çin takviminden cinsiyet bakan oldumu
ben 86 tmmuz dagumluyum daha 24.5 yasındayım 24 yasa gore erkek 25 yasa gore kız
bugün kalp atışları için dr gidecektik
büyük bir hevesle uyandım sabah
o duyguyu tadacaktım aklım sıra
bebeğimi görecektim
ama nasip olmadı
bebeğin %95 ölü kürtaj dedi
inanmadım yakıştıramadım konduramadım
başka bir dr gittim
oda cuma günü gel kürtaj olacaksın dedi
bu benim 2. başarısız hamileliğim
ne yapim ben şimdi siz söyleyin
bu acıyı ne dindirecek
nasıl ben kendimi toparlayacam bir daha
neden allahım diye içim içimi yiyor
ne yapaytım ben
hergün bir yasin okudum
hergün selavat getirdim
hergün tesbih çektim
herşeyi bebeğim için yaptım
ama bugün dünyam 2. kez başıma yıkıldı
söyleyin şimdi bana ben bi daha ayağa kalkabilecek miyim
ben bi daha kendimi toparlayabilecekmiyim
içim çok acıyor çoooooooooookkkkkkkkkk
tahmin bile edemezsiniz şuanki durumumu
lanet olsun bu gurbete
kimsem yok
tek başımayım bu lanet şehirde
kim beni ayağa kaldıracak kimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ne desek boş canım. Seni en çokda bu acıyı yaşayanlar bilir. Bildiğim kadarıyla yeni evlisin sen. İnş. tekrardan hamile kalırsın ve bu sefer bebeğin sana sağlıkla gelir. Kalbi atmayan bebekler sakat bebekler ve Allah'ın rahmeti gereği biz kulların daha fazla zorluk çekememesini sağlıyor bu olay.
ben yıllarca 7 sene bebek hasreti çektim. hamile kaldım biyokimyasal çıktı. İsyan etmedim, Rabbim ettirmesin O'ndan gelene rıza göstermeyi nasib etsin inş. Kendi Dr benimde başıma üst üste iki defa geldi dedi. Bi kere geldi die bi daha olcak yada olmuycak diyemeyiz. bu tamamen kader kısmet işi dedi. ve masasında nur topu gibi iki kız evladının resmi vardı. Allah imtihan eder ama ihmal etmez.
bendde senin gibi bebeğim için güzel şeyler yapmaya çalışıyorum. İlkinde daha çok yapıyordum ona günlük bile tutuyordum. Ama oda önemli değilmiş. Önemli olan Alllah sana o nimeti verdi gözlerin ondan başkasını görmezmi oldu. Rabbinimi unuttun yoksa?..Diceksin ki ben unutmadım. Bende öyle sanıyordum. Sürekli Dua ediyordum ama bi baktım hepsi bebeğim içinmiş.
Hepimiz faniyiz, ölücez. Hakkımızda ne yazıldıysa başımıza o gelicek. Kendimi yırtsakta, yerden yere vursakta...nafile...
Bazen aklıma bebeğimi kaybetme hissi giriyor; bi an ürperiyorum olmasın Allah'ım diyorum ki sonra kendime geliyorum. Allah 'ın verdiğini Allah alır kime ne benim ne haddimede karşı çıkıyorum diyorum.
Eşimi seviyorum diyorum oda beni seviyor. Yeniden tüp bebek yaptırırz diyorum. Yeniden deneriz ümitsiz olmak istemiyorum. Çünkü bizim derdimizin bir dermanı var! Ya dermansızlar ne yapsın? ya rahmi alınan hiç çocuğu olmayacak olan kadınlar ne yapsın? halime öyle şükrediyorum ki. Bu düşüğünün sebebi bulunursa çaresine bakarsın, yoksa biyokimyasal iki kere başına gelmiştir. İn. üçüncüde sana sağlıkla gelir yavrun.
üstelik bebeğimden önce eşimin ailesiyle kanlı bıçaklı gibi olduk malesef. Şimdi olanlardan pişmanım keşke sıkıntılarıma sabretseydimde şu an bu durumda olmasaydım diyorum. Eşimin ailesi şu an bırakın beni bebeğimi bile istemiyor. Tek dayanağım eşim ve ailem. Eltim veya görümcelerim tebrik etmek için aramadılar bile yada aileden kimse. Tüp bebek benim kapımı çalan bileo lmuyor bir ihtiyacın varmı die.
herkez sen iyiysen iyiler, hani kötü günümde nerdeler? zor günümde nerdeler? akıl veren çok olur canım. Sen kendin dirayetli ol. Eşine sımsıkı sarıl inş. bu kadarını veren Rabbim yine verir inş. Hem elimize bir iğne batsa günahlara keffaret buyuruyor Efendimiz (s.a.v.) kimbilir bu acılarımız ne büyük günahlarımıza keffaret olur inş.
Dua ve namazla Rabbimden sabır dile inş. Rabbim sabrınıda mükafatınıda vericektir
Ne desek boş canım. Seni en çokda bu acıyı yaşayanlar bilir. Bildiğim kadarıyla yeni evlisin sen. İnş. tekrardan hamile kalırsın ve bu sefer bebeğin sana sağlıkla gelir. Kalbi atmayan bebekler sakat bebekler ve Allah'ın rahmeti gereği biz kulların daha fazla zorluk çekememesini sağlıyor bu olay.
ben yıllarca 7 sene bebek hasreti çektim. hamile kaldım biyokimyasal çıktı. İsyan etmedim, Rabbim ettirmesin O'ndan gelene rıza göstermeyi nasib etsin inş. Kendi Dr benimde başıma üst üste iki defa geldi dedi. Bi kere geldi die bi daha olcak yada olmuycak diyemeyiz. bu tamamen kader kısmet işi dedi. ve masasında nur topu gibi iki kız evladının resmi vardı. Allah imtihan eder ama ihmal etmez.
bendde senin gibi bebeğim için güzel şeyler yapmaya çalışıyorum. İlkinde daha çok yapıyordum ona günlük bile tutuyordum. Ama oda önemli değilmiş. Önemli olan Alllah sana o nimeti verdi gözlerin ondan başkasını görmezmi oldu. Rabbinimi unuttun yoksa?..Diceksin ki ben unutmadım. Bende öyle sanıyordum. Sürekli Dua ediyordum ama bi baktım hepsi bebeğim içinmiş.
Hepimiz faniyiz, ölücez. Hakkımızda ne yazıldıysa başımıza o gelicek. Kendimi yırtsakta, yerden yere vursakta...nafile...
Bazen aklıma bebeğimi kaybetme hissi giriyor; bi an ürperiyorum olmasın Allah'ım diyorum ki sonra kendime geliyorum. Allah 'ın verdiğini Allah alır kime ne benim ne haddimede karşı çıkıyorum diyorum.
Eşimi seviyorum diyorum oda beni seviyor. Yeniden tüp bebek yaptırırz diyorum. Yeniden deneriz ümitsiz olmak istemiyorum. Çünkü bizim derdimizin bir dermanı var! Ya dermansızlar ne yapsın? ya rahmi alınan hiç çocuğu olmayacak olan kadınlar ne yapsın? halime öyle şükrediyorum ki. Bu düşüğünün sebebi bulunursa çaresine bakarsın, yoksa biyokimyasal iki kere başına gelmiştir. İn. üçüncüde sana sağlıkla gelir yavrun.
üstelik bebeğimden önce eşimin ailesiyle kanlı bıçaklı gibi olduk malesef. Şimdi olanlardan pişmanım keşke sıkıntılarıma sabretseydimde şu an bu durumda olmasaydım diyorum. Eşimin ailesi şu an bırakın beni bebeğimi bile istemiyor. Tek dayanağım eşim ve ailem. Eltim veya görümcelerim tebrik etmek için aramadılar bile yada aileden kimse. Tüp bebek benim kapımı çalan bileo lmuyor bir ihtiyacın varmı die.
herkez sen iyiysen iyiler, hani kötü günümde nerdeler? zor günümde nerdeler? akıl veren çok olur canım. Sen kendin dirayetli ol. Eşine sımsıkı sarıl inş. bu kadarını veren Rabbim yine verir inş. Hem elimize bir iğne batsa günahlara keffaret buyuruyor Efendimiz (s.a.v.) kimbilir bu acılarımız ne büyük günahlarımıza keffaret olur inş.
Dua ve namazla Rabbimden sabır dile inş. Rabbim sabrınıda mükafatınıda vericektir
Aramızda benim gibi Adana'da oturan arkadaşlar varsa eğer doktor & hastane konusunda fikir alış verişi yapalım...
canım ne dıyeyım bılemedım.. ama oncelıkle sunu soylemek ısterım kı artık bır şefaatcın var.. senı ahırette bekleyen evladın var uzulme.. annemsız ben cennetı neyleyeyeyım dıyen bır evlat.. kı bebeken kaybedılenn cocuklar ahırette buyumezlermıs .. hep bebek kalırlarmıs kı annelerı babaları onları sevsın... cok zor anlıyorum ama boyle dusunmek senı rahatlatacagına ınanıyorum... gencsın canım yıne olur allah hayırlı evlat versın.. en azından adanaya gel burda hallet o ıslemlerı senın ıcınde rahat olur hembugün kalp atışları için dr gidecektik
bebeğimi görecektim
ama nasip olmadı
başka bir dr gittim
bu acıyı ne dindirecek
ne yapaytım ben
hergün bir yasin okudum
hergün selavat getirdim
hergün tesbih çektim
lanet olsun bu gurbete
kimsem yok
kızlar dünden beri ara ara şiddetli baş dönmelerim başladı.6.haftadayım aranızda bunu yaşayan kimseler varmı?????bide kalp çarpıntısı ölecem sanki
mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler diyorum
allah ihmal etmez imtihan eder diyorum
ya şöle olsaydı ya böyle olsaydı diyorum herşeyi biliyorum ve aklımdan geçiriyorum
ama acım dinmiyor mihrimah dinmiyor
gözüm kurumuyor
engel olamıyorum
kendimi tutamıyorum
Ben düşük yaptığımda. Hamile olduğumu bilmiyordum çünkü olmuyordu çok tedavi görmüştük. plates yapıyordum. Sonra hamile olduğumu öğrennce hemen bıraktım. Bebeğim biyokimyasal çıkmıştı haliyle düşük yaptım. 2-3 gün düşük ağrısı çektim öldüm geberdim ağrıdan. Hiç kimseler yanımda yoktu, kürtaj olmaya gittim geldi herkez. Bide kaynanam olacak insan demezmi sen spor yaptında ondan düştü die orda kadını boğmak istedim resmen. Hangi birine yanayım bilemedim.
Her zıkkımı yapıyor ediyor, zehirli diliyle zehirliyor. Ondan sonrada ben demedim, ben yapmadım diyor. Herkezde ona inanıyor eee 50 yaşında kadın bana inaancak değiller yaa
Allahıma havale ediyorum
canım boşver şimdi ne dediğini ettiğini hiç düşünme onu zamanla gerekli mesafeyi koyup ilişkinize o şekilde devam edersin oda sana karşı konuşurken neleri söyleyip söyleyemeyeceğini anlar. Onlar bizden 30 yıl önce geçt,ler bu yollardan şekerim dolayısı ile herşeyi daha iyi biliyorlar ama bizde öğreniyoruz zamanla neyin ne şekilde olması gerektiğini
Ben düşük yaptığımda. Hamile olduğumu bilmiyordum çünkü olmuyordu çok tedavi görmüştük. plates yapıyordum. Sonra hamile olduğumu öğrennce hemen bıraktım. Bebeğim biyokimyasal çıkmıştı haliyle düşük yaptım. 2-3 gün düşük ağrısı çektim öldüm geberdim ağrıdan. Hiç kimseler yanımda yoktu, kürtaj olmaya gittim geldi herkez. Bide kaynanam olacak insan demezmi sen spor yaptında ondan düştü die orda kadını boğmak istedim resmen. Hangi birine yanayım bilemedim.
Her zıkkımı yapıyor ediyor, zehirli diliyle zehirliyor. Ondan sonrada ben demedim, ben yapmadım diyor. Herkezde ona inanıyor eee 50 yaşında kadın bana inaancak değiller yaa
Allahıma havale ediyorum
Şimdi bunları düşünüp kendini strese sokmanın sana hiç bir yararı yok aksine zararı var, hele bi şu hamileliğimizi sağ salim atlatalım sende o zaman mesafeni gerekli şekilde koyar ilişkini ona göre ayarlarsın :) zor değil kırmadan incitmeden halledebilirsin o zaman kayınvalidende sana he ristediğini rahatça söyleme cesareti bulamaz emin ol mesafe her zaman iyidir :)
benim baş dönmem oluyo arada ama progestan kullanıyorum ondan kaynaklanıyo bugün ilk defa kalp çarpıntım oldu ama gaz sıkışması da olabilir o.ama yaşadıkların gayet normal sağlıklı bi hamileliğin var bence
Allahıma havale ediyorum
Şimdi bunları düşünüp kendini strese sokmanın sana hiç bir yararı yok aksine zararı var, hele bi şu hamileliğimizi sağ salim atlatalım sende o zaman mesafeni gerekli şekilde koyar ilişkini ona göre ayarlarsın :) zor değil kırmadan incitmeden halledebilirsin o zaman kayınvalidende sana he ristediğini rahatça söyleme cesareti bulamaz emin ol mesafe her zaman iyidir :)
ben 9.haftadayım benim ogleden sopnra bas donmem oluyo hamıle oldugumu ogrendıımden berı genel bişiler atıştırdıgımda geciyo çarpıntı işini dr sor bence tansıyondan 0olabılır
bugün kalp atışları için dr gidecektik
bebeğimi görecektim
ama nasip olmadı
başka bir dr gittim
bu acıyı ne dindirecek
ne yapaytım ben
hergün bir yasin okudum
hergün selavat getirdim
hergün tesbih çektim
lanet olsun bu gurbete
kimsem yok
ben istanbuldayım ailem adana da eşim işte herkes tlf da destek olmaya çalışsada acım dinmiyor işte dinmiyor dinmiyor
emanetçiler emanetçisi allahım bebeğim sana emanet diye dua ettim her gün her gece abdestsiz gezmemeye dikkat ettim özellikle her lokmamda gece yatarken
ne yapayım ki daha ne gelir elimden
belirti yoktu rutin kontrol
mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler diyorum
allah ihmal etmez imtihan eder diyorum
ya şöle olsaydı ya böyle olsaydı diyorum herşeyi biliyorum ve aklımdan geçiriyorum
ama acım dinmiyor mihrimah dinmiyor
gözüm kurumuyor
engel olamıyorum
kendimi tutamıyorum
bide bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilir mi bu sabah ilk gittiğim dr verdiği ult. kağıdında GS:20.4 mm YAZIYOR GA 6W1D ve bana en az 30 mm olması gerekirdi dedi
ÖĞLEYİN GİTTİĞİM DR VERDİĞİ ULT. KAĞIDINDA GS: 32,8 MM yazıyor GA:8W 0D
SANKİ BİR UMUT VAR GİBİ Mİ YOKSA KENDİMİ Mİ KANDIRIYORUM
Düşünmemeye çalışıyorum canım. ama yinede insanın hayatını tkiliyor.
Napalım kısmetmizide bu varmış. allah her şeyin hayırsıını versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?