iki ultrason arasında nasıl bu kadar hafta arası olabiliyor anlayamasım gs- kese ölçüsü ve gebelik haftası birisinde 6 hafta 1 gün diğerinde 8 hafta nasıl görünüyor yani 2 hafta nasıl oynar ikisinin arasında ?? şaşırdım sen normalde kaç haftalıksın ?
bide bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilir mi bu sabah ilk gittiğim dr verdiği ult. kağıdında GS:20.4 mm YAZIYOR GA 6W1D ve bana en az 30 mm olması gerekirdi dedi
ÖĞLEYİN GİTTİĞİM DR VERDİĞİ ULT. KAĞIDINDA GS: 32,8 MM yazıyor GA:8W 0D
SANKİ BİR UMUT VAR GİBİ Mİ YOKSA KENDİMİ Mİ KANDIRIYORUM
Yaşadıklarımı nasılda güzel anlatmışsın mihrimah. Allaha hamdolsun ki iyiki müslüman doğmuşuzda iman kuvvetimiz var yoksa halimiz nice olur:)
canım her ultrasonda farklı çıkabiliyor vajinal bakıldı mı ya da dopplera gönderdi mi seni ben 3 doktor birden gezmiştim hepsine bakılıp öyle emin olundu o zaman sonlandırılmaya kara verildi bu gece bol bol dua et tatlım yarın bir daha git daha ayrıntılı bir yere lütfen...
Düşünmemeye çalışıyorum canım. ama yinede insanın hayatını tkiliyor.
Napalım kısmetmizide bu varmış. allah her şeyin hayırsıını versin inş.
Amin canım hepimize inşallah :)
vajinal bakıldı ilk değerler vajinal olandan
anlamadım bende işte
canım benim doktorumda dinletmedi sadece görebildim hatta dinletmemiş olması bile hoşuma gitti çünkü daha çok küçük ve görmekle dinlemek arasında baya fark var dilerken bebeğe azda olsa zararlı oluyo Gördük ya bunada şükürler olsun Sigara konusunda tebrik ederim8+6 yim.. Ama Burda 7 haftalik olanlarda da okudum Pit pitlari duyduklarini onun icin sasiriyorum benim Doktorum niye dinletmedi diye. Insallah duyariz cnm hayirlisiyla..,
Sigara konusuna gelince, ben Allahtan 4 hafta önce fena tiksindim.. Gerci ondan öncede cok icen biri degildim günde 2-3 tane. Ilk hamileligimde de tiksinmis icmemistim. Darisi tüm hamislerin basina.
Bravo ....Aynen katılıyorum sana bırakamıyorum diye bişey yok istedikten sonra insan neler yapar Ben hamile kalmadan 3 ay önce bıraktım nasıl olsa hamile kalırsam bırakıcam şimdiden bırakıyım zorluk olmasın dedim hiçde zor olmadı çünkü ben istediğim içiyodum ve ben istediğim içinde bıraktım hemde sigara içerken Bu sigarayıda içiyimde bırakıyım artık içmiyim daha dedim kalan paketimide komşuya verdim bi daha da içmedim Hemde eşim yanımda fosur fosur içerkensana bir şey söyliyeyimmi? anlayamıyorum seni, 4. bebeğime hamileyim 3 ünü kaybettim, dehşet stresli bir gebelik yaşıyorum 15 yıldır sigara kullanıyorum. Krizlere girdiğim anlarda dahi almadım. Öldüm sigarada sigara diye ama alamadım bir nefes bile çekemedim, tiksinmedim aksine sigaraya aşerdim, ama içmedim. Bunun vicdan azabını kaldırıcak gücüm yok çünkü benim. Senin var demekki arkadaşım. Katıyım kusura bakma bu konuda çünkü anne olmak için çıldıran milyonlarca kadın var, bize ne güzel hamilelik duygusu bahşedilmiş en azından henüz kucağımızda olmasalarda ve bence bunun kıymetini bilmelisin bilmeliyiz arkadaşım benim söyleyeceklerim bunlar gerisi tabiki senin kararın.
Ben ekliyorum ekledimde zaten seni çoktannn Liste birinci sayfadakanaması olan arkadaşlar bugün nasılsınız bi değişiklik varmı ya bu ara da beni de ekleseneze dicem ama kim ekliyo nasılk ekleniyo onu da bilmiyorum sat 25 ocak
Ben çok zayıfım sanırım ondan belli oluyo benim göbiş küp gibi çıktıKızlar özelliklede şu 8 hafta nın üzerinde olanlar varmı bir değişim?????
kız ben senin tarihleri neremden uydurupda yazmışım öylecanım benim tarihlere bir el atsana sat=4 ocak tahmini doğum tarihi = 9 ekim olacak
bende normal olursam epidural olmayı düşünüyorum hatta gittiğim hastane ve doktorumu ona göre seçtimselamlar
yalug benim aklımda hamile kalmadan öncelerde bile epidural normal doğum vardı
baya araştırmıştım
belli bi süre hafif sancıları çektikden sonra belinden yapıyorlar epidurali ondan sonra birşey hissetmiyorsun
emin ellerde felç olma olasılığı yok diyorlar ama milimlik bir durum yani
korkutmuyor değil yani beni
listede bugün değişiklik yapmak istemiyorum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bilgilerinizi aldım yarın akşam güncellerim listeyi
arzucum senin içinde bi sakıncası yoksa değiştirmiycem listeyi hala ordasın ama görünce daha kötü oluyorum dersende anlarım
belki yarın tekrar gitmeyi düşünürsün doktora diye bende yarını beklemek istiyorum
beklet bakalım tatlım beklide ....
Defne nerede yaşıyorsun İstanbulsa sana doktor konusunda yardımcı olabilirim. Bu kanamayı kesinlikle iğnenin yaptığını düşünüyorum cnm ben, mells, tuğba kaya, mihrimah sen ve iki kişi daha var hepimiz iğne kullanıyoruz hepimiz aynıyız... Beklicez görücez ağlama sakin ol lütfen ne olucaksa zaten olucak kendimizi yiyip bitirmekten helak olduk canım daha sakin daha sabırlı olmaya çalış sende. Düşünmemeye çalış biliyorum zor ama kanser olucaz üzüntüden valla allah korusun biraz daha sağduyulu davranmak zorunayız artık kabullenmemiz lazım durumumuzu. Kendimize yapıyoruz. Biliyorum çok zor, çok zooor ama 9 ayı ağlayarak geçiremeyiz, bir yandan hayat devam ediyor. Hadi toparlan artk sende güzelim şööyle deerin bir nefes al Allahın dediği olucak sonunda biz elimizden geleni yapıyoruz..
evet ama konak hastahanesini ara kadın doğum bölümünün sekereterliğini iste sekretere kanaman olduğunu durumunun acil olduğunu söylersen randevu verrir erken alabilirsin..
bugün kalp atışları için dr gidecektik
büyük bir hevesle uyandım sabah
o duyguyu tadacaktım aklım sıra
bebeğimi görecektim
ama nasip olmadı
bebeğin %95 ölü kürtaj dedi
inanmadım yakıştıramadım konduramadım
başka bir dr gittim
oda cuma günü gel kürtaj olacaksın dedi
bu benim 2. başarısız hamileliğim
ne yapim ben şimdi siz söyleyin
bu acıyı ne dindirecek
nasıl ben kendimi toparlayacam bir daha
neden allahım diye içim içimi yiyor
ne yapaytım ben
hergün bir yasin okudum
hergün selavat getirdim
hergün tesbih çektim
herşeyi bebeğim için yaptım
ama bugün dünyam 2. kez başıma yıkıldı
söyleyin şimdi bana ben bi daha ayağa kalkabilecek miyim
ben bi daha kendimi toparlayabilecekmiyim
içim çok acıyor çoooooooooookkkkkkkkkk
tahmin bile edemezsiniz şuanki durumumu
lanet olsun bu gurbete
kimsem yok
tek başımayım bu lanet şehirde
kim beni ayağa kaldıracak kimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bide bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilir mi bu sabah ilk gittiğim dr verdiği ult. kağıdında GS:20.4 mm YAZIYOR GA 6W1D ve bana en az 30 mm olması gerekirdi dedi
ÖĞLEYİN GİTTİĞİM DR VERDİĞİ ULT. KAĞIDINDA GS: 32,8 MM yazıyor GA:8W 0D
SANKİ BİR UMUT VAR GİBİ Mİ YOKSA KENDİMİ Mİ KANDIRIYORUM
günaydın :)) sabah düşmemek için kocaman bir buz kütlesinin üstünden atladım şimdi kasıklarım çok ağrıyor inşallah bişey olmamıştır yavruma...
Günaydın AFERİN diyorum sana ve tebrik ediyorum dikkat biraz daha dikkat bişey olmamıştır kuzuya malum o daha miniminnacık birden hareket ettiğin için kasıklarına baskı yapmıştır.Hadi bakalım geçmiş olsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?