herkese merhaba
ben bugün kendime bir kot etek ve eşofman altı aldım, sonunda kafama göre hailelik kıyafeti bulmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. bir kot almıştı eşim ama bacakları çok sıkıyordu, eteğim ve eşofmanımsa çok rahat
şimdi üzerine body alacağım ama lcw den başka nerede bulurum ki? kıyafetleri aldığım yerde çok yaşlı işiydi üstler..
kızlar ya sizin göbüşler büyüdümü benim ki maşallah kocaman oldu öle böle değil doktorumuza sordum panik yapma herkesin ki başka olur dedi....
birde kızlar şimdi 13 haftalıgız ya 4 .aya mı gırmıs oluyoruz tm olarak siz ne diyorsunuz....
GeBe mağazası var orada tatlı tişört modelleri oluyor genelde. Ben daha yalnızca OXXO dan pantolon aldım çok rahat ediyorum şimdilik.
Ben aslında direkt oda takımı alırız dedim ame eşim zaten 1,1.5 sene odamızda yatar çocuk kullanmaya başlayıncaya kadar yatak eskir dedi hak verdim biraz ona. Ben sadece beşik alırız diye düşünüyorum şu an, geçen arkadaşım oyun parkı falan dedi ama o nasıl bir şey hiç bilmiyorum.
bizde park yatak ve çekmeceli bir şifonyer almayı planlıyoruz ilk etapda.
ben daha 1 yıllık evliyim ve tüm odalarımızı yepyeni döşedik, bebeğe oda yapmak istersem küçük odamı çöpe atıp bebek eşyalı almam gerek, onuda şimdilik yapmıycam
park yataklara bakıyorum ama çokda güzel değiller ne yapsam bilemiyorum..
valla benim göbeğim epeydir var, bu aya kadar utanıyordum, özellikle şişirdiğimi düşünürler diye :))
ama artık 4. aydayız karnımı gere gere dolaşıyorum..
aslında çok kullanışlıymış park yataklar ama mobilyası yok diye yadırgıyoruz sanırım
bizde park yatak ve çekmeceli bir şifonyer almayı planlıyoruz ilk etapda.
ben daha 1 yıllık evliyim ve tüm odalarımızı yepyeni döşedik, bebeğe oda yapmak istersem küçük odamı çöpe atıp bebek eşyalı almam gerek, onuda şimdilik yapmıycam
park yataklara bakıyorum ama çokda güzel değiller ne yapsam bilemiyorum..
Evet şuan 4.aya başlamış bulunuyoruz 2.trimestere başladık daha iki gün önce kese gördük diye seviniyoduk şimdi ikinci üç aya başladıkkızlar ya sizin göbüşler büyüdümü benim ki maşallah kocaman oldu öle böle değil doktorumuza sordum panik yapma herkesin ki başka olur dedi....
birde kızlar şimdi 13 haftalıgız ya 4 .aya mı gırmıs oluyoruz tm olarak siz ne diyorsunuz....
Onların içinin yükseltisi var yatağı oraya koyuyosun artık orda yatamıycak duruma gelince yatağı alıp çocuğa oyun alanı yapıyosun Bende onlardan almayı düşünüyodum ama onda ancak yaza kadar yatırabiliriz yazın emeklemeye başlıycak Allah göstermesin düşer bide ondan yüksekte Eski türk filmlerindeki tahta beşiklerden aldı dedesi gelmesini bekliyoruz Yiğenimin bebek odası vardı ama onuda tahta beşikte yatırıyolardı takımın beşiğininde şimdi yatıyo 4 yaşına geldiBenim de bambu beşikler hoşuma gidiyor ama fiyat aralığı nedir hiç bilmiyorum, bir beşik bir de IKEA dan küçük bir şifonyer yeter gibi geliyor bana da. Park yataklar kullanışlı gibi ama çok derin değiller mi bebeği yatırırken kaldırırken belimi sakatlarım ben onlarla
Gözün aydın canım. Yalnız niye ikili testi 15. haftada yapıyor anlamadım. Benim doktorum 11. haftada yaptı. İnternetten araştırdığıma göre de 11- 15. hafta arası yapılan bu test için 11-12. hafta en ideali diyor.
acaba bu park yatakları alınca içine gene sünger yatak alınıyormu yoksa içinde kendinden varmı ?
besıgım bu normalde pahalıydı kraftın son 1 tane kalmıstı tozluydu bıraz yarı yarıyadan ucuz almıstım yoksa 6 ay yatacagı bı besıge para vermezdım :)
Eki Görüntüle 174860
dıger besıgı anı bı kararla anneme kanepe almaya gıttıgımdızde ıstıkbalden aldımucuzdu oda klasık demıs beyaz salanan ustunde cıbındırık yerı olanlarda resmını bulamadım cok kullanıslıydı dar dıye almıstım odama ıyı sıgmıstı ama oglum cok donen bı cocuk oldugunda sıgmadı 1 yasından sonra zor yattı onda resmını bulursam eklerım onuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?