selam kızlar...vandakı 7.3 sıddetındekı depremı burda fecı sekılde hıssettık..telde tebrık ıcın arayan arkadasımla konusurken sallanmaya basladık..annem bana kirişin altında dur dıye bagırıyo ben anne bebegımın yanına gıt dıye bagırıyorummm...evladın evladı ıste..deprem devam ederken basına geldım kızımın Allahım esırge dıye dıye nasıl sakınlestıgımı bılmıorum..artcılarda dvm edıyor...vanda olan deprem mardınden bu denlı hısseıdlıyorsa sıddetı kesınlıkle cıddıdır dıye konusmustuk annemle ılk 6.6 dedıklerınde degıldr 7 den assagı demıstık...7.3 mus dogrusu..
ınsanın aklına gelmıyor degıl..onca sehıd topraga verılırken gıkını cıkarmayan vanlılara Allahtan bır ıkazmıydı bu acaba...
rabbım korusun esırgesın...
anne olmak ne degısıkmıs kızlar..gogsunuz yara oluyor kanıyor ama ona o memeyı vermek ıcınde can atıyorsunuz..oylekı emerken ıcınız sızlıyor ama evladd ıste..anne olunca anlarsın dedıklerı ne dogruymus...
rabbım herkese nasıp etsınn..tez vakıtte kurtarsın ınsaallah...
iremcim öncelikle geçmiş olsun. çok büyük bir deprem yaşandı bugün. Allah yaşayan herkese yardım etsin.
benim abim van'da öğretmen ve nerdeyse bir saat ulaşamadık bugün ona nasıl bir korkuydu ya rabbim. vandaki herkesin aynı kafa yapısında olduğunu düşünmen de çok üzücü. ben vanı çok iyi biliyorum inan batıdaki milliyetçilerden daha milliyetçi olanlar da var e tabi köstek olanlar da. yani şimdi mardin o şiddeti yaşamış olsa oh olsun mu diyecez
ütü mü yapıyosun Allah iyiliğini versin. bak o doğumdan önce gelen enerjidir harcama
yakın ama senin bebişin gelişi anlaşılan. takibindeyim hayırlı haberlerini bekliyorumm
ütü yaptım 2 çeşit yemek ve tatlı yaptım ve bende hala tık yok. sen de doğurursun benden önce ben kalırım bak gör sen
canım son 3 gün. artık gelsin istiyorum biraz da o yüzden yoruyorum kendimi ama gelmiyo sıpa inatçı çıktıböyle kaynana kayınpeder dostlar başına.
neredeyse bizim kırkımız çıkıcak daha bir çöp takmadılar.
gözünaydın canım.allah analı babalı büyütsün
filizcim hadi hayırlısı inş en kısa zamanda doğurursun.son olarak ütü yapıyormuşsun çok yorma kendini.
hayırlı olsun canım bebişin sağlıklı uzun ömrü olsun.
tekrar gözünaydın canım.
kızlarr çok yorgunum çok uykusuzum ,bebeğim açlıktan uyumuyo sanırım ,gece tek öğün mama verdim 50 ml hüpletti ,bide süt sağmıştım 2. uyanmadada onu verdim hüpletti ,ama başka sağılmış sütüm yok ,gündüz hep emziriyorum ama mamoşlar yumuşacık yaa..rezene içiyorum ,humabna ,bal -pekmez şerbeti ,tatlı yiyorum soğan tiyorum daha napcam bilmemki ,fıstıklı baklava yediğimde aldığım verimi alamıyorum ,şimdi kacamdan istedim git al diye ,annen tatlı yaptı ya dedii..annamlegülüştlüler..ama ben onlardan istiyorum ..aldırcam kesiinn...ama dombik olcam ben yaa..ablam balkabağı ye dedi ,bahçede varmış bitane getirdim eve yarın bişeyler yapcam ondanda ..daha neydiyim bilemiiiiyoruuuuuuuuuuuuuuuuummm((((((
bugün misafirde geldi,sabahten beri hizmet ediyorum ,kek yaptım poaça yaptımm...aman yaaa....hizmet bekliyo millet lohusa kadından resmen ...bide kaynanam annen gitmeden mevlitini okutalım diyomuş ,annem yardım etsin kendisine diye ,annem 40 çıkmadan gitcek yaa..hemen aradan çıkaralım diyo ..bilmiyorum ona ne yapcaz....
bu arada selamsız girdiimm..öpüyorum hepiizi bacılarrrr..
üff o misafirlerden ben de korkuyorum. insan dinlenmek çocuğuyla ilgilenmek ister ama işte onlar da bi ziyaret etmek istiyolar. sen yine de dikkat et. ameliyatlı hatunsun.
benim minik öküz hiçbirşey almadı bitane elmas yüzüğüm vardı onun kolyesini alimmi diyor bugün ben kızınca söyleme al dedim bende atçam terliği kafasına asabımı bozuyo gıcık
minik öküz mü :))) eskiden sadece öküz derdin zeynep şimdi minik olmuş. elmas kolyenin etkisinden midir ne