2011 Ekim Anneleri

ben de 18 ay olunca kesmeyi düşünüyorum, zaten zevkine emiyor, yemeyen çocuk zor, bir de abur cubur yenilince o daha da zor, yaşıtları ile aynı ortamda olunca yeme olayı nasıl? dışarıya çıkarttığınızda nasıl?

Benim kız bitter seviyor. Süt dilimi vs yiyor arada. Ben yerken görürse istiyor ben de veriyorum

benimki de kinder süt dilimini yiyor, genelde kuzenleri gelince alınıyor o zaman yiyor, özellikle almıyorum

merhaba arkadaşlar bugun iştahsızlıktan bahsetmişsiniz. bende cok üzülüyordum eskiden. sadece biraz süt ile besleniyordu 1 yaşına kadar. yaşında ben işi bırakınca önce kahvaltı düzenini oturttum. onuda önüne ufak bir tabak koyup lokma lokma bişeyli ekmekler koyuyordum. tek tek alıp zamanla yemeye başladı. şimdi güzel maşallah. sonra öğlen ve akşamı oturttum. ve arada meyve yoğurt. hayalimdi gerçek oldu. darısı başınıza. şimdiki sorunumuz kendi kendine uyuma alışltırmaları. onuda becerirsek değmeyin keyfime. gece kalkmalarını cok sorun ediyordum. onuda şöyle yaptım. gündüz pınarın ballı sütünden verirken gece kalktığında normal süt vermeye başladım. onun tadını pek beğenmiyor. sanırım bu etkili oldu ve gece kalkmalarını ve beslenmesini bıraktı. hep yöntem bulmaya çalışıyorum. fazla rahata alışınca sorunları cok oluyor. arada rahatlarını kaçımak lazım:)

insanın evde oturup cocuk bakası gelıo maymiş sen anlatınca ama bn evdede olsam Elif aynı olurdu snrm.Bazı cocukların yapısını kabullenmek gerek bnce daha az üzüülürüzz bölece

insanın evde oturup cocuk bakası gelıo maymiş sen anlatınca ama bn evdede olsam Elif aynı olurdu snrm.Bazı cocukların yapısını kabullenmek gerek bnce daha az üzüülürüzz bölece

tabiiki canım öncelikle cocuğumuzu iyi tanımamız lazım. sonra çözümler beraberinde geliyor zaten. anne ne kadar rahat ve huzurlu olursa cocukta aynen öyle oluyor bişeyler daha cabuk aşılıyor. anne evde olunca tabbii bişey değişiyor. kimse cocuğa annesi gibi bakamaz. ama herkesin şartları elveremez tabii zaman zor zaman. bende ev alamasak çalışmak zorunda kalacaktım. ama 4 yaşından sonra iş hayatına geri döneceğim tabiki çünkü şimdi bana sonra paraya ihtiyacı olacak. onun en iyi eğitimi alması için işe başlayacağım.

gunaydınn kızlarr nerdesinizzz
zefey su resimler nerdde üzretsiz cekılıo, bi adres versene canımmm..
kartopummm nirdesiin yoksunnn yine?? zamları ikna edemedin herhalde
maral içtin mi sabah kayfenii

mis gibi ve dingin bir istanbul sabahından günaydınlarrrr

kimsecikler yok, acele işimi bitirdim birazdan kahveye geçerim,

kahve içerken iki sohbet ederiz, bekliyorum anacımmm

günaydın arkadaşlar,

buralardayım sevozy,zamları hallettik gibi son anda İK komitesinden bir şey çıkmazsa iyi birşeyler olacak herhalde

hele hele kartopuma bak ,,mutfağa girmezzz ama girdim mide nelernelerrr yapıvermiş....Çok guzl hmde çikilatalııı...olsada yesemmmmmmmmmm:) kartopum diyet nasl gidiooo..Ya ben tırtladım yawsss

Nldglp nin tarifi:)

3 paket Eti haylayf(hani üzeri toz şekerli olan biküvi)
1 poşet krem şanti+1 su bardağı süt= Çırpılacak

Bisküviler kırılıp hazırlamış şanti ile karıştırılıp buzdolabına koyacaksın.

Üstüne 2 paket dr.oetker çikolata sosu 1lt süt ile pişirilip hazırlanacak.Ilınınca dolaptaki şantili karışımın üzerine dökülecek.5-6 saatte hazır oluyor dolapta.Çok da basit pratik bir tatlı tarifi.Yalnız illaki eti haylayf olacak.Petibör ile aynı tadı alamıyorsunuz.Bir de şantili karışımın içine çekilmiş fındık atarsanız ,lezzetinden yiyemezsiniz

Tatlım püf noktayı yazmayı atlamışım belliki Ellerine sağlık.YAptığın çikolata sosunu yarım saat en az ılınmasını bekleyeceksin.Arada üstü kaymaklanmasın diye çatalla yada çırpıcı ile karıştıracaksın.Sonra dökeceksin.Krem şantili bisküvili karışımı da yapıp buzluğa atacaksın hemen.Bu arada çikolata sosu fazla fazla olması gerekiyor.Tabağa koyduğunda bol bol aksın çok lezzet veriyor

ben çikolata sosunu üzerine döktüm fazla gelince yanlarından aşağı aksın diye bıcakla boşluk yapınca krem şantiler pıt pıt yukarı çıktı değişik bir görüntü oldu.

valla bu görüntüsü daha şıkk olmuşşş.ellerine sağlık...Ya eskiden ne yerdimmm haylayfı yaaa şimdi yemeyeli yıllar oldu:)

hele hele kartopuma bak ,,mutfağa girmezzz ama girdim mide nelernelerrr yapıvermiş....Çok guzl hmde çikilatalııı...olsada yesemmmmmmmmmm:) kartopum diyet nasl gidiooo..Ya ben tırtladım yawsss

ben önceden çok değişik şeyler yapardım özellikle pasta börek çörek türünde ama bu kilo olayı yüzünden hepsini bıraktım canım.

akşam 6 dan sonra yememe devam etmeye çalışıyorum 4 kilo kadar verdim,ama bende kilo çok olunca pek birşey fark etmiyor. devam yani

uluorta yazmayınn kısss .face de yazın.Aydeba ordan konu acmişdı...Gelen var gelemeyen varrr

ama ben face i fazla takip edemiyorum işyerinden yasaklı,herzamanda cepten bakamıyorum zor oluyor çünkü,akşamsa evden bilgisayara girmem zor. onun için böyle şeyleri en azından özelden yazın arkadaşlar.

eminim ki farketmiştir canm o ödem,şişkinlik gitmiştir.Aslında doğrusu bu yeme alışkanlığını devam olarak hayatımıza sokmakkk..ama ben,, ahh bennn.annem geldi 15 tatilde kendimi öüllendirimm derkennn olanlar olduu.şimdi geri saramıomm yawwss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…