2011 Ekim Anneleri

anlamadım bende işte

canım her ultrasonda farklı çıkabiliyor vajinal bakıldı mı ya da dopplera gönderdi mi seni ben 3 doktor birden gezmiştim hepsine bakılıp öyle emin olundu o zaman sonlandırılmaya kara verildi bu gece bol bol dua et tatlım yarın bir daha git daha ayrıntılı bir yere lütfen...

Yaşadıklarımı nasılda güzel anlatmışsın mihrimah. Allaha hamdolsun ki iyiki müslüman doğmuşuzda iman kuvvetimiz var yoksa halimiz nice olur:)

Ben halimi düşünemiyorum bile o zamn canım. Rabbime bunun için bile ne kadar şükretsek azdır :)

vajinal bakıldı ilk değerler vajinal olandan

anlamadım bende işte

Yarın bir daha git dr. Allahtan ümit kesilmez, hz meryeme babasız evlat doğurtan mevlamın herşeye gücü yeter inş güzel haberler alırsın, yok değilsede kahretme kendini giden canımızdan gidiyor, kimseden kimseye fayda yok bu dünyada kendi kendinin doktoru olucaksın, hemen araştırmalara başlarsın genetik testlerini yaptırırsın belki kan pıhtılaşması vardır ki bunun tedavisi çok basit. Birdahaki bebeğine daha temkinli hamile kalırsın inşallah.

canım benim doktorumda dinletmedi sadece görebildim hatta dinletmemiş olması bile hoşuma gitti çünkü daha çok küçük ve görmekle dinlemek arasında baya fark var dilerken bebeğe azda olsa zararlı oluyo Gördük ya bunada şükürler olsun Sigara konusunda tebrik ederim
Bravo ....Aynen katılıyorum sana bırakamıyorum diye bişey yok istedikten sonra insan neler yapar Ben hamile kalmadan 3 ay önce bıraktım nasıl olsa hamile kalırsam bırakıcam şimdiden bırakıyım zorluk olmasın dedim hiçde zor olmadı çünkü ben istediğim içiyodum ve ben istediğim içinde bıraktım hemde sigara içerken Bu sigarayıda içiyimde bırakıyım artık içmiyim daha dedim kalan paketimide komşuya verdim bi daha da içmedim Hemde eşim yanımda fosur fosur içerken
kanaması olan arkadaşlar bugün nasılsınız bi değişiklik varmı ya bu ara da beni de ekleseneze dicem ama kim ekliyo nasılk ekleniyo onu da bilmiyorum sat 25 ocak
Ben ekliyorum ekledimde zaten seni çoktannn Liste birinci sayfada
Kızlar özelliklede şu 8 hafta nın üzerinde olanlar varmı bir değişim?????
Ben çok zayıfım sanırım ondan belli oluyo benim göbiş küp gibi çıktı bu arada 2 ayda 1,5 kilo almışım
canım benim tarihlere bir el atsana sat=4 ocak tahmini doğum tarihi = 9 ekim olacak
kız ben senin tarihleri neremden uydurupda yazmışım öyle
bende normal olursam epidural olmayı düşünüyorum hatta gittiğim hastane ve doktorumu ona göre seçtim

Listede bugün değişiklik yapmak istemiyorum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bilgilerinizi aldım yarın akşam güncellerim listeyi
ARZUcum senin içinde bi sakıncası yoksa değiştirmiycem listeyi hala ordasın ama görünce daha kötü oluyorum dersende anlarım
Belki yarın tekrar gitmeyi düşünürsün doktora diye bende yarını beklemek istiyorum

Buğday gevreğiyle deneyin Sade süt mide bulantısı yapabiliyo bazılarımıza mesela bana yapıyo bugün buğday gevreği aldım ve o şekilde süt ihtiyacımı karşılıyorum netten biraz araştırdım karbonhidrat bakımından zengin olduğu için 1 kase yenebiliceği yazıyodu Sabahları kalktığımda kahvaltı hazırlayana kadar bulantılarım başlıyodu artık 1 kase yulaf gevreği yer ondan sonra kahvaltı hazırlarım

beklet bakalım tatlım beklide ....

beklet bakalım tatlım beklide ....

Arkadaşım böyle bir durumda ne denir ama gene tek kurtaracımız yaradan ama böyle olupta ilerleyen günlerde normale dönenleri de nette okumuştum.İnşallah allahın izniyle güzel günler seninle olur.

Bizimde cumartesi günü kontrolümüz var ve benimkide geç döllenme abartmıyorum ama regl tarihiyle aramızda tam 3 hafta var ve bende çok korkuyorum.Bir duyabilsek atışını birazda olsa rahatlıycam ama kader kısmet bekleyip görcez .Dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden.

meraba kızlar bende katılıyorum sana hanzadecıgım benım yengem vardı amcamın esı bugun ozellıkle onu aradım cok ıyı bı doktora gıdıyodu kan pıhtılasması vardı 5 tane dusuk yasadı en sonunda burda ıstanbulda nısantasında bı doktora gıdıyodu tup bebek yaptırdı bızı kullandıgımz ıgnelerden kullanıyordu doktoru ona zaten en basında demıs az mıktarda kanaman olacak ıgne nedenı ıle ve olmusda suan ıkızlerı var 2 yasında yanı bı anormallık yok gıbı duruyo

tatlım kusura bakma yenı gordum ne yazacagımıda bılmıyorum ınan cok uzuldum neler hıssettıgını belkı suan hıssedemem ama ınan kı bende ıkı defa hıssettım onları hayırlısı ne ıse oyle olsun toparlamaya calıs kendını dıyecegım ama demek kolay dıyecek bırseyım yok uzulme yeter ama nasıl uzulmeyeceksen ne bılım ıste ben dıyecek kelıme bulamıyorum kelımelerın bıttı an bu an ıste

canım seni boşa umutlandırmak istemem ama kesisi sağlam duruyor mu? benimde ilk yavrum beni bırakmıştı çok kötü günlerdi seni çok iyi anlıyorum. acını bende yaşıyorum hale bende bu bebeğimde gidecek diye deli gibi krkuyrum. benim yavrumun kesesi dağılmıştı doktor artık yapılacak bişey yokçünkü kese dağılmş dedi senin kese sağlamsa bence bekle bir iki gün öyle tekrar git bi dktora. vajinal ultrasonla baktır. yine senin kararın ama benim doktorum kese sağlam olsaydı beklerdik demişti. Allah sabır versin canım. çok ama çok zor. insan çok bağlanıyor canından can gidiyr ama Allah tan herşey tatlım senyinede Rabbime sığın herşeyin hayırlısını o bilir bizim şer gördüklerimizde bi hayır vardır sadece o bilir. içini ferah tut en azından hamile kalabiliyrsun bak annem beni çok denedikten düşükleri olduktan sonra evliliğinin 12. yılında kucağına alabilmiş ki ilk yıldan beri hep istiyormuş sonra kardeşime hamile kaldı ben 3 yaşındaydım 8. ayındaydı ölü doğdu kardeşim ama yinede vardır bi hayır diyoruz. biliyrum şimdi ne desek acın dinmeyecek yaşacaksın bunu ama inşallah en kısa zamanda yine yavruna kavuşursun canım sen Allah a sığın tatlım.

İşe başlamadan yoğunluk olmadan yazayım dedim HERKESE GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRR
mutlu güzel haberli ve huzur dolu bir gün diliyorum arkadaşlar

günaydın :)) sabah düşmemek için kocaman bir buz kütlesinin üstünden atladım şimdi kasıklarım çok ağrıyor inşallah bişey olmamıştır yavruma...

günaydın :)) sabah düşmemek için kocaman bir buz kütlesinin üstünden atladım şimdi kasıklarım çok ağrıyor inşallah bişey olmamıştır yavruma...

Günaydın AFERİN diyorum sana ve tebrik ediyorum dikkat biraz daha dikkat bişey olmamıştır kuzuya malum o daha miniminnacık birden hareket ettiğin için kasıklarına baskı yapmıştır.Hadi bakalım geçmiş olsun arkadaşım

inşallah canım bişey olmamıştır bi anlık refleks işte atlayıverdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…