2011 Ekim Anneleri

günaydıınn kızlarrrrrrrrr hepinizin kadınlar günü kutlu olsunnnn

pardon canlar Gunaydın dicem ama öğlen oldu:) Tünaydınlarr

kadınlar günümüz kutlu olsunnnn..Eşim çiçek göndercem dedi, bende yok cicek alma balık çorbası yemeye gidek dedim fındığımla bu akşamBeykoz sosyal tesislerinde cok guzel balık çorbası yapılıo sebzeli,kalkandı galiba.Gecen gttk elifciğim guzelce yedi..

gnydn kızlar. dün hç acamadım. yeni tanıştığım komşularımla buluştuk dün bendelerdi. bugunde baska komşuya gideceğiz. ev karısı oldum hehe. selinay dün akşam babasına iki kere çiş dedi ve gidip yaptılar. inş. tesadüf değildir. bugunde 2 kere yaptık. bu arada selinay bu son günlerde babasına aşırı düşkün oldu. onun için uyumuyor. peşinden ayrılmıyor. sizinkilerde öylemi.

benim eski işyerim öleydii bazılarına %10 bazılarına yedii oda çalışanlar arasında kötülük çıkmasınaa yol açıyorduu

ama zeyno bzn calışanda calışmayanda aynı oranı alıo buda ii değil ki,, idarecin dürüst ve adilse, performansa göre olmalı.2 müdür düşün biri az çalışıp,elemanın üstnden faydalanıo, diğeri hakkıyla calışıo ikisne aynı yüzde hak mı ?

maymisim eskiden Fındık kızım babaya cok düşkündü ama artık öle değil, gezmeye attaya gidelim demese pek babasının semtine ugamıo bnm diibimden ayrılmıo yalan yok bzn cok bunalıom hiç iş yaptırmıo ya yanında durcam ya memede.. Ama artık alıştırdım geceleri babası yatırıo..Alıo yastığı babasına gidiıoo, ee yapalım dıo Bildiğin ağzıyla olleoleoeee diıo kız:)) hmn kaynaşıolar hem bende dizilerimin son final sahnelerini yakalıom :)))

facedeki yorumumu sildimmmmmm aynı benim gibii bi yandan çalışıyoo bi yandanda kk hep açıkkkkk çok gldümm kendimi gördümm bi andaaa :90::90::90::90::90::90::90::90:

ya hepsiburada.com dan plates topu aldıydım en kucuk boy gelmiş, ya bugn3 gun evde unuttum faturayı neyinde ..Kim uğrascak ya şimdiii..

Merhaba emekçi anneler:) Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsunn. Her ne kadar Maral gibi çiçek gönderenlerimiz olmasa da:)

kızlarrrr groupandan almışdımya fotograf çekimi efeyi oraya götürcem arabamısda babada oğlumla ilk defa otobüse bincezz napcak acaba arabada kuduruyo oto koltuğunda bile oturmuyo umarım otobüstede kudurmazzzzzz

kızlarrrr groupandan almışdımya fotograf çekimi efeyi oraya götürcem arabamısda babada oğlumla ilk defa otobüse bincezz napcak acaba arabada kuduruyo oto koltuğunda bile oturmuyo umarım otobüstede kudurmazzzzzz

kudursada bisy olmz..bizim millet bayılır otobusde kuduran bebelere laf atıpp,sustırmaya calışmaayaa''Bak amca kızzıo hıııı'''.Efe de cok takar yaaa

kudursada bisy olmz..bizim millet bayılır otobusde kuduran bebelere laf atıpp,sustırmaya calışmaayaa''Bak amca kızzıo hıııı'''.Efe de cok takar yaaa

ahahahhaha ay abi yerde okumuştumm mesela misafirlikte efe çekyata çıktı tepiniyooo abuu teyze kızıyo in demek çok yanlışmış çocuğa şöle bi mesaj veriyomuşuz bak teyze burda çıkınca kızıyo ama o yokken tepinebilirsin diye algılıyomuşş sonra kimse yokken dahada çok yapmak istiyomışş hııı şşşştt dediklerimiizi oyüzden yaşı kaç olursa olsun anlatmak lazımmış bak oğlum oraya çıkarsan şu olur bu olurr falan diyee

acccciiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllll kızlarrrrrr çemen yapıcam normakde ekmek içi katıyodum cevize ama yopk bayat ekmek içi acaba galeta unundan yapsam olurmu tattutarmıııııııııı aciiiiillllll lilililili siz yaparken ne koyuyosunuzzzzz

Bence tutar ama bilemedim şimdi... denemekten ne çıkar.. ekmeğin varsa tost makinasında kızartıp gevretebilirsin.

aynı yazıyı bnde okudum:) ama bnm bildiğim bebeler bu laflardan ziyade teyzeden daha cok etkilenir

Bence tutar ama bilemedim şimdi... denemekten ne çıkar.. ekmeğin varsa tost makinasında kızartıp gevretebilirsin.

ya zeyno bi otur kızımmm bı yerde hergun bişy yapmk zorunda msnz anacım sennn,, verdiğin kıloları geri alcan heraldeee..Yada hep kocaya yediriıon anlamadım napıon bunca mamayıı,,,

ühühühühüüüüüüüüüüü tutmadı kızlar iki su bardağıı cevizim boşa ggittiii bulgur bulgur olduu kaynanama yollim bari o yer kendimi böle hissediıorum :SSSSSS

Kadınları mutlu etmek zor değildir aslında, yeter ki samimi olun onlara.
Çiçek almayı unuttum değil; param yoktu deyin mesela.
Patron mesaiye bıraktı değil, arkadaşlarla çıkacağız deyin onlara.
Arkadaşlarınızla çıkmanıza kızıp, dudak düşürü
yorlarsa da; sizle daha çok vakit geçirmek içindir o tafralar da.
Yoksa turşunuzu kurmayacaklar;emin olun hiç bir zaman asla.
Aldığınız çiçekler değildir onları mutlu eden, duygularınızı somutlaştırıp kalbinizi ellerine bırakıvermenizdir; yüzlerindeki çocukça tebessümü ettiren.
Ve kalbinizin çiçeklere dönüşmüş halidir onları güldüren.
Bu yüzden vazgeçemez kadınlar çiçeklerden, o çiçekleri kalbinize benzettiklerinden.
Yoksa çiçek çokta önemli değildir, zira ben hiç görmedim kadınlardan çiçek yiyen.
Sahiplenilmeyi sever kadınlar; “kendi ayakları üstünde durma felsefeleri” güçlü görünme kaygısından.
Hesap sorar gibi değil, tebessümle “nerdeydin” dediğiniz zaman; size tüm günü anlatıverirler o an.
Ama sıkıldığınızı belli etmeyin; otobüste bi kaç durak ayakta gittikten sonra, biraz oturup tekrar yaşlı teyzeye yer vermek zorunda kaldığını da anlattığı zaman.
Dinlenilmeyi sever kadınlar; düşüncelerine değer verildiğinde eşsiz bir huzura kavuşurlar.
Düşüncelerine değer verdiğiniz an, yine karlı çıkan siz olursunuz o zaman, sizi yere göğe sığdıramazlar; o kadar büyürtürler ki taşırırlar sizi odalardan sokaktan.
Çocuktur aslında bütün kadınlar; bu yüzdendir nazlanmalar; elinde değildir ki; hala içindedir elinde pamuk şekeri saçında kurdelayla koşturan küçük kızlar.
Ve annedir bütün kadınlar; bu yüzden her zaman sizden bir adım ötede yaşarlar; çünkü geleceğinizi onlar kurarlar.

kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar...
hayırlı cumalar...
tontonum ateslendı akşam,hiç yükselmemişti bu kadar.ılık suyla sildim ama eşim illa fitil verelim dedi.
bugun burnu akıyor ,keyfı yok pek.
dişleride çıkıyor.inşallah ilerlemeden atlatırız,sık emzirmeye calışıyorum.hepnıze saglıklı gunler..

Bir forumdan alıntıdır ;;

Beyler konu dışında da mutlak benim gibileri vardır diyip konuyu buraya açtım.
O kadar tembelim ki.
Karnım acıktığı zaman,1 saat düşünüyorum gitsemmi gitmesemmi diye sonra iyice kazındığında anca harakete geçibiliyorum kıçımı.Çok bazginim,hiçbirşey yapasım gelmiyor.Sürekli uzanıp boşluğa bakıyorum,bundan çok büyük bi keyf alıyorum..

Şimdik diyorum ki..
Aranızda daha önce benim durumuma düşüp,bunu yenmiş olan arkadaş var mı?Bi ilaç tavsiyesi olabilir mesela ya da bu olayı aşmamı sağlıyacak gerekli bilgiler filan..Yoksa bütün yaz boyunca sandalye ile akraba olucam.

-----------------------
Yorum 1;
Allah seni ıslah etsin sen artık insanlıktan çıkmışsın mağrada kendi başına yaşayan hayvan misali olmuşsun.2 adım atmaya mecalin yok insanlardan kopmuşsun Allah kimsenin başına vermesin böyle birşeyi.

----------------

Yorum 2;
aynı şey bende de var. ağır döt sendromu
Sevgili edin yoksa yada kız peşinde koş alışkanlık yaparsan vede sevgiline iyi bir yaşam sunmak adına belki kendini zorlar bu durumdan kurtulursun. İyi bir sevgilinin insana yaptıramayacağı birşey yoktur

Söğlediklerimi yap, yaptıkları mı yapma bu arada

Aman istesem de olmayacak,istemesem de..Neden kız arkadaşımın olmadığını düşünüp,kendi canımı sıkmama gerek yok.Açıköğretim bitip,Üniversite'ye başlayınca olur muhtemelen.Şu anda elimde kız kıstırma gibi bir imkan yok
Çevremde kız yok,arkadaş olarak bile yok.Zaten normal arkadaşım bile sayılıdır

meloşş senin yüzünden olduu kızz sürülmüyoo çemekk bulgur bulgur oldu ama kaynanama bu bursa usulüymüş diye yutturabilirimmm yoksa antalya usulümü desem ona karar veremedim :)))) tadı herşeyi yerinde bi tek sürülmüto

akşama ne yemek ypsam? karnıbahar var ufakça,hç fırında ypmadım besamelsosla.ama cesaretimi toplasam da ypsam mı
ya gecen pazı sarma yptm ne guzel seydir ya rabbım oo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…