besıgım bu normalde pahalıydı kraftın son 1 tane kalmıstı tozluydu bıraz yarı yarıyadan ucuz almıstım yoksa 6 ay yatacagı bı besıge para vermezdım :)
Eki Görüntüle 174860
dıger besıgı anı bı kararla anneme kanepe almaya gıttıgımdızde ıstıkbalden aldımucuzdu oda klasık demıs beyaz salanan ustunde cıbındırık yerı olanlarda resmını bulamadım cok kullanıslıydı dar dıye almıstım odama ıyı sıgmıstı ama oglum cok donen bı cocuk oldugunda sıgmadı 1 yasından sonra zor yattı onda resmını bulursam eklerım onuda
Benim sivilce sorunum ara ara oluyordu zaten, ama bu sabah yeni bir tane vardı...)
Bu arada ben doktora önümüzdeki hafta gitmeye karar verdim, okulda haftada 2 nöbet tutuyorum, o da çok yoruyor beni, doktorumdan nöbet tutmamak için rapor isteyeceğim... İşten kaçan biri olmadım hiç bir zaman ama bebeğimden önemli değil ya, kim ne derse desin...
nöbet belli bi haftadan sonra bırakılabiliyo bildiğim kadarıyla. doğumdan önceki 3 ay nöbet tutmuyoruz. doktor raporuyla bu değişebiliyo mu?
benim haftada bir nöbetim var ama o gün de canım çıkıyo
24. haftaya kadar tutuluyor nöbet, o zaman okul kapanır zaten... Benim bir arkadaşım da aldı 12. haftasında, okul 2 bina, derslerinin olmadığı binaya nöbet yazmışlardı, 3. kattan inip diğer binaya gidip orada 3. katta nöbet tutmasını beklediler, hamile olmasa bile 10 dakikalık tenefüste yetişemezdi ki. Hatta 1-2 kez gitmeyince tutanak tuttular, o da gitti rapor aldı, en iyisini yaptı... Doktor sakıncalıdır diye rapor veriyor, sonuçta resmi evrak gerekeni yapmak zorunda okul idaresi...
Benim çalıştığım okulun öğrencileri biraz canavar ruhlu, hiç sözden anlamıyorlar, sınıfları boşaltana kadar sesim kalmıyo, 4-5 kere çık dışarı diyorum hala suratıma bakıyorlar mal mal...
Nöbet tuttuğum günler evde hiç bir şey yapamıyorum yorgunluktan, bacaklarım ve sırtım çok ağrıyor, doğru düzgün uyuyamıyorum bile... Bir de kapı ağzı üşüyorum, cereyanda kalıyorum, koridor da soğuk oluyor...
Ben biraz da idareye laf anlatamadığımdan alacağım raporu, 4. haftamda ufak bir kahverengi akıntım olmuştu, iğne yaptırdım hatta, doktorum "önümüzdeki 2 hafta dikkat et çok yorulma -ayakta kalma" demişti; ona istinaden 2 hafta nöbeti idare edin diyecektim müdür yardımcısına, adam ben lafımı bitirmeden "oturarak nöbet tutun" dedi çıktı işin içinden... Hastalık, rahatsızlıktan pek anlamıyorlar, ölüyorum desek "okula gelmeyecek misiniz yani?" diye soruyorlar... Programı hiç bir şekilde aksatmamasına rağmen, 1 dersimi başka gündeki boş saatime kaydırıp bir gün öğleden sonramı boşaltmak için 3 ay oyaladılar beni, daha geçen hafta yaptılar ayarlamayı...
arkadaşlar bende öğrt menim, 12.haftadayım şuan ve saolsunlar 8.hafada hamile olduğumu söyledim ve nöbeti kkaldırdılar tamamen insiyatiflerine kalmış ama laf anlamıyorlarsa rapor alın mutlaka nöbet çok zor oluoo çünkü.. hepimizin allah yrd olsun..
herkeze merhaba... nasılsınız bebişler nasıl cınsıyet ogrenenler hayırlı olsun ıns... hard_dısk canım hangı okuldasın adanada??? eşim şakırpasada benım..
bu gun nekadarda bos sıtenerelerdesınız
sonunda erık yedım kucuk paketler yapmıslar pakette 7 lıraydı esım almıs kılosu 24 lıraymıs bıde cok guzel domatesler cıkmıs kokulu ve lezzzetlı bayıldım ben almıyodum kokusu var lezzetı yok dıye ama demekkı hormonsuzlar cıkmay basladı sabah alsıverıs merkezıne gıttık spor ayakkabı bıde bıkac sey alıcaktım gıtttım daha gezemeden bı halsızlık bı kırgınlık oturdugum yerden kalkamadım gerı eve donduk gelırgelmez yatım uyudumdısarda tost yemıstım acaba ondanmı oldu anlamadım esım maca gıttı canım sıkıldı neden kımsecıkler yoookkk
gayet guzel takımlar canım pembe olanda sanırım daha cok cekmece var cekmece en cok lazım olan sey bu arada yatagı yatak odana sıgarmı yoksa yatak odası ıcın ayrımı alıcaksın
Pembe olanı daha fonksiyonel görünüyor, ama ben renk olarak daha orta yollu bir şey düşünüyorum, Allah nasip ederse 2. çocukta da kullanabilmek için... Bellona da kırmızı ve sarı renk seçenekli bir model vardı, o da 1.300 lira civarındaydı...
http://www.bellona.com.tr/panel-mobilya/bebek-odasi--grubu/sunlight-bebek-odasi
Kilim de renk konusunda farklı seçenekler varsa değerlendirebiliriz... Yatak odası için beşik alabilirim, biraz büyükçe 1 yaşına kadar falan kullanabileceğim, belki oda takımını seneye yaza alırım... Yatak, yatak odama sığar herhalde, çünkü temmuzun ilk haftası kendi evimize taşınacağız, oturduğum apartmanda zaten evimiz, yatak odam da çok ufak sayılmaz... Çocuk odasında da dolap var, onu boyatıp, rengine uygun yatak ve şifonyer de alabiliriz... Ne çok şey var karar verilecek & alınacak...Park yatak da iyi diyorlar, ilk 6-8 ay için onlardan da alabilirim...
arkadaşlar merhabalar bende 14 haftası olmuş 15 e girmiş anne adayıyım bizimde Allah nasip kısmet ederse 3 ekim gibi dünyaya gelicek. ilk bebeğim yarın kontrolümüz var oktorumuz 2 hafta önce kıza benziyor ama daha erken demişti cinsiyeti için demişti belki yarın söyler bende çok merak ediyorum eliayağı düzgün olsun benim için hiç farketmiyor ama insan o şirin bebek kıyafetlerini görünce almak istiyor :) bakalım yarın göstercekmi kendini :)
Merhabalar, hoşgeldiniz...
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah yarın da...
arkadaşlar merhabalar bende 14 haftası olmuş 15 e girmiş anne adayıyım bizimde Allah nasip kısmet ederse 3 ekim gibi dünyaya gelicek. ilk bebeğim yarın kontrolümüz var oktorumuz 2 hafta önce kıza benziyor ama daha erken demişti cinsiyeti için demişti belki yarın söyler bende çok merak ediyorum eliayağı düzgün olsun benim için hiç farketmiyor ama insan o şirin bebek kıyafetlerini görünce almak istiyor :) bakalım yarın göstercekmi kendini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?