iyi olmuş zeynepcim bi dokuz ay da o senin laf sokmalarına katlansın artıkeşimin teyzesi lafları sokardı bana salak salak bakardım bende şimdi içimde volkan var sanki,o tam azını açıyo ben sokuyorum lafları hiç sabrım kalmadı ya
merhaba birşey sorcam bende kullanıyordum crinone jel 2. Ay bitince bıraktırdı dr..senin normal hamilelikmiydi ben aşılama ile hamile kaldım...
Leyna bizi üzüyorsun amaa. Göbüşüm çıktı, bulantım var ve canım erik istiyor.Şaka bir yana bebişime değer. Hem az kaldı, inşallah 3. aya girince bulantım bitecek.
ama bende dün ağla ağla öldüm eşime telefon açmıştım burdaki hurma konuşmalarından sonra canım hurma istiyo diye alırım dedi akşam unutmuş benimde gece 11 de aklıma geldi hadi gidelim beraber alalım dedi istemedim bu seferde inadım tuttu bunu ömrüm boyunca unutmuycam diye ağladım yazık o da çok üzüldü... birde nacizane bir fikrimi paylaşmak istiyorum burada yiyeceklerden aşerdiklerimizden özellikle bu mevsimlerde zor bulunacak şeylerden fazla bahsetmezsek kendi canımızın istediği şeyleri diğer hamilelerede örnek göstermememiş oluruz gibi geldi bana ne dersiniz? ....
aynen ben de bazen bütün gün ağlamak istediğim oluyo ama bahane bulamadığım için ağlayamıyorum çevremdeki insanlardan utanıyorum
aman canım kıskançlık krizlerine dikkat et benim arkadaşımın annesi kocasının yanında 15 yıldır çalışan sekreterinden kıskanmaya başlamış hamileyken ama gittikçe kurmuş kafasında kocasına da kendisine de hayatı zindan etmiş tabi aile de çok etkilenmiş bu durumdan..o yzden kendini telkin et kıskançlık duygularına kendini kaptırma lütfen..
ben,mde bulanmadı ve kanamalarım oldu ama şükür şimdilik bir sorunumuz yok..onlar Allaha emanet...
merhaba kıssslar, yoğun renkli lekelenmesi olup gebeliğinde sorun çıkmayanlar var mı acaba???
iyi olmuş zeynepcim bi dokuz ay da o senin laf sokmalarına katlansın artık
bu arada benim eşim de işini biliyo maaşallah hamile olduğumda değil sadece normal zamanda da kızabileceğim bi şey yapıyo mesela sonra ben köpürdüğümde"hayatım sen hamilesin yaa o yüzden büyütüyosun normalde buna asla kızmazdın" diyo kendimden şüpheye düşüyorum. sonra en yakın arkadaşlarıma soruyorum bu kızılacak bi şey mi ve ben eskiden de kızarmıydım buna diyorum. evet diyolar işte o zaman kimse tutmasın beni
neyse kendini üzme denizcim bi daha sürmezsin bi defadan bi şey olmaz.insan sanki vücuda sürülen kremin içilen ilaçtan daha az zararı olacağı düşüncesiyle kullanıyo zaten...düne ve bu sabaha göre daha iyiyim canım. sormadan sürdüm bençok pişmanım. zararlıymış. dün ilaç içip içemeyeceğimi sormak için aradım dr. 12. haftaya kadar içme, ama çok çok dayanamayacak gibi olursan bir tane parol iç dedi ama içmedim. çünkü boyun tutulmasını geçirmez parol, ben de bengay sürdüm poff. bir daha sürmicem.
canım çok üzüldüm allahtan herşeyin haırlısı onlarda melek olmuş.....şimdi nasılsın umarım herşey gönlünce olur güzel allahım korusun hepimizi....ilk bebeğim öldüğünde adandaydım cinsiyetini öğrencektim heyecanlıydım ziyapaşa semti var adanada bir hamilelik aldım ordan doktorda yakındı giydim mağzada üstüme çocuk gibi gittim doktora suratıma zınk diye bebeğin öldü dedi çamaşırımı giyemedim ellerim boşandı.tekrar hamile kadım doktor bu sağlıklı olur ölmesi %1 dedi kalp atışı için gitcez gün saydım resmen gittim o doktorda öldü bebeğin ben tatile gitçem gel haftaya alim dedi öldüm sandım o an kimsem yok gurbetteyim kaynanamla aynı binadayım ama ölsem sallamazlar bir başımıza gittik eşimle neler yaşadım ben .o yüzden bebek acısını iyi bilirim sizi tanımasamda pisikolojiniz bozulsun istemem ,meğerse pıhtılaşmam varmış hepinize dua ediyorum rabbim yanınızda olsun .sıkıntısız kedersiz bir hamilelik geçirin.benim bebeğim öldü eltim bebeğine aldığı beşiğin kutularını kapımın önüne yığdı nisbet için 29 yaşındayım ama ömrümden ömür gitti bebeğim için.kötü insanların azı kapansın üzmesinler bizi
geçmş olsun... progestan veya başka bi düşük önleyici kullanıyormusun tatlım...
canım çok üzüldüm allahtan herşeyin haırlısı onlarda melek olmuş.....şimdi nasılsın umarım herşey gönlünce olur güzel allahım korusun hepimizi....
kıyamam ya sen söyle adresini ben yollayim bizde ümreden bir sürü var.benim canımda eriği istedi ama burası konyadın ilçesi burda yok pazartesi 2li testim var konyaya gitcez bulursam alcam
ilk bebeğim öldüğünde adandaydım cinsiyetini öğrencektim heyecanlıydım ziyapaşa semti var adanada bir hamilelik aldım ordan doktorda yakındı giydim mağzada üstüme çocuk gibi gittim doktora suratıma zınk diye bebeğin öldü dedi çamaşırımı giyemedim ellerim boşandı.tekrar hamile kadım doktor bu sağlıklı olur ölmesi %1 dedi kalp atışı için gitcez gün saydım resmen gittim o doktorda öldü bebeğin ben tatile gitçem gel haftaya alim dedi öldüm sandım o an kimsem yok gurbetteyim kaynanamla aynı binadayım ama ölsem sallamazlar bir başımıza gittik eşimle neler yaşadım ben .o yüzden bebek acısını iyi bilirim sizi tanımasamda pisikolojiniz bozulsun istemem ,meğerse pıhtılaşmam varmış hepinize dua ediyorum rabbim yanınızda olsun .sıkıntısız kedersiz bir hamilelik geçirin.benim bebeğim öldü eltim bebeğine aldığı beşiğin kutularını kapımın önüne yığdı nisbet için 29 yaşındayım ama ömrümden ömür gitti bebeğim için.kötü insanların azı kapansın üzmesinler bizi
geçmş olsun... progestan veya başka bi düşük önleyici kullanıyormusun tatlım...
hanzade
cnm kaşıntı için sirke ve karbonatı nasıl kullanıyosun bende birkaç gündür çok muzdaribim bu konuda gerçi doktor fitil verdi ama çok işe yaramadı sanırım ben crınone jel kullanıyorum ondan olduğunu söyledi ama 1 hafta daha kullanıcam bu nedenle acilen kaşıntıya çözüm bulmam lazım...
yaaaa işte gülüm bulunamayacak bişey değilde işte sinirlerim bozuldu ağlamaya bahane aradım heralde sağol düşündüğün için arkadaşım :) inşallah sende canının istediğini bir an önce bulursun
progestan kullanıodum lekelenmeler bitti diye 2 haftadır bırakmıştım,pazar günü tekrar başladı ama bu sefer daha yoğun ..devam edıorum şimdi progestan a...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?