2011 Ekim Anneleri

vlla ii olur.bzmkiler rahat burda diyet yemekde cıkıo.ondan alıolar.diyelim o hafta hç kılo vermedin yada acık aldın hmn ceza corba,yogurt :) sabah ekmek,peynir,salata :) yazık ya hayata bı kere mı gelcezz

vlla ii olur.bzmkiler rahat burda diyet yemekde cıkıo.ondan alıolar.diyelim o hafta hç kılo vermedin yada acık aldın hmn ceza corba,yogurt :) sabah ekmek,peynir,salata :) yazık ya hayata bı kere mı gelcezz

zaten bir kilo versem ,sonrasında almamak için çok dikkat edeceğim. birgün yersem birgün yemeyeceğim. ama önce vereyim şu kiloları

ben şimdi işten çıkmadan gidip akşam yemeğimi yiyeyim. 4 kaşık müsli 1 bardak süt.haydi görüşürüz,iyi akşamlar. kendinize ve bebelere iyi bakın

Kizlar moralim coook bozuk...bir haftadir bacagimda kirmizilik vardi ustu kabuk kaplandi bugun bisi yoktur ama gideyim dedim sonuc: SEDEF cok bozuk moralim

herkese ii geceler,ne kadarda sessizleşmiş burası zeynep yoklugun hissediliyor.aci şifalar dilerim tez zamnda sağlığına kavuursun inşallah.
tüm hasta olanlara rabbim şifa nasib etsin,dermansız dertler vermesin.evlatlarımızı ve bizleri korusun inşallah....
bendede grip başlıyor sanırım,paşalarımdada öksürük geçmek bilmiyor.özellikle geceleri.
yusufuma şurup içiremiyorum birtürlü,sık emzirmeye çalışıyorum ...
güzel haberlerle görşrz inşallah...

Kizlar moralim coook bozuk...bir haftadir bacagimda kirmizilik vardi ustu kabuk kaplandi bugun bisi yoktur ama gideyim dedim sonuc: SEDEF cok bozuk moralim

geçmiş olsun zaya,tedavisi olmayan bir hastalık değilki sedef iyi bir cilt doktoru ile halledersin merak etme. moralini bozma lütfen. bende bir araştırayım bakalım bitkisel bir tedavisi varmı.sıkıntı yapma kendine lütfen

Cnm Allah ŞİFA VERSİN İNŞ..TAm bılmıom ama stres,sıkıntı da etkili olabiliyormuş..Arastır bi

Sedef Hastalığına İyi Gelen Yiyecekler tedvinin yanınd ayardımcı olacak bitkisel kürler de vardır, ben inanırım şifasınaa..

geçmiş olsun canım,hastalık salgınmış ,herkeste var valla. bizde öyleyiz,burak hala öksürüyor dün gece dayanamadım artık prospan diye bitkisel bir öksürük şurubu vermişti doktor onu verdim,atlatacağız inşallah.

gecmiş olsun cnm.ii yapıo paşaların öksürük şuruplarına cocuklara y.dışında yasaklamışlar zaten vermıo kimsee,, doğal yollardan bal,zencefil falan- vicks ayak altına sür dene, maralda ballı kagıt yapıştırıodu galiba göğsüne hırılı içinn.bi dene..ama dr a da git mutlaka ..Hepimiz hasat dökülüoz zatii.Bu yapay dünyada bu kdr ii oluo insan demek ne bılım..

canım çok geçmiş olsun, genelde stres, sinir bu hastalıklara davet çıkartıyor, ama geçebiliyor haberin olsun, gerçi yüzlerce çeşidi var seninki acaba hangisi, doğru teşhis koymaları çok önemli, önce güzel bir cildiyeci ve sonrasında çözüm yolları veya daha üstteki doktorlar...

günaydın herkese

Gunaydın canlarrr. Dün ilk trambolinn denemesini yaptık ailecekkk
cok güzelldii içerden bi ses ; duramıommm die bağırıodu .Eşime dedim sen kur bunu da ben Elifime mama yapam..Bi baktım bnm adam bağırıp duruoo duramıom diee.tabi kafa yapıo.ilk deneme ondan..bende denedim,, Elifimde utana utana bakıo napıo bu çılgınlar die...Ya acaip terlıon ama bn 2 dk yapıom hmn baldırlarım kopacak gbı hissettimm,hamlık mı bılemedimm..
Ama biraz sert Elifim çıktı ama zıplayamıo tabii.Ben yapınc aonuda aldım yanımaa benm şiddetimden o da zıpladı azzcıkk Yani zevkli, hhergun 15 dk yaparsın kılo verme anlamaınd aii sonuç alınır dıe arastırmıştım.Amma sistemli tabi bi kere de 15 dk zıplanamıo

gri, sert ve soğuk bir istanbul sabahından hepinize günaydınlar,
bu hava ile ne kadar iyi olabiliriz, bu hastalıklarla ve hasta haberleriyle
ne kadar güleryüzlü olabiliriz bilemiyorum ama rengin mavileştiği,
sohbetin sıcağı ve neşeyi artıracağı bir gün diliyorum.

sevozy yazdığın linke giremedim,çok uzun değilse kopyala yapıştır yapsana

cancagazım copy yasak sitede alçaklar izin vermmıo.Bzm de net bgn yavas.Baska siteleri arastıramda yazam birazdan...
Zzaya sunu öneririm TR Aktralar birliği başkanı var Ayhan Ercan onun face de sitesi var..oraya yazıosun sana bitkisel şifalar sunuoo.Ama herzamn ilk Dr sonra yardımcı çözzümler diye belirtir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…