10 dak.dolmadığından özelden yazamadım. fiyatı uygun aslında ama saatleri kötü. akşam 19:00 a kadar dedi.yer ters ben yetişemem. cumarteside öğlene kadar çalışıyormuş. şimdi mesaj atacağım,bizim şirkete de özel danışmanlık versin diye.
şimdi mesaj attım diyetisyene,bizim şirketede danışmanlık verin diye,bakalım ne cevap gelecek?
vlla ii olur.bzmkiler rahat burda diyet yemekde cıkıo.ondan alıolar.diyelim o hafta hç kılo vermedin yada acık aldın hmn ceza corba,yogurt :) sabah ekmek,peynir,salata :) yazık ya hayata bı kere mı gelcezz
zaten bir kilo versem ,sonrasında almamak için çok dikkat edeceğim. birgün yersem birgün yemeyeceğim. ama önce vereyim şu kiloları
moralini bozmak için demıom ama;
'' hep öle derler '' ben de hep öle dıom bı versem hadise kdr olmasa da bi daha bukdr yemicem dıee
Kizlar moralim coook bozuk...bir haftadir bacagimda kirmizilik vardi ustu kabuk kaplandi bugun bisi yoktur ama gideyim dedim sonuc: SEDEFcok bozuk moralim
Kizlar moralim coook bozuk...bir haftadir bacagimda kirmizilik vardi ustu kabuk kaplandi bugun bisi yoktur ama gideyim dedim sonuc: SEDEFcok bozuk moralim
herkese ii geceler,ne kadarda sessizleşmiş burası zeynep yoklugun hissediliyor.aci şifalar dilerim tez zamnda sağlığına kavuursun inşallah.
tüm hasta olanlara rabbim şifa nasib etsin,dermansız dertler vermesin.evlatlarımızı ve bizleri korusun inşallah....
bendede grip başlıyor sanırım,paşalarımdada öksürük geçmek bilmiyor.özellikle geceleri.
yusufuma şurup içiremiyorum birtürlü,sık emzirmeye çalışıyorum ...
güzel haberlerle görşrz inşallah...
herkese ii geceler,ne kadarda sessizleşmiş burası zeynep yoklugun hissediliyor.aci şifalar dilerim tez zamnda sağlığına kavuursun inşallah.
tüm hasta olanlara rabbim şifa nasib etsin,dermansız dertler vermesin.evlatlarımızı ve bizleri korusun inşallah....
bendede grip başlıyor sanırım,paşalarımdada öksürük geçmek bilmiyor.özellikle geceleri.
yusufuma şurup içiremiyorum birtürlü,sık emzirmeye çalışıyorum ...
güzel haberlerle görşrz inşallah...
Cnm Allah ŞİFA VERSİN İNŞ..TAm bılmıom ama stres,sıkıntı da etkili olabiliyormuş..Arastır bi
Sedef Hastalığına İyi Gelen Yiyecekler tedvinin yanınd ayardımcı olacak bitkisel kürler de vardır, ben inanırım şifasınaa..
günaydın herkese
sevozy yazdığın linke giremedim,çok uzun değilse kopyala yapıştır yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?