2011 Ekim Anneleri

Leyna bizi üzüyorsun amaa. Göbüşüm çıktı, bulantım var ve canım erik istiyor. Şaka bir yana bebişime değer. Hem az kaldı, inşallah 3. aya girince bulantım bitecek.

ama bende dün ağla ağla öldüm eşime telefon açmıştım burdaki hurma konuşmalarından sonra canım hurma istiyo diye alırım dedi akşam unutmuş benimde gece 11 de aklıma geldi hadi gidelim beraber alalım dedi istemedim bu seferde inadım tuttu bunu ömrüm boyunca unutmuycam diye ağladım yazık o da çok üzüldü... birde nacizane bir fikrimi paylaşmak istiyorum burada yiyeceklerden aşerdiklerimizden özellikle bu mevsimlerde zor bulunacak şeylerden fazla bahsetmezsek kendi canımızın istediği şeyleri diğer hamilelerede örnek göstermememiş oluruz gibi geldi bana ne dersiniz? ....

eşimin teyzesi lafları sokardı bana salak salak bakardım bende şimdi içimde volkan var sanki,o tam azını açıyo ben sokuyorum lafları hiç sabrım kalmadı ya
iyi olmuş zeynepcim bi dokuz ay da o senin laf sokmalarına katlansın artık
bu arada benim eşim de işini biliyo maaşallah hamile olduğumda değil sadece normal zamanda da kızabileceğim bi şey yapıyo mesela sonra ben köpürdüğümde"hayatım sen hamilesin yaa o yüzden büyütüyosun normalde buna asla kızmazdın" diyo kendimden şüpheye düşüyorum. sonra en yakın arkadaşlarıma soruyorum bu kızılacak bi şey mi ve ben eskiden de kızarmıydım buna diyorum. evet diyolar işte o zaman kimse tutmasın beni

Leyna bizi üzüyorsun amaa. Göbüşüm çıktı, bulantım var ve canım erik istiyor. Şaka bir yana bebişime değer. Hem az kaldı, inşallah 3. aya girince bulantım bitecek.

ay neden üzülüyosun ki midenin bulanması bebeğinin sağlığına işaretmiş şaka bir yana inşallah senin bulantılarında bir an önce son bulurda hamileliğinin tadını çıkarırsın ayrıca göbeğimin çıkmasını bende istiyorum ama tık yok

kıyamam ya sen söyle adresini ben yollayim bizde ümreden bir sürü var.benim canımda eriği istedi ama burası konyadın ilçesi burda yok pazartesi 2li testim var konyaya gitcez bulursam alcam

bende tam dersi oldu, çok duygusalım aslında bazen oturur ota .oka ağlardım ama şu aralar yerini gerginliğe bıraktı. gerçi gerginlik azalmaya başladı, geçip gidicek inşallah

bizimkide söylüyo aynı şeyleri.aman birazda millet beni çeksin napim,burnumu yeterince sürttüler

neyse kendini üzme denizcim bi daha sürmezsin bi defadan bi şey olmaz.insan sanki vücuda sürülen kremin içilen ilaçtan daha az zararı olacağı düşüncesiyle kullanıyo zaten...

canım çok üzüldüm allahtan herşeyin haırlısı onlarda melek olmuş.....şimdi nasılsın umarım herşey gönlünce olur güzel allahım korusun hepimizi....

kıyamam ya sen söyle adresini ben yollayim bizde ümreden bir sürü var.benim canımda eriği istedi ama burası konyadın ilçesi burda yok pazartesi 2li testim var konyaya gitcez bulursam alcam

yaaaa işte gülüm bulunamayacak bişey değilde işte sinirlerim bozuldu ağlamaya bahane aradım heralde sağol düşündüğün için arkadaşım :) inşallah sende canının istediğini bir an önce bulursun

cnm çok üzüldüm zor şeyler yaşamışsın ama hepimizin bir imtihanı var bu dünyada. inşallah bu defa Allahın izniyle herşey güzel olacak

Banada fitil verdi ama kullanmadım, tedirgin oldum.

Bu yazacağımı, eğer evdeysen her wc ye gidişinde kullanabilirsin. Ben işte olduğum için sabah ve akşam uyguladım tatlım. Sadece 3 gün yaptım ve geçti ki felakettim. Maşrapaya yarım çay bardağınından daha az üzüm sirkesi koy, üzerine yarısına gelecek kadar su doldur ve onunla taharet al, her defasında yeni yapman gerekiyor. Aynı suyu bekletme.

Karbonatıda aynı işekilde 1 tatlı kaşığı kadar karbonatı yarım maşrapa suya koyup yapıcaksın. Birini sabah birini akşam yaptım ben.

Sen gün içinde her defasına yapabilme imkanına sahipsen bir gün sirke diğer gün karbonatla yap su biraz daha ılık olursa daha rahat edersin. Bu mantarın oluşma sebebi hamilelik hormonlarıymış, dr sormuştum. Hemen dene faydasını örüceksin inşallah :)

aahh canım yaa kıyamam sana. tamam yiyecek konusunda daha hassas olalım. bu arada cepa daki carrefour da harika hurmalar var. eziyet olsun eşine, oraya yolla bugün

progestan kullanıodum lekelenmeler bitti diye 2 haftadır bırakmıştım,pazar günü tekrar başladı ama bu sefer daha yoğun ..devam edıorum şimdi progestan a...

tekrar başlayan kanamandan doktoruna bahsettin mi. düşük önleyici jeller filan da var belki onlardan önerebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…