günaydıınn kızlarrrrrrrrr hepinizin kadınlar günü kutlu olsunnnn
benim eski işyerim öleydii bazılarına %10 bazılarına yedii oda çalışanlar arasında kötülük çıkmasınaa yol açıyorduu
gnydn kızlar. dün hç acamadım. yeni tanıştığım komşularımla buluştuk dün bendelerdi. bugunde baska komşuya gideceğiz. ev karısı oldum hehe. selinay dün akşam babasına iki kere çiş dedi ve gidip yaptılar. inş. tesadüf değildir. bugunde 2 kere yaptık. bu arada selinay bu son günlerde babasına aşırı düşkün oldu. onun için uyumuyor. peşinden ayrılmıyor. sizinkilerde öylemi.
kızlarrrr groupandan almışdımya fotograf çekimi efeyi oraya götürcem arabamısda babada oğlumla ilk defa otobüse bincezz napcak acaba arabada kuduruyo oto koltuğunda bile oturmuyo umarım otobüstede kudurmazzzzzz
kudursada bisy olmz..bizim millet bayılır otobusde kuduran bebelere laf atıpp,sustırmaya calışmaayaa''Bak amca kızzıo hıııı'''.Efe de cok takar yaaa
acccciiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllll kızlarrrrrr çemen yapıcam normakde ekmek içi katıyodum cevize ama yopk bayat ekmek içi acaba galeta unundan yapsam olurmu tattutarmıııııııııı aciiiiillllll lilililili siz yaparken ne koyuyosunuzzzzz
ahahahhaha ay abi yerde okumuştumm mesela misafirlikte efe çekyata çıktı tepiniyooo abuu teyze kızıyo in demek çok yanlışmış çocuğa şöle bi mesaj veriyomuşuz bak teyze burda çıkınca kızıyo ama o yokken tepinebilirsindiye algılıyomuşş sonra kimse yokken dahada çok yapmak istiyomışş hııı şşşştt dediklerimiizi oyüzden yaşı kaç olursa olsun anlatmak lazımmış bak oğlum oraya çıkarsan şu olur bu olurr falan diyee
Bence tutar ama bilemedim şimdi... denemekten ne çıkar.. ekmeğin varsa tost makinasında kızartıp gevretebilirsin.
Bence tutar ama bilemedim şimdi... denemekten ne çıkar.. ekmeğin varsa tost makinasında kızartıp gevretebilirsin.
ühühühühüüüüüüüüüüü tutmadı kızlar iki su bardağıı cevizim boşa ggittiii bulgur bulgur olduu kaynanama yollim bari o yerkendimi böle hissediıorum :SSSSSS
meloşş senin yüzünden olduu kızz sürülmüyoo çemekk bulgur bulgur oldu ama kaynanama bu bursa usulüymüş diye yutturabilirimmm yoksa antalya usulümü desem ona karar veremedim :)))) tadı herşeyi yerinde bi tek sürülmüto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?