2011 Ekim Anneleri

Sevgili hemşerim Arzu arkadaşım, geçmiş olsun, lütfen kendini bırakma... Söylenen hiç bir sözün faydası olmayacak belki de ama yine de seni sevenlerin destek olmalarına izin ver...

çin takviminden cinsiyet bakan oldumu
ben 86 tmmuz dagumluyum daha 24.5 yasındayım 24 yasa gore erkek 25 yasa gore kız

Ben bakmıştım, erkek çıkmıştı...

Şimdi tekrar baktım, ben şubat 82 doğumluyum, 28 yaşa göre erkek, 29 yaşa göre kız çıkıyor ocak ayına bakınca... Şubat ayına göre ise her iki yaş da erkek çıkıyor...

Son düzenleme:

Ne desek boş canım. Seni en çokda bu acıyı yaşayanlar bilir. Bildiğim kadarıyla yeni evlisin sen. İnş. tekrardan hamile kalırsın ve bu sefer bebeğin sana sağlıkla gelir. Kalbi atmayan bebekler sakat bebekler ve Allah'ın rahmeti gereği biz kulların daha fazla zorluk çekememesini sağlıyor bu olay.

ben yıllarca 7 sene bebek hasreti çektim. hamile kaldım biyokimyasal çıktı. İsyan etmedim, Rabbim ettirmesin O'ndan gelene rıza göstermeyi nasib etsin inş. Kendi Dr benimde başıma üst üste iki defa geldi dedi. Bi kere geldi die bi daha olcak yada olmuycak diyemeyiz. bu tamamen kader kısmet işi dedi. ve masasında nur topu gibi iki kız evladının resmi vardı. Allah imtihan eder ama ihmal etmez.

bendde senin gibi bebeğim için güzel şeyler yapmaya çalışıyorum. İlkinde daha çok yapıyordum ona günlük bile tutuyordum. Ama oda önemli değilmiş. Önemli olan Alllah sana o nimeti verdi gözlerin ondan başkasını görmezmi oldu. Rabbinimi unuttun yoksa?..Diceksin ki ben unutmadım. Bende öyle sanıyordum. Sürekli Dua ediyordum ama bi baktım hepsi bebeğim içinmiş.

Hepimiz faniyiz, ölücez. Hakkımızda ne yazıldıysa başımıza o gelicek. Kendimi yırtsakta, yerden yere vursakta...nafile...

Bazen aklıma bebeğimi kaybetme hissi giriyor; bi an ürperiyorum olmasın Allah'ım diyorum ki sonra kendime geliyorum. Allah 'ın verdiğini Allah alır kime ne benim ne haddimede karşı çıkıyorum diyorum.

Eşimi seviyorum diyorum oda beni seviyor. Yeniden tüp bebek yaptırırz diyorum. Yeniden deneriz ümitsiz olmak istemiyorum. Çünkü bizim derdimizin bir dermanı var! Ya dermansızlar ne yapsın? ya rahmi alınan hiç çocuğu olmayacak olan kadınlar ne yapsın? halime öyle şükrediyorum ki. Bu düşüğünün sebebi bulunursa çaresine bakarsın, yoksa biyokimyasal iki kere başına gelmiştir. İn. üçüncüde sana sağlıkla gelir yavrun.

üstelik bebeğimden önce eşimin ailesiyle kanlı bıçaklı gibi olduk malesef. Şimdi olanlardan pişmanım keşke sıkıntılarıma sabretseydimde şu an bu durumda olmasaydım diyorum. Eşimin ailesi şu an bırakın beni bebeğimi bile istemiyor. Tek dayanağım eşim ve ailem. Eltim veya görümcelerim tebrik etmek için aramadılar bile yada aileden kimse. Tüp bebek benim kapımı çalan bileo lmuyor bir ihtiyacın varmı die.

herkez sen iyiysen iyiler, hani kötü günümde nerdeler? zor günümde nerdeler? akıl veren çok olur canım. Sen kendin dirayetli ol. Eşine sımsıkı sarıl inş. bu kadarını veren Rabbim yine verir inş. Hem elimize bir iğne batsa günahlara keffaret buyuruyor Efendimiz (s.a.v.) kimbilir bu acılarımız ne büyük günahlarımıza keffaret olur inş.

Dua ve namazla Rabbimden sabır dile inş. Rabbim sabrınıda mükafatınıda vericektir

ne güzel yazmışsın.Allah şaşırtmasın tabii.bazen ben de dua ederken bencilce bebek için ettiğimi hissediyorum.bazen de elde olmuyor çok istiyoruz çok korkuyoruz vs.:18:

mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler diyorum
allah ihmal etmez imtihan eder diyorum
ya şöle olsaydı ya böyle olsaydı diyorum herşeyi biliyorum ve aklımdan geçiriyorum
ama acım dinmiyor mihrimah dinmiyor
gözüm kurumuyor
engel olamıyorum
kendimi tutamıyorum

Aramızda benim gibi Adana'da oturan arkadaşlar varsa eğer doktor & hastane konusunda fikir alış verişi yapalım...

canım ben dun ortadoguda fılız hanımda basladım memnunda kaldım.. fıyatlarda uygun tavsıye ederım

canım ne dıyeyım bılemedım.. ama oncelıkle sunu soylemek ısterım kı artık bır şefaatcın var.. senı ahırette bekleyen evladın var uzulme.. annemsız ben cennetı neyleyeyeyım dıyen bır evlat.. kı bebeken kaybedılenn cocuklar ahırette buyumezlermıs .. hep bebek kalırlarmıs kı annelerı babaları onları sevsın... cok zor anlıyorum ama boyle dusunmek senı rahatlatacagına ınanıyorum... gencsın canım yıne olur allah hayırlı evlat versın.. en azından adanaya gel burda hallet o ıslemlerı senın ıcınde rahat olur hem
kızlar dünden beri ara ara şiddetli baş dönmelerim başladı.6.haftadayım aranızda bunu yaşayan kimseler varmı?????bide kalp çarpıntısı ölecem sanki

benımde hep donuyodu.. hala ara ara devam edıyo tansıyonum cok dusuktu ıyı hıssettıgımde bıle 9/4 1-2 haftaya gecer merak etme

Ağla canım ağla ama sakın isyan etme. Rabbim içimin en acıyan yerleriyle yalvarıyorum diyerek tekrar hayırlı evlatlar için dua et. Yalvara yakara inş. hayırlarla geri döner sana duaların.

Bizim merhametimizden kat ve kat daha büyük Rabbimin merhameti. Elbet bir bildiği vardır bizler için. Bize düşen musibetlere sabredip. Şu yalan dünya hayatını öyle yada böyle bitirmek. Ama Rabbimin rızasını alarak biirmek olsun inş. Ben inanıyorum bu kadar olmuşya sağlıklı evlatlarında olucaktır inş.

Hz. Musa zamanında bir adamın çocuğu olmuyormuş Hz. Musaya demişki adam Allah A duaetde bana bir evlat versin. Hz. musa bu duasını söyleyince o adamın çocuğu olmuycak denilmiş. Aradan yıllar geçmiş aynı adamı görmüş hz. Musa yanındada delikanlı bir oğlan varmış Demiş bu kim? adam: bu benim oğlum demiş. Hz. Musa şaşırmış. Demiş: Allahım Hikmetinden sual olunmaz ama olmuycak demiştin...O adam duasında o kadar ısrarcıydı duası kabul oldu.

İnş. bizde dualarımız hayırlarla isteyelim. Rabbim her el açışımızda ettiğimiz duaları kabuul olana kadar hanemize sevaplar yazıyor. Onun için dua çok önemlidir.

bende progestan kullanıyorum 10 günden fazla oldu ama dün sabahtan itibaren ara ara şiddetli oluyo bulantım ise hiç yooook

ben 9.haftadayım benim ogleden sopnra bas donmem oluyo hamıle oldugumu ogrendıımden berı genel bişiler atıştırdıgımda geciyo çarpıntı işini dr sor bence tansıyondan 0olabılır

tansiyona baktık dün sağlık ocağında 12/8 normal dediler bulantı varmı sizde bende hiç yok ve ben bu durumdan rahatsızım

kıyamam sana üzülme desem ne fayda önce yanaccak kavrulacak için her nefes alışıın yakacak yakacak sonra toparlanacaksın yine deneyeceksin vazgeçmiceksin, düşük yapıp bebeğini doğurmayan kim var ki demişti bir arkadaş çok haklı, sana özelden mesaj atabilirsem bri şey diyeceğim canım belki teselli olur sana. Rabbim yüreciğine su serpsin, benim ailem tüm çevrem yakınımda olduu halde kimse kaldıramadı canım ben kendim kalktım ve toparlandım, kimsenin san afaydası yok, sen toplanıcaksın ayağının üzerine basıcak hayata devam ediceksin tabi şu sancılı dönemleri atlatır atlatmaz tekrar deniyeceksin, hamile kalabiliyorusn bak buda güzel tüp bebekle hamile kalıp 7 düşük yapanalr var bide onları düşün canım hem o şimdi hz ibrahimin yanına gidicek orda anneciğini beklicek inşallah rabbim sabrını versin rabbim yüreğine su serpsin bizim aklımız ermez, bende ne hatimler etmiştim neler okumuştum ama mevlam öyle takdir etti bizde sabretmekten başka bişey yapamaıdk.

canım rabbim senin o güzel dualarını o kadar çok sevdi ki senin daha çok dua etmeni istedi belkide sakın duandan vazgeçme, ben bebeğim doğunca kurban kesicem diye adak adamıştım son düşüğümde, nasip olmadı kalbi dayanmadı kürtaş oldum, gittim yine kurban kestim hayırlısı buymuş diye, bizi sınıyor ve güçlü kullanırı sınıyor, kaldıramayacağı ykü vermiyor kuluna sabret isyan etme duana ısrarla devam et vazgeçme sakın canım. Rabbim yardımcın olsun tek değilsin ki o yanında şimdi merak etme bende sana okurum cuma günü kolaylık bulursun inşaallah..

bide bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilir mi bu sabah ilk gittiğim dr verdiği ult. kağıdında GS:20.4 mm YAZIYOR GA 6W1D ve bana en az 30 mm olması gerekirdi dedi
ÖĞLEYİN GİTTİĞİM DR VERDİĞİ ULT. KAĞIDINDA GS: 32,8 MM yazıyor GA:8W 0D
SANKİ BİR UMUT VAR GİBİ Mİ YOKSA KENDİMİ Mİ KANDIRIYORUM

Yaşadıklarımı nasılda güzel anlatmışsın mihrimah. Allaha hamdolsun ki iyiki müslüman doğmuşuzda iman kuvvetimiz var yoksa halimiz nice olur:)

Ağla güzelim, bırak aksın acının zehiri, ilk günler acısı ağır olur ama sonra yeniden tomurcuklanacak ümitlerin ah beni bir bilsen, düşk yaptım eve geldim aptest aldım ağlaya ağlaya bunada şükür deyip iki rekat şükür namazı kıldı yine yaşamayacağım ne belli ki, kendi canımızın garantisi varmı ki bebeğimizin olsun, rabbim dayanma gücü versin sana sabır versin.

iki ultrason arasında nasıl bu kadar hafta arası olabiliyor anlayamasım GS- kese ölçüsü ve gebelik haftası birisinde 6 hafta 1 gün diğerinde 8 hafta nasıl görünüyor yani 2 hafta nasıl oynar ikisinin arasında ?? şaşırdım sen normalde kaç haftalıksın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…