arkadaşlar merhabalar bende 14 haftası olmuş 15 e girmiş anne adayıyım bizimde Allah nasip kısmet ederse 3 ekim gibi dünyaya gelicek. ilk bebeğim yarın kontrolümüz var oktorumuz 2 hafta önce kıza benziyor ama daha erken demişti cinsiyeti için demişti belki yarın söyler bende çok merak ediyorum eliayağı düzgün olsun benim için hiç farketmiyor ama insan o şirin bebek kıyafetlerini görünce almak istiyor :) bakalım yarın göstercekmi kendini :)
bize bu günleri bahşeden rabbimize şükürler olsun :) Bu gün şükürle başlamak geldi içimden gerçi her zaman şükretmek lazım ama aldığım nefese yürüyebildiğim yola, tad alma duyguma ağzıma gören gözüme, şu anda klavyede yazan parmaklarıma kısaca sağlığıma bunu bana veren rabbime ve en öndemlisi canımın içinde can yaşatan güzel Allahıma şükürler olsun... Allah gördüğümüzden ayırmasın hiç birimizi. Ve bizlerde olup başka kardeşlerimizde olmayan tüm nimetleri rabbim onlarada tattırsın inşallah.. Bu gün içimden böyle geldi :)
bize bu günleri bahşeden rabbimize şükürler olsun :) Bu gün şükürle başlamak geldi içimden gerçi her zaman şükretmek lazım ama aldığım nefese yürüyebildiğim yola, tad alma duyguma ağzıma gören gözüme, şu anda klavyede yazan parmaklarıma kısaca sağlığıma bunu bana veren rabbime ve en öndemlisi canımın içinde can yaşatan güzel Allahıma şükürler olsun... Allah gördüğümüzden ayırmasın hiç birimizi. Ve bizlerde olup başka kardeşlerimizde olmayan tüm nimetleri rabbim onlarada tattırsın inşallah.. Bu gün içimden böyle geldi :)
Amin, amin, amin hanzadecim. Hep böyle başlasak güne ve devam etsek aslında ne çok şey kazanırız değil mi.. Duana can-ı gönülden mukabil ediyorum, Rabbim gönlünden geçirdiğin tüm güzellikleri hayırlısıyla nasib etsin inş...
günaydın hanzade güzel arkadaşım gözlerimi doldurdun ne kadar güzel içten dua etmişsin gönlüne sağlık...
bu gün ben çok duygusalım sabah evde kahvaltı yaparken haberleri açtım lösemili bir çocuk devlet büyüklerinden bisiklet ve yatak istiyor nasıl ağladım nasıl...bizde burda park yatakmı alsak bambumu alsak oda mı yapsak diye düşünüp duruyoruz insanlar ne halde allahım halimize binlerce şükür olsun
Evet canım :) Böyle maneviyatla başlayınca günde güzel geçiyor ömürde.... Hem bebişlerde içimizde şükretmeyi öğrensinler dimi :) Amin canım senin ve tüm anne adaylarınında inşallaaahhh :)
Canım leynacım ne kadar doğru söyledin, O kadar çok şükedecek şey var ki... Ve biz insanoğlu o kadar şükürsüzüz ki kıymetini kaybetmeden anlamıyoruz malesef.. Ama tabi bunun yanı sıra heveslerimizde olucak ümitsiz olmayacağız :) o kardeşlerimize duada edicez onlar için elimizdne geleni yapacağız.. onları eksik etmeyeceğiz.. Rabbimizin verdiği nimetlerede şükredip keyfini çıkaracağız inşallah :)
manevıyat cok onemlı ınsanın hayattında cunku ondan daha buyuk lezzet huzur yok rabbım bızı sevdıklerıyle onu hep annanlarla bırlıkte etsın cevre hayatımızda cok onemlı bırtane oyle sohbet eden dınden konusacagım komsum yok arkadaslarım cok uzak sohbetlerı cok ozledım :2:
manevıyat cok onemlı ınsanın hayattında cunku ondan daha buyuk lezzet huzur yok rabbım bızı sevdıklerıyle onu hep annanlarla bırlıkte etsın cevre hayatımızda cok onemlı bırtane oyle sohbet eden dınden konusacagım komsum yok arkadaslarım cok uzak sohbetlerı cok ozledım :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?