merhaba kıssslar, yoğun renkli lekelenmesi olup gebeliğinde sorun çıkmayanlar var mı acaba???
progestan kullanıodum lekelenmeler bitti diye 2 haftadır bırakmıştım,pazar günü tekrar başladı ama bu sefer daha yoğun ..devam edıorum şimdi progestan a...
aahh canım yaa kıyamam sana. tamam yiyecek konusunda daha hassas olalım. bu arada cepa daki carrefour da harika hurmalar var. eziyet olsun eşine, oraya yolla bugün
beter olsun, sürünsünler inşallah. o çocukların görüntüsü gözümün önünden gitmedi haftasonu. ilaçla uyutarak ya da asarak bir anda değil, yavaş yavaş etlerini kopara kopara öldürmek lazım. ama çok ümitlenmeyelim, şunun şurasında 3-5 yıl bilemedin 10 yıl yatar, yargılama süreci tamamlanamadığından tutukluluk süresi sona erer ve yine topluma karışırlar. Allah hepimizi böylelerinden korusun. çok öfkeliyim çokk!!
inşallah canım..ben de herşeye ağlardım ama en azından ufak da olsa bi sebebi olurdu...bende de sanki yavaş yavaş azalmaya başladı duygusallık ama bazı öfke patlamaları için aynı şeyi söyleyemicembende tam dersi oldu, çok duygusalım aslında bazen oturur ota .oka ağlardım ama şu aralar yerini gerginliğe bıraktı. gerçi gerginlik azalmaya başladı, geçip gidicek inşallah
ilk bebeğim öldüğünde adandaydım cinsiyetini öğrencektim heyecanlıydım ziyapaşa semti var adanada bir hamilelik aldım ordan doktorda yakındı giydim mağzada üstüme çocuk gibi gittim doktora suratıma zınk diye bebeğin öldü dedi çamaşırımı giyemedim ellerim boşandı.tekrar hamile kadım doktor bu sağlıklı olur ölmesi %1 dedi kalp atışı için gitcez gün saydım resmen gittim o doktorda öldü bebeğin ben tatile gitçem gel haftaya alim dedi öldüm sandım o an kimsem yok gurbetteyim kaynanamla aynı binadayım ama ölsem sallamazlar bir başımıza gittik eşimle neler yaşadım ben .o yüzden bebek acısını iyi bilirim sizi tanımasamda pisikolojiniz bozulsun istemem ,meğerse pıhtılaşmam varmış hepinize dua ediyorum rabbim yanınızda olsun .sıkıntısız kedersiz bir hamilelik geçirin.benim bebeğim öldü eltim bebeğine aldığı beşiğin kutularını kapımın önüne yığdı nisbet için 29 yaşındayım ama ömrümden ömür gitti bebeğim için.kötü insanların azı kapansın üzmesinler bizi
ama bende dün ağla ağla öldüm eşime telefon açmıştım burdaki hurma konuşmalarından sonra canım hurma istiyo diye alırım dedi akşam unutmuş benimde gece 11 de aklıma geldi hadi gidelim beraber alalım dedi istemedim bu seferde inadım tuttu bunu ömrüm boyunca unutmuycam diye ağladım yazık o da çok üzüldü... birde nacizane bir fikrimi paylaşmak istiyorum burada yiyeceklerden aşerdiklerimizden özellikle bu mevsimlerde zor bulunacak şeylerden fazla bahsetmezsek kendi canımızın istediği şeyleri diğer hamilelerede örnek göstermememiş oluruz gibi geldi bana ne dersiniz? ....
Sabah gazetede okurken yine bir çocuk vahşi gördüm9 yalında fırat diye bir çocuğu üvey anne ve anneannesi beraber parçalayıp bebek arabasına koyup sokakta parçalarını bi roraya bir buraya atarken yakalanmışlar. Yarabbim dedim o çocuk cennetine gitti ama bu hastalıklı insanlar aramızda dolaşacak. Allah nasip ederde evlatlarımızı kucağımıza alırsak kime bırakacağımı şaşırdım kıs kimseye güven yok bu zamanda
Sabah gazetede okurken yine bir çocuk vahşi gördüm9 yalında fırat diye bir çocuğu üvey anne ve anneannesi beraber parçalayıp bebek arabasına koyup sokakta parçalarını bi roraya bir buraya atarken yakalanmışlar. Yarabbim dedim o çocuk cennetine gitti ama bu hastalıklı insanlar aramızda dolaşacak. Allah nasip ederde evlatlarımızı kucağımıza alırsak kime bırakacağımı şaşırdım kıs kimseye güven yok bu zamanda
progestanı doktor mu bırak dedi.bende kanama bitti ama hala günde iki tane alıyorum.benim en sonuncu kanamam kırmızıydı ödüm koptu sonra bir gittim doktora benimkisi bacakları kaldırmış havaya .iğneden dedi doktorum clexsan vy coraspirin kullanımıyomusun
çok beceriksizim ya tam tarif edermisin nasıl yapacağımı
ayy canım yaaa unutmuş kız eşin kızma boşver pişman olmuştur zaten olcağı kadar unutmaması lazımdı ama sanmam bır daha unutsun
zeyneb sana da çok üzüldüm canım bu eltilerin derdi nee anlamadım herkes eltısınden şikayetçi genelde
inşallah gebeliğin sağlıkla devam eder ve yavrunu kucağına alırsın sağlıkla mutlulukla
kanama değil koyukahverengi bir şey..maalesef doktor devam et dedi ama bn çok uyku ve bulantı yapıo die akıntıda kesilince bırakmıştım maalesef..
progestanı doktor mu bırak dedi.bende kanama bitti ama hala günde iki tane alıyorum.benim en sonuncu kanamam kırmızıydı ödüm koptu sonra bir gittim doktora benimkisi bacakları kaldırmış havaya .iğneden dedi doktorum clexsan vy coraspirin kullanımıyomusun
kanama değil koyukahverengi bir şey..maalesef doktor devam et dedi ama bn çok uyku ve bulantı yapıo die akıntıda kesilince bırakmıştım maalesef..
şunu yazıyorum ve gidiyorum işlerim var zaten.
Burda mdesi bulanan arkadaşlar , hiç bir zaman biizm midemiz bulanıyor bebeğimiz sağlıklı bulanmayanlarında sağlıksız demedi.
Sadece aşırı derecede midemiz bulandığı zamnlarda sizler neler yapıyorsunuzda geçiyor vs. diye dertleşiyorduk. Belki birimizin bildiği, diğerlerinin bilmediği iyi bir yöntem vardırda iyi gelir diye
Ama midesi bulanmayanlar bunu üstlerine aldılar. Biz ne yapabilirz?.. ayrıca bir arkadaş beni eleştirmmiş, yok senin yazında hatalı midesi bulanmayanlar sağlıksız mı die. ben orda kendi bünyemi anlattım başkası beni ilgilnedirmez.
hatta burda yaa şimdi biizm bulanmıyor midemiz şüphe etmeye başladım kendinden dediğinde bir arkadaşımız. Ben her defasında görünce o yazıyı. Canım benim bir ark. var üst üste iki doğum yaptı bir kere, bir an bile midesi bulanmadı. bu bünye işi demişimdir.
Herkezin hamileliği kendine ama bu konuyuda ben başlatmadım. Bişeyleri yazarken kelimeleri daha seçici ve düşünerek yazsak böyle kırgınlıklar olmaz.[/QUOT İŞTE SENDE YAZDIĞN ŞEYE BİRAZ DİKKAT ETSEYDİN KİMSE YANLIŞ ANLAMAZDI...SEN BENİM MİDEM BULANMADI VE ÇOCUĞUM DÜŞTÜ DERSEN HERKES KORKAR BUNU DÜŞÜNMEN LAZIMDI.NEYSE OAN ÖYLE DEMEK İSTEMEDİM DE BİTSİN UZATMAYA GEREK YOK.ARKADAŞIMIN BÖYLE OLMUŞ MİŞ MUŞ.....DOKTORLARIN DEDİĞİ ÖNEMLİ BURDA....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?