirşey almadı bitane elmas yüzüğüm vardı onun kolyesini alimmi diyor bugün ben kızınca söyleme al dedim bende atçam terliği kafasına asabımı bozuyo gıcık

minik öküz mü :))) eskiden sadece öküz derdin zeynep şimdi minik olmuş. elmas kolyenin etkisinden midir ne

hoş geldin Edacım. ben iyiyim hala doğurmadım. siz bizden küçktünüz ama abi oldunuz bize. nasıl Rüzgarın durumu sen nasılsın.

hoş geldin Edacım. ben iyiyim hala doğurmadım. siz bizden küçktünüz ama abi oldunuz bize. nasıl Rüzgarın durumu sen nasılsın.

hoşbulduk filizcim safamızın yeri rahat demek ki elleşme çocuğa zaten eli kulağındadır yavrumun
ben iyim ara sıra dikişlerim ağrıyo dikişlerimde değil aslında bir parmak üstü sertleşiyo böyle doğurduğum günden beri yatıp dinlenmedim ondan da olabilir belki :26: ilk günler göğüslerim yara oldu ağlıya ağlıya emzirdim şimdi o da geçti çok şükür oğlumda verdiği gramları almaya başladı komik bir bebek çok mimik yapıyor çok güldürüyor beni genel olarak iyiz yani darısı senin başına canım Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah

filiiizzzz aklım sendeydi canımcım, arayamadım ama safa gelmiştir diyodumçok inatçı çıktı bu bebe bak ahmet yiğit gibi

mimiklerini yerim ben onun eda fırata benzesin diyodun bak, rüzgarımda çok sempatik bi yavru olcak

yusufda başından beri cool tavrından vazgeçmedi, hala bizi tınmıyo bebe bazen babası, bazen ben oluyor... ama çok cilveli, göz süzmeler filan çok can yakcak kuzum

selamün aleyküm millet:82:

aaa topiğin haline bak :96: filiz, eda bi de ben varım :103:

yaaaa erken erken doğurursanız olacağı budur hanım hanım :)) kimseler kalmadı valla topikte. kasımdakiler bizi takip ediyo artık onlar da dökülmeye başlamıştır şimdi :))

sorma Eda ya gelmiyo bi türlü bi de bizim enfeksiyon kaynaklı erken doğum riskimiz vardı güya peeehhhh 42yi görecez bu gidişle :))
salıya randevumuz var bakalım doktor ne diyecek .sonu sezaryen görünüyo ama bakalım..
dikişlerine de dikkat et canım. annen nasıl oldu anjio olacaktı oldu mu?
onun komik mimiklerini sevsinler :)) benimki karnımı şekilden şekile sokuyo ben de onla idare ediyorum işte
filiiizzzz aklım sendeydi canımcım, arayamadım ama safa gelmiştir diyodumçok inatçı çıktı bu bebe bak ahmet yiğit gibi

yok canım ya gelmiyo etmediğim şey kalmadı. dün sıcak suya bile oturdum minick leğene popomu sığdıracam diye düşüyodum nerdeyse ama bugün yürümedim. pazar ya bugün ben pazarları doğurmaktan hep korktum sanki kimse olmayacak kimse ilgilenmeyecek gibi geliyo bana :)) hoş safa beyin de geleceği yok ya kendimi kandırıyorum ben de.
Yusuf Keremimiz nasıl iyi mi annesi sen nasılsın kayınvaliden gitti mi??

amın canım esım saolsun mutlu ettı benı ıs guc hıc bıtmıyo bıtık durumdayım ama dınlenıcem yarın ınsallah

cok sukur gıttı canım kurtuldum ama yorgunlugumu nasılatıcam bılmıyorum

bende aldı dıye ıcımden kızdım aslında degıstırmeye gıttım ıstedıgım bılezık yokadamlarda kazıklamaya adam arıyo bılmedıgım bı yerden almıs yarın gıdıp bıldıgım baska bıyerden degıstırmeyı denıycem cok pahalı bu arada altın dusunmesı yeter keske bırlıkte alsaydık ama

canım allah yardımcın olsun bende dıkıslerımden korkuyorum umarım saglamdırlar hala dun cok agrımıstı cunku bıze yardım eden yok barı kostek olmasınlar

canım doyuyosa merak etme doymasa cok aglar az kaka yapar ordan anlarsın bız kılo vs ıcın bı ay sonra gıdıcez ama anneler merak edıyo ıste yorma bebegı saglık ocaklarında topuk kanının 2. sı alınmıstır zaten sızın rabbım koruyo onları

kızlar dedıgım gıbı oglumu doyurdum babasına bıraktım kuyumcuya gıttım geldım bı bılezımgım vardı aynısını yaptırıyım dedım 300 lıra fark soyledı guvenmedım kafam ona takık yarın kendı kuyumcuma gıdıcem ama herzaman uyuyan oglm doyurup gıtmeme ragmen ben gelene kadar meme aramıs onudamı gotursem of bılemedım neyse kocamla oturayımbıraz yarın ıs bası yapıcak yarın saah gorusuruz[/QUOTE]

evet canım saol içim rahatladı valla.söylediklerine göre doyuyo olması lazım.alındı 2. topuk kanı da.beklicez o zaman haftaya kadar artık.buarada bence götür bebeğini.aranmasın kuzun memesi yanında olsun.

neyse nazlı nazlı gelcek annesi merak etme, hem erkekler gününü dolduruyor baksana:)) tabi şimdi istisna gibi oldu ama:)) orda kalcak değil ya filizim gelcek elbet, hayırlısı bakalım... Sağlıklı olsunda orda dursun az daha...

kayınvalidem gitmedi sanırım bu haftaya filan gitcekler.. bi sürü steres oldu bana ya.. onlar gidince ciddi bi temizlik yapcam tekrar, zaten bu yıl temizlek geçti valla.. okuldan öğretmen arkadaşlar gelcekmiş galiba, bi de yine geliceklerler var.. göya ev temiz olsun yavru gelince dedim son güne kadar çamaşır suyu kokladım, ama gel gör ki şimdi eser yok hayırlısı, Rabbim sağlık versinde yaparız bakalım...

yusuf kerem de naz yapıyor şuan teyzesi, beni alın nidalarında kokuyla uyumayı seviyor, koyun koyuna yatırouz, kayınvalidemde çekiniyor benden bişi diyemiyor ama ufaktan tehlikeli filan diyor:))

haa biz bugün dışarı çıktık, temiz hava aldık bi iyi geldi anlatamam... babamız bizi açıkhava da yemeğe götürdü.. mis gibiydi hiç gelesim yoktu.... ne zamandan beri biriken steresimi attım galiba

merhaba kızlar,
22.10.2011 ve 12.10 kızım cemre dünyaya geldi.
son ana kadar normal doğumu istedik ve allahtan normal oldu.
c.tesi sabahı 9.00 da hastanedeydik ve kan alımı vs den sonra
9.30 da ilk muayenem yapıldı ve 5 cm açılmıştı, ancak kızımın kafası dik gelmediği için
(ense ve kafa şeklinde olduğundan) öncelikle normali deneyeceğini ve büyük bir olasılıkla
değişeceğini söyledi. suni sancı ile sancılar sıklaştı ve tekrar muayene olduğumda 8 cm açılmıştı,
dr da geldi ve iyice sancılar artmıştı, gerekenler yapıldı ve artık sıra bendeydiıkınmam gerekiyordu
ama ancak 4. ıkınmamda o da iki ebe ve hemşire sayesinde cemre dünyaya geldi.
ayaklarının mor olması dikkatimi çekmişti ve saatin 12.10 olduğunu öğrenmiştim.
kızımın gelişi ve kamadan dolayı içte ve dışta dikişlerim oldu canım dün daha çok ağrıyordu
ancak sezeryan olmadığı için şanslıyım, dikişlerim inşallah yakında geçer.
kızım 3380 doğdu ve şu an evdeyiz galiba sütüm az ve bebek aç sürekli ağlama pozisyonunda
ve ben şimdi mama vermeye çalışıyorum.
benim kan grubum o + ve kızımın b + o yüzden sarılık olabilirmiş, aç bırakmamam lazım ne yapayım.
geride kalan arkadaşlara dua ettim dilerim kabul olmuştur.
kimler doğum yaptı bilmiyorum ama dilerim yapmayanlar rahat bir şekilde normal doğum yaparlar.
bu arada sütün bol olması için neler yapabilirim acele cevap verirseniz sevinirim.

bebişin hayırlı uğurlu olsun cnm allah analı babalı büyütsün doğum yapalı daha 1 gün olmuş sütünün az olması çok normal sen sık sık emzirmeye devam et 3. 4. gün sütün artacaktır

canımcım sağlıkla, huzurla büyütün inş, Rabbim size bağışlasın yavruyu... esmerinde dediği gibi daha gelir sütün merak etme.. sık sık emzir sen, bol sıvı al su en iyisi.. sonra yeşillik ye, salatasıda olabilir roka marul epey artırıyor galiba.. KUru soganında faydası var.. ama ne kadar emerse o kadar iyi geliyor galiba işin sırrı bu, ha bi de relax olcan her durumda

ireeemmm yavruyu doğurdun sonunda ama bizde görmek isteriz.. o kadar nazla geldi kuzu, hani bi görsek fena olmaz dimi

kızlar ya söylemesi biraz şey ama ben acayip kabızım ve ciddi anlamda sorun yaşıyorum iki gündür canım ğzımda diyebilirim.. şimdi ne yapmam lazım bi takım yollar denedim bol sıvı alımı gibi ama kar etmedi.. çok canım yanıyor ve wc ye gitmeye korkar oldum ki dikilerim ağrıyana kadar bekliyorum galiba şu hemoroid tarzı bişi oldum neyse işte fitil filan mı alıyım napıyım bilemedim ayy zeytinyağı bile içtim banamısın demedi.. yardım liiittfennn :103:

burda kalacak değil evet sağlıkla gelsin de önce sonra fark etmez.
ya insanın evinde başka biri olunca ister istemez düzeni bozuluyo istediği gibi olmuyo çok iyi biliyorum. san sık dişini gidiyo neyseki ama yorma kendini bi yardımcı mı tutsan canım. hem yusuf hem dikişler Allah muhafaza ters bi şey olmasın...

oo maş. sabah başlamıştı senin sancım gidene kadar baya açılma olmuş. darısı bana inş. ya. Allah bağışlasın kuzunu sana.

canım kayısı denesen ılık suyla o da iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…