2011 Ekim Anneleri

canım düzene girecek inş herşey zamanla..

günaydın herkese koca göbeğimle burdayım yine. yeni uyandım gece uyuyamadım bi türlü. kahvaltı yapıp yürüyüşe çıkayım belki işe yarar
filizcim azıcık kaldı zamanın benim 1hafta oldu bugün inanılmaz çabuk geçti ayağa hemen kalktım,sen de tadını çıkar son günlerin ama hep korkutuyorlardı ya bizi yok sonra uyku yok hayat zehir ben inan rahatım birhaftadır uslu şimdilik yavrucum(maşallah barekallah) pozitif düşün hergün uyanınca

bana da babaannem almış onu gelirken ayy nasıl mutlu oldum 84 yaşında kendisi, oyy allah başımızdan eksik etmesin

canımmm annemler rüzgarı temizlerken camdan izlemişler kaafasını görünce çok korkmuşlar ebeye sormuşlar (doğumada giren ebe) o demiş normal doğumu zorladığımız için böyle bebek oradan gelmeye çalışmış basınçla o taraf dışarı vermiş demiş kafasınnın sağ tarafı yumruk kadar dışarıdaydı doktor kafasına dokunuyorum demişti doğurtmaya çalışırken demekki o kadar zorlanmış yavrum

canım geçmiş olsun ve gözünaydın.... anlatışına göre kolay bi doğummuş gibi görünüyo. maşallah. bu arada bende pek giremiyorum ama sanırım bi ahtermina kaldı

Sağolun arkadaşlar, güzel bir doğum oldu çok şükür... Allaha binlerce kez şükrediyorum, sancılar esnasında kendimi hem çok çaresiz hem çok güçlü hissettim... Doktorum da çok iyiydi gerçekten, kendisine çok müteşekkirim...

Filiz de bir doğursaydı hayırlısıyla...

Eda canım, doğumdan sonra seni düşündüm, bu kadar yoğun bir durumdan sonra sezeryana da girmek zorunda kalmak zor eoluştur eminim... Neyseki Rüzgar kucağında ve sağlıklı...

slm güzel anneler nihayet kızımdan fırsat bulup gelebildimn kızlar ya bebeğiminmüthiş gaz problemi var ne yapmamı önerirsiniz? çok huzursuz yavrum

canım benim ne güzel anlatmışsın valla kızımı geri sokup normal doğurasım geldi

edaresimlerin eklendiği link
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/475718-2011-ekim-anneleri-melekleri.html

slm güzel anneler nihayet kızımdan fırsat bulup gelebildimn kızlar ya bebeğiminmüthiş gaz problemi var ne yapmamı önerirsiniz? çok huzursuz yavrum

Ben omx - zinco gaz damlalarını kullandım bi arada kimyonlu su yapıp verdim aktarda acı elma yağı varmış onunla ayak altlarını bide karnını ovuncada iyi geliyo diyolar Kimyon sende yemeklerine katıp yiyebilirsin

Selam kızlar filiz doğurdumu acaba merak ettim :)

Eda seninle aynı gün doğurmuşuz kuzum bebişin hayırlı olsun..

Aytencim utku bebekte hoşgelmiş maşallah doğumun güzel geçmiş...

Duygu benim çizelgemide düzeltirmisin canım eper müsaitsen tabe :)

Bide o bebişin başındaki yumuşak bölge her bebekte var ona bıngıldak deniyor tamamen 1 senede kapanıyor korkmayın normal yani :)

günaydın canlarım biz bu gece yine nöbetçiydik kuzumla.pişik sorunumuz var bizim gece 3 defa değişiyorum gün içindede bikaç saatte bir sebamed kullanıyorum iki güne bir yıkıyorum ama yine pişti kuzum ne yapçam anlamadım

Yaparım tabi yazmamı istediğin bişey varmı

hoşgeldin hanzadecim evet bebelerimiz aynı gün gelmiş hoşgelmişler Allah bağışlasın mina mızı
bu arada benim oğluşun bıngıldağı dışında kafasının sağ tarafında var kan toplanmış zedelenmiş doğum esnasında hatta kafa ultrasonu çekldi içerde de hasar oluşmuşmu diye çok şükür temiz çıktı

selam kızlarr
bugün kontrole gittik, benim dikişler iyi durumdaymış 40ım çıktıkdan sonra tekrar çağırdı doktor.
bebişin sarılığı için doktor muayne etti kan testine gerek yok iyi gibi , ama eğer siz belirti görürseniz tekrar getirin dedi..

çok şükür yolunda herşey ama dr benim bandajımı açtıkdan sonra benim dikişler acımaya başladı yeni ameliyat olmuş gibi hissediyorum korkarak oturup kalkıyorum.

siz bebişleri kaç günde bir nasıl yıkıyorsunuz, biz eve geldik geleli daha bi kez yıkandık bugün ikinciyi yıkıcak annem, ben cesaret edemem herhalde bi süre daha çünkü benim bebişim çok küçük doğdu , 2390gr, bir önceki kontrolde 2400 çıkmıştı ctesi günü, bugün tartmadılar ama biraz daha kg aldı toparlandı suratı çünkü ilk günlere göre.

umarım herkez iyidir bu arada, doğurmayan ahtermna vve deniss rujj mu kaldı sadece _

zeytinyağ dene

hanzadee
http://lb1f.lilypie.com/4UgPp3.png
Kızım uyandı hemen yaptım beğenirsin inş. olmazsa sonra değişiriz ben kızımı emziriyim öptük sizi

sebamet bizede pek yaramadı bitsin bidaha almıcam bepanten kullan zeynep plus mı yoksa normalmi tam hatırlamıyorum dr. sor o çok iyi geliyor canım..

Dikişlerinin üstünden ya sıkıcı bişeyle sar ya da korse tak ben acır diye korkup sarmamıştım bi kaç gün sonra lastikli beli uzun bi çamaşır giyindiğimde tesadüfen farkettim ki iyi geliyomuş dikişlerim acır diye düşünme aksine acısı geçiyo
kızımıda göbeği bile düşmemişdi ama 2 günde bir mutlaka yıkıyoduk şimdi havalar soğudu üç günde bir yıkıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…