2011 Ekim Anneleri

merhaba kıssslar, yoğun renkli lekelenmesi olup gebeliğinde sorun çıkmayanlar var mı acaba???

bennn:))))...ben 3 hafta yattım bacım...3 hafta lekelenmmem oldu...geçen haftada kanamam oldu, kıpkırmızı...şükür iyiyiz hamdolsun

progestan kullanıodum lekelenmeler bitti diye 2 haftadır bırakmıştım,pazar günü tekrar başladı ama bu sefer daha yoğun ..devam edıorum şimdi progestan a...

progestanı doktor mu bırak dedi.bende kanama bitti ama hala günde iki tane alıyorum.benim en sonuncu kanamam kırmızıydı ödüm koptu sonra bir gittim doktora benimkisi bacakları kaldırmış havaya .iğneden dedi doktorum clexsan vy coraspirin kullanımıyomusun

aahh canım yaa kıyamam sana. tamam yiyecek konusunda daha hassas olalım. bu arada cepa daki carrefour da harika hurmalar var. eziyet olsun eşine, oraya yolla bugün

vallahi kendim için söylemiyorum genel olarak söyledim konuyuda bağlayıverdimona eziyet olmaz ki olacaksa banada olur o nereye ben oraya çünkü neyse bari bu gün sinema günümüz bir filmle alacak gönlümü

şunu yazıyorum ve gidiyorum işlerim var zaten.

Burda mdesi bulanan arkadaşlar , hiç bir zaman biizm midemiz bulanıyor bebeğimiz sağlıklı bulanmayanlarında sağlıksız demedi.

Sadece aşırı derecede midemiz bulandığı zamnlarda sizler neler yapıyorsunuzda geçiyor vs. diye dertleşiyorduk. Belki birimizin bildiği, diğerlerinin bilmediği iyi bir yöntem vardırda iyi gelir diye

Ama midesi bulanmayanlar bunu üstlerine aldılar. Biz ne yapabilirz?.. ayrıca bir arkadaş beni eleştirmmiş, yok senin yazında hatalı midesi bulanmayanlar sağlıksız mı die. ben orda kendi bünyemi anlattım başkası beni ilgilnedirmez.

hatta burda yaa şimdi biizm bulanmıyor midemiz şüphe etmeye başladım kendinden dediğinde bir arkadaşımız. Ben her defasında görünce o yazıyı. Canım benim bir ark. var üst üste iki doğum yaptı bir kere, bir an bile midesi bulanmadı. bu bünye işi demişimdir.

Herkezin hamileliği kendine ama bu konuyuda ben başlatmadım. Bişeyleri yazarken kelimeleri daha seçici ve düşünerek yazsak böyle kırgınlıklar olmaz.

Sabah gazetede okurken yine bir çocuk vahşi gördüm9 yalında fırat diye bir çocuğu üvey anne ve anneannesi beraber parçalayıp bebek arabasına koyup sokakta parçalarını bi roraya bir buraya atarken yakalanmışlar. Yarabbim dedim o çocuk cennetine gitti ama bu hastalıklı insanlar aramızda dolaşacak. Allah nasip ederde evlatlarımızı kucağımıza alırsak kime bırakacağımı şaşırdım kıs kimseye güven yok bu zamanda

bende tam dersi oldu, çok duygusalım aslında bazen oturur ota .oka ağlardım ama şu aralar yerini gerginliğe bıraktı. gerçi gerginlik azalmaya başladı, geçip gidicek inşallah
inşallah canım..ben de herşeye ağlardım ama en azından ufak da olsa bi sebebi olurdu...bende de sanki yavaş yavaş azalmaya başladı duygusallık ama bazı öfke patlamaları için aynı şeyi söyleyemicem

Canım gerçekten çok kötü şeyler atlatmışsın ama bak şimdi yine hamilesin. Boşver yaşananlarıı

benim arkadaşım 4 defa tüp bebek yaptırdı ve hepsi negatif. Eltiside karşısında oturuyor inatla ona neler yapıyor malesef. Biliçsiz , cahil insanlıktan çıkmış yaratıklar çok.

Önemli olan tam tersi durum olsaydı sen öyle yaparmıydın onun yaptığı gibi? cevabın hayırsa için rahat olsun ne güzel kendiliğinden hamile kalabiliyorsun, derdinin deranıda çok basit. Rabbim sağlıcakla almayı nasib etsin hepimize inş.

ayy canım yaaa unutmuş kız eşin kızma boşver pişman olmuştur zaten olcağı kadar unutmaması lazımdı ama sanmam bır daha unutsun

zeyneb sana da çok üzüldüm canım bu eltilerin derdi nee anlamadım herkes eltısınden şikayetçi genelde

inşallah gebeliğin sağlıkla devam eder ve yavrunu kucağına alırsın sağlıkla mutlulukla

yorumsuzzz

hanzadee kaşıntı diyorum nasıl geçecek sirke ve karbonat diyorummmmm yazdım ama görmedin heralde cnm

piskopat insanlar. iman eksikliği bence .ben eve kamara koycam bakıcı için yapmaz çok tatlı bir kız yardımcım ama yinede korkuyorum

kanama değil koyukahverengi bir şey..maalesef doktor devam et dedi ama bn çok uyku ve bulantı yapıo die akıntıda kesilince bırakmıştım maalesef..

çok beceriksizim ya tam tarif edermisin nasıl yapacağımı

canım kontrol panelını tıkla sağ üst kösede
sonra solda altalta sıralı yerde profılı düzenleyı tıkla
orda sayfanın aşağısında çizelge yazan yere bu lınkı yapıstır tamamdırr

kızlarrr birde görümceler desek miii?? çocuk olmuyor diye dr dr dolaşıyorum...görümcem demişki eşime senin karın ancak parayla doğurur demişti...bak yine aklıma geldi...sanki ben özellikle yapmıyordum...neyse iyi oldu inatlarına parayla hamile kaldım yaaa ohhh sefam olsunnnn:) hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah..

kanama değil koyukahverengi bir şey..maalesef doktor devam et dedi ama bn çok uyku ve bulantı yapıo die akıntıda kesilince bırakmıştım maalesef..

kahverengi olması sevindirici bir nette araştır bak istersen .o kalan pıhtılaşmış kanlar dedi doktorum bana ilk kanamamdan sonraki hafta kahve rengi oldu benim doktorum bundan korkma kırmızı korkutur bizi dedi.sanki duydu benim rahim başladı kırmızı kanama 2 gün hastanede yattım serom verdiler geçti.kendinide suçlama olacağı varmış Allahtan hayırlısını dileyelim dua edelim.ama doktorunu es geçme hemen ara onu

Ya benim kanamamda biteli iki hafta oldu ama hala günde 6tane alıyorum zeynep benimde daha önce 3 tane bebeğim gitti. Seni çok iyi anlıyorum. Bende iğne kullanıyorum benidme cts kontrolüm var ve geriliyorum ara ara yaa..

canım bu ilaç kendılıgınden bırakabılceğin ilaç değil ben 17 marttan ıtıbaren günde 3 tane progestan fitil olarak kullanıyordum şükür problem yok 23 martta bıraktım dr 23 martta hersey yolunda dedi ama devam edıp etmıceğimi sormayı unuttum bugun diğer dr gıdıcem ona sorucam devam edımmı nasıl devam edım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…