hep aynı kızz tavıurlar haraketler
bende hep labne koyuyodum son bi aydır pınar kido sekizliden alduım çocuklar için çıkarmışlarya sendemi ondan aldın yoksaaa ama işte üç gündür kahvaltı etmiyo((
hep aynı kızz tavıurlar haraketler
bende hep labne koyuyodum son bi aydır pınar kido sekizliden alduım çocuklar için çıkarmışlarya sendemi ondan aldın yoksaaa ama işte üç gündür kahvaltı etmiyo((
kızlar iştah şurubu hakkında ne düşünüyosunuzz ben sankii alıcak gibiyimmmm
bnm ii düşünmüum :) ama işyerinde veren cok vitagil, minadex vs.. Ya sonra iştah kapatıo die duydum bide naf,ile kılo aldıromuşş.Yani diş döneminde bence böyle iştahsız olmaları normal, şuruba sarılmamk gerek dıom ama bılmıom.Bnm de aklıma gelıo
bende öyle düşünüyorumm canım ama iştee hiç besin alamıyooooo diye üzülüorumm
Bnde cok üzülüom hiç olmazsa süt içio sizinkiler maşllah, Elif biberon tutmadığı için oda yok.çok üzülüom kemikleri zayıf kalcak,boy atmıcak dieeherbişeyi zor yediği için , bakalım inş büyüyünce değişirler ne diyim yaa
canım sen küçük 200 ml lik süt denedin mi? cemre'de süt içmiyordu, başta pipetten 1 yudum alıyor sonra pipetle oynuyordu, içine sokmaya çalışıyordu, sonraları yarısını falan içiyordu şimdi pipetin poşetini yırtıp kendi içine koyuyor o sırada da içiyor tamamı olmasada kendi içtiği için kar kardır diyorum. bu arada sütü masanın üstüne bırakmıştım kendi ulaşıp kurcalarken yaptı,
sen de dene istersen, benim kız içmez diyordum ama annesini utandırdı:26::26:
arcemekkkkk,, nasıılsınnn cancağızımmmmm
kske bnide fındığım utandırsa,, ya bzmki bı tuhaf hiç mi bi insan bişyi merak edip ağzına koymaz hiç mi tadına bakmaz.hani bebekler bsy yerde görünce ağzına koyarsa bu yiyecek dahi olsa yemıo.tadına bıle bakmıo.bi fınfık fıstık olursa kıtkıt yiyo o kdr..Bikere verdydm içmedi, tekrar deneyeyim olmazsa, ya o kucuk devam sütleride 48saatde tuket dıo e bebek içmıo nasıl tüketem eyy firmaa..
arkadaşlar bu iştahsızlık hepimizin sorunu sanırım.ama buyuk oğluma göre yusufum yıyıo yıne en azından tadına bakıyo.çünkü enesim 3 gün yemese yıne bişey istemez.ama doktor zorlama dıyor.şurupta denedım.balık yağı tavsıye ettıler o kaldı bırde onu alsam dıyoum içerse tabı.ama saglıkları yerınde olsun kılo okadarda önemlı degıl aslında,arkadasımın oğlu çok kılolu ama doktordan eve gelemıyolar.yanııı herşeyın başı sağlıkkk.
Geçen gün ben de cemreye pipetle denedim, bi kaç yudum aldı da dünyalar benim oldu:) Sanki litre litre süt içmiş gibi sevindim. Elif'in sevdiği şeyler neler canım, ne yiyo, babaannesi ne yediriyo peki??
Geçen gün ben de cemreye pipetle denedim, bi kaç yudum aldı da dünyalar benim oldu:) Sanki litre litre süt içmiş gibi sevindim. Elif'in sevdiği şeyler neler canım, ne yiyo, babaannesi ne yediriyo peki??
cemre'nin ilk hali gözümün önüne geldi, azim et, alışacaktır annesi...
kızlar sizin bebekler çikolata yiyiyor mu
pek bılmıo tadını, ben bılerek alıştırmadım.profiterol gbı bşy olursa parmaklamayı sevıo.çok istedm pekmez tahin parmaklasın die ama pek begenmıo :)
evet canım ilk defa gelecekkk ev karşıda olunca hiç denk getirememiştim ama aklı eripte bizle yemek içmeye başladığında hep getiririm burda beraber otururuzz hep dediğim ayda bir yaniD
bakalım neler yapacak minnak kuzummmmmm annesi onunn herbişeylerinii yerrrrr
hoş geldin cnmmm bu iştahsızlık beni öldürecek son iki haftadır yemiyo aynı sennki gibi yoğur yemiyo çorbaaaa kahvaltııda yapmıyo gece içtiği devam sütüyle duruyo çünkü elinbne elma yada bisküvi verincede onu geveleyip tükürüyoo(((( napıcazz yaa şıu iştah şuruplarından düşünüyorum ama geçiçidir diye üstüne düşmüyorum çünkü dört dişi birden patlamışş ama seninde dişi yoksa sen alsan şu iştah şuruplarından yagmul sonra yazarsın bize tepkileriniii
cemre'nin ilk hali gözümün önüne geldi, azim et, alışacaktır annesi...
kızlar sizin bebekler çikolata yiyiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?