oğlumun sadece 6 dişi varneden çıkmıyor daha onuda merak ediyorum sadece salya salya diş miş yok.biraz daha bekleyip doktora danısmayı düşünüyorum bi kere sordum dişsiz insan gördünmü dedi bende daha bişey diyemedim.sabırla bekliyoruz.iştahsızlıgı ondanmı diyourm ama diş yok patlama yok kabarma yok.oğlumun sevdiği hiçbirsey yok maalesef.en azından bir çeşit çorba sevse onu yaparım hep.çok üzülüyorum çok yıprandım nerde yanlıs yaptım bu çocuk böyle oldu hep aklımı kurcalıyor bunlar.viminfer diye bişey basladık kaşık kaşık vitamin.ama fayda etmedi.demir eksikliğide vardı oğlumda kan şurubu kullandık 2 şişe.
çalısıyorum kayınvalidem bakıyor.ne kahvaltı ne çorba ne süt.nasıl yaşıyor merak ediyorum bazen.memeyi kesmeyi düşünüyorum 18 ay olunca beli o zaman bişey yer.
Benim kız bitter seviyor. Süt dilimi vs yiyor arada. Ben yerken görürse istiyor ben de veriyorum
merhaba arkadaşlar bugun iştahsızlıktan bahsetmişsiniz. bende cok üzülüyordum eskiden. sadece biraz süt ile besleniyordu 1 yaşına kadar. yaşında ben işi bırakınca önce kahvaltı düzenini oturttum. onuda önüne ufak bir tabak koyup lokma lokma bişeyli ekmekler koyuyordum. tek tek alıp zamanla yemeye başladı. şimdi güzel maşallah. sonra öğlen ve akşamı oturttum. ve arada meyve yoğurt. hayalimdi gerçek oldu. darısı başınıza. şimdiki sorunumuz kendi kendine uyuma alışltırmaları. onuda becerirsek değmeyin keyfime. gece kalkmalarını cok sorun ediyordum. onuda şöyle yaptım. gündüz pınarın ballı sütünden verirken gece kalktığında normal süt vermeye başladım. onun tadını pek beğenmiyor. sanırım bu etkili oldu ve gece kalkmalarını ve beslenmesini bıraktı. hep yöntem bulmaya çalışıyorum. fazla rahata alışınca sorunları cok oluyor. arada rahatlarını kaçımak lazım:)
insanın evde oturup cocuk bakası gelıo maymiş sen anlatıncaama bn evdede olsam Elif aynı olurdu snrm.Bazı cocukların yapısını kabullenmek gerek bnce daha az üzüülürüzz bölece
sevozy süperiz,
aynı anda mesaj atmışız
günaydın arkadaşlar,
buralardayım sevozy,zamları hallettik gibi son anda İK komitesinden bir şey çıkmazsa iyi birşeyler olacak herhalde
dün akşam yaptığım pasta kızlar annemler gelecek bugün gündüz oğlanı görmeye cayın yanına yaptım. tarif yan topikteki arkadaşım nldglp den blogada ekleyebilirsiniz,izin aldım.
Eki Görüntüle 655191
Nldglp nin tarifi:)
3 paket Eti haylayf(hani üzeri toz şekerli olan biküvi)
1 poşet krem şanti+1 su bardağı süt= Çırpılacak
Bisküviler kırılıp hazırlamış şanti ile karıştırılıp buzdolabına koyacaksın.
Üstüne 2 paket dr.oetker çikolata sosu 1lt süt ile pişirilip hazırlanacak.Ilınınca dolaptaki şantili karışımın üzerine dökülecek.5-6 saatte hazır oluyor dolapta.Çok da basit pratik bir tatlı tarifi.Yalnız illaki eti haylayf olacak.Petibör ile aynı tadı alamıyorsunuz.Bir de şantili karışımın içine çekilmiş fındık atarsanız ,lezzetinden yiyemezsiniz
Tatlım püf noktayı yazmayı atlamışım belliki Ellerine sağlık.YAptığın çikolata sosunu yarım saat en az ılınmasını bekleyeceksin.Arada üstü kaymaklanmasın diye çatalla yada çırpıcı ile karıştıracaksın.Sonra dökeceksin.Krem şantili bisküvili karışımı da yapıp buzluğa atacaksın hemen.Bu arada çikolata sosu fazla fazla olması gerekiyor.Tabağa koyduğunda bol bol aksın çok lezzet veriyor
ben çikolata sosunu üzerine döktüm fazla gelince yanlarından aşağı aksın diye bıcakla boşluk yapınca krem şantiler pıt pıt yukarı çıktı değişik bir görüntü oldu.
kartopu şimdiden güle güle harcayın diyeyim,
yarın görüşeceğiz galiba, heyecanlandım
aaaaaaaaaa benim haberim yok yarınmı görüşüyoruz. niye yazmıyorsunuz kızlarkaçta nerede buluşuyoruz?
hele hele kartopuma bak ,,mutfağa girmezzz ama girdim mide nelernelerrr yapıvermiş....Çok guzl hmde çikilatalııı...olsada yesemmmmmmmmmm:) kartopum diyet nasl gidiooo..Ya ben tırtladım yawsss
uluorta yazmayınn kısss .face de yazın.Aydeba ordan konu acmişdı...Gelen var gelemeyen varrr
ben önceden çok değişik şeyler yapardım özellikle pasta börek çörek türünde ama bu kilo olayı yüzünden hepsini bıraktım canım.
akşam 6 dan sonra yememe devam etmeye çalışıyorum 4 kilo kadar verdim,ama bende kilo çok olunca pek birşey fark etmiyor. devam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?