2011 Ekim Anneleri

bunun bambusu var vende yiğenlerimden kaldı

ıyı elınde varsa banbular sanırım bıraz daha buyuk oluyo eger kendı kalmazsa 8 aya kadar bıle yatırırsın daha cok masraf var kızlar onun ıcın ekonomık olmakta fayda var bızde var hersey bı ıkı kıyafet alıcam ben okadar oglum yaz bebegıydı kıs bebgı kıyafetı alıcam sadece daha anakucagı var su eskı tıp yerde sallanan tasımak ve araba koltugu ıcın olan ana kucagı var kımmı dandılo alıyo cok guzel kulanıslı ama pahalı bebek arabası var kanguru ebn arkadasımdan almıstım kullanmadımda kuvetı yagdı sampuandı sonra mama sandalyesı yurutek tasıma cantası kıyafet sonrası ooo evde adım atıcak yer kalmadı calıolu masa sandalye bısıklet at araba ustunu bınılenlerden oyuncaklar scoter ne varsa alınıyo az yer kaplayan seylere bakın derım ben olmazsa olmaz bence mamasandalyesı luks dıye dusunmeyın cok kulanıslı ozellıkle zorla yıyen cocuklar ıcın oglum hala kullanıyo 8 9 aylık olunca bı araba koltugu daha bakalım daha neler eklencek ılk cocuk 2.sıde kullanır dıye aldım dedesı annesıde cok sey aldı ılk torun malum yazarken basım dondu evın halını dusunun sız odası yetmıyo mutfak oturma odası heryerde bıseylermız var bu arada su araba koltugu olan anakucagını da bı arkadastan almıstım oglumda uye oldugum sıtede ucretsız urunler kosemız vardı herkes karsı kargo ucretı odıycek sekılde kullanmadıgı seylerı yolluyodu bırıde kızının oto koltugunu verıyodu 6 ay kullanmıs saolsun bana yolladı ıstanbula gıdıcektım ılac gıbı geldı almamıstım ama snladımkı cok ıse yarıyomus oyle cevrenızde varsa yıpranmamıs kuzen arkadas alın azıcık kullanıyolar herseyı zaten

nöbet belli bi haftadan sonra bırakılabiliyo bildiğim kadarıyla. doğumdan önceki 3 ay nöbet tutmuyoruz. doktor raporuyla bu değişebiliyo mu?
benim haftada bir nöbetim var ama o gün de canım çıkıyo

nöbet belli bi haftadan sonra bırakılabiliyo bildiğim kadarıyla. doğumdan önceki 3 ay nöbet tutmuyoruz. doktor raporuyla bu değişebiliyo mu?
benim haftada bir nöbetim var ama o gün de canım çıkıyo

24. haftaya kadar tutuluyor nöbet, o zaman okul kapanır zaten... Benim bir arkadaşım da aldı 12. haftasında, okul 2 bina, derslerinin olmadığı binaya nöbet yazmışlardı, 3. kattan inip diğer binaya gidip orada 3. katta nöbet tutmasını beklediler, hamile olmasa bile 10 dakikalık tenefüste yetişemezdi ki. Hatta 1-2 kez gitmeyince tutanak tuttular, o da gitti rapor aldı, en iyisini yaptı... Doktor sakıncalıdır diye rapor veriyor, sonuçta resmi evrak gerekeni yapmak zorunda okul idaresi...
Benim çalıştığım okulun öğrencileri biraz canavar ruhlu, hiç sözden anlamıyorlar, sınıfları boşaltana kadar sesim kalmıyo, 4-5 kere çık dışarı diyorum hala suratıma bakıyorlar mal mal...
Nöbet tuttuğum günler evde hiç bir şey yapamıyorum yorgunluktan, bacaklarım ve sırtım çok ağrıyor, doğru düzgün uyuyamıyorum bile... Bir de kapı ağzı üşüyorum, cereyanda kalıyorum, koridor da soğuk oluyor...

Ben biraz da idareye laf anlatamadığımdan alacağım raporu, 4. haftamda ufak bir kahverengi akıntım olmuştu, iğne yaptırdım hatta, doktorum "önümüzdeki 2 hafta dikkat et çok yorulma -ayakta kalma" demişti; ona istinaden 2 hafta nöbeti idare edin diyecektim müdür yardımcısına, adam ben lafımı bitirmeden "oturarak nöbet tutun" dedi çıktı işin içinden... Hastalık, rahatsızlıktan pek anlamıyorlar, ölüyorum desek "okula gelmeyecek misiniz yani?" diye soruyorlar... Programı hiç bir şekilde aksatmamasına rağmen, 1 dersimi başka gündeki boş saatime kaydırıp bir gün öğleden sonramı boşaltmak için 3 ay oyaladılar beni, daha geçen hafta yaptılar ayarlamayı...

Son düzenleme:

arkadaşlar bende öğrt menim, 12.haftadayım şuan ve saolsunlar 8.hafada hamile olduğumu söyledim ve nöbeti kkaldırdılar tamamen insiyatiflerine kalmış ama laf anlamıyorlarsa rapor alın mutlaka nöbet çok zor oluoo çünkü.. hepimizin allah yrd olsun..

Aynen arkadaşım, sürekli gürültüye ve strese maruz kalıyoruz nöbette... Bir de millet nöbette sigara içmeye falan gider göze batmaz, ben ve bir kaç arkadaşım tuvalete gitsek nöbet yerinde değildiniz derler... Çifte standart var bir de bizim okulda... Bize derse giderken fincanla gitmeyin (çay-kahve içmeyin) diyorlar, hatta kağıt çıkardı müdür tüm öğretmenlere imzalattı, ama idareciler ders saati beden eğitimi öğretmeniyle kahvaltı yapıyorlar, öğrenciler de bahçede oluyor... Aslında hemen hemen çoğu okulda olan durumlar... Bebeğim her şeyden önemli, ders anlatırken gerekeni yapıyorum o nedenle içim rahat...

herkeze merhaba... nasılsınız bebişler nasıl cınsıyet ogrenenler hayırlı olsun ıns... hard_dısk canım hangı okuldasın adanada??? eşim şakırpasada benım..

herkeze merhaba... nasılsınız bebişler nasıl cınsıyet ogrenenler hayırlı olsun ıns... hard_dısk canım hangı okuldasın adanada??? eşim şakırpasada benım..

Yüreğir'deyim ben canım, daha önce Şakirpaşa yakınlarında da çalıştım, Gülbahçesi Mahellesinde...

Son düzenleme:
bu gun nekadarda bos sıte nerelerdesınız
sonunda erık yedım kucuk paketler yapmıslar pakette 7 lıraydı esım almıs kılosu 24 lıraymıs bıde cok guzel domatesler cıkmıs kokulu ve lezzzetlı bayıldım ben almıyodum kokusu var lezzetı yok dıye ama demekkı hormonsuzlar cıkmay basladı sabah alsıverıs merkezıne gıttık spor ayakkabı bıde bıkac sey alıcaktım gıtttım daha gezemeden bı halsızlık bı kırgınlık oturdugum yerden kalkamadım gerı eve donduk gelırgelmez yatım uyudumdısarda tost yemıstım acaba ondanmı oldu anlamadım esım maca gıttı canım sıkıldı neden kımsecıkler yoookkk

Geçen ben de yedim canı çeken olursa Real den aldım Ben de bugün kayınvalideme yardım ettim kahvaltıya annemleri çağırmışlardı çok yoruldum kasıklarıma vurdu ağrı eşim de yardım etti ama insan ister istemez çok yoruluyor Yemek yiyeceğim şimdi ama hazırlamaya bile üşeniyorum :26:

gayet guzel takımlar canım pembe olanda sanırım daha cok cekmece var cekmece en cok lazım olan sey bu arada yatagı yatak odana sıgarmı yoksa yatak odası ıcın ayrımı alıcaksın
canım afıyet olsun canım sanada bu arada valla buyuk bı aelı olarak kahvaltı yapmıssınız ozendım valla esler olmasa zaten kım yardım edıcek bızlere saolsunlar ıyyıkı varlar

arkadaşlar merhabalar bende 14 haftası olmuş 15 e girmiş anne adayıyım bizimde Allah nasip kısmet ederse 3 ekim gibi dünyaya gelicek. ilk bebeğim yarın kontrolümüz var oktorumuz 2 hafta önce kıza benziyor ama daha erken demişti cinsiyeti için demişti belki yarın söyler bende çok merak ediyorum eliayağı düzgün olsun benim için hiç farketmiyor ama insan o şirin bebek kıyafetlerini görünce almak istiyor :) bakalım yarın göstercekmi kendini :)

Son düzenleme:

Hoşgeldin. Benimkine de kıza benziyor dediler kesinleşmesi için 1 ay beklemem gerekecek maalesef.

Ben de bugün Kozyatağı'ndaki Aziz Bebe ye gittim çok şirin hastane çıkışları vardı kızlar bakılabilir derim ben Bir de park yataklara baktım ben güzel modeller vardı fiyatları da maksimum 300-350 civarı aklıma yattı gibi sanki, hem 2 yaşına kadar oyun için de kullanabilir, hem de kullanılmadığı zaman saklamak çok kolaymış.

son ekledıgın yatakodaları gercekten cok guzel
park yatak bencede mantıklı hastane cıkısı 5 tane var bende oglumdan sadece kız olursa 1 2 kız kıyafetı alıcam tabı dayanabılısem kız kıyafelerı coook guzel
bu arada yenı arkadasımız hosgeldın canım sende aramıza guzel paylasımlar dılerım

iyi akşamlar ne kadar hızlı ilerliyorsunuz maşallah
ben park yatak almıştım kızımda gerç.ekten çok kullanışlı ve pratik 2 yaşına kadar yattı sonra genç odası aldık.bunda ne yapıcam bilmiyorum başka çocuk düşünmediğim için herşeyimizi dağıtmıştım.artık sıfırdan başlayacağız yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…