2011 Ekim Anneleri

akşama ne yemek ypsam? karnıbahar var ufakça,hç fırında ypmadım besamelsosla.ama cesaretimi toplasam da ypsam mı
ya gecen pazı sarma yptm ne guzel seydir ya rabbım oo yaa

başemel sosla ben yaparım sevozy çok güzel olur, birde hafif haşlayıp yumurtaya buluyorum ve kızartıyorum tavada oda güzel oluyor canım

akşama ne yemek ypsam? karnıbahar var ufakça,hç fırında ypmadım besamelsosla.ama cesaretimi toplasam da ypsam mı

ya sizleri okuyunca utanıyorum valla. 5 yıldır evliyim sarmanın daha hiçbir çeşidini yapmadım halbuki hem etliyi hemde zeytinyağlısını çok severim.

anneme yaptırıyorum,yada orada yiyoruz. bazende canım çok isterse hazır alıyorum

Ayyy çok pardons! Tadı yerindeyse boşver.. Biraz zeytinyağıyla ve nar ekşisiyle sürülür hale gelebilir mi aceppp? Antalya usulü bu de kaynanana:) Bizim burda çemen öyle yapılmaz zati no problem yanii.... Bizde sarımsak ve salça kavrulur, yıllar oldu yemeyeli.. çok sarımsak kokuyor diye yiyemiyorum...
Eşim bayılır benim de beşamel soslu fırın yemeklerine.. Ben de fırın makarna yapcam bugün beşamel soslu.. Kıymalı karnıbahar yemeğim de var ama bakıcı yapmıştı, haşlayıp suyunu dökmemiş, gazdan yenilir mi bilmiyorum Hah dün akşam ben de yaprak sardım pişirdim yedik

başemel sosla ben yaparım sevozy çok güzel olur, birde hafif haşlayıp yumurtaya buluyorum ve kızartıyorum tavada oda güzel oluyor canım
Kızartması da pek güzel olur. En çok kızartmasıını severim ben de..

kızlarrrr groupandan almışdımya fotograf çekimi efeyi oraya götürcem arabamısda babada oğlumla ilk defa otobüse bincezz napcak acaba arabada kuduruyo oto koltuğunda bile oturmuyo umarım otobüstede kudurmazzzzzz

bende hiç binmedim selinayla otobüs yada minibüse yaz lütfen neler yapacak merak ettim bende. bu arada selinay nezle oldu bugun. mümüklü olduk. nefes alamadığı için sürekli ağlayarak kalkıyor yaa canım sıkkın.

kaşıkla ye sende sürmeden

sürülmeyen çemen olurmu kısss annemlere getirdim biraz çok sevdiler kaşıkla ekmek arası yaptı kardeşim yedi özlemiş epey olmuştu yPMayalıda

neyyyyyy

yarın götürücem antalyalılar böle yapıyomuş aslında ben böle yapmam diyciymm bakalım ne tepki vercek kıhkıhkıhhhhhhhh
bizdede ölee galeta unu bütün yağı çekti bulgur gibi oldu anlamadımm bizde salça ceviz ekmek içi baharatlar koyarız kimyon karabiber nane kırmızı biber aman neyse artık öğrenmi oldukki olmuyo

novada ya ebebek açılıyor

wuuuuuuuuuu zaten palladıumda vardıı ohh baya yakınına gelmiş oldu arada takılırım ordada paladıumla optimumdan sıkıldıydım

ben cesaret edemedim anamıda aldım annemden çok korkuyoooo ilk başta kendini atmaya başladı kucağımdann sonra annem kaşklarını çatınça tırstıı ümraniye merkeze yaklaşana doğru yine ayağıyla tepinmeye başladı önümüzdeki kadının omzuna vurdu ayağıyla kadın ayakları temizmi annem dedi temiz teyzesiiii tamam problem değil çok tatlıymış dedi daha dönmeden bi tekme daha attı kadın tam kızacakken bizimki göz kırptıı da kadın gülmeye başladııı helal olsun anlayışlı hatunmuşşş yani ben daha gitmem efeyle bi yeree fotograf çekerkende hep ağladıı bir iki mağaza gezim dedim kucağımdan inmedi belim koptu yere bıraksam hep merdivenlere yöneliyooo puufff öle yani canımm

kızlar çektirmek isteyen varsa kupon almaya gerek yokmuş artık bedava çekiyolarmış iki poz haberiniz olsun gitmek isteyene veririm isminiiiiiiiiii

yeni muynumla ilk iş günümden günaydınlar tüürrkiiyeeeeeeeee

güzel ve sakin bir istanbul sabahından günaydınlarrrrr

güzel bir gün geçirmeyi diliyorum,

zefey uzun bir aradan sonra nasıl çalışmak?

maraalll çalışmakk çok güzel bişi yaaaaa çok özlemişimmm işyerinin önünee doğruu yürürkennn ne kadar özlediğimi farkettim

efede annemlerde beşiktaşta öğlenden sonra 3 gibi efeyi işyerime getiricem bakalım neler yapacak sonrada servisle gidicem eve oğluşium hiç bişi yemiyo teyzeleri anca bisküviyi eline vericeksin geveliycek yada elmaaaa (((

ben de çalışmayı seviyorum, ev bir yerden sonra sıkıyor,

sen efeyi işyerine ilk mi götüreceksin?
ben de bu hafta veya haftaya işyerine getirmeyi düşünüyorum,
havalar böyle iyi olursa getireceğim,
bence çocukların yememe dönemleri, hastalıklar ve dişte üstüne geliyor,
dilerim uzun sürmez

merhaba arkadaslar ben takip ediyorum forumu ama uzun zamandır yazamadım.benim oğlum 16,5 aylık suan.bizde de iştah problemi var diş falanda çıkmıyor durup dururken yani.yemekten nefret ediyor.hep öyleydi.hala anne sütü alıyor mama veya inek sütü vs hiç yok.yogurt sebze çorbası hiçbiri....ne yapacagımı sasırdım zorla da yemiyor kendi haline bırakıncada.iştah surupları denedim fayda etmedi.kilosu alt seviyelerde ayına göre.ama çok çok hareketli.belki klasik şikayetler bunlar bilemiyorum.

evde misin?, çalışıyor musun?
evdeysen ve oğlun seninleyse biraz daha problem olabilir,
anneye naz yapmaları daha kolay,

yemekleri onun sevebileceği tarzda yapmayı denedin mi?,
açıkta bırakıp kurcalamasına izin verdin mi?

benim kız kiviyi sevmez, siyah yerleri ve sert oluşu, ekşimsi tadından mı bilemedim pek yemedi,
geçen babam yumuşak almış, annem güzelce soydu tabağa koydu, benim kız sandalyeye çıkmayı, masaya
erişmeyi çok seviyor şu an bunları fazlaca yapmaya başladı, allah korusun ama bizsiz bir gün çıkıp düşecek diye
korkuyorum, her neyse, kız çatalı aldı oraya buraya dokunduruyor, sonra elini kiviye değdirdi,
eliyle neredeyse vıcıklıyor, ben de kızım bir tadına bak beğenecek misin dedim, elini ağzına koydu ve devam etti,
2 küçük parça da olsa yedi,

bir de şunu fark ettim, peyniri yemiyor, pennir diyor ama yemiyor, uyanık, pınar labneyi kahvaltısına katıyorum,
geçen migrosta 8 küçük paket halinde olanı vardı aldım 1 paket olarak kahvaltısına katar, bütünü bozmam diye,
babası kahvaltısını hazırlamaya çalışınca gördü ve mamma dedi, soğuk olduğunu söylesekte dinlemedi, aldı, kendi
açmaya çalıştı, açtı, eliyle ağzına götürdü ve afiyetle hepsini yedi, şaşırdım kaldım, yani öğrenirken mi yiyiyorlar,
canları isteyince mi bilemiyorum ama yedikçe mutlu oluyorsun, benim kız ağzını getiriyor o sırada kokluyor mu bilemiyorum,
yemezse yemiyor, ben de zorlamıyorum, bazen daha sonraları yiyor, yada yememeye devam ediyor.

evet canım ilk defa gelecekkk ev karşıda olunca hiç denk getirememiştim ama aklı eripte bizle yemek içmeye başladığında hep getiririm burda beraber otururuzz hep dediğim ayda bir yani D
bakalım neler yapacak minnak kuzummmmmm annesi onunn herbişeylerinii yerrrrr

hoş geldin cnmmm bu iştahsızlık beni öldürecek son iki haftadır yemiyo aynı sennki gibi yoğur yemiyo çorbaaaa kahvaltııda yapmıyo gece içtiği devam sütüyle duruyo çünkü elinbne elma yada bisküvi verincede onu geveleyip tükürüyoo (((( napıcazz yaa şıu iştah şuruplarından düşünüyorum ama geçiçidir diye üstüne düşmüyorum çünkü dört dişi birden patlamışş ama seninde dişi yoksa sen alsan şu iştah şuruplarından yagmul sonra yazarsın bize tepkileriniii

hep aynı kızz tavıurlar haraketler
bende hep labne koyuyodum son bi aydır pınar kido sekizliden alduım çocuklar için çıkarmışlarya sendemi ondan aldın yoksaaa ama işte üç gündür kahvaltı etmiyo ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…