2011 Ekim Anneleri

biz kahvaltı karısımına kasarı enkucuk boyutta rendeleyip verıozz.Mecbur yiyo,tek başına sevdiği bi peynir türü yokk.karsımlar olmasa Elife sabah kahvaltısı bi yumurta beyazı yedirirsin okdr cok üzücü ama ne yapayım bilmiyorum..

kızlar iştah şurubu hakkında ne düşünüyosunuzz ben sankii alıcak gibiyimmmm

kızlar bugün takma kirpik takmıştım işe gelene kadar biri düşmüş biride havaya kalkmıştı iyi yapıştıramamışımm ahahahahhaha

evet canım ondan aldım, dilerim yer, dün bir tane çıkarttım ılıyınca yesin diye, dışarı çıktık akşam eve gelince belki yer dedim, kahvaltısını ben yapmıştım ancak yemedi, içine etimek koydum galiba sevmedi, ben de kızdım, memme dedi hayır sana meme yok mama var dedim, seninle baba ilgilensin ben sana bakmayacağım bugün sana baba baksın dedim, dolandı durdu anne deyip durdu, yüzünü ekşitip ağlamalar sonra hata yaptığımı anladım, daha bebek neyi kanıtlayacaksam (söz dinlesin derken kızı üzüyorum ama nasıl dediğimi yaptıracağım diye çabalıyorum işte) sonra kucağıma aldım ve sevdim, öptüm, kokladım, zaten zor bir süreçten geçiyor, hastalık, diş derken, istemeyebilir diye düşündüm ve haksızlık yaptığım kanısına vardım, dışarıda da bayağı aç kaldı demek, eti grags aldım, kaç tane yedi anlatamam, çok acıkmış demek ki

kızlar iştah şurubu hakkında ne düşünüyosunuzz ben sankii alıcak gibiyimmmm

bnm ii düşünmüum :) ama işyerinde veren cok vitagil, minadex vs.. Ya sonra iştah kapatıo die duydum bide naf,ile kılo aldıromuşş.Yani diş döneminde bence böyle iştahsız olmaları normal, şuruba sarılmamk gerek dıom ama bılmıom.Bnm de aklıma gelıo

bende öyle düşünüyorumm canım ama iştee hiç besin alamıyooooo diye üzülüorumm

bende öyle düşünüyorumm canım ama iştee hiç besin alamıyooooo diye üzülüorumm

Bnde cok üzülüom hiç olmazsa süt içio sizinkiler maşllah, Elif biberon tutmadığı için oda yok.çok üzülüom kemikleri zayıf kalcak,boy atmıcak diee herbişeyi zor yediği için , bakalım inş büyüyünce değişirler ne diyim yaa

canım sen küçük 200 ml lik süt denedin mi? cemre'de süt içmiyordu, başta pipetten 1 yudum alıyor sonra pipetle oynuyordu, içine sokmaya çalışıyordu, sonraları yarısını falan içiyordu şimdi pipetin poşetini yırtıp kendi içine koyuyor o sırada da içiyor tamamı olmasada kendi içtiği için kar kardır diyorum. bu arada sütü masanın üstüne bırakmıştım kendi ulaşıp kurcalarken yaptı,

sen de dene istersen, benim kız içmez diyordum ama annesini utandırdı:26::26:

kske bnide fındığım utandırsa,, ya bzmki bı tuhaf hiç mi bi insan bişyi merak edip ağzına koymaz hiç mi tadına bakmaz.hani bebekler bsy yerde görünce ağzına koyarsa bu yiyecek dahi olsa yemıo.tadına bıle bakmıo.bi fınfık fıstık olursa kıtkıt yiyo o kdr..Bikere verdydm içmedi, tekrar deneyeyim olmazsa, ya o kucuk devam sütleride 48saatde tuket dıo e bebek içmıo nasıl tüketem eyy firmaa..

arcemekkkkk,, nasıılsınnn cancağızımmmmm

Arcemek nasıl olsun canımmmm. Aynı dertler, yemiyo içmiyo:) Benim kız da süt içmiyo, biberon kesinlikle tutmuyo, sütü kaşık kaşık içirmeye çalışıyorm. Muhallebi olarak yedirmeye çalışıyorum ama nereye kadar???
Doktor vitagil ile çinko verdi, onu kullanıyorum. Sıfır iştah cemre de, kilo da almıyo. Akşam eve gidince yapışıyo bana yatana kadar, emme emme:) Bi de emdiğine değse bari, bitti gibi bişey artık, süt falan yok ki

Geçen gün ben de cemreye pipetle denedim, bi kaç yudum aldı da dünyalar benim oldu:) Sanki litre litre süt içmiş gibi sevindim. Elif'in sevdiği şeyler neler canım, ne yiyo, babaannesi ne yediriyo peki??

arkadaşlar bu iştahsızlık hepimizin sorunu sanırım.ama buyuk oğluma göre yusufum yıyıo yıne en azından tadına bakıyo.çünkü enesim 3 gün yemese yıne bişey istemez.ama doktor zorlama dıyor.şurupta denedım.balık yağı tavsıye ettıler o kaldı bırde onu alsam dıyoum içerse tabı.ama saglıkları yerınde olsun kılo okadarda önemlı degıl aslında,arkadasımın oğlu çok kılolu ama doktordan eve gelemıyolar.yanııı herşeyın başı sağlıkkk.

ya bnm elifimde aksi maşşllah dıyım kılosu yerinde ama yemıo..Kimsede buna inanmıo:)

Geçen gün ben de cemreye pipetle denedim, bi kaç yudum aldı da dünyalar benim oldu:) Sanki litre litre süt içmiş gibi sevindim. Elif'in sevdiği şeyler neler canım, ne yiyo, babaannesi ne yediriyo peki??

valla babaanne zorlamamakdan yana.ama bn surat ypnca oda yedirio.sabah karısım, ikindi uykusundan sonra da bnm hazırladgm çorbadan ne yediyse.Elifde bazen elma kemırıo,bide fındık fısıtık:))

cemre'nin ilk hali gözümün önüne geldi, azim et, alışacaktır annesi...

kızlar sizin bebekler çikolata yiyiyor mu

cemre'nin ilk hali gözümün önüne geldi, azim et, alışacaktır annesi...

kızlar sizin bebekler çikolata yiyiyor mu

pek bılmıo tadını, ben bılerek alıştırmadım.profiterol gbı bşy olursa parmaklamayı sevıo.çok istedm pekmez tahin parmaklasın die ama pek begenmıo :)

pek bılmıo tadını, ben bılerek alıştırmadım.profiterol gbı bşy olursa parmaklamayı sevıo.çok istedm pekmez tahin parmaklasın die ama pek begenmıo :)

benim kız ilk çikolatasını işyerine getirdiğimde yedi sağolsun teyzeleri, ablaları çocuğa çikolata verdiler alabilirsen al elinden

kahvenin yanına çikolata koyduğumda benim kız gelip yiyor, özellikle vermedim arada sırada yemesine bir şey demiyorum, istedikleri bir şey olunca elinden alamıyorsun

geçen tahinli kurabiyeyi yaparken mam, mam dedi bende tahini kaşıkla vereyim dedim ağzını bir ekşitip kusar gibi yapması vardı göreceksin, tahin ve pekmezi kahvaltısına katıyorum, 1,5 yaşından sonra bulamaç veremeyince ne yapacağım bilemiyorum hiç yemez gibime geliyor

oğlumun sadece 6 dişi var neden çıkmıyor daha onuda merak ediyorum sadece salya salya diş miş yok.biraz daha bekleyip doktora danısmayı düşünüyorum bi kere sordum dişsiz insan gördünmü dedi bende daha bişey diyemedim.sabırla bekliyoruz.iştahsızlıgı ondanmı diyourm ama diş yok patlama yok kabarma yok.oğlumun sevdiği hiçbirsey yok maalesef.en azından bir çeşit çorba sevse onu yaparım hep.çok üzülüyorum çok yıprandım nerde yanlıs yaptım bu çocuk böyle oldu hep aklımı kurcalıyor bunlar.viminfer diye bişey basladık kaşık kaşık vitamin.ama fayda etmedi.demir eksikliğide vardı oğlumda kan şurubu kullandık 2 şişe.
çalısıyorum kayınvalidem bakıyor.ne kahvaltı ne çorba ne süt.nasıl yaşıyor merak ediyorum bazen.memeyi kesmeyi düşünüyorum 18 ay olunca beli o zaman bişey yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…