2011 Ekim Anneleri

Hoşgeldin canım. Maşallah senin ki topiğin en büyüklerinden o zaman

günaydın kızlar bugun yıne yogun bı gun benı beklıyo yarın temızlık var butun camasırlarım dunden bıtmelıydı ama nerde neden bıtmez bu camasırlar yıka yıka bıktım toplamaktanda gına geldı
yemeklerıme basladımoglumkahvaltıyapıo tekbasına buyudu teyzelerı borek ve meyve suyu yıyo mantı corbası yaptım bıde etlı pılav salata yapıcam hocbırını canım cekmıyo bırı oglumun bırı esımın sevdıgı yemek ben cagla talım ederım artım camasır atıyım donerım :)

bize bu günleri bahşeden rabbimize şükürler olsun :) Bu gün şükürle başlamak geldi içimden gerçi her zaman şükretmek lazım ama aldığım nefese yürüyebildiğim yola, tad alma duyguma ağzıma gören gözüme, şu anda klavyede yazan parmaklarıma kısaca sağlığıma bunu bana veren rabbime ve en öndemlisi canımın içinde can yaşatan güzel Allahıma şükürler olsun... Allah gördüğümüzden ayırmasın hiç birimizi. Ve bizlerde olup başka kardeşlerimizde olmayan tüm nimetleri rabbim onlarada tattırsın inşallah.. Bu gün içimden böyle geldi :)

Günaydııınn:80:
Acayip aç uyandım ben, midemde bi çalar saat var sanki
Keyifler ve sıhhatler yerindedir inş

Amin, amin, amin hanzadecim. Hep böyle başlasak güne ve devam etsek aslında ne çok şey kazanırız değil mi.. Duana can-ı gönülden mukabil ediyorum, Rabbim gönlünden geçirdiğin tüm güzellikleri hayırlısıyla nasib etsin inş...

günaydın hanzade güzel arkadaşım gözlerimi doldurdun ne kadar güzel içten dua etmişsin gönlüne sağlık...
bu gün ben çok duygusalım sabah evde kahvaltı yaparken haberleri açtım lösemili bir çocuk devlet büyüklerinden bisiklet ve yatak istiyor nasıl ağladım nasıl...bizde burda park yatakmı alsak bambumu alsak oda mı yapsak diye düşünüp duruyoruz insanlar ne halde allahım halimize binlerce şükür olsun

Evet canım :) Böyle maneviyatla başlayınca günde güzel geçiyor ömürde.... Hem bebişlerde içimizde şükretmeyi öğrensinler dimi :) Amin canım senin ve tüm anne adaylarınında inşallaaahhh :)

Canım leynacım ne kadar doğru söyledin, O kadar çok şükedecek şey var ki... Ve biz insanoğlu o kadar şükürsüzüz ki kıymetini kaybetmeden anlamıyoruz malesef.. Ama tabi bunun yanı sıra heveslerimizde olucak ümitsiz olmayacağız :) o kardeşlerimize duada edicez onlar için elimizdne geleni yapacağız.. onları eksik etmeyeceğiz.. Rabbimizin verdiği nimetlerede şükredip keyfini çıkaracağız inşallah :)

Evet canım :) Böyle maneviyatla başlayınca günde güzel geçiyor ömürde.... Hem bebişlerde içimizde şükretmeyi öğrensinler dimi :) Amin canım senin ve tüm anne adaylarınında inşallaaahhh :)

Öyle canım, tamamen Rahman a teslimiyet ve pozitif düşünce/yaşama sanatıyla hem hal olursak tm olumsuzluklar bizden geri durur inş..

Günaydın leyna, necla hoşgeldiniz kızlar:80:
Bende kahvaltı yapıyorum bir yandan

manevıyat cok onemlı ınsanın hayattında cunku ondan daha buyuk lezzet huzur yok rabbım bızı sevdıklerıyle onu hep annanlarla bırlıkte etsın cevre hayatımızda cok onemlı bırtane oyle sohbet eden dınden konusacagım komsum yok arkadaslarım cok uzak sohbetlerı cok ozledım :2:

Haklısın hanzadecim.. Bizim öncelikle elimizden gelen dua etmek ve durumumuz nispetince ihtiyacı olan kardeşlerimize yardım etmek.. Düzenli olarak gereken yardımları yaptığımız zaman zaten içimiz bir nebze ferah oluyor.. Hani şunu da unutmamamız lazım, yavrularımızda biza Allah ın emaneti.. En güzel şekilde karşılamak için uğraşıyoruz işte:)

günaydın kızlar. bugün dr. kontrolüm var. saat 14.30 da. çok heycanlıyım. bakalım herseye yolunda mı, cinsiyet görebilcek miyiz? sormamı istediğiniz bişi var mı? gitmişken soruyum.

Profilinde Ankara yazıyor canım, aslında orda olmak senin için büyük imkan ve kendine çok güzel bir çevre/arkadaşlar edinebilirsin bu manada.. Bu çok ince bir mevzu herkesle bu konuda muhabbet edilmiyor ne yazık ki.. Karşındaki mana ehli olduğu zaman tadından yenmez sohbetler:) Eğer bu konuda eksiklik hissediyorsan sufi ilmiyle ilgili kitaplar okuyabilirsin en azından kendini daha iyi hissedersin..

Canım internetten bir şeyler okuyabilirsin bende çalıştığım için çok uzak kalıyorum. Ama fırsat buldukça interneten dua ile ilgili şeyler okuyup dinliyorum. Birde sürekli esmaül hüsnayı dinliyorum bebeğimde alışsın inşallah diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…